Verba Mayr 5*– Atsauksmes

11
Novērtējums 9.710
№1 viesnīcas reitingā Podmoskovje-Ziemeļi
9.8 Numurs
9.8 apkalpošana
9.9 Tīrība
9.6 Uzturs
9.8 Infrastruktūra
Veselības centrs atrodas gleznainā meža apvidū 30 km gar Jaroslavļas šoseju. Verba Mayr piedāvā saviem viesiem atjaunošanās un detoksikācijas programmas pēc plaši pazīstamās austriešu ārsta Franča Ksavjera Maijera (1875-1965) metodes. Verba Mayr centra ideoloģiskais iedvesmotājs un vienlaikus medicīnas kurators ir Dr. Alex Vitasek, kurš ir arī Starptautiskās Mayer terapeitu biedrības prezidents un Modernās Mayr medicīnas ideologs. Dr Vitasek konsultēja Verba Mayr projektu jau no paša sākuma, nodrošinot, ka jaunais centrs atbilst visām ModernMayr kompleksās medicīnas prasībām. Verba Mayr detox programmu divas reizes par labāko pasaulē atzina starptautiskā World's SPA Awards (Lielbritānija) žūrija, bet pats centrs Live Organic (Krievija) balsojumā tika izvēlēts par labāko vietu veselīgai atpūtai un atveseļošanai. ), GQ Travel (Krievija), Travel & Hospitality Awards (Apvienotā Karaliste) un World Luxury Spa Awards (Dienvidāfrika).Vairāk →
аватар ferdala
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ziemas sā kumā pavadī ju 3 brī niš ķ ī gas dienas Verba Mayer centrā , un pozitī vi iespaidi joprojā m ir mani. Es atpū tos saskaņ ā ar Fabbrimarine Express Slimness programmu. Pē c rū pī gas konsultā cijas ar ā rstu man izrakstī ja apmaksā tajā komplektā iekļ autā s procedū ras: pretcelulī ta masā ž a, pā rsē ju ietī š ana, presoterapija, masā ž a un sejas maskas. … Tomēr ▾ Ziemas sā kumā pavadī ju 3 brī niš ķ ī gas dienas Verba Mayer centrā , un pozitī vi iespaidi joprojā m ir mani. Es atpū tos saskaņ ā ar Fabbrimarine Express Slimness programmu. Pē c rū pī gas konsultā cijas ar ā rstu man izrakstī ja apmaksā tajā komplektā iekļ autā s procedū ras: pretcelulī ta masā ž a, pā rsē ju ietī š ana, presoterapija, masā ž a un sejas maskas. SPA varē ju arī uzturē ties vismaz visu dienu bez ierobež ojumiem, un tas ir baseins, saunas, iespaidu duš as, biljards un mā kslas bibliotē ka, es varē tu apmeklē t fitnesu, nū jot, daž ā da veida aerobiku, daž ā das zā ļ u tē jas, dā rzeņ u buljoni. Es dodu priekš roku baseinam un visā m procedū rā m sejai un ķ ermenim, trī s dienas praktiski neizkā pu no pū kaini baltā un neprā tī gi ē rtā peldmē teļ a, rū pē jos par sevi, savu dvē seli un ķ ermeni. Atvieglinā tas vienkā rš i pā rsteidzoš s. Tagad plā noju garā ku braucienu uz š o centru.
аватар lizaXX
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ar meitenē m izvē lē jā mies vietu vecmeitu ballī tei, ilgi domā jā m: “Villa Ples vai Verba Mayer? ” Un tad nolē mā m – ejam, tā tad staigā jam, esam pelnī juš i labā ko, tā pē c piestā jā m pie Verba Mayer. Tā bija labā kā nedē ļ as nogale, kuru bū s grū ti aizmirst, tā bija wow! Masā ž a, baseins, pā rsteidzoš i garš ī gs un veselī gs ē diens. … Tomēr ▾ Ar meitenē m izvē lē jā mies vietu vecmeitu ballī tei, ilgi domā jā m: “Villa Ples vai Verba Mayer? ” Un tad nolē mā m – ejam, tā tad staigā jam, esam pelnī juš i labā ko, tā pē c piestā jā m pie Verba Mayer. Tā bija labā kā nedē ļ as nogale, kuru bū s grū ti aizmirst, tā bija wow! Masā ž a, baseins, pā rsteidzoš i garš ī gs un veselī gs ē diens. Ļ oti garš ī gs un tī rs ū dens, lī dzī gs avota ū denim, uzreiz jū tama slā pju remdē š ana un attī rī š ana. Pā rvietojā mies no procedū ras uz procedū ru omulī gos rī tasvā rkos un izbaudī jā m notiekoš o, ik pa laikam nā cā m uz restorā nu paē st ķ irbju zupu, zivis, satriecoš i gardu jogurtu. Ē dā m arī desertus, bet tie bija ī paš i - dabī gi, mazkaloriju un tajā paš ā laikā ļ oti garš ī gi un atsvaidzinoš i. Jau tagad domā jam, ko varē tu atkā rtot kā nedē ļ as nogales tū ri.
аватар kashkanama
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es atpū tos kopā ar savu vī ru Maskavas reģ ionā , Verba Mayer. Mē s kopā nolē mā m zaudē t svaru, uzdroš inā jā mies izmē ģ inā t ā rstniecisko badoš anos. Mā jā s nepietiek laika, morā lā spē ka š ā diem varoņ darbiem. … Tomēr ▾ Es atpū tos kopā ar savu vī ru Maskavas reģ ionā , Verba Mayer. Mē s kopā nolē mā m zaudē t svaru, uzdroš inā jā mies izmē ģ inā t ā rstniecisko badoš anos. Mā jā s nepietiek laika, morā lā spē ka š ā diem varoņ darbiem. Pirms mums te bija mans draugs, kurš uzteica pavā ru spē ju pagatavot diē tiskus produktus, veiksmī gi apvienot tos ē dienos. Viņ ai izdevā s zaudē t svaru bez piepū les, vienlaikus nezaudē jot sejas svaigumu, aktivitā ti.
Lī dz centram nokļ uvā m bez starpgadī jumiem. Maš ī nu atstā jā m apsargā tā stā vvietā , izgā jā m sā kotnē jo apskati, kas ir obligā ta un tiek veikta diezgan rū pī gi. Tikai pē c tam jū s varat nokļ ū t pie š auriem speciā listiem un sā kt savu programmu. Badoš anā s Sanatorijā Verba Mayr notiek speciā listu uzraudzī bā un tikai pē c visu testu nokā rtoš anas.
Manam vī ram piedā vā ja detox programmu, jo konstatē ja nelielas novirzes gremoš anas trakta darbā . Es ievē roju standarta metodi. Patī kami, ka ā rsti izrā da uzmanī bu, izstrā dā individuā las metodes.
Izeja no bada bija ā rkā rtī gi viegla. Pamazā m uzturā tika ieviesta augu valsts barī ba, pē c daž ā m dienā m ē dienkarte tika papildinā ta ar mī kstu kazas sieru, tvaicē tā m zivī m.
Procedū ru bija daudz, es ī sti nevē los tā s aprakstī t, un daudzi par tā m jau ir rakstī juš i, un centra vietnē ir daudz informā cijas.
Mums patika arī pastaiga pa priež u mež u, barojot vā veres ar riekstiem. Ar nū još anu aktī vi nenodarbojos, kā plā nots. Viņ a aprobež ojā s ar peldē š anos baseinā , infrasarkanā s saunas apmeklē jumu un pastaigā m.
Rezultā tā esam ļ oti gandarī ti, ka zaudē jā m svaru un atpū tā mies. Mā jā s tā dus ē dienus nevarē tu pagatavot, nav ne laika, ne vē lē š anā s, un gavē ni ar darbu savienot nav iespē jams. Labā k ir periodiski ierasties atpū sties un ā rstē ties Verba Mayer. Tomē r, neskatoties uz medu. procedū ras nav klī nika, bet vairā k sanatorija un š iks SPA centrs vienā pudelē .
аватар Russkich
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nolē mu mainī t situā ciju un veltī t laiku sev. Verba ir mā jī ga viesnī ca skaistā ainavu apvidū mū su priekš pilsē tā s, Verba Mayer detox attī rī š anas programma ir vislabā k piemē rota š iem mē rķ iem. … Tomēr ▾ Nolē mu mainī t situā ciju un veltī t laiku sev. Verba ir mā jī ga viesnī ca skaistā ainavu apvidū mū su priekš pilsē tā s, Verba Mayer detox attī rī š anas programma ir vislabā k piemē rota š iem mē rķ iem. Ir ē rti un patī kami apvienot medicī niskā s un labsajū tas procedū ras. Pilna spa pakete katru dienu un bez ierobež ojumiem ļ oti iepriecinā ja. Tī ra ā da, vieglums visā ķ ermenī , atpū tusies galva ir daudz vē rta. Tomē r ik pa laikam der atkā pties no pilsē tas burzmas un novē rsties no darba. Verbā ir labi atpū sties un ā rstē ties. Paldies!
аватар OlesiaKaz
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es izvē lē jos Verba Mayer, jo meklē ju klusu vietu relaksē još ā m brī vdienā m netā lu no Maskavas. Mū s laipni sagaidī ja, iekā rtojā mies skaistā istabiņ ā ar skaistu skatu uz mež u. Vē los atzī mē t š iku spa zonu, sakoptu zaļ o zonu, brī vo laiku varē tu pavadī t ar lekcijā m un meistarklasē m par pareizu uzturu. … Tomēr ▾ Es izvē lē jos Verba Mayer, jo meklē ju klusu vietu relaksē još ā m brī vdienā m netā lu no Maskavas. Mū s laipni sagaidī ja, iekā rtojā mies skaistā istabiņ ā ar skaistu skatu uz mež u. Vē los atzī mē t š iku spa zonu, sakoptu zaļ o zonu, brī vo laiku varē tu pavadī t ar lekcijā m un meistarklasē m par pareizu uzturu. Ē diens ir ī paš i veselī gs, diē tisks. Es biju ļ oti apmierinā ts, pat neatradu nevienu mī nusu, lai gan es to meklē ju. Paldies par jauniem iespaidiem un atveseļ oš anos!
Вид из окна Территория
аватар Taran55
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Reizi seš os mē neš os Verba Mayer es izeju programmu, lai uzlabotu aknas. Man nav ī paš u problē mu ar š o orgā nu, bet pē c visā m procedū rā m, un š eit ir tū ba, ķ ermeņ a skā bekļ a padeve un hepatoprotektoru ievieš ana, es jū tos daudz jautrā ks. … Tomēr ▾ Reizi seš os mē neš os Verba Mayer es izeju programmu, lai uzlabotu aknas. Man nav ī paš u problē mu ar š o orgā nu, bet pē c visā m procedū rā m, un š eit ir tū ba, ķ ermeņ a skā bekļ a padeve un hepatoprotektoru ievieš ana, es jū tos daudz jautrā ks. Un es izskatos labā k. Jā , un vienkā rš i pastaigā jieties pa mež u, ejiet uz pirti, uz detox masā ž u, tas nebū s lieki. Liels pluss - pirms starta izeju gandrī z visa ķ ermeņ a apskati, tai skaitā ultraskaņ u. Centra speciā listi konsultē ļ oti kompetenti, aprī kojums ir ļ oti attī stī ts.
аватар tankslavn
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Apkā rtne ir brī niš ķ ī ga, ļ oti gleznaina. Istaba liela, tī ra, ē rtas gultas, laba skaņ as izolā cija. Man ļ oti patika ē dieni restorā nā , viss ir garš ī gi, neskatoties uz ē dienu vienkā rš ī bu un diē tisko ievirzi. … Tomēr ▾ Apkā rtne ir brī niš ķ ī ga, ļ oti gleznaina. Istaba liela, tī ra, ē rtas gultas, laba skaņ as izolā cija. Man ļ oti patika ē dieni restorā nā , viss ir garš ī gi, neskatoties uz ē dienu vienkā rš ī bu un diē tisko ievirzi. Ja vē laties, varat apmeklē t kosmetologu, spa zonu, trenaž ieru zā li, iekš telpu baseinu. Starp citu, baseins ir mana mī ļ ā kā vieta Verba Mayer (tie, kas tur jau bijuš i, mani sapratī s). Pluss ir arī Maskavas tuvums.
аватар Elkasa
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jū lijā viņ a izgā ja ā rstniecī bas kursu Verba Mayr veselī bas centrā . Beidzot priekš pilsē tā sajutos kā ā rzemē s. Viss ir ē rti un tuvu, nevajadzē tu tē rē t laiku lidojumiem. Es izvē lē jos programmu, lai atbrī votos no stresa. … Tomēr ▾ Jū lijā viņ a izgā ja ā rstniecī bas kursu Verba Mayr veselī bas centrā . Beidzot priekš pilsē tā sajutos kā ā rzemē s. Viss ir ē rti un tuvu, nevajadzē tu tē rē t laiku lidojumiem. Es izvē lē jos programmu, lai atbrī votos no stresa. Neiroloģ es Saenko S. A. kvalificē ta konsultā cija nebija lieka. Klī nikas personā ls ir pietiekami pieklā jī gs, komunikā cija ir viegla un neuzkrī toš a. Ļ oti starp citu - diskrē ts vienistabu interjers. Atpū ties no pilsē tas burzmas.
Пруд
аватар burnaxa
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tik daudzveidī gi ē dieni spa viesnī cā s sastopami reti, viss ir ļ oti kvalitatī vs un svaigs. Terapeitiskā s procedū ras tiek izvē lē tas individuā li, tikai tas, kas jums nepiecieš ams. Detox masā ž as efekts saskaņ ā ar Mayer ir lielisks un ir jū tams uzreiz. … Tomēr ▾ Tik daudzveidī gi ē dieni spa viesnī cā s sastopami reti, viss ir ļ oti kvalitatī vs un svaigs. Terapeitiskā s procedū ras tiek izvē lē tas individuā li, tikai tas, kas jums nepiecieš ams. Detox masā ž as efekts saskaņ ā ar Mayer ir lielisks un ir jū tams uzreiz. Laba skaņ as izolā cija istabā s, lielisks miegs. Mani iepriecinā ja 25% atlaide Verba Detox programmai 11 dienas, tas bija patī kams pā rsteigums.
аватар russyap
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ja varat atļ auties augstā kā s kvalitā tes atvaļ inā jumu, izvē lieties Verba Mayer, jū s to nenož ē losit. cena nav maza, bet no citā m sanatorijā m to izceļ as ar ā rstu profesionalitā ti un augstu apkalpoš anas lī meni. … Tomēr ▾ Ja varat atļ auties augstā kā s kvalitā tes atvaļ inā jumu, izvē lieties Verba Mayer, jū s to nenož ē losit. cena nav maza, bet no citā m sanatorijā m to izceļ as ar ā rstu profesionalitā ti un augstu apkalpoš anas lī meni. Jū s varat ā tri tikt pā rbaudī ts, saņ emt ieteikumus un veikt labsajū tas procedū ras. Istabas pat labā kas kā bildē , viss atbilst deklarē tajam viesnī cas lī menim. Lai arī ē diens ir diē tisks, ē diens ir izcils, var atklā t jaunas jau pazī stamu produktu garš as š ķ autnes.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

Центр здоровья расположен в живописной лесной зоне в 30 км по Ярославскому шоссе. Verba Mayr предлагает своим гостям программы омоложения и детокса по известной методике австрийского врача Франца Ксавьера Майера (1875-1965 гг).

Идейный вдохновитель и одновременно медицинский куратор центра Verba Mayr — доктор Алекс Витасек, он же президент Международного общества Майер-терапевтов и идеолог Modern Mayr Medicine. Доктор Витасек с самого начала консультировал проект Verba Mayr, обеспечивая соответствие нового центра всем требованиям полноценной медицины ModernMayr.

Детокс-программа Verba Mayr дважды признавалась лучшей в мире по версии жюри международной премии World’s SPA Awards (Великобритания), а сам центр выбран лучшим местом для здорового отдыха и восстановления голосованием Live Organic (Россия), GQ Travel (Россия), Travel & Hospitality Awards (Великобритания) и World Luxury Spa Awards (ЮАР).

Atrašanās vieta 31 км от международного аэропорта Шереметьево.
Pludmalē
Viesnīcā

Ресторан Verba Cuisine с авторской кухней с возможностью демонстрации процесса приготовления пищи.

Конференц-зал Mayr Hall вместимостью100 человек

Медицинский центр Verba Med — современный медицинский центр, оснащенный новейшим оборудованием.

Оздоровительный комплекс Verba SPA, включающий в себя хаммам, инфракрасную сауну, финская сауну, бассейн, дорожку Кнейпа, душ впечатлений, SPA-процедуры.

Домовая церковь.

Лесопарковая зона для прогулок.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
Izklaide un sports Фитнес-центр Verba Gym.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
  • jogas nodarbības
Telpu apraksts

82 комфортных номера, из которых 44 предназначены для уединенного одноместного размещения, а остальные 38 номеров позволяют удобно разместиться вдвоем.

Istabās

Ванная комната с душем (номера категории Suite Deluxe дополнительно оснащены ванной и кабинетом для медицинских процедур), телевизор с плоской панелью, сейф, халат, тапочки и набор полотенец, средства личной гигиены, чайная станция с коллекцией травяных чаев, подогрев полов в ванных комнатах, система индивидуального регулирования температуры воздуха.

Adrese Московская область, г. Пушкино, ул. Зеленая роща, владение 17
Tālruņi: +7 (499) 112-25-22
Tīmekļa vietne: Verba Mayr
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, йогой.