Podmoskovnye Berezki 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 6.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
4.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Park-viesnīca "Podmoskovnye birches" atrodas netālu no Noginskas pilsētas skujkoku-lapu koku mežā, ezera krastā, tālu no rūpnieciskajām zonām un lielceļiem. Teritorijas kopējā platība ir 15 hektāri. Parka viesnīca tika izveidota uz bijušās sanatorijas - ambulances "Berjozki" bāzes ar tās rekonstrukciju.Vairāk →
аватар polishchuknata
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mums bija ģ imenes atvaļ inā jums 2014. gada augustā . Apmetā s ģ imenes divistabu istabā otrajā stā vā . Istaba bija tī ra, viss koka. Ledusskapis esot aizvests remontam – un tas bija ī sts mī nuss vasarai. Kebabu gatavoš anai bez problē mā m tika nodroš inā ts bā rbekjū . … Tomēr ▾ Mums bija ģ imenes atvaļ inā jums 2014. gada augustā . Apmetā s ģ imenes divistabu istabā otrajā stā vā . Istaba bija tī ra, viss koka. Ledusskapis esot aizvests remontam – un tas bija ī sts mī nuss vasarai. Kebabu gatavoš anai bez problē mā m tika nodroš inā ts bā rbekjū . Pirmajā stā vā virs mums kafejnī ca ar vasaras rotaļ u laukumu ar skatu uz klinti "Zilonis" un upi "Prut" - neticama ainava! ! ! ! ! Un virtuve kafejnī cā ir vienkā rš i fantastiska! ! ! ! ! Plaš a ē dienu izvē le, kas tika pasniegta ļ oti ā tri! Bija iespē ja pasū tī t kompleksā s pusdienas par cenā m, kas ir daudz lē tā kas nekā pasū tot. Viesmī ļ i - puiš i apkalpoja visaugstā kajā lī menī - jauki un ā tri! Un tā du banoš u, ko pasniedza krū zē , neē dā m nekur! ! ! ! ! Ī paš s paldies š efpavā ram! ! ! ! ! Skaista daba un vieta atpū tai.
Bet tomē r ir viena nianse – kas liedza 100% izbaudī t svē tkus. Š ī ir duš a un tualete (((.
Pē c duš as ieš anas tikai ar vienu cilvē ku vannas istabā bija tik daudz ū dens, ka es to izmē rcē ju 20 minū tes. Un 4 cilvē ki atpū tā s. Pē c ziņ oš anas par š o problē mu reģ istratū rā - treš ajā vai ceturtajā dienā mū s uzrunā ja vī rietis, kurš vienkā rš i aizlī mē ja plaisu ar skotu.... , kas, protams, neko neatrisinā ja. Un, kad neparedzē tu apstā kļ u dē ļ izgā jā m no viesnī cas 1 dienu agrā k - mums lū dza sazinā ties ar ī paš nieku, lai atgrieztu ja ne visu summu, tad vismaz daļ u no maksā juma par dienu - š o kaitinoš o neē rtī bu dē ļ - nē viens gribē ja mū s dzirdē t. Atvainojiet! ! ! ! ! Izskatā s, ka viņ i tur strā dā nevis cilvē ku dē ļ , bet gan lai pelnī tu.
аватар mafanvlada
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Jū lija sā kumā atpū tā mies Anivā . Kopumā iespaidi ir negatī vi. Pē rkot biļ eti, solī ja: 1) brokastis/pusdienas - bufete, 2) peldē š anā s ezerā , 3) makš ķ erē š ana. Praksē : 1) Nebija bufetes, ē diens tika atnests kā ir, nebija no kā izvē lē ties, bet ir vē rts atzī mē t, ka ē diens bija garš ī gs. … Tomēr ▾ Jū lija sā kumā atpū tā mies Anivā . Kopumā iespaidi ir negatī vi. Pē rkot biļ eti, solī ja: 1) brokastis/pusdienas - bufete, 2) peldē š anā s ezerā , 3) makš ķ erē š ana. Praksē :
1) Nebija bufetes, ē diens tika atnests kā ir, nebija no kā izvē lē ties, bet ir vē rts atzī mē t, ka ē diens bija garš ī gs. Bet, ja ir kā das individuā las vē lmes (piemē ram, sieva neē d zivis), tad var rasties problē mas, tad laipni piedā vā s izvē lē ties no ē dienkartes, kuras cenas ir tā das paš as kā vidusmē ra restorā nā Maskavas centrā . . Uz jautā jumu, kā pē c sā kotnē ji tika pieteikta bufete, bet patiesī bā bufetes nebija, viņ i atbildē ja, ka bufete, kad iedzī votā ju skaits pā rsniedz 40 cilvē kus.
2) Peldē t mā k, bet baidos, ka ne visi prot. Viss ezers zied, pilnī bā klā ts ar zā li, vardē m un citiem sā rņ iem.
3) Makš ķ erē š ana ir aizliegta (tas, ka viņ u mā jaslapā rakstī ts, ka makš ķ erē š ana ir iekļ auta tū res cenā - viņ iem ir vienalga)
Tagad par paš u atpū tas mā ju. Visa teritorija mudž no smukļ iem. Ziedes neglā bj, tā s uzbrū k baros. Ļ oti sā pī gi kož , atstā jot sarkanas tulznas uz ā das. Sā kumā bija patī kami iegū t vienotī bu ar dabu, pē c dienas apnika, pē c 3 dienā m vairs nebija dzī ves vietas, sakoda visu ģ imeni, un tā pē c mē ģ inā ja neiet ā rā bez spē cī gas vajadzī bas (laba atpū ta pie dabas).
Mē s apmetā mies junior suite numurā , no kuriem ir tikai divi uz visu ē ku. Skats no loga uz jumtu (vietnē rakstī ts, ka uz ezera un mež a), nav ledusskapja (lai gan ir skapis), nav kondicioniera (ir +30 ā rā ), š im "junior suite" numuram nav balkona. Istabā ū dens pē c kaut kā smird, lai gan mū su atvaļ inā juma pē dē jā dienā tas vispā r tika atslē gts - kā pē c cilvē kiem ū dens vajadzī gs. Istabu uzkopš ana ir cits stā sts. Istabas nez kā pē c sā k tī rī t pusdienlaikā , kad ā rā ir augstu saule un visi normā li cilvē ki nā k istabā - atpū sties.
Atpū tas mā jas teritorija ir maza (fotogrā fijā s š ķ iet, ka tā ir vienkā rš i milzī ga), tač u tas nav biedē još i, jo, ņ emot vē rā neskaitā mo smuku klā tbū tni, pa š o teritoriju staigā t ī sti negribas. Ir velosipē du un skrituļ slidu noma, bet ar tiem vienkā rš i nav kur braukt. Apsardzes nav (izņ emot onkuli, kurš atver striķ i pie ieejas teritorijā . Daž i kreisi cilvē ki pastā vī gi nā k uz ezeru peldē ties (dubļ os) un neviens par viņ iem nerū p. Kopumā š ķ iet, ka ī paš niekiem bija pa spē kam tikai veikt remontu ē kā , Starp citu, remonts, lai arī nesen veikts, bet apmetums jau krī t nost, paklā js pie konferenč u telpas ir atseviš ķ a atrakcija - viss traipos, traipos un tā nav vispā r skaidrs kas ar to tika darī ts, bet acī mredzot priekš niecī bai ļ oti patī k, jo jā maina ir arī ļ oti krā saina istaba-paš apkalpoš anā s telpa. Ir ledusskapis, gludinā mais dē lis un gludeklis. Tur ir arī detaļ ā m izjaukta veļ asmaš ī na (detaļ as ir izmē tā tas pa istabu). Tā pē c labā k neieiet š ajā telpā , jo acī mredzot tā nav tī rī ta kopš Padomju Savienī bas dibinā š anas. Š ajā telpā ir arī tualete , kas ar savu smarž u izgaismo visu telpu. dimo kaut kā ds iedoms elektrī bas taupī š anas ziņ ā : visur tumš s, gaisma nekur nedeg, ir sajū ta, ka neej iekš ā ē kā , bet alā . Uzmanī bu pelnī jis arī brī vdienu mā jas apkalpojoš ais personā ls, katrs viesmī lis restorā nā savā sirdī ir “pasaules direktors”, meitenē m reģ istratū rā iemī ļ ota frā ze “administrā cija neatbild”. Neviens no darbiniekiem nekad nesasveicinā s, sveicina tikai tad, ja vajag kaut ko pateikt, piemē ram, ka nevari makš ķ erē t, ka viņ i nav atbildī gi par velosipē du, kas atstā ts pie ē kas ieejas (protams, ka nedara). t nav nekā das droš ī bas), vai par to, ka jums ir jā maksā par ezera lapenes izmantoš anu - ī si sakot, nekas labs nekad nav teikts.
Ar visu š o emociju pā rbagā tī bu ir vē rts pievē rst uzmanī bu to cenā m.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Парк-отель «Подмосковные березки» расположен вблизи г. Ногинска в хвойно-лиственном лесу, на берегу озера, вдали от промышленных зон и автомагистралей. Общая площадь территории 15 гектаров. Парк-отель создан на базе бывшего санатория - профилактория «Березки» путем его реконструкции.

Atrašanās vieta 46 км от г. Москвы по Горьковскому шоссе.
Viesnīcā

Ресторан, кафе – бар, два банкетных зала (на 25 и 200 мест), конференц-зал, сауна, бильярд, автостоянка, спортивные площадки для волейбола и мини футбола, прокат спортинвентаря (лыжи, коньки, роликовые коньки), открытые площадки и беседки для барбекю, оборудованные электричеством, пластиковой мебелью, шатрами, мангалами, биотуалетами.
Катание на лошадях, пейнтбол, в зимнее время заливается каток.

Telpu apraksts

Номерной фонд 42 номера: 4 стандартных одноместных эконом, 34 стандартных двухместных, 3 номера класса «полулюкс», 1 номер класса «Люкс».

Istabās

Душевая кабина, туалет, умывальник, фен, ТВ, одна кровать, телефон. В люксе - кондиционер.

Adrese 142400, Московская область, г.Ногинский район, деревня Жилино – Горки
FAQ