Atelika Lipki 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 6.510
6.0 Numurs
5.0 apkalpošana
5.5 Tīrība
8.5 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Lauku viesnīca "Atelika Lipki" atrodas Maskavas apgabala rietumos, Odintsovas rajonā. Viesnīca ir vienots arhitektūras ansamblis, kurā ir lieliski apstākļi atpūtai un izklaidei. Teritorija 15 hektāri, labiekārtota, slēgta un apsargāta.Vairāk →
аватар lelya-ilina-69
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ajā viesnī cā nokļ uvā m spontā ni, ilgi nesapulcē jā mies, jo aicinā jā m draugus svinē t manu dzimš anas dienu 07.12. 2018. Un tikai pa ceļ am uz Lipkiem atvē ru atsauksmes un sā ku lasī t. Bija par vē lu atteikt, nobraucā m vairā k nekā pusi ceļ a, bet noskaņ ojumu sabojā ja lasī tie negatī vie iespaidi. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā nokļ uvā m spontā ni, ilgi nesapulcē jā mies, jo aicinā jā m draugus svinē t manu dzimš anas dienu 07.12. 2018. Un tikai pa ceļ am uz Lipkiem atvē ru atsauksmes un sā ku lasī t. Bija par vē lu atteikt, nobraucā m vairā k nekā pusi ceļ a, bet noskaņ ojumu sabojā ja lasī tie negatī vie iespaidi. Tā pē c biju garī gi visam sagatavojusies, mierinā ju sevi, ka ir arī labas atsauksmes, un braucam tikai uz vienu dienu. . . Mū s iekā rtoja 20 minū tē s, aiz letes draudzī ga meitene Gaļ ina, visu izstā stī ja un parā dī ja. . Visus apmeklē tā jus piesaista stends - pasā kumu izziņ oš ana, turklā t viss saplā nots pa stundā m! Ejam uz istabu. Dzī vojā m otrajā korpusā otrajā stā vā.2212 istabiņ ā . Plaš a, bez sveš ā m smakā m (kā raksta), svaiga, glī ti uzklā ta veļ a, liela vannasistaba, ledusskapis, TV. . Ko vē l vajag ? ? Bet, kad devā mies vakariņ ā s, es biju vē l vairā k pā rsteigts! Kā dā recenzijā izlasī ju “Ja esi nepretenciozs ē dienā , tad tev patiks viss” Bet atļ auš os, ja ikdienā nepusdienojat Metropolā vai Nacionā lajā , tad jau esat nepretenciozs! Liela ē dienu izvē le, ļ oti svaigs, ē stgribu izskats. Turklā t skaidrs, ka arī veģ etā rietis izsalcis nepaliks - svaigi un sautē ti dā rzeņ i, daudz augļ u (kalendā rā atzī mē jam, decembra sā kums) Pē c vakariņ ā m nolē mā m peldē ties baseinā . Š eit ir mī nuss - ģ ē rbtuves bū tu vajadzī gas plaš ā kas, bija mazliet pā rpildī ts. Baseins tī rs, iepriecinā ja arī tas, ka gan pirts, gan hammam ir iekļ autas cenā ! Un turpat - atpū tas telpa ar tē ju un medu. Vakarā tauta gā ja uz diskotē ku, mū su kompā nijai bija sava programma - dzimš anas dienu neviens neatcē la. Izrā dā s, mū su dzimš anas dienas puika saņ ē ma komplimentu no viesnī cas – š ampanieti un augļ us. Š ķ iet, ka tas ir sī kums, bet tas ir jauki!
No rī ta mū s atkal iepriecinā ja brokastis - ne katra svē tdiena sā kas š ā di: pankū kas, putra, olu kultenis un kū kas! ! Uz ū dens aerobiku tika aicinā tas meitenes - animatores, tauta reaģ ē ja vā ji, un mē s nolē mā m piedalī ties! Un tas bija lieliski! Paldies par jū su entuziasmu, par mū su jautro - labrī t! Un vakariņ ā s jau plā nojā m - kad vē l nā ksim un nolē mā m, ka bū sim š eit, lai apsveiktu sevi, savus mī ļ os, 8. martā...
Tā pē c es gribu rezumē t - jā , nevis “no adatas”, ne nevainojami, BET ar stingru vē rtē jumu “LABI” ! ! !
аватар musatova_olga
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mana atsauksme nav ī paš i laba. Un gribē tos lai ar to iepazī stas arī viesnī cas direktors. No vienī gajiem plusiem: lielisks gaiss un augsta lī meņ a ē dinā š ana, nu ī re, kura tomē r ir baigā stā voklī (mirusi atspoles, raketes un saplī suš i velosipē di). … Tomēr ▾ Mana atsauksme nav ī paš i laba. Un gribē tos lai ar to iepazī stas arī viesnī cas direktors. No vienī gajiem plusiem: lielisks gaiss un augsta lī meņ a ē dinā š ana, nu ī re, kura tomē r ir baigā stā voklī (mirusi atspoles, raketes un saplī suš i velosipē di). Viesnī ca paredzē ta cilvē kiem, kuri vē las labi iedzert un pasē dē t pie dzī vā s mū zikas. Nav kultū ras pasā kumu, krievu laba mū zika, tikai "dolbjoš ka" vingrojumos un mazos pasā kumos. Nav entuziasma, ka citā s brī vdienu mā jā s ir. Ak, tas ir tā . Nezinu 80. gadus un labas dziesmas, it ī paš i atpū tas namā , kā arī krievu loto un pasā kumi uz kuriem brauktu visi, no veciem lī dz maziem. . Pā rē jos , kā ā rsts gribu teikt. (pā rsē js, vate, vismaz peroksī ds). Un tas ir visai viesnī cai. Nepieņ emama situā cija. Pat maš ī nā ir aptieciņ a pē c GOST. . . 2) Nav animā cijas, jo mums ir ar ko salī dzinā t. . . Aleksejs cenš as, pā rē jais - man nav komentā ru. . . 3) Nav deju, organizē ta, precī zi organizē ta nav araoke. . Piedzē ruš os cilvē ku bariņ š , nevis organizē ts pasā kums ar sirsnī gu vadī tā ju. Nekā das uzslavas ja atnā k ar prasmi dziedā t, nekā di konkursi, nekas.
Secinā jums: Viesnī ca ar lielu daudzumu pieejamā alkohola, gribot negribot cilvē kiem, kuri dzer, kuriem nevajag ne entuziasmu, ne neaizmirstamus notikumus. Pietiek ar krē slu un vī nu. . . Ak, mē s tur vairs nebrauksim. Mē s iesim uz Eko-atpū tas namiem, kur nav alkohola un uzsvars uz pasā kumiem. kur dvē sele ieguldī ta pavisam citā dā kā . kur gribas atgriezties vē l un vē l. Paldies, bet rakstī ju sirsnī gi. Ž ē l par tie bē rni kuri redz š os alkohola litrus ko nes sev garā m uz paplā tes. . . pirms 15 tā nebija. Kam vajadzē ja, bija maza maksas bā ra lete bez reklā mas.
Tā pat es vē los atzī mē t, ka š ajā viesnī cā bija lieliska animā cija, tač u visas labā s lietas pazū d, talantu ir maz, un š im darbam ir nepiecieš ama iekš ē ja kultū ra un aicinā jums.. .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums atelica
‹ Viesnīca Atelika Lipki 4*

Загородный отель «Ателика Липки» расположен на западе Московской области, в Одинцовском районе. Отель представляет собой единый архитектурный ансамбль, в котором созданы отличные условия для отдыха и развлечений. Площадь 15 га, озелененная, закрытая и охраняемая.

Atrašanās vieta От МКАД 35 км Рублево-Успенскому шоссе или 38 км по Можайскому шоссе (и Успенскому шоссе) или в 45 км по Новорижскому шоссе.
Viesnīcā

Ресторан «Огни Подмосковья», бар «Под куполом» и фито-бар в СПА-комплексе. Представлен широкий ассортимент вкусных и полезных блюд, популярные алкогольные и безалкогольные напитки.

Конференц-залы и переговорные комнаты, залы для проведения фуршетов и кофе-брейков, банкетные залы.

Аренда сейфовых ячеек, беседок и мангальных площадок.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Спортивный зал, стадион с трибунами, спортивные площадки. Можно взять в прокат велосипеды и спортивный инвентарь (мячи, ракетки, лыжи и пр.). Утренняя зарядка, спортивные игры, конкурсы и вечерние шоу-программы, настольные игры и турниры. Спа-комплекс включает в себя различные бани и сауны, гостям предлагаются различные виды массажа и широкий набор СПА-процедур. Большой крытый взрослый бассейн (25х10 м), гидромассажный бассейн и детский бассейн (4х5 м), с удобными раздевалками и душевыми.
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 191 номер.

Istabās

Телевизор, холодильник, ванная комната, туалет, душ, фен.

Adrese Московская область, Одинцовский район, д. Липки, 48 Б, загородный отель «Ателика Липки»
Tālruņi: +7 (499) 681-61-10
Tīmekļa vietne: Atelika Lipki
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.