Piatigorskii Narzan 4*– Atsauksmes

40
Novērtējums 7.610
№1 viesnīcas reitingā Pjatigorska
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Sanatorija "Pyatigorsky Narzan" atrodas Mašuka kalna pakājē. Uz sanatorijas bāzes tiek veikta muskuļu un skeleta sistēmas, nervu sistēmas, gremošanas orgānu, elpošanas, vielmaiņas, LOR slimību, uroģenitālās un endokrīnās sistēmas slimību diagnostika un ārstēšana, neinfekciozas etioloģijas ādas slimības u.c. sanatorijai 2013. gadā tika piešķirtas 4 zvaigznes.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Kū rorts atrodas tā lu no centra, kalnā . Atgriezties no centra var tikai ar taksometru. Ā rstam vienalga, tikai lai par 3000 dabū tu kosmē tisko procedū ru un daž as bezjē dzī gas ozona procedū ras. Es pat nepaskatī jos kartē . Ē diens kā patversmē , un pie skaļ as puskriminā la tipa un sintezatora mū zikas. … Tomēr ▾ Kū rorts atrodas tā lu no centra, kalnā . Atgriezties no centra var tikai ar taksometru. Ā rstam vienalga, tikai lai par 3000 dabū tu kosmē tisko procedū ru un daž as bezjē dzī gas ozona procedū ras. Es pat nepaskatī jos kartē . Ē diens kā patversmē , un pie skaļ as puskriminā la tipa un sintezatora mū zikas. Vakarā mirstī gā s ilgas. Ā rā ir tumš s, un pilsē tā nav koncertu, maz atpū tnieku. Viens prieks, puš ķ i un vā zes, figū riņ as un aizkari, gleznas un fotogrā fijas no griestiem lī dz grī dai. Ū dens izraisī ja grē mas. Jaungada noformē jumā ielietas milzī gas naudas summas - viss griež as un spī d, visi gaiteņ i izkā rti un izklā ti ar sniegavī riem. Un pirts maksā.4000! Kū rorta ī paš nieks. . - laureā ts un uzvarē tā js, ordeņ a nesē js un sponsors, visu pasaules biedrī bu un prezidiju loceklis, visu parlamentu un padomju deputā ts. Vā rdu sakot, kundze ir lietiš ķ a un stingra. Viņ š visus tur savā s dū rē s - to nevar atņ emt - dzelž ainu disciplī nu, bet ā rstniecī bā interjera skaistums nav galvenais. Nobraukt 4000 kilometrus. apbrī not burž uā ziskos interjerus? Tiesa, vauč eru cena ir salī dzinoš i zema 3100 - 3500 dienā , bet gandarī juma arī nav - ne fizisks, ne garī gs. Tas nav spa un nav 4 zvaigznes! ES atbildu. Kaukā za minerā lū deņ os esmu bijis jau 14 reizes. Es iesaku visiem Mashuk-Aquaterm! Rū pī gi ā rsti, izmeklē jumi, š ika bufete, vakaros profesionā li mā kslinieki veic cienī gus darbus, citā s zā lē s dejas, akordeons.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru atpū tā mies un pirmo reizi ā rstē jā mies CMS kū rortos un pē c drauga ieteikuma izvē lē jā mies jū su sanatoriju. Man viss ļ oti patika. Brī niš ķ ī ga apkalpoš ana, uzmanī ga, laipna un atsaucī ga personā la attieksme, lieliska virtuve, skaistums un tī rī ba visapkā rt. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atpū tā mies un pirmo reizi ā rstē jā mies CMS kū rortos un pē c drauga ieteikuma izvē lē jā mies jū su sanatoriju. Man viss ļ oti patika. Brī niš ķ ī ga apkalpoš ana, uzmanī ga, laipna un atsaucī ga personā la attieksme, lieliska virtuve, skaistums un tī rī ba visapkā rt. Sū dzī bu nav. Vē los atzī mē t medicī nas personā la augsto profesionalitā ti, ā rstniecisko procedū ru daudzveidī bu un kvalitā ti. Ī paš s paldies radona nodaļ as medmā sai Aslanova Irinai Semjonovnai, medmā sā m (1. stā vā ) Svetlanai un Jū lijai. Liels paldies un labas veselī bas, labsajū tas un visa laba vē lē jumi direktorei Č umakovai T. A. un visam sanatorijas kolektī vam! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mans draugs mani pierunā ja uzdā vinā t sev dā vanu un kopā atpū sties sanatorijā . Tā kā viņ a jau vairā k nekā vienu reizi bija apmeklē jusi Pjatigorska Narzan sanatoriju, mana izvē le krita uz viņ u. Apskatī juš i sanatorijas vietu, mē s aizpildī jā m anketu, un meitenes no mā rketinga nodaļ as mums nekavē joties atzvanī ja. … Tomēr ▾ Mans draugs mani pierunā ja uzdā vinā t sev dā vanu un kopā atpū sties sanatorijā . Tā kā viņ a jau vairā k nekā vienu reizi bija apmeklē jusi Pjatigorska Narzan sanatoriju, mana izvē le krita uz viņ u. Apskatī juš i sanatorijas vietu, mē s aizpildī jā m anketu, un meitenes no mā rketinga nodaļ as mums nekavē joties atzvanī ja. Zinaī da pacietī gi un laipni atbildē ja uz visiem maniem daudzajiem jautā jumiem. Viņ i mū s sagaidī ja lidostā , ī paš s paldies Valē rijam, paņ ē ma mū su koferus un bija ā rkā rtī gi pieklā jī gi un cieņ pilni. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja, cik sapratu vecā kā dienesta Irina, tikā m iekā rtoti ļ oti jaukā istabiņ ā.5. stā vā ar skatu uz Elbrusu. Katru rī tu un vakaru no mū su balkona pavē rā s satriecoš a aina, kas burtiski gulē ja pie mū su kā jā m Pjatigorska. Istabā bez nepiecieš amajiem piederumiem gaidī ja dā vanas, personalizē tas krū zes minerā lū denim, sī kums, bet ļ oti jauki. Mē s ar draugu kā rtī gi gatavojā mies sanatorijai un iepriekš nokā rtojā m pā rbaudes un uztaisī jā m sev medicī nisko karti, un nenož ē lojā m. Mē s ieradā mies no rī ta un gandrī z uzreiz nokļ uvā m pie ā rstē još ā s ā rstes Marinas Konstantinovnas. Saņ emot augsti kvalificē tu ā rstu, mums tika nozī mē tas procedū ras, par kurā m es jums pastā stī š u pē c “Klasiskā s balneoterapijas” vauč era, nevis maz. Man pietika ar radona vannā m, masā ž as, fizioterapijas man pat bija pā rpilnī bā . Alu istabai bija milzī ga loma imunitā tes celš anā , pagā jis mē nesis visi slimi, š ķ audā s un atvainojos, ar puņ ķ iem, un es jū tos lieliski. Restorā nā , un š eit katru dienu restorā nā notiek maltī tes pusdienlaikā tiek atskaņ ota dzī vā mū zika. Ī paš a cieņ a Allai, izcila vijoles spē le, nevaru nepieminē t pianisti Ž eņ u. Vakarā Irinas krā š ņ ais vokā ls. Tā kā mē s esam meitenes, mē s, protams, ielū kojā mies hammam un uztaisī jā m ietī š anu. Procedū ra fantastiska, Irinas rokas "zelta", iesaku! Mē s devā mies uz Spa 7 reizes divu nedē ļ u laikā un bijā m apmierinā ti ar rezultā tu. Atgriež oties mā jā s saņ ē mu daudz komplimentu. Sanatorijas vadī tā ja Tatjana Arsentjevna Č umakova ir apbrī nota, cik es saprotu, tas ir viņ as mū ž a darbs. Lai Dievs tevi svē tī! ! ! Jū su bizness nes veselī bu un skaistumu visiem jū su atpū tniekiem!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ar sirsnī gas pateicī bas sajū tu izsakā m dziļ u pateicī bu visam sanatorijas "Pyatigorsky Narzan" personā lam! Tā s bija divas nedē ļ as neaizmirstama atvaļ inā juma! ! ! Ziemassvē tku pasaka! Paldies par profesionalitā ti, par vē rī gumu un rū pē m, par laipnī bu un pacietī bu! Es vē los izteikt ī paš u pateicī bu Dr. … Tomēr ▾ Ar sirsnī gas pateicī bas sajū tu izsakā m dziļ u pateicī bu visam sanatorijas "Pyatigorsky Narzan" personā lam! Tā s bija divas nedē ļ as neaizmirstama atvaļ inā juma! ! ! Ziemassvē tku pasaka! Paldies par profesionalitā ti, par vē rī gumu un rū pē m, par laipnī bu un pacietī bu! Es vē los izteikt ī paš u pateicī bu Dr. Zavidnaya M. K. par kompetenti nozī mē to ā rstē š anu, par uzmanī bu veselī bas problē mā m. Noteiktā s procedū ras atgrieza mums kustī bu aktivitā ti un dzī vesprieku. Paldies masierei Gaļ inai Nikolajevnai par maģ iskajā m rokā m un pozitī vā jū ru! Paldies gā dī gajai un pacietī gajai Ņ inai Sergejevnai un visā m mā sā m no vannas istabas nodaļ as! Paldies par lielisko darbu Natā lijai Ivanovnai un Ņ inai Vasiļ jevnai no dū ņ u terapijas nodaļ as! Ī paš s paldies Mariannai par zelta rokā m! Liels paldies visiem administratoriem par pacietī bu un augsto profesionalitā ti, pateicoties jums, mums nebija neatrisinā mu problē mu! Izsakā m ī paš u pateicī bu mū su 6. stā va istabenei Ļ ubai par ieguldī to darbu, sirsnī go attieksmi pret atpū tniekiem, par labvē lī bu. Cienī jamā Tatjana Arsentjevna! Mū s fascinē jū su ideja - "Pyatigorsk Narzan"! Ar to bija par maz, lai to visu izveidotu! Vajadzē ja tajā iedvest dzī vī bu, atdodot daļ iņ u savas dvē seles! Tu esi tikai jauns! Lai Dievs dod veselī bu un ilgu mū ž u! Un mums bija mē rķ is - atgriezties š eit, kur ir mā jī gums, kur ir silti un mierī gi, kur mums blakus ir cilvē ki, kuri priecā jas mū s redzē t un gaida! Paldies! Paldies! Paldies! Par garš ī gu, daudzveidī gu ē dienu, par vē rī bu, labvē lī bu un rū pē m! Par siltumu un komfortu, par brī niš ķ ī gā m istabā m! Viss bija vienkā rš i lieliski! Liels paldies uztura speciā listei Natā lijai Ivanovnai! Viesmī lī gā un gā dī gā zā les saimniece, draudzī ga, labestī ga, jū s mū s radī jā t pozitī vā m emocijā m! Liels paldies mū su viesmī lei Yulechka, starojoš ajai saulei, par profesionalitā ti, uzmanī bu un rū pē m! Visiem zā lē strā dā još ajiem viesmī ļ iem par smaidiem un labajiem vā rdiem! Ī paš s paldies mū su š efpavā riem par augsto meistarī bu, par mā jā s gatavotu, garš ī gu ē dienu, viss bija ideā li! Jū s esat vienkā rš i lieliski! Man patika viss!! ! ! Es paklanos visiem par jū su darbu! Labklā jī ba un labklā jī ba visiem! Mē s jū s mī lam un noteikti atgriezī simies!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар 1959maxpetrov
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es no sirds priecā jos, ka atpū tā mies Pjatigorskas Narzan sanatorijā . Liels paldies un pateicī ba sanatorijas vadī bai un visiem darbiniekiem par laipno attieksmi pret atpū tniekiem, savstarpē jo sapratni. Vē los atzī mē t neiroloģ es Larisas Petrovnas darbu par pareizu attieksmi pret mums un receptē m, kas uzlaboja manu veselī bu. … Tomēr ▾ Es no sirds priecā jos, ka atpū tā mies Pjatigorskas Narzan sanatorijā .
Liels paldies un pateicī ba sanatorijas vadī bai un visiem darbiniekiem par laipno attieksmi pret atpū tniekiem, savstarpē jo sapratni.
Vē los atzī mē t neiroloģ es Larisas Petrovnas darbu par pareizu attieksmi pret mums un receptē m, kas uzlaboja manu veselī bu.
Liels paldies visam restorā na personā lam, neizceļ ot nevienu no kolektī va, par savstarpē jo sapratni un labsirdī go attieksmi pret atpū tniekiem.
Jau no pirmajā m minū tē m atradā mies omulī gā , mā jī gā atmosfē rā ar laipniem, gā dī giem, uzmanī giem, viesmī lī giem saimniekiem. Garš ī gs, skaists, daudzveidī gs ē diens saviem viesiem.
Negribē tos aizmirst mū su “neredzamā s frontes” biedrus, tos, kas mums gatavoja tik daudzveidī gus ē dienus, garš ī gus un apmierinoš us, liels paldies visiem, viņ i mums tieš ā m radī ja debesu apstā kļ us!
Atseviš ķ i vē los atzī mē t labvē lī gā s emocijas, ko mums sniedza "dzī vo" mā kslinieku priekš nesumi. Izsaku pateicī bu dziedā tā jā m par neaizmirstamajiem iespaidiem, kas paliks manā sirdī !
Paldies, ka ir "Pyatigorsk Narzan" un sniedz Mums gandarī jumu, mā jī gumu un komfortu! Ieteiksim visiem saviem draugiem, radiem, lai viņ i noteikti apmeklē š o sanatoriju!
аватар nata.natalya
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi palika š ajā kū rortā . Pirms tam tie bija citos, ir ar ko salī dzinā t. Š is ir labā kais kū rorts, kurā esam bijuš i. Liels paldies visam personā lam par viesmī lī bu un laipnī bu. Procedū ras, kuras saņ ē mā m, tiek veiktas ar modernā m iekā rtā m. … Tomēr ▾ Pirmo reizi palika š ajā kū rortā . Pirms tam tie bija citos, ir ar ko salī dzinā t. Š is ir labā kais kū rorts, kurā esam bijuš i. Liels paldies visam personā lam par viesmī lī bu un laipnī bu. Procedū ras, kuras saņ ē mā m, tiek veiktas ar modernā m iekā rtā m. Ē diens ļ oti garš ī gs. Mē s noteikti š eit atgriezī simies nā kamgad.
Vē los teikt paldies ā rstei Marijai Konstantinovnai, atzī mē t administratores Tatjanas darbu, kura sastā da grafiku, lai tev bū tu laiks visam un nekur netē rē tu laiku, zemū dens duš as-masā ž as mā siņ a Anaī da, un ī paš s paldies masā ž as terapeitam Ivanam, jo Es neplā noju zaudē t svaru, bet pē c viņ a darba tas notika!
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es no sirds priecā jos, ka atpū tā mies Pjatigorskas Narzan sanatorijā . Liels paldies un pateicī ba sanatorijas vadī bai un visiem darbiniekiem par laipno attieksmi pret atpū tniekiem, savstarpē jo sapratni. Vē los atzī mē t neiroloģ es Larisas Petrovnas darbu par pareizu attieksmi pret mums un receptē m, kas uzlaboja manu veselī bu. … Tomēr ▾ Es no sirds priecā jos, ka atpū tā mies Pjatigorskas Narzan sanatorijā . Liels paldies un pateicī ba sanatorijas vadī bai un visiem darbiniekiem par laipno attieksmi pret atpū tniekiem, savstarpē jo sapratni. Vē los atzī mē t neiroloģ es Larisas Petrovnas darbu par pareizu attieksmi pret mums un receptē m, kas uzlaboja manu veselī bu. Liels paldies visam restorā na personā lam, neizceļ ot nevienu no kolektī va, par savstarpē jo sapratni un labsirdī go attieksmi pret atpū tniekiem. Jau no pirmajā m minū tē m atradā mies mā jī gā , mā jī gā atmosfē rā ar laipniem, gā dī giem, vē rī giem, viesmī lī giem saimniekiem. Garš ī gs, skaists, daudzveidī gs ē diens saviem viesiem. Negribē tos aizmirst mū su “neredzamā s frontes” biedrus, tos, kuri mums gatavoja tik daudzveidī gus ē dienus, garš ī gus un apmierinoš us, liels paldies visiem, viņ i mums tieš ā m radī ja debesu apstā kļ us! Atseviš ķ i vē los atzī mē t labvē lī gā s emocijas, ko mums sagā dā ja “dzī vo” mā kslinieku uzstā š anā s. Izsaku pateicī bu dziedā tā jā m par neaizmirstamajiem iespaidiem, kas paliks manā sirdī ! Paldies, ka esat "Pjatigorska Narzan" un sniedzā t Mums gandarī jumu, mā jī gumu un komfortu! Ieteiksim visiem saviem draugiem, radiem, lai viņ i noteikti apmeklē š o sanatoriju!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi palika š ajā kū rortā . Pirms tam tie bija citos, ir ar ko salī dzinā t. Š is ir labā kais kū rorts, kurā esam bijuš i. Liels paldies visam personā lam par viesmī lī bu un laipnī bu. Procedū ras, kuras saņ ē mā m, tiek veiktas ar modernā m iekā rtā m. … Tomēr ▾ Pirmo reizi palika š ajā kū rortā . Pirms tam tie bija citos, ir ar ko salī dzinā t. Š is ir labā kais kū rorts, kurā esam bijuš i. Liels paldies visam personā lam par viesmī lī bu un laipnī bu. Procedū ras, kuras saņ ē mā m, tiek veiktas ar modernā m iekā rtā m. Ē diens ļ oti garš ī gs. Nā koš gad noteikti š eit atgriezī simies. Vē los pateikt paldies ā rstei Marijai Konstantinovnai, lai atzī mē tu administratores Tatjanas darbu, kura sastā da grafiku, lai visam bū tu laiks un nekur netē rē tu laiku. , Anaī da, zemū dens duš as masā ž as mā sa, un ī paš s paldies masā ž as terapeitam Ivanam, jo ​ ​ lī dz. Es neplā noju zaudē t svaru, bet pē c viņ a darba tas notika!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sanatorijā "Pyatigorsk Narzan" mē s ar vī ru atpū tā mies pirmo reizi. Tikā m sirsnī gi sagaidī ti, ā tri iekā rtojuš ies un sakā rtoti, ļ oti ē rta sanatorijas atraš anā s vieta. Lieliskas medicī nas iespē jas, uzmanī gs, atsaucī gs personā ls. … Tomēr ▾ Sanatorijā "Pyatigorsk Narzan" mē s ar vī ru atpū tā mies pirmo reizi. Tikā m sirsnī gi sagaidī ti, ā tri iekā rtojuš ies un sakā rtoti, ļ oti ē rta sanatorijas atraš anā s vieta. Lieliskas medicī nas iespē jas, uzmanī gs, atsaucī gs personā ls. Kas ciena diē tisko uzturu - labā ku nevar vē lē ties. Restorā nā ir ā tra un draudzī ga apkalpoš ana. Vē los pieminē t restorā na darbinieku diē tas medmā su Natā liju Ivanovnu, viesmī li Lazarevu Svetlanu Vasiļ jevnu, Š atverovu Svetlanu. Mē s dzī vojā m 5 stā vā . Istaba tika uzkopta katru dienu, pateicoties kalponē m Irinai un Tatjanai. Kompetents medicī nas personā ls, un, kas ir ļ oti svarī gi, jums nav "jā lū dz" tikš anā s ā rstē š anai. Liels paldies ā rstē još ajai ā rstei - Zavidnajai Marijai Konstantinovnai, masierei Golovko Svetlanai, visam 5. stā va medicī nas personā lam - fizioterapijai Annai Anatoļ jevai Beļ ajevai, Akopjanai Ļ usinai, Batalovai Raipatam - par "zelta rokā m". Un ī paš s, liels paldies 5. stā va administratorei Ņ inai Mihailovnai Kozļ ankinai par laipnī bu. Ļ oti pieklā jī gs smaidī gs personā ls. Neapš aubā ma priekš rocī ba ir tā s radona vannas. Teritorija labi kopta, ļ oti skaista. Mē s vē lamies teikt lielu paldies sanatorijas "Pjatigorskij Narzan" ģ enerā ldirektorei - Č umakovai Tatjanai Arsentjevnai - par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m, par lielisko ā rstē š anu, jo tas ir viņ as liels nopelns uzturē t sanatoriju nevainojamā kā rtī bā . Un dziļ š paklanī š anā s visam sanatorijas personā lam.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s regulā ri ierodamies Pjatigorskij Narzan sanatorijā , lai ne tikai uzlabotu savu veselī bu, bet arī lai iegū tu jaunu laba garastā vokļ a un pozitī vu emociju lā diņ u. Man ļ oti patī k š ī s sanatorijas infrastruktū ra: visas procedū ras ir vienā ē kā , ir vieta, kur sportot un sirsnī gi pavadī t vakaru. … Tomēr ▾ Mē s regulā ri ierodamies Pjatigorskij Narzan sanatorijā , lai ne tikai uzlabotu savu veselī bu, bet arī lai iegū tu jaunu laba garastā vokļ a un pozitī vu emociju lā diņ u. Man ļ oti patī k š ī s sanatorijas infrastruktū ra: visas procedū ras ir vienā ē kā , ir vieta, kur sportot un sirsnī gi pavadī t vakaru. Ī paš i patī k personā la attieksme – vē lme radī t atpū tniekam maksimā lu komfortu ā rstē š anai un atpū tai. Liels paldies, mē s jū s mī lam, ī paš i vē lamies pateikties sanatorijas ģ enerā ldirektorei Tatjanai Arsentjevnai Č umakovai, mū su ā rstē još ajai ā rstei Elvī rai Viktorovnai Azarovai, mū su vismī ļ ā kajai Yulechka Denisenko, Natā lijai Ivanovnai (dietistei), rezervā cijas nodaļ as meitenē m Zinaī dai. un Viktorija vienmē r ā tri un precī zi dara savu darbu. Visā m meitenē m, medmā sā m, ī paš i Nadijai, administratorē m: Tatjana Borisovna, reģ istratū ra: Lyuba, Lena, Anya. Vladimirs Mihailovič s un Irina Aleksandrovna pateicas visiem par sirsnī go uzņ emš anu. Nā ciet un atpū tieties mū su iecienī tajā sanatorijā "Pjatigorska Narzan".
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums narzan-kmw
‹ Viesnīca Piatigorskii Narzan 4*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

Санаторий «Пятигорский Нарзан» расположен у подножия горы Машук. На базе санатория проводится диагностика и лечение заболеваний опорно-двигательного аппарата, нервной системы, органов пищеварения, дыхания, обмена веществ, лор- заболеваний, мочеполовой и эндокринной системы, кожных заболеваний неинфекционной этиологии и др. Санаторию присвоено 4 звезды в 2013 году.

Viesnīcā

Бювет с минеральной водой в фойе, ресторан европейской и кавказской кухни с VIP-залом, бар, кафе «Летний дворик».

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Ежедневно в 16.00 в кинозале показываются мультфильмы.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Различные виды медицинских услуг: Ванны: углекислосероводородные, хвойно-жемчужные, йодо-бромные, радоновые, травяные, пенно-солодковые, ванны «Клеопатра» (молочные), шоколадные, пантованны (в составе субстанция дегидратированной крови алтайского марала), ванна «Атлант» - подводное вытяжение позвоночника; ингаляторий; стоматология терапевтическая; физиотерапия; грязелечение; озонотерапия; спелеотерапия; фитоаэротерапия; души: подводный душ-массаж, душ «Шарко», душ «Виши», циркулярный душ; SPA-капсула «Гармония». Собственная радоновая лечебница с радоном высокой концентрации и грязелечебница. Финская и турецкая сауны, комната отдыха, шахматы, нарды.
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

Номера категорий однокомнатный (двухместный); двухкомнатный «Люкс». 3-х комнатные номера категорий «Апартаменты», «Люкс — апартаменты». Санаторий рассчитан на одновременное проживание более 200 отдыхающих.

Istabās

Стандарт: 17 кв.м., две полутороспальные кровати с ортопедическими матрасами, телефон, телевизор, холодильник, ванная комната (мыло, шампунь, шапочка для душа).

Бизнес-стандарт: 20 кв.м., две полутороспальные кровати с ортопедическими матрасами, телефон, телевизор, холодильник, халат и тапочки, ванная комната (мыло, шампунь, шапочка для душа).

Люкс: 2 комнаты, 22 кв.м., двуспальная кровать с ортопедическим матрасом, телефон, 2 телевизора, холодильник, 2 кондиционера, мягкий уголок – диван и два кресла, сервант с посудой, ванная комната (фен, мыло, шампунь, шапочка для душа, халат и тапочки, гидромассажная душевая кабина).

Апартаменты: 3 комнаты, 46 кв.м., две односпальных кровати с ортопедическими матрасами, телефон, 2 телевизора, холодильник, 3 кондиционера, мягкий уголок – диван и два кресла, сервант с посудой, двуспальная кровать с ортопедическим матрасом, 2 санузла (фен, мыло, шампунь, шапочка для душа, халат и тапочки, гидромассажная душевая кабина, ванная-джакузи, зубная щетка, бритвенный прибор).

Апартаменты Люкс: 3 комнаты, 66 кв.м., две односпальных кровати с ортопедическими матрасами, телефон, 3 телевизора, холодильник, 3 кондиционера, мягкий уголок – диван и два кресла, сервант с посудой, двуспальная кровать с ортопедическим матрасом, гостевой стол с набором посуды, камин, 2 санузла (фен, мыло, шампунь, шапочка для душа, халат и тапочки, гидромассажная душевая кабина, ванная-джакузи, зубная щетка, бритвенный прибор).

Adrese г. Пятигорск, бульвар Гагарина 1А, корп. 5
Tālruņi: 8 (800) 100-52-01 - звонок по России бесплатный
+7 (8793) 97-31-64 - отдел маркетинга
+7 (8793) 39-12-81 - приемная
Tīmekļa vietne: Piatigorskii Narzan
FAQ
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.