AkvaLoo 3*– Atsauksmes

188
Novērtējums 6.010
№11 viesnīcas reitingā Soči
6.7 Numurs
6.8 apkalpošana
7.0 Tīrība
6.8 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Ūdens izklaides komplekss "AquaLoo" atrodas Soču Lazarevskas rajona Loo ciematā. Kompleksā ietilpst pansionāts AquaLoo, vienīgais iekštelpu ūdens atrakciju parks Aqua Loo Sočos, izklaides centrs ar restorānu, naktsklubs, biljarda zāle, kafejnīca un spēļu automāti. Akvaparka teritorijā atrodas milzīgs 5 kameru viļņu baseins ar okeāna viļņu imitāciju.Vairāk →
аватар manager82370
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
2021.  gada jū nija sā kumā atpū tos kopā ar ģ imeni. Tū lī t vē los atzī mē t než ē lī go attieksmi, reģ istrē joties reģ istratū rā . - Ļ oti ilga reģ istrē š anā s (stā vē š ana rindā no vienas lī dz trī s stundā m); - Briesmī gas, vecas telpas; - Apkalpoš anas trū kums. … Tomēr ▾ 2021.  gada jū nija sā kumā atpū tos kopā ar ģ imeni.
Tū lī t vē los atzī mē t než ē lī go attieksmi, reģ istrē joties reģ istratū rā .
- Ļ oti ilga reģ istrē š anā s (stā vē š ana rindā no vienas lī dz trī s stundā m);
- Briesmī gas, vecas telpas;
- Apkalpoš anas trū kums. Viņ i vispā r neatbildē ja uz mū su lū gumiem;
- Neatbilstī ba sanitā rajiem standartiem, nav masku, daudzi dezinfekcijas lī dzekļ i nedarbojā s;
- Pudeļ u ū dens trū kums.
No pozitī vā s puses es vē lē tos atzī mē t:
+ milzī ga teritorija;
+ skaists skats pa logu.
аватар detka_kiss_5
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies no 23.03. 21. -04.01. 21. un diez vai to var saukt par atvaļ inā jumu. 1) gaidī ja 3 stundas, lai reģ istrē tos; 2 istabā nebija ū dens; 3) gultas veļ a netiek mainī ta t. i. kā tu apstā jies un gulē ji vienā visas 9 naktis; 4) uz viss iekļ auts komplekta sagatavojies tam, ka vispā r viss iekļ auts ir tikai nakš ņ oš ana istabā un brokastis, pusdienas, vakariņ as vienā ē dnī cā , ē diens vienkā rš i pretī gs. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies no 23.03. 21. -04.01. 21. un diez vai to var saukt par atvaļ inā jumu.
1) gaidī ja 3 stundas, lai reģ istrē tos;
2 istabā nebija ū dens;
3) gultas veļ a netiek mainī ta t. i. kā tu apstā jies un gulē ji vienā visas 9 naktis;
4) uz viss iekļ auts komplekta sagatavojies tam, ka vispā r viss iekļ auts ir tikai nakš ņ oš ana istabā un brokastis, pusdienas, vakariņ as vienā ē dnī cā , ē diens vienkā rš i pretī gs.
Visur zā lē smarž o ja ne pē c tualetes, tad pē c tā s paš as ē damistabas, kurā jā ē d!
Pē dē jā maltī te bū s 20:00 un viss, pē c š ī laika varē si ē st tikai par naudu, un tas ir tavs viss iekļ auts!
Plus tikai pirmā jū ras lī nija.
Interesanti, un vadī ba zina, kā ds bardaks š eit notiek ? !
Vai jū s vē lē tos š eit atpū sties un jū su bē rni atpū sties? !
No izklaides: mē s neņ emam vē rā jū su tū risma uzņ ē muma ekskursijas. Š ī ir boulinga zā le no 10:00 lī dz 14:0.1 stunda bez maksas pē c iepriekš ē ja pieraksta viss iekļ auts.
Biljards maksā ja 200 vai 300 rubļ us, atkarī bā no tā , kas (krievu vai amerikā ņ u).
Akvaparks: cilvē ku daudz, acis grauž balinā tā ja smaka, ļ oti smacī gs, ģ ē rbtuves tikai pipetes.
Un vislielā kais paldies grupai PEGAS TOURISTIK, proti, Usū rijas pilsē tas filiā lei, kas mū s atsū tī ja uz š ejieni ar vā rdiem te viss ir kā rtī bā , gandrī z kā Taizemē !
Un ja jū s esat jaunieš i, tad jums te nav ko darī t!
Un atkal, ja jū su ceļ ojumu aģ entū ra jū s sū ta uz š ejieni ar vā rdiem, ka atkal ir lieliski un brī niš ķ ī gi, ka Pegazs nopirka viesnī cu, TIKAI BRIEZ!
аватар neskazy
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Labas atsauksmes atstā j cilvē ki, kuri atpū š as par saviem lī dzekļ iem un iekā rtojuš ies 4. korpusā . Viņ iem ir patieš ā m lieliski, ē rti numuri, labs serviss un pat š veicars. BET pensionā ri/invalī di sociā lajos. vauč eri atpū š as pavisam citos apstā kļ os, diemž ē l. … Tomēr ▾ Labas atsauksmes atstā j cilvē ki, kuri atpū š as par saviem lī dzekļ iem un iekā rtojuš ies 4. korpusā . Viņ iem ir patieš ā m lieliski, ē rti numuri, labs serviss un pat š veicars.
BET pensionā ri/invalī di sociā lajos. vauč eri atpū š as pavisam citos apstā kļ os, diemž ē l. Reģ istrā cija gaidī ja rindā.3, 5 stundas (2 noguruš as meitenes reģ istratū rā diez vai varē ja ā tri strā dā t pie 300 cilvē ku reģ istrā cijas). Lielā kā daļ a elektronisko atslē gu nestrā dā ja un vairā kas reizes nā cā s skriet uz reģ istratū ru, lai atkā rtoti bloķ ē tu.
Istabas vispā r nav sliktas, bet mē beles vecas, veļ a izmazgā ta un pat saplē sta, dvieļ u par maz ko nomainī t, un - ak š ausmas! - Nav spilvendrā nas un spilvenu, kas ietī ti palagos.
Par ē dienu ir ī paš a saruna - izsalcis nepaliksi, bet garš ī gas bija tikai zupas un graudaugi, vā rdu sakot, atceries pagā juš ā gadsimta padomju ē dnī cas. Atklā ti sakot, medicī niskā bā ze ir vā ja.
Kopumā vienī gā s priekš rocī bas ir jū ra, saule, gaiss un lojā la attieksme pret tiem, kas nenē sā maskas))
аватар tkuzina
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
No 2020.  gada 10.  janvā ra lī dz 27.  janvā rim mē s bijā m maskavieš u grupa, kas saņ ē ma CSO vauč erus Akvaloo sanatorijā Soč os. Mums ir patī kamā kie iespaidi - no atpū tas, procedū rā m, brī vā laika aktivitā tē m, ē š anas un visu sanatorijas darbinieku attieksmes bez izņ ē muma. … Tomēr ▾ No 2020.  gada 10.  janvā ra lī dz 27.  janvā rim mē s bijā m maskavieš u grupa, kas saņ ē ma CSO vauč erus Akvaloo sanatorijā Soč os. Mums ir patī kamā kie iespaidi - no atpū tas, procedū rā m, brī vā laika aktivitā tē m, ē š anas un visu sanatorijas darbinieku attieksmes bez izņ ē muma.
2-vietī gas istabas, ar skatu uz jū ru un ar lielu terasi, kur daudzi sauļ ojā s - janvā rī !
Ļ oti liela un sakopta teritorija, daudz mū ž zaļ o un ziedoš u augu, daž ā di satriecoš i skati uz palmā m.
Ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs ē diens, karsta zupa, kuru var ē st cik tī k, vienmē r garš ī gi pamatē dieni un brī niš ķ ī gi konditorejas izstrā dā jumi, daudz dā rzeņ u un augļ u. Tajā paš ā laikā ē diens ir ļ oti sabalansē ts. Paldies š efpavā ram un ļ oti pieklā jī gajiem viesmī ļ iem, mū su galdiņ š bija 12. numurs.
Brī niš ķ ī gs akvaparks, divi peldbaseini ar jū ras un minerā lū deni, trī s saunas, dž akuzi baseins. Liels paldies animā cijas komandai - Elenai, Tagiram un citiem darbiniekiem par ū dens aerobikas, akvadu, kā arī sporta pasā kumu, daž ā du meistarklaš u, dzejas un deju vakaru organizē š anu.
Liels paldies visam medicī nas personā lam par procedū rā m. Lieliski masieri, Mihails un Natā lija Petrovnas - vienkā rš i Super! Lai jums veselī ba!
Dū ņ u un vannas nodaļ as darbiniekiem ir brī niš ķ ī ga attieksme pret cilvē kiem un viņ u darbu, paldies Irinai Makarovai un Larisai Š abrinai par laipnī bu un pacietī bu.
Liels paldies arī Valē rijai, Stepanam, Darijai, Natā lijai, Svetlanai, Viktorijai, Sofijai, Arkā dijai un Marinai - administrā cijas darbiniekiem, kuri ar lielu pacietī bu, pieklā jī bu, uzmanī bu atrisinā ja mū su pensionē to atpū tnieku neskaitā mā s problē mas un sū dzī bas.
Akvaloo sanatorija mums Ļ OTI patika. Daž i maskavieš i š eit ierodas ne pirmo reizi.
Un pats galvenais – tā ir krā š ņ ā apkā rtē jā daba – priedes, saule, pā rsteidzoš s gaiss un vienmē r grandioza – skaista jū ra. Lieliski pavadī jā m laiku un Maskavā ieradā mies atpū tuš ies un lieliskā noskaņ ojumā un veselī bā .
Kuzina Tatjana Vladimirovna
Borisova Anna Vladimirovna
Smikova Ņ ina Romanovna
Titovs Nikolajs Ivanovič s
Gubanovs Vladimirs Ivanovič s
un daudzi citi.
аватар kakazuloti
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Esmu ļ oti pateicī ga draudzenei, kura burtiski piespieda mani doties kopā ar viņ u un bē rniem uz Aqualoo. Viņ i jau atpū š as kompleksā ne pirmo reizi, bet man š is sanatorijas-kū rorta komplekss bija atklā jums. Man ļ oti patika, ka Aqualoo ir sava pludmale. … Tomēr ▾ Esmu ļ oti pateicī ga draudzenei, kura burtiski piespieda mani doties kopā ar viņ u un bē rniem uz Aqualoo. Viņ i jau atpū š as kompleksā ne pirmo reizi, bet man š is sanatorijas-kū rorta komplekss bija atklā jums. Man ļ oti patika, ka Aqualoo ir sava pludmale. Nekur tā lu nav jā iet, viss ir blakus, tikai nedaudz jā nokā pj no kalna. Kompleksa teritorija ir ļ oti liela, tur ir daudz zaļ umu un krā š ņ u augu, klimats man lieliski atbilst, un bē rniem nebija aklimatizā cijas. Mē s paņ ē mā m standarta numuru ar trī s ē dienreizē m dienā . Bē rniem bija sava bē rnu ē dienkarte, kas man ļ oti patika. Ē dā m garš ī gus un veselī gus ē dienus, pastaigā jā mies un apmeklē jā m akvaparku. Mē s apmeklē jā m Nemo spa kompleksu, es jums saku, sajū tas ir neticamas. Turku pirts, medus ietī š ana, labsajū tas masā ž a mani atgrieza pirms 10 gadiem. Nā kamgad plā nojam atkal atgriezties Aqualoo. Turklā t, apmeklē jot atkā rtoti, ir atlaides!
аватар marinka.alekhina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es devos uz pansionā tu Akvaloo ā rstē ties Sudraba laikmeta programmas ietvaros. Man ļ oti patika. Salī dzinoš i lē ti. Istaba ir laba, es biju 7. korpusā . Diezgan ē rti, garš ī gi ē dieni, daudz procedū ru. Es negā ju uz akvaparku, man nepatī k š ā da izklaide. … Tomēr ▾ Es devos uz pansionā tu Akvaloo ā rstē ties Sudraba laikmeta programmas ietvaros. Man ļ oti patika. Salī dzinoš i lē ti. Istaba ir laba, es biju 7. korpusā . Diezgan ē rti, garš ī gi ē dieni, daudz procedū ru. Es negā ju uz akvaparku, man nepatī k š ā da izklaide. Devos relaksē još ā s brī vdienā s un izbaudī ju tā s pilnī bā .
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ogad janvā rī bija mū su 5 gadu jubilejas ceļ ojums uz Aqualoo. Katru reizi ir patī kami redzē t, kā viss ir skaidri organizē ts, sā kot no reģ istrā cijas lī dz restorā na darbī bai. Ir vairā ki strā dā još i baseini, bet š oreiz ū dens man bija vē ss, bet draugam viss bija kā rtī bā . … Tomēr ▾ Š ogad janvā rī bija mū su 5 gadu jubilejas ceļ ojums uz Aqualoo. Katru reizi ir patī kami redzē t, kā viss ir skaidri organizē ts, sā kot no reģ istrā cijas lī dz restorā na darbī bai. Ir vairā ki strā dā još i baseini, bet š oreiz ū dens man bija vē ss, bet draugam viss bija kā rtī bā . Brī niš ķ ī gs akvaparks, ir sauna, boulings, iekš telpu baseins, animā cija ne sliktā ka kā vasarā , forš s spa centrs, var izstaigā t lielu teritoriju. Ziemai jū s nevarat iedomā ties labā ku atvaļ inā juma iespē ju, it ī paš i par š ā du cenu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар parfimelena
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū ties š ajā ne visai patī kamajā vietā ar bē rniem. Svinē ja Jauno gadu. Pie ieejas viesnī ca š ķ ita diezgan pieklā jī ga, kopta teritorija, iekā rtota zā le Jaunajam gadam. Ā tri iekā rtojā s. Pa ceļ am uz mū su 107. … Tomēr ▾ Atpū ties š ajā ne visai patī kamajā vietā ar bē rniem. Svinē ja Jauno gadu. Pie ieejas viesnī ca š ķ ita diezgan pieklā jī ga, kopta teritorija, iekā rtota zā le Jaunajam gadam. Ā tri iekā rtojā s. Pa ceļ am uz mū su 107. istabu sā kā s piedzī vojums. Es nevarē ju uzreiz atrast numuru, viss ir ļ oti mulsinoš i. Nepatī kama notekū deņ u smaka trā pī ja degunā , varu iedomā ties kā te smird vasarā ! Istaba bija vislielā kā vilš anā s. Maza istabiņ a ar priekš telpu, kurā atradā s kuprī tis nobruž ā ts dī vā ns, uz kura mums ar vī ru nā cā s gulē t, jo bē rni tika ievietoti istabā . Istabu stū ros un uz logiem bija pelē jums un sē ne! Paklā js nekad mū ž ā nav ticis mazgā ts, tikai izsū kts, un pē c tam, iespē jams, atklā tā s vietā s, jo zem gultā m un stū riem ir daudz putekļ u un pā rtikas atlieku. Š ausmas! Viņ i baidī jā s staigā t basā m kā jā m, lai nesaņ emtu infekciju. Istabā ir arī mazs pirmsū dens televizors, dalī ta sistē ma, arī sildī ja. Duš as telpa arī š ausmī ga, smirdē ja pē c sū diem, drē gnuma. Vecas saplaisā juš as flī zes, tualete ar dzelteniem traipiem. Ē damzā le - vairā k vai mazā k, priekš trijnieka izsalkuš i nebijā m, bet garš ī gus ē dienus neredzē jā m, viss vienmuļ i, pusdienas gatavo no brokastu paliekā m, vakariņ as gatavo no pusdienu atlikumiem. Man arī nepatika Jaungada bankets - svē tku galds joprojā m ies, bet dzē riens ir sadedzinā ts, izklaide nav interesanta, veranda, uz kuras, tā sakot, notika š is “bankets”, ir slikti dekorē ta. Bija auksti un garlaicī gi. Nā kamajā dienā tika izsludinā ta Barbekjū ballī te, kas izrā dī jā s patiesī bā smirdī gā ko, lē tā ko desu izdalī š ana mū zikas pavadī bā . Un vislielā kais apogejs no š ī s briesmī gā s atpū tas bija Galaklnzerts ar popzvaigznē m! Uz plikas skatuves, uz ielas, bez tehnikas, bez jebkā das skatuves dekorā cijas Domeniks Dž okers dziedā ja vā jā balsī , dziesmas pavisam nepazī stamā s. Visi apmulsuš i aizgā ja. Kā pē c cilvē kus ir tik grū ti maldinā t? ! Un pretendē t uz š ā du izklaidi? Nekas no Jaungada programmā teiktā nebija patiess! Samaksā juš i 5.000 par trim dienā m, palikā m maldinā ti. Akvaparks arī nepatika, mazs, viena kokvilna. Sliktā ku atvaļ inā jumu par tik traku naudu neesmu redzē jis! Nekad nenā c uz š o vietu. Neiesaku.
аватар NastyaSav
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jau otro gadu pē c kā rtas tiekamies Aqualoo. Pagā juš ajā gadā bija brī niš ķ ī ga programma, izklaidē jā mies vietē jā naktsklubā , kur deju grī da ir liela un ū denspī pes zā le iespaidī ga. Protams, plunč ā jā mies akvaparkā un pat iekļ uvā m termā lajos baseinos. … Tomēr ▾ Jau otro gadu pē c kā rtas tiekamies Aqualoo. Pagā juš ajā gadā bija brī niš ķ ī ga programma, izklaidē jā mies vietē jā naktsklubā , kur deju grī da ir liela un ū denspī pes zā le iespaidī ga. Protams, plunč ā jā mies akvaparkā un pat iekļ uvā m termā lajos baseinos. Tā di eksotiski svē tki izrā dī jā s. Es nedomā ju, ka tas bū s sliktā ks.
аватар GLK
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Tie, kas ieradā s apdzī votajā vietā (iepriekš rezervē jot) netika ī paš i sirsnī gi sagaidī ti, nelieciet tur automaš ī nu, jū s nevarat tur braukt, novietojiet to daudz tā lā k no ieejas...un mums ir jā velk somas no turienes uz istabu paš i. … Tomēr ▾ Tie, kas ieradā s apdzī votajā vietā (iepriekš rezervē jot) netika ī paš i sirsnī gi sagaidī ti, nelieciet tur automaš ī nu, jū s nevarat tur braukt, novietojiet to daudz tā lā k no ieejas...un mums ir jā velk somas no turienes uz istabu paš i. Autostā vvieta maksā.200r dienā , lai gan nekur un neviens neziņ oja, ka bū tu samaksā ts. Viss iekļ auts, jā , jā , .... "iekļ auts" ir ne tikai stā vvieta, bet arī virkne servisu, kas vienkā rš i nestrā dā , slē gts remontam utt utt. . Par brī vu bū s tas, kas lē tā kais, tas arī viss .
Mē s apmetā mies 4. korpusā . Teritorija ir nogurusi, ceļ š vienkā rš i vietā m aizbē rts ar betonu ar asfaltu, bedrē s ir š ausmī gas bedres, staigā t pa tā du teritoriju ir murgs, un pat iekļ uvis sliktos laikapstā kļ os, lietus ar vē ju. . . Ē kas telpas gan iekš ā , gan ā rpusē it kā atgriezuš ā s 80. gados, pamatī gs posts, saplaisā juš i griesti, nobruž ā tas sienas, vecas mē beles. . . VISS! ! Paņ ē mā m ģ imenes apartamentu, skapī bija atlauztas durvis, vannasistaba darbojā s, darbojas tikai duš a, vannā iet nevar, jo. nedarbojas poga pā rslē gš anai no duš as uz jaucē jkrā nu, vannā nav kontaktdakš as, ū dens atstā j ļ oti ilgu laiku (izskatā s, ka stā vvads nav pareizi izgatavots vai aizsē rē jis, nebrī nī š os ar š o). Ē damistaba (nevar nosaukt par restorā nu), kurā nav gaisa kondicionē š anas bufetes, pareizā k sakot, ir, bet tas ir salū zis, auksts iekš ā , ē dot virsdrē bē s, labi, tas tā...Lietus ū dens pil no griesti, sū ces, vairā kā s vietā s, tā pat un ne tikai tur, bet arī akvaparkā , piemē ram, tieš i baseinā , lai gan nepiepilda haha. Starp citu, nav bankas pā rskaitī juma, par izmitinā š anu maksā ja, iegrū ž ot banknotes nobruž ā tā terminā lī...un tas ir gandrī z 2019. gadā , kad, nu, visi jau ir pā rgā juš i uz bezkontakta norē ķ iniem.
Personā ls ir cits stā sts. Nevienam par tevi nerū p. Izsniedza viesu kartes + rokassprā dzes (kā pē c tā s vajadzī gas un nesaprata vai ir kartiņ as). Š ī s kartes ne tikai tiek izsniegtas tikai 1. korpusā , ka ceturtajā ejot vajag 5 minū tes slikto laikapstā kļ u dē ļ , mums bija situā cija, ka, ejot reģ istrē ties, nedarbojā s neviena karte (no trim), mē s nā cā s nokā pt uz "administrā cijas galdu 4. korpusā ", kā pē c pē diņ ā s, bet tā pē c, ka tur neviena nebija, neviena...tā te notiek...nav kam apkalpot, kopš istabenes numurs tika norā dī ts un brī nums viņ a bija tuvumā un ielaida mū s istabā . Bet ar to stā sts nebeidzas, gā jā m mainī t kā rtis, ko darī t, atkal lietū , nomainī ju uz citiem, atgriezos istabā , pā rbaudī ju, 2 no 3 strā dā...bl # bh jā , kā tad atkal! Mē s labi domā jam, vī ģ es ar viņ u, mē s ejam uz akvaparku, mē s nā kam un kā jū s domā jat? 2 no 3 arī iziet...Man bija jā sadusmo, viņ i to palaida no dienesta ieejas. Viņ i lū dza labot situā ciju ar karti, bet administrā cija problē mu neatrisinā ja, un š eit nav nekā cita, ko darī t, kā muļ ķ i, ir forš as brī vdienas. Baseinos ir tik daudz balinā tā ja, ka pē c 20 minū tē m no tā sā k justies slikti, un tas neskatoties uz to, ka ū dens ir jū ra.
Istabā pat nav dzeramā ū dens. Domā ja, ka vismaz bū s dzesē tā js ar ū deni, bet nebija ī stais....nekas, vestibilā bā rs ciet, ziema nav sezona..... Vestibilā sē doš ā sieviete bija pā rsteigta, kad viņ a jautā ja - kur var dabū t ū deni uz istabu? no viņ as atbildes es iekritu stuporā...- mums ir ļ oti labs ū dens no krā na, lej no turienes..... tikai facepalm....
Numuros nav Wi-Fi, t. i. viņ š ir, bet tikai pirmajā stā vā , vestibilā.... pā rē jā , ak, lai gan vietnē viņ i raksta, ka ir, un ne tikai viņ š , bet vispā r, ka viss ir lieliski, labi, nā c uz mē s esam priecī gi jū s redzē t....
Viņ i paņ ē ma 2 naktis, bet pē c dienas aizgā ja, viņ i necieta š ā du attieksmi pret viesiem. Un tas viss manā dzimš anas dienā...paldies, atcerē š os. . . Braucā m 5 stundas, lai tiktu uz š ejieni. . . labā k paliec mā jā s! Tas ī sti nepretendē uz 3 zvaigznē m.
Ļ oti iesaku neiet.
Parādīt vairāk »


iemiesojums pasko.natulya
pieņemt ar suni
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums Masha1988
Sakiet lūdzu, ja kāds zin, vai ir iespējams ņemt līdzi sesku uz akvaloo, svars 1kg, vakcinēts, pie vet. pase, neskatoties uz to, ka viņš dzīvos pārvadātājā.
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 29 atbildes
iemiesojums rjpksdfy.xbt
papildus barība bērnam līdz 3 gadu vecumam, cik maksās 1 diena? Un vai ir iespējams samaksāt par izvēlēto diētu - 1, 2, vai 3 ēdienreizes dienā? Ar cieņu Košterikova Natālija
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums lyangazova
Uz Jaungada pasākumiem vēlamies vest bērnu grupu.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Soču parks
Novērtējums 9.8
Krievija, Soči
Atpūta, Izklaide
Dendrārija parks
Novērtējums 9.4
Krievija, Soči
Atpūta, Daba
Aguras ūdenskritumi
Novērtējums 9.5
Krievija, Soči
Atpūta, Daba

Водно-развлекательный комплекс «АкваЛоо» расположен в поселке Лоо Лазаревского района Сочи. Комплекс включает в себя пансионат «АкваЛоо», единственный на территории Сочи крытый аквапарк Аква Лоо, развлекательный центр с рестораном, ночным клубом, бильярдной, кафе, игровыми автоматами. На территории аквапарка расположен огромный 5-камерный волновой бассейн, с имитацией океанских волн.

Pludmales apraksts В 200 метрах от жилых корпусов расположен «белый пляж» — один из самых лучших и чистых пляжей на черноморском побережье.
Viesnīcā

бассейн с джакузи, солярий, сауны, массажный кабинет, бильярд, ночной клуб, салон красоты, спорт-бар. Для детей созданы детское кафе, игровые автоматы, горки.

Telpu apraksts

В пансионате «АкваЛоо», рассчитанном на 900 комфортабельных номеров, четыре спальных корпуса: «Парадиз», «Лазурный», «Янтарный» и «Жемчужный».

Adrese Пансионат «АкваЛоо» 354207, г. Сочи, пос. Лоо, ул. Декабристов, д. 78«Б»
Tīmekļa vietne: AkvaLoo
FAQ