Iakhonty 4*– Atsauksmes

27
Novērtējums 6.910
№1 viesnīcas reitingā Maskavas reģions-austrumi
8.4 Numurs
8.7 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.1 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Dabiskais kūrorts "Yakhonty" atrodas netālu no senās Bogorodskas pilsētas, 43 hektārus lielā parka teritorijā, kas klāta ar priežu mežiem. Kūrorta centrā atrodas "Kovershi" ezers, kuram ir meteorīta izcelsme.Vairāk →
аватар _532529
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sā kumā vispā r nesapratu, kā pē c š ī viesnī ca tika slavē ta. Tas nav tik tuvu, lai brauktu no Maskavas, tas nav ī paš i ē rti. Autostā vvieta ir tā lu - ar ko vilkt. Viņ i nepamanī ja nekā du tieš u superattieksmi pret sevi, viss bija normas robež ā s. … Tomēr ▾ Sā kumā vispā r nesapratu, kā pē c š ī viesnī ca tika slavē ta. Tas nav tik tuvu, lai brauktu no Maskavas, tas nav ī paš i ē rti. Autostā vvieta ir tā lu - ar ko vilkt. Viņ i nepamanī ja nekā du tieš u superattieksmi pret sevi, viss bija normas robež ā s. Ē diens ir diezgan parasts, kā gaidī ts. Bet, iztē rē jot nedaudz vairā k, tas sā ka skaidroties. Viesnī cas atraš anā s vieta tieš ā m laba. MO neticama daba, neuzbā zī ga apkalpoš ana, telpas un servisi pietiekami kvalitatī vi dara savu. Viss kopā , kopumā , sniedz neizsakā mu relaksā ciju un atpū tu. Es tieš ā m gribu š eit atgriezties. Varbū t Jaungada brī vdienā s, varbū t pavasarī un vē l labā k vasarā . Un vē l labā k - visos 3 gadī jumos.
аватар Marshall22
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Reizē m sarunā jam brī vdienas ar draugiem – braucam uz Jahonti-Noginsku, ī rē jam kotedž u un braucam uz Holivudu! Mā jai ir sava sauna, sava grila zona. No rī ta dodamies makš ķ erē t - kodums uz Kovershi ir lielisks! Vakarā dodamies uz boulingu un restorā nu. … Tomēr ▾ Reizē m sarunā jam brī vdienas ar draugiem – braucam uz Jahonti-Noginsku, ī rē jam kotedž u un braucam uz Holivudu! Mā jai ir sava sauna, sava grila zona. No rī ta dodamies makš ķ erē t - kodums uz Kovershi ir lielisks! Vakarā dodamies uz boulingu un restorā nu. Ī sā k sakot, lieliska vieta. Un netā lu no pilsē tas. . .
аватар Susannin
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā nosvinē jā m mū su institū ta absolvē š anas piekto gadadienu. Man patika telpas, personā la attieksme draudzī ga, ar bē rniem š eit ir viegli - viņ iem viss ir nodroš inā ts. Š ika pludmale pie ezera, daba, š aš liki un š aš liki - var cept pats, vai arī visu var pasū tī t gatavu. … Tomēr ▾ Viesnī cā nosvinē jā m mū su institū ta absolvē š anas piekto gadadienu. Man patika telpas, personā la attieksme draudzī ga, ar bē rniem š eit ir viegli - viņ iem viss ir nodroš inā ts. Š ika pludmale pie ezera, daba, š aš liki un š aš liki - var cept pats, vai arī visu var pasū tī t gatavu. Skaists baseins, mež ā tī rs gaiss, te pat daž as sē nes atradā m.
аватар mur.yekat
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta Jahontā ! Patiesī bā pē dē jos gados š ī s ir labā kā s manas dzimš anas dienas svinī bas! Ne jau iepriekš viss bija skumji, bet š ā di, tik skaistā dabā , pirmo reizi. Paldies apkalpojoš ajam personā lam par atbildī bu pasā kuma norisē . … Tomēr ▾ Atpū ta Jahontā ! Patiesī bā pē dē jos gados š ī s ir labā kā s manas dzimš anas dienas svinī bas! Ne jau iepriekš viss bija skumji, bet š ā di, tik skaistā dabā , pirmo reizi. Paldies apkalpojoš ajam personā lam par atbildī bu pasā kuma norisē . “Garš ī gs” bankets, skaista daba apkā rt un, kas svarī gi, tas nodarbinā ja mū su bē rnus! kam bija savi svē tki. Man tas bija super, atpū sties, ne par ko neuztraucoties. Neē rtī bas ir transporta pieejamī ba lī dz viesnī cai, pretē jā gadī jumā klase, paldies par visu.
аватар VeraKo
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Skaista un sakopta teritorija, jaunas telpas. Personā ls ir lieliski stipendiā ti, ā rzemju 5 * viesnī cas tī rī bas ziņ ā var pielī dzinā ties tikai š im č etriniekam! Ne kripatiņ as pa visu teritoriju! Man patika ē diens, tas bija gan garš ī gs, gan veselī gs) Brokastī s mani savaldī ja pankū kas. … Tomēr ▾ Skaista un sakopta teritorija, jaunas telpas. Personā ls ir lieliski stipendiā ti, ā rzemju 5 * viesnī cas tī rī bas ziņ ā var pielī dzinā ties tikai š im č etriniekam! Ne kripatiņ as pa visu teritoriju! Man patika ē diens, tas bija gan garš ī gs, gan veselī gs) Brokastī s mani savaldī ja pankū kas. Apkā rt skaistā kā daba, ezers (peldē ties gan nedrī kst), mež s. Daudz izklaides bē rniem, laba animā cija (arī galvenokā rt bē rniem, bet tomē r labi paveikts).
аватар tanywa87
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Paradī ze bē rnam! Tiek nodroš inā ts tik daudz lietu, kā arī rotaļ u laukumi un animā cija, un baseini ar bumbā m. Nu arī vecā kiem ir iespē ja atpū sties, pat negribē jā s doties prom : ) Man ļ oti patika bufete, viss garš ī gi, viss svaigs un smuki pasniegts, varē ja bez problē mā m pabarot bē rnu, lai gan mums vē l ir izvē lī gs. … Tomēr ▾ Paradī ze bē rnam! Tiek nodroš inā ts tik daudz lietu, kā arī rotaļ u laukumi un animā cija, un baseini ar bumbā m. Nu arī vecā kiem ir iespē ja atpū sties, pat negribē jā s doties prom : ) Man ļ oti patika bufete, viss garš ī gi, viss svaigs un smuki pasniegts, varē ja bez problē mā m pabarot bē rnu, lai gan mums vē l ir izvē lī gs.
аватар eenika5678
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Man š ķ iet, ka neatkarī gi no gadalaika jū s ieradī sities Koverš i ezerā , viesnī cā Yahonta, jums vienmē r bū s brī niš ķ ī gas brī vdienas. Varbū t trokš ņ ainu brī vdienu cienī tā ji ar diskotē kā m, dejā m utt. … Tomēr ▾ Man š ķ iet, ka neatkarī gi no gadalaika jū s ieradī sities Koverš i ezerā , viesnī cā Yahonta, jums vienmē r bū s brī niš ķ ī gas brī vdienas. Varbū t trokš ņ ainu brī vdienu cienī tā ji ar diskotē kā m, dejā m utt. , Un to nedarī s)) Š eit ir izklaide un karaoke bā rs un kafejnī cas, tač u š eit ir klusā ks un mierī gā ks. Tikai atpū tai no putekļ aino pilsē tu burzmas. Pirmo reizi š eit atbraucā m atpū sties 2017. gada septembrī , tieš i zelta rudens periodā . Rudenī bija skaisti un mā jī gi. Nesen devos uz 4 dienā m ar ģ imeni no 1. lī dz 4. jū nijam. Vasarā š eit aina savā dā ka, viss zaļ š , patī kami smarž o pē c garš augiem un mež a puķ ē m, mež iem. Mē s visi bijā m laimī gi, mans vī rs un es, un mū su bē rni. "Atnā cā m" uz pilnu klapi, bē rni pavadī ja laiku zoodā rzā un pie animatoriem. Protams, visvairā k man patika viņ u SPA, guvu daudz lā diņ a un pozitī vas emocijas. Vī rs satika mū su kaimiņ u, viņ iem bija savas intereses, biljards, boulings, volejbols, vā rdu sakot, viņ i kā bē rni gā ja no vienas izklaides vietas uz otru. Varbū t š eit cena ir augsta, bet es domā ju, ka tas ir diezgan pamatoti, jo viesnī cas ē kas ir elegantas, numuri arī . Eiropas apkalpoš anas lī menis, kā man. Kopumā š ī ir vieta kā rtī gai atpū tai laukos, kur var gremdē ties baudā un uz brī di atstā t ikdienas satraukumu.
аватар oklejz
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pagā juš ā s nedē ļ as nogalē atpū tā mies priekš pilsē tā . Un noskaņ ojums no tā diem svē tkiem joprojā m ir forš s. Devos atvaļ inā jumā ar ģ imeni un draugiem. Vieta ir lieliska, lai arī ne tik tuvu Maskavai, kā gribē tos, bet tur ir tik forš i, ka nobrauktie kilometri nebija jū tami. … Tomēr ▾ Pagā juš ā s nedē ļ as nogalē atpū tā mies priekš pilsē tā . Un noskaņ ojums no tā diem svē tkiem joprojā m ir forš s. Devos atvaļ inā jumā ar ģ imeni un draugiem. Vieta ir lieliska, lai arī ne tik tuvu Maskavai, kā gribē tos, bet tur ir tik forš i, ka nobrauktie kilometri nebija jū tami.
Bē rniem bija sava programma ar animatoriem, mums sava, SPA meitenē m, pirts un makš ķ erē š ana zē niem. Vakarā pē c vakariņ ā m bija kopī ga atpū ta. Viesnī cas zona, protams, ir galvenais pluss. Apkā rt viss zaļ š , ir zoodā rzs, no kura bē rni kopumā bija sajū smā . Ja godī gi, domā ju, ka atpū ta bū s gluž i kā pie ezera, š aš liks, aktī vas spē les un viss. Un š eit var gū t lielu prieku, bet patiesī ba ir tā da, ka par papildu aktivitā tē m ir jā piemaksā , cenas bija patī kams pā rsteigums. Pateicoties viņ iem, mū s izvilka mū su draugi. Š ī s divas dienas bija bagā tī gas, interesantas un noderī gas. Paņ ē mā m standarta + divvietī gu istabiņ u, bet ar papildus gultu bē rnam. Istaba mā jī ga un ē rta, par naudu vairā k nekā pieņ emama. Nu, par ē dienu atseviš ķ i teikš u, ka viss bija garš ī gs, apmierinoš s un ļ oooti daudzveidī gs - katru reizi bija sarež ģ ī ta izvē le, ko ē st.
Vē lamies nā kt pie jums vē lreiz, ja ir kā das atlaides, akcijas. Jo liela uzņ ē muma cena nav ļ oti lē ta.
аватар Lills
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir jauna, bijusi jau vairā kas reizes. Agrā kie iespaidi bija pozitī vā ki. Sajū ti krī zes elpu. Restorā ns strā dā ar pilnu jaudu. Trauki beidzas un netiek papildinā ti, to beigas vienkā rš i tiek pateikts. Vairā kas reizes ar grū tī bā m viņ i atrada, ko ē st ar zemu tauku saturu, bez pikanta un necepta. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir jauna, bijusi jau vairā kas reizes. Agrā kie iespaidi bija pozitī vā ki. Sajū ti krī zes elpu.
Restorā ns strā dā ar pilnu jaudu. Trauki beidzas un netiek papildinā ti, to beigas vienkā rš i tiek pateikts. Vairā kas reizes ar grū tī bā m viņ i atrada, ko ē st ar zemu tauku saturu, bez pikanta un necepta. Brokastu kafija ir briesmī ga. Aukstos dzē rienos (kompotā un hibiska tē jā ) ielieciet ziloņ u devu cukura. Gaisa kondicionē tā ji atrodas tikai logu zonā un ieslē dzas siltumā ar maksimā lo jaudu, kas restorā nam kopumā ir nepietiekams, un nav iespē jams uzturē ties zonā , kur tie atrodas, jo neticami caurvē ji.
Animatoru darbs ir zemā kā lī menī , daž i, š ķ iet, ir nejauš i savervē ti. Lai vadī tu bē rnu meistarklasi, animatore lū dza bē rnus (6-10 gadus vecus) palī dzē t nogā dā t smagus banketu krē slus no 2. stā va uz 1. Protams, ir apbrī nojami animatori (Marianna ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga: talantī ga, korekta un draudzī ga , iepriekš bija lieliska Katja Sļ ivcova) , tač u ar tiem acī mredzami nepietiek visai viesnī cai ar lielu skaitu bē rnu un pieauguš o.
"Freeze Frame" klubā ir drausmī gs piesā tinā jums un neizdzē š ama smaka pē c kaut kā ķ ī miska (acī mredzot, apdares materiā liem).
Peldvietas nav, lai gan rudenī tika uzsā kta koka konstrukcijas, ko sauc par eju uz pludmali un ģ ē rbtuvē m, bū vniecī ba. Tajā paš ā laikā tika izveidots dambis, kurā ū dens zied vardarbī gā krā sā .
Korpusos nav ū dens dzesē tā ju.
Ļ oti dā rgs mini bā rs.
Nedē ļ as laikā no krā na vairā kas reizes plū da ļ oti sarū sē jis ū dens. Mazgā t bē rnu nevarē ja 1.5h. Vē lē jos izmantot ū dens centra duš u, bet situā cija tajā bija identiska.
Manuprā t, paklā js istabā s ir skaidrs mī nuss - komfortam pietiktu uzlikt mazus gultas paklā jiņ us. Aptumš ojoš ie aizkari pilnī bā neaizsedz logus.
Izrā dī jā s daudz negatī va, varbū t tā pē c, ka bija sabojā ts noskaņ ojums - bē rni un pieauguš ie karstā augusta nedē ļ ā krā š ņ ā priež u mež ā paspē ja saslimt, kas neapš aubā mi veicinā ja gaisa kondicionē š anu restorā nā .
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Uzturē jā s Jahonti konferences ietvaros. Nav slikti priekš tā da pasā kuma. Labā lieta ir ē diens. No mī nusiem - ū dens trū kums dzesē tā jos - ne ē kā s, pat ne restorā nā . Vē l viens novē rojums - galvenie viesi ir ģ imenes ar bē rniem (sā kot ar mazuļ iem) un tie, kas ir darī jumos (konferences utt. … Tomēr ▾ Uzturē jā s Jahonti konferences ietvaros. Nav slikti priekš tā da pasā kuma. Labā lieta ir ē diens. No mī nusiem - ū dens trū kums dzesē tā jos - ne ē kā s, pat ne restorā nā . Vē l viens novē rojums - galvenie viesi ir ģ imenes ar bē rniem (sā kot ar mazuļ iem) un tie, kas ir darī jumos (konferences utt. ). Manuprā t, administrā cija mē ģ ina apvienot nesavienojamo. Š ī s divas viesu grupas pē c bū tī bas nav savienojamas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums lyahonty
‹ Viesnīca Iakhonty 4*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

Природный курорт «Яхонты» расположен недалеко от старинного города Богородск, на 43 гектарах парковой территории, покрытой сосновым лесом. В центре курорта - озеро «Коверши», имеющее метеоритное происхождение.

Atrašanās vieta 48 км от Москвы по Горьковскому направлению.
Pludmales apraksts Оборудованный песчаный пляж.
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Рестораны и бары, площадки для барбекю.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
Bērniem Детская площадка, детская комната.
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Аквацентр, SPA-салон, мини-зоопарк, бани, прокат спортинвентаря (зимнего и летнего), бильярд и боулинг, вейкборд, квадроциклы.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
Telpu apraksts

Четыре трехэтажных спальных корпуса. Номера категорий эконом (6), стандарт (177), семейные (12), студио (6), люкс (12) и президентские апартаменты (2), апартаменты в коттеджах (29) и коттеджи с баней у Лесного озера (2). Половина номерного фонда открыта в 2011 году.

Istabās

Кондиционер, минибар, wi-Fi.

Adrese 142402, Московская область, Ногинский район, южнее 1км. д. Жилино, Природный курорт "Яхонты"
Tālruņi: +7 (985) 162-03-02
+7 (495) 66-154-77
Tīmekļa vietne: Iakhonty
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. В отеле есть аквапарк или горки.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.