Jautājums o Krievija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2599 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Pārcelšanās no Ukrainas uz Krieviju. Pastāvīgā dzīvesvieta, pilsonība.
Mana draudzene ir pilngadīga Ukrainas pilsone (Ščors). Mēs viņu pārvedīsim pie manis uz Krieviju. Padariet viņai Krievijas pilsonību. Šeit es piezvanīju FMS, un viņi man teica, kas no viņas tiks prasīts:
1. Ukrainas pase
2. Apliecība par izglītību
3. Dzimšanas apliecība
4. Migrācijas karte
5. Palīdziet, ka viņa tur nav precējusies (labi, ja mēs apprecēsimies)
6. Izbraukšanas lapa
7. Zīmogs pasē par pastāvīgo dzīvesvietu.
Un tad šeit vai nu pēc valsts. programma doties vai noorganizēt laulību .. nu, tas ir pēc mūsu ieskatiem. Ne par to ir runa. Sākums tur un tur vienāds (termiņa uzturēšanās atļauja, uzturēšanās atļauja utt.).
Saskaroties ar problēmu - Izbraukšanas lapa un pastāvīgā dzīvesvieta. Pasu kasē viņai saka, ka, lai izkļūtu no Ukrainas, viņai vajadzīga pase. Un ka viņa tur uzrakstīs iesniegumu par atteikšanos no Ukrainas pilsonības utt.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2011-12-2712 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  31
аватар dima.komar
Es nesaprotu, kāpēc pase? Vai viņš ir vajadzīgs? viņi man neko par viņu nestāstīja. Un kāpēc to darīt, ja vajag 3 mēnešus, un, cik zinu, pietiek ar Ukrainas iekšējo pasi, lai aizbrauktu. Viņi arī tur kaut ko teica, ka visas pilsētas nevar pārbaudīt. Piemēram, ja viņa pamet Shchors un reģistrējas, piemēram, Kijevā, tad vēlāk viņa varēs izbraukt no Kijevas uz Krieviju bez pases
аватар dima.komar
vai kaut kas tāds. Es to nesapratīšu. Pastāsti man, kā to izdarīt pareizi?
аватар nadin65
Uzdodiet jautājumu profesionāļiem un gaidiet atbildi vai atrodiet to pašu
http://www.migrants.ru/questions.php?page=1
аватар helena_fortuna
JĀ, IR VAJAG PASI - OBLIGĀTI.
аватар helena_fortuna
JĀ, IR VAJAG PASI - OBLIGĀTI.
аватар helena_fortuna
Pase tiek izgatavota dzīvesvietā apmēram 5 nedēļas. Jo šobrīd ir karsts periods. Paņēma oktobrī pēc 3 nedēļām. Ir arī tāds jēdziens kā "STEIDZAMI" — neteikšu, cik viņi dara.
2-3 dienas var veikt ceļojumu aģentūrā. Bet - jāzvana, lai precizētu.
аватар hatinka
Iesaku pasūtīt pasi tieši drukāšanas vietā-EDAPSE.
Droši vien (pēc baumām) ir rinda (pases te taisījām četras reizes un rindas nebija). Bet ir ērti un moderni, kur gaidīt, visi runā, banka arī ir.
http://www.passport-ua.org/ua/price.html
Kontaktinformācija
Pakalpojumi par Ukrainas pilsoņa pases reģistrāciju izceļošanai uz ārzemēm tiek sniegti visu apgabalu un Krimas Autonomās Republikas iedzīvotājiem uz adresi:
Kijeva, Bortņiču mikrorajons, iela Ļeņins, 64 gadi
Strādājam no pirmdienas līdz ceturtdienai, no 9:00 līdz 18:00, trešdien līdz 13:00, piektdien līdz 17:00.
Pusdienu pārtraukums: 13:00-14:00.
Transports:
mikroautobuss № 104 no metro "Harkivska",
autobuss № 104 no metro "Boryspilska ",
mikroautobuss №529.
Tālrunis uzziņām:
+ 38 (044) 593-61-73
аватар hatinka
Starpreģionālo pasu dokumentu izsniegšanas centru izveidoja Ukrainas Iekšlietu ministrija ciešā sadarbībā ar vietējo EDAPS konsorciju
аватар hatinka
Jūs vienmēr varat pārbaudīt! Dereģistrāciju var veikt jebkurā laikā, bet bieži vien mājokļu departamenti pieprasa izziņas par komunālo maksājumu parādu neesamību un ir parādi, tad viņi sāk likt spieķus riteņos. Izrakstīšanās nav problēma!
Bet vai ar atteikšanos no Ukrainas pilsonības ir par agru? Uzturēšanās atļauja Krievijā ir tālu no Krievijas pilsonības. Viņa var viegli palikt Ukrainas pilsone, kurai ir uzturēšanās atļauja un pastāvīgi dzīvo Krievijā.
Draugs tagad atrodas Sanktpēterburgā. Saņēmis uzturēšanās atļauju, strādā, ir precējies, bet viņš ir Ukrainas pilsonis, mierīgi izrakstījies no dzīvokļa. Viņš arī izsniedza pasi.
аватар alex45
Piekrītu 100%, kamēr uzturēšanās atļauja Krievijā ar ukraiņu pasi, un tad dzīve rādīs, viņi vēl nav aizlieguši braukt uz Krieviju ar iekšējo pasi, migrācijas lapu aizpilda vilcienā, tad jūs nesteidzies izdomāt visas nianses!.d.Turklāt izstāties no reģistrācijas,pases saņemšanas,vispār pagaidām liekas apgrūtinājums."Braukšu ciemos" un viss!
аватар dima.komar
Es īsti nesaprotu, ko nozīmē aizbraukt. Mums vajadzēja izbraukšanas lapu un šo pastāvīgās dzīvesvietas zīmogu pasē. Viņa devās uz savu pasu nodaļu. Tur viņi teica par pasi un par iesniegumu par atteikšanos no pilsonības. Man arī šķiet par agru - izrādās, viņa vēl nav bijusi Krievijā, bet jau ieradīsies, atteikusies no Ukrainas pilsonības. Tas ir dīvaini. Es tikai gribu darīt visu uzreiz, protams, lai kārtējo reizi nevazātos (esmu no Habarovskas apgabala .. un tas ir pārāk tālu)
аватар hatinka
Reģistrāciju Ukrainā tagad sauc par reģistrāciju.
Izbraukšana (izreģistrēties) - tas nozīmē, ka pilsonis vairs pastāvīgi nedzīvos šajā vietā, bet atradīsies citā, un šī cita vieta ir diezgan brīvi norādīta izbraukšanas sarakstā. Piemēram, pērkot dzīvokli jaunbūvē agrīnā būvniecības stadijā un pārdodot veco, bieži vien nav zināma mājas adrese vai, ja tā ir lauku teritorija, tad raksta ciems, iela. To vispār neviens nepārbauda – nevienam tas nav vajadzīgs. Jūsu sarakstā būs adrese, uz kuru meitene dodas, saskaņā ar vārdiem.
Jūsu draudzene var vienkārši vēlēties pārbaudīties jebkurā dienā. Ne obligāti ar mērķi aizbraukt uz Krieviju. Tikai tāpēc, ka viņa šeit nedzīvos. Un viņa dzīvos citā dzīvoklī, citā pilsētā, viņa nopirks dzīvokli un dzīvos tur vai gatavojas īrēt māju utt. Tā ir viņas vēlme. Un tā nav problēma – ja vien tas nav mākslīgi radīts.
Bet!
VIŅAI TAGAD NOTEIKTI NAV JĀATJAUNO PILSONĪBA! Kamēr tava draudzene nav "apmetusies" uz dzīvi Krievijā, tas ir, nesaņem uzturēšanās atļauju, viņai nav jāatsakās no Ukrainas pilsonības. Vienreiz noteikti būs jāatnāk, bet tad.
аватар hatinka
Bet šī vietne nav īpaši piemērota imigrācijas konsultācijām. Pārsvarā ir tūristi
аватар hatinka
Nezinu precīzi, kāpēc ir vajadzīga pase, bet mans draugs to izdarīja un tieši tāpēc ieradās Kijevā no Sanktpēterburgas, kad lūdza uzturēšanās atļauju. Iepriekš Bortnichi-saitē. Pieteikties pasi var tikai tas, kuram ir izsniegta pase, bet gatavu var paņemt ar pilnvaru. Viņa māte paņēma pasi un nosūtīja DHL uz Sanktpēterburgu. Lai gan labā nozīmē dokumentus pāri robežai sūtīt nevar.
Turklāt pat tīri loģiski tagad braucam iekšzemē, bet ja pēc pusgada visu pasaka, tikai uz ārzemēm, tad šī tev būs problēma. Un tālāk.
Ukrainas pilsoņa iekšējā pasē Krievijas pasu darbinieki nevar izdarīt nekādas atzīmes un zīmogus par jūsu draudzenes likumīgo atrašanos Krievijā. Ja nemaldos, tad tieši pasē liek tādus zīmogus. Un Krievijā tieši pase būs personu apliecinošs dokuments. Precizējiet to. Bet, manuprāt, tieši tā mums paskaidroja Kostja, mūsu draugs, kurš aizbrauca uz Pēterburgu.
аватар alex45
Un es vēl nemēģinātu izreģistrēties, Ukrainā daudzi klīst bez dzīvesvietas (bomži), iemesli ir dažādi, tas nav akmens tavā dārzā, bet nesteidzies. ) un Ukrainas iekšējā pase,jo pat precēties ar ārzemnieku nav aizliegts un visas nianses,kad vajag lēnām kārto un sagatavo paku ar dokumentiem.uztaisi izrakstu,raksta paziņojumu "saistībā ar izbraukšanu" un viss.Zomogu ieliek iekšējā pasē, bet man šķiet par agru to darīt.
аватар hatinka
Patiesībā dereģistrācija ir vienkārša un nav bīstama, it īpaši, ja māja / dzīvoklis / tā daļa ir privatizēta un pieder meitenei (īpašumā). Viņa var reģistrēties un atstāt tik daudz, cik viņai patīk šādā mājoklī. Par to vienkārši netiks iekasēti komunālie maksājumi, un viss. Nu viņa nevarēs noformēt daudz dokumentu Ukrainā bez uzturēšanās atļaujas (bankas produkti, kredīti, sociālie maksājumi) un viss.
Bet, ja viņam ir īpašumtiesības, reģistrēties vienā un tajā pašā vietā gada laikā nemaksā, maksājot administratīvo sodu par reģistrācijas noteikumu pārkāpšanu. Agrāk tas bija 17 UAH. Visi!
Cita lieta, kādi ir noteikumi Krievijā iegūstot pastāvīgo dzīvesvietu, jo meitene uzrādīs izbraukšanas lapu Krievijā un kas no viņas tur tiks prasīts, tur jānoskaidro. Visticamāk, viņa tur nebūs reģistrēta, jo viņa nav Krievijas pilsone. Reģistrēšos, saņemšu uzturēšanās atļauju un tad vai nu precēšos, vai strādāšu, un arī tad pilsonība un brauciens uz Ščoru atteikties no pilsonības.
Ne tagad!
аватар nadin65
Juridiskajā vietnē jums tika sniegta atbilde, ja palaidāt garām, citēju- Atbilde:
Kas attiecas uz reģistrāciju-izvilkšanu - tas ir muļķības, vai arī jūs pārpratāt. Kas un kā ir pareizi - tam tik tiešām ir vajadzīga pase. Jā, jūs varat vienkārši iebraukt informatīvos nolūkos vai iekšējai darba veikšanai, bet, lai DZĪVOTU ārzemēs, ir nepieciešama pase - tā ir starptautisko tiesību norma. Pirmais solis uz pilsonību - RVP - tā jau ir DZĪVNIECĪBA, par to tiek ielikts zīmogs pasē.
аватар gnatyuk1
Sveiki! Saskārusies ar līdzīgu situāciju - pārcelšanās no Kijevas uz Sanktpēterburgu pie puiša. Es gribu jums jautāt, kā jūs atrisinājāt savu problēmu?
аватар dima.komar
Labdien. Precīzi visu neatceros – pagājis pusotrs gads. Un tā "meitene" jau gadu ir mana sieva :)
Apakšējā līnija ir:
Pase ir jāuzrāda pastāvīgai dzīvesvietai (pastāvīgajai dzīvesvietai). Tas būs jūsu iekšējās pases vietā. Nepieciešams izrakstīties. Šķērsojot robežu (lidostā vai vilcienā), viņi izsniegs migrācijas karti. Jums tas būs jāaizpilda un pēc ierašanās jāiekļūst migrācijas reģistrā. Tas nozīmē, ka jūs joprojām esat Ukrainas pilsonis. Tad uztaisījām patentu darbam šeit (pat noslēdzām ar viņu darba līgumu un es kā privātpersona pieņēmu viņu darbā par mājstrādnieci... jo migrantam par to būtu jāspēj pašam sevi nodrošināt un maksāt nodoklis ik pēc trim mēnešiem patents 3000 rubļu.) Pēc tam sagatavojām dokumentus TRP (termiņa uzturēšanās atļauja). Sapratu. Starp visu to bija gūzma dokumentu tulkojumu, notariāli apliecināti tulkojumi (dzimšanas apliecība, pase, apliecība). labāk ir izgatavot vairākas kopijas. Bija medicīniskās padomes. Tad teorētiski varētu pretendēt uz valsts programmu pilsonības iegūšanai tautiešiem (ir priekšnoteikums, ka esi dzimis PSRS, tas ir, pirms savienības sabrukuma (līdz 1991. gada augustam).) Bet valsts programmā ir tagad ir apturēta un kas notiks tālāk
аватар dima.komar
nav līdz galam skaidrs. Valsts dome janvārī nobalsoja par programmas vienkāršošanu. Nevajag, visticamāk būs patents darbam un varbūt vēl kas. Bet šogad likums spēkā nestājās. Ar nepacietību gaidām, kas tur būs līdz vasaras beigām. Nu, mana sieva tagad dzīvo kā Ukrainas pilsone saskaņā ar TRP, tas ir, absolūti likumīgi.
Un vēl - uztaisi izziņu, ka neesi precējies un tev nav bērnu, lai gadījumā, ja vēlies precēties - nav jālido atpakaļ pēc apliecības.
аватар gnatyuk1
Paldies!
Saskāros ar faktu, ka RVP kvota 2013. gadam ir beigusies. Jāgaida līdz nākamajam gadam.
аватар mashaanciferova
un bez kvotas Ukrainas pilsoņi nevar pretendēt uz termiņuzturēšanās atļauju?
аватар crespo-sugal
Taisāmies pārcelties uz Jaroslavļu, esmu tur dzimusi, tur dzīvo mani vecāki, domāju, ka problēmām ar dokumentiem nevajadzētu būt, bet vīram ir otra puse, dzimis un audzis Ukrainā, un es nezinu. kā ar dokumentiem, bet mani vecāki ar dzīvokli jau mūs ir nopirkuši dzīvojamajā kompleksā Zeleny Bor, ne lēti, un viņi palīdzēja ar darbu, viņi jau atrada vietu un vienojās, mēs ļoti priecājamies, ka mēs pārvācamies pie viņiem , bet es nezinu, kā būt
аватар alex45
Lai pagaidām brauc ar Ukrainas dokumentiem, tad lems ar Krievijas imigrācijas iestādēm. Turklāt nebūs problēmu ar mājokli un darbu.Tu brauc uz dzimteni, un viņš ir tavs vīrs.Šeit dima.komar kaut ko aprakstīja, izlasi, sazinies ar viņu personīgā (kontā)
аватар dima.komar
Cik tev un tavam vīram gadi? Ja esat dzimis PSRS (tas ir, pirms 1991. gada augusta), tad varat kļūt par valsts programmas dalībnieci tautiešu pārvietošanai. Un vīrs, ja viņš ir dzimis līdz 91 gada vecumam - nav nozīmes tagadējās Krievijas Federācijas vai Ukrainas teritorijā - tad viņš ir dzimis PSRS. Šajā gadījumā - varat iet šo ceļu (tas ir vienkāršāk un ātrāk) - vai Uzturēšanās atļaujas ceļu. Jebkurā gadījumā jums ir jāprecizē dokumenti, kas būs nepieciešami Krievijas FMS. Mēs ar sievu visu domājām tā, lai viņa vairs neatgrieztos uz Ukrainu pēc nekādiem papīriem (uztaisīja pasi, lai dotos uz pastāvīgu dzīvi, izrakstījās, paņēma izziņu par sodāmību, izziņu, ka viņa ir nav precējies). Vispār noformē ārzemju pases, aizbrauc uz pastāvīgu dzīvi, paņem izziņas par sodāmību, izraksties. Šķērsojot robežu (lidostā vai vilcienā), jums tiek izsniegta migrācijas karte .. aizpildiet to un, ierodoties Jaroslavļā, iekļūstiet migrācijas reģistrā. Jau būs mājieni. Tur saņemt patentu darbam, termiņuzturēšanās atļauju, tagad ir eksāmeni kā krievu valodas un vēstures zināšanām (tie ir ļoti vienkārši, skatījos). Būs nianses un medicīniskās pārbaudes, bet tas nav biedējoši.
аватар dima.komar
Es to uzreiz ieteikšu - jums būs jātulko dokumenti no ukraiņu valodas krievu valodā .. to var izdarīt tikai tie, kuriem ir sertifikāts vai licence (es neatceros, bet FMS jums pateiks). Tātad - veiciet tulkojumus vairākos eksemplāros uzreiz. Tik daudz lētāk. To visu jūs jau darīsiet Krievijas Federācijā. Savāciet arī pēc iespējas vairāk jebkādas garozas, diplomus un apbalvojumus.. tad pievienojiet dokumentiem - tas nebūs lieki. Tagad to gribētāju skaits pazīstamo notikumu dēļ ir ievērojami pieaudzis.
аватар crespo-sugal
Liels paldies, daudz informācijas!! Kaut kā padomāsim))
аватар vinogradova24
Es pārcēlos uz Jaroslavļu. Viņi paņēma dzīvokli uz hipotēkas Zeleny Bor - jaunās ēkās. Pagaidām viss ir kārtībā. Ceram, ka turpmāk viss būs labi. Es pats esmu no Jaroslavļas. Īslaicīgi dzīvoja Kijevā.
аватар alex45
Nu lai tev veicas!
аватар mikhalchenko
Mēs arī pārvācamies, beidzot! Tolko jautājums ar lietām vēl nav atrisināts. Kurš transportēja? Pārceļamies no Ukrainas uz Krieviju.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Krievija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Krievija
Adlers Anapa Astrahaņa Baikāls Belgoroda Čeļabinska Elbrusa reģions Essentuki Gelendžiks Jaroslavļa Jekaterinburga Kaļiņingrada Kazaņa Kislovodska Krasnaja Poļana Krasnodara Krasnokamenska Maskava Ņižņijnovgoroda Rostova pie Donas Sanktpēterburga Soči Suzdal Svetlogorska Tuapse Tver Vladimirs Vladivostoka Volgograda Yeysk Železnovodska
vēl
vēl