Belaia volna 1*– Atsauksmes

1
Novērtējums 2.010
pamatā
1 atsaukt
2.0 Numurs
3.0 apkalpošana
3.0 Tīrība
2.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Belaya Volna Hotel atrodas Dagomys. Viesnīcai ir divas ēkas. Viesnīca Belaya Volna atrodas ērtā vietā Dagomys ciema centrā, kas ir 20 minūšu taksometra brauciena attālumā no Sočiem un piecu minūšu gājiena attālumā no jūras. Ciematam ir attīstīta infrastruktūra un tas faktiski atrodas jūras krastā. Ciematā atrodas tādas iestādes kā veselības uzlabošanas komplekss "Dagomys - Olympic" un pansionāts "Semashko". Dagomys ciema klimats atšķiras no citu Melnās jūras piekrastes kūrortu un atpūtas vietu klimata, pateicoties unikālajai ainavai, gaisa straumes no kalniem vasaras mēnešos ienes ciemā svaigumu un vēsumu. Dagomys tulkojumā no čerkesu valodas nozīmē ēnaina, vēsa vieta.Vairāk →
аватар Suzi500
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
2015. gada jū lijā es ar savu pusaugu meitu atpū tī jos Dagomī – viesnī cā White Wave. Es izvē lē jos viesnī cu tieš saistē . Man patika "Comfort with Balcony" istaba, kuras aprakstā bija 25 kv. m platī ba. Istabas fotoattē lā dekors ir skaists: papildus gultā m bija arī stū ris atpū tai. … Tomēr ▾ 2015. gada jū lijā es ar savu pusaugu meitu atpū tī jos Dagomī – viesnī cā White Wave. Es izvē lē jos viesnī cu tieš saistē . Man patika "Comfort with Balcony" istaba, kuras aprakstā bija 25 kv. m platī ba. Istabas fotoattē lā dekors ir skaists: papildus gultā m bija arī stū ris atpū tai. Peldbaseins viesnī cas priekš ā . Istaba izskatā s lieliski un patiesī bā ir "COMFORT". Protams, visā s istabā s WI-Fi tika deklarē ts bez maksas. Es biju gatavs maksā t 3000 rubļ u dienā par komfortu, nevis gultu parastajā istabā . Mani tikko apkrā pa! Nevienam neieteiktu saskarties ar š iem krā pniekiem.
Maldinā š ana #1. Telpas platī ba ir nevis 25, bet gan uz 16 kv. m. Tajā nav nekas cits kā gultas un naktsgaldiņ i. O jā ! Zem griestiem atradā s arī izmiris televizors, kas rā dī ja divarpus programmas, mazs ledusskapis uz balkona, jo istabā to pat nav kur nolikt. Nu un skapis ar kumodi gaitenī . Kad iegā ju istabā , man atkrita ž oklis, es biju vienkā rš i mē ms! Kad viņ a izteica savus jautā jumus, mums laipni piedā vā ja atnest vē l vienu krē slu. Paldies par labvē lī bu! Un kur ir situā cija, kas bija fotogrā fijā ? Man teica, ka es, piemē ram, izskatī jos nepareizā vietā , tas bija augstā kā s klases istabas apraksts. Meli! Es paliku neizpratnē , jo nevarē ju pā rliecinoš i atspē kot administratora vā rdus. Viņ iem nav WI-FI! Es nevarē ju aiziet uz vietni un parā dī t fotoattē lu.
Maldinā š ana numurs 2. Kas attiecas uz WI-FI, tad man nemitī gi atbildē ja, ka ir salū zis - viņ i to dara. Ļ oti vā ji parā dī jā s tikai mū su izbraukš anas dienā , un tad tikai reģ istratū rā .
Maldinā š ana numurs 3. Peldbaseins. Pē dē jā s 2 dienas pirms mū su izbraukš anas un tas nokrita, mē s to neizmantojā m.
Jautā jums ir: kā pē c es samaksā ju tā du summu? Š ā dus neveiksmī gus apstā kļ us var atrast 1 tū kstotim dienu, nevis 3000 rubļ u. Par 3000r, lai bū tu gulta tukš ā istabā - tā ir tikai krā pniecī ba.
Jau no pirmā s iekā rtoš anā s istabā viss gā ja salū zt. Gaisa kondicionieris pilē ja tieš i man uz galvas. Dvieļ u turē tā js stulbi nokrita nost pē c tam, kad tam bija uzkarinā ts dvielis. Duš a smidzinā ja uz visā m pusē m, jo ​ ​ bija salū zusi. Balkona durvju rokturis neļ ā va man aizvē rt durvis, nesaspiež ot pirkstus. Ū dens krā nos tecē ja pē c kaut kā da ī paš a, nezinā ma grafika. Ļ oti biež i karstais krā ns vienkā rš i š ņ ā ca un nekas netecē ja, savukā rt aukstais ū dens tecē ja plā nā strū kliņ ā vai beidzā s pavisam.
Ar katru bojā jumu mē s zvanī jā m administratorei, un viņ a nosū tī ja meistaru. Viņ š atnā ca un salaboja. Bet galu galā pirmā s 3-4 dienas (no astoņ ā m atpū tas dienā m) dzī vojā m pastā vī ga remonta apstā kļ os. Aiz sienas darbojā s urbis, mū su istaba trī cē ja no trokš ņ a. Balkonā starpsiena nav lī dz augš ai, bijā m spiesti klausī ties visus jautro kaimiņ u paklā jiņ us. Split - ā rē jā iekā rta atrodas uz balkona ar karsto izplū di tieš i balkonā . Tas ir, atpū sties tur vienkā rš i nav iespē jams.
Pretī gi bija tas, ka mū su numuriņ š.4-9 atradā s paš ā viesnī cas aizmugurē . Tas ir, vajadzē ja uzkā pt pa ļ oti stā vā m kā pnē m uz 4. stā vu (nav lifta), tad iet 50 metrus, pagriezties, noiet tikpat daudz, pagriezties vē lreiz - un pē c 30 metriem - lū k - numurs! Ar smagiem koferiem pā rvarē t tik grū tu trajektoriju ar burtu "P" ir tikai ņ irgā š anā s. . . Kā rtē jo reizi uz ielas neizlē ksi. Kamē r izkā pjat ā rā , jū taties kā maratona skrē jē js garā s distancē s.
Tajā paš ā laikā administratore Olga uzvedā s tā , it kā viņ a mū s š ausmī gi iepriecinā tu!
Балкон. Перегородка не доверху позволяет слушать соседей. Сплит дует горячим воздухом прямо в зону отдыха. Обшарпанные стены с торчащими проводами в номере. Это номер


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Soču parks
Novērtējums 9.8
Krievija, Soči
Atpūta, Izklaide
Dendrārija parks
Novērtējums 9.4
Krievija, Soči
Atpūta, Daba
Aguras ūdenskritumi
Novērtējums 9.5
Krievija, Soči
Atpūta, Daba

Гостиница «Белая волна» расположена в поселке Дагомыс. Гостиница имеет два корпуса.

Гостиница Белая Волна удобно расположилась в центре поселка Дагомыс, находящемся в 20 минутах езды на маршрутном такси от Сочи и в пяти минутах ходьбы от моря. Посёлок имеет развитую инфраструктуру и находится фактически на берегу моря. В посёлке расположены такие объекты как оздоровительный комплекс "Дагомыс - Олимпийский" и пансионат "Семашко ". Климат поселка Дагомыс отличается от климата других курортов и мест отдыха черноморского побережья, благодаря уникальному ландшафту воздушные потоки с гор приносят в поселок свежесть и прохладу в летние месяцы. Дагомыс, в переводе с черкесского, означает тенистое, прохладное место.

Atrašanās vieta Железнодорожная станция Дагомыс находится в 1 км от отеля. Расстояние до международного аэропорта Адлер-Сочи — 48 км. Рядом с гостиницей расположены: рынок, круглосуточные магазины, аптеки.
Viesnīcā

На благоустроенной территории для отдыха имеется беспроводной интернет WI-FI, бассейн, небольшой фонтан, столики, лежаки. Также на территории самой гостиницы имеется кухня для самостоятельного приготовления пищи и мангал к услугам отдыхающих. На территории гостиницы есть автостоянка и кафе “Домашняя кухня” с приемлемыми ценами и вкусной, домашней едой.

  • atklāts baseins
  • bezmaksas wi-fi
Telpu apraksts

Номерной фонд:

Однокомнатный 2-х местный номер с балконом.

Однокомнатный 2-х местный стандарт ( без балкона)

Istabās

телевизор, холодильник, кондиционер

Adrese Улица Армавирская 57Б, Дагомыс, Россия
Tālruņi: (918)402 78 73 (988)353 50 50 (8622)41 66 63
Tīmekļa vietne: Belaia volna
FAQ