Oka 4*– Atsauksmes

19
Novērtējums 7.710
№4 viesnīcas reitingā Ņižņijnovgoroda
7.2 Numurs
7.2 apkalpošana
7.2 Tīrība
5.0 Uzturs
5.6 Infrastruktūra
Viesnīcu komplekss "Oka" ir viena no lielākajām viesnīcām Ņižņijnovgorodā.Vairāk →
аватар Evgona
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca tika izvē lē ta no centram tuvā ko viesnī cu saraksta. Ā tri ieč ekojā mies, pē c 20 minū tē m mums iedeva istabiņ as atslē gas. Tagad to skaits ir mazs, bet es negrasī jos tur dzī vot mū ž ī gi. Bet pakalpojums ir jā ! Pirmkā rt, telpā nav fē na un tē jkannas. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta no centram tuvā ko viesnī cu saraksta. Ā tri ieč ekojā mies, pē c 20 minū tē m mums iedeva istabiņ as atslē gas. Tagad to skaits ir mazs, bet es negrasī jos tur dzī vot mū ž ī gi. Bet pakalpojums ir jā ! Pirmkā rt, telpā nav fē na un tē jkannas. Kas attiecas uz tē jkannu, man kategoriski teica, ka mē s nevaram. Tajā paš ā laikā ir kaut kas olu krē ms kaut kam. Bet viņ iem vestibilā ir dzesē tā js. Tas ir, jums ir jā iet cauri visai grī dai, lai ielej karstu ū deni! Atjautī gs. Bet, kad meita man atnesa savu tē jkannu, neviens man neteica runu par tē jkannas aizliegš anu istabā . Bet ar fē nu tas ir pat smieklī gi. Man ir daudz jā ceļ o gan pa valsti, gan uz ā rzemē m. Un tā pē c man ir mazs, bet jaudī gs fē ns un mazs gludeklis. Es tos visur ņ emu lī dzi. Pā rvalda "Okā " bez viesnī cas fē na. Pati Vislas istaba, tā s mazais izmē rs, nav ī paš i ē rtas starp gultā m, nav skaidrs, kam krē sls ir paredzē ts. Bū tu piemē rotā ka naktsgaldiņ a vai galda klā tbū tne. Telpā nav gaisa kondicionē š anas, ir ļ oti netī rs ventilators. Bet tieš i dzī voklis tur ir ļ oti vajadzī gs. Pirmkā rt, odi, otrkā rt, pagalma š ausmas. Neviens, neviena dvē sele nekad nav teicis, ka nav IESPĒ JAMS dzī vot istabā ar logiem uz pagalmu! ! ! Tieš i zem logiem ir nakts rokklubs. Ar dzī vo un ļ oti skaļ u mū ziku. Visas 3 naktis man tas bija jā klausā s. Tas ir sava veida murgs. Ja tieš i blakus viesnī cai tiek bū vē ts tirdzniecī bas centrs un 10 metru attā lumā no ē kas tiek organizē ts pat naktsklubs, viesnī cas vadī bai ar klubu jā vienojas vai kaut kas jā dara. Bet nekā dā gadī jumā cilvē kus nevajadzē tu apmesties telpā s ar skatu uz interjeru. pagalms. Darbiniekiem ir vienalga, vai viņ i sū dzas vai nē . Viņ i tikai zinoš i smaida. Viesnī ca pat ne reizi nesaņ em ne 3, ne 4 zvaigznes. Grū ti pat iedomā ties, kurš pieš ķ ī ris zvaigznes viesnī cai ar š ā du pakalpojumu. Beigā s. Uzturoties viesnī cā , vannas istabā noņ ē ma dvieļ u turē tā ji. Pilnī gi salū za. Varē jā m uzlikt tikai dvieļ us uz poda. Acī mredzot tas ir paredzē ts lielā kam efektam. Dež urants nolika salauztos turē tā jus tieš i pie izlietnes. Neviena dvē sele nedomā ja tos aizstā t ar jauniem. Super! ! ! Viedoklis par viesnī cu - visnegatī vā kais.
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atbraucu uz Nino uz daž ā m dienā m. Es paliku ē rtā numurā Okā . Viesnī ca ir moderna un labā vietā . Pastaigas attā lumā no veikala un transporta apmaiņ as punkta. Un galvenā priekš rocī ba man bija fitnesa centra klā tbū tne. … Tomēr ▾ Atbraucu uz Nino uz daž ā m dienā m. Es paliku ē rtā numurā Okā . Viesnī ca ir moderna un labā vietā . Pastaigas attā lumā no veikala un transporta apmaiņ as punkta. Un galvenā priekš rocī ba man bija fitnesa centra klā tbū tne. Es arī gribē ju nepalaist garā m treniņ us, kad biju prom. Ieteikš u draugiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Princess_celery
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es atnā cu uz seminā ru Ņ iž ņ ijnovgorodā . Es apmetos pilsē tas labā kajā viesnī cā Grand Hotel Oka. Man lī dzi bija diezgan smaga bagā ž a, es nezinu, kā viegli ceļ ot. Tā pē c izmantoju bagā ž as piegā di uz istabu. … Tomēr ▾ Es atnā cu uz seminā ru Ņ iž ņ ijnovgorodā . Es apmetos pilsē tas labā kajā viesnī cā Grand Hotel Oka. Man lī dzi bija diezgan smaga bagā ž a, es nezinu, kā viegli ceļ ot. Tā pē c izmantoju bagā ž as piegā di uz istabu. Pē c seminā ra noī rē ju auto, lai iepazī tu pilsē tu. Vē l ir laiks SPA salonam - visgarš ī gā kais vē lā kam)) Š ī ir paradī ze! Bū tu izmē ģ inā jusi visu veidu Ā zijas masā ž u, ž ē l, ka nebija daudz laika. SPA-salonā strā dā sava amata meistari.
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ieradā mies Ņ iž ņ ijnovgorodā uz izstā di, kas notika Sporta pilī . Piestā jā m viesnī cā Oka, jo lī dz pilij ir 5 minū š u gā jiens. Mē s rezervē jā m biznesa istabu diviem, izmantojot viesnī cas vietni. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies Ņ iž ņ ijnovgorodā uz izstā di, kas notika Sporta pilī . Piestā jā m viesnī cā Oka, jo lī dz pilij ir 5 minū š u gā jiens. Mē s rezervē jā m biznesa istabu diviem, izmantojot viesnī cas vietni. Ā trā reģ istrē š anā s un pieklā jī gi darbinieki pacē la mū su noguruš os noskaņ ojumu pē c ceļ a. Numurs ir iekā rtots mierī gā s krā sā s, bez volā niem, tī rs un ē rts. Vannasistaba diezgan plaš a, duš a ar gumijas paklā jiņ u, fē ns, spogulis, tualetes piederumi, dvieļ i - viss komplektā . Ar izmitinā š anu bijā m apmierinā ti.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es apmeklē ju Ņ iž niju pirmo reizi, un man ieteica Oka Hotel. Un es nemaz nenož ē loju! Uzreiz no ieejas mani pā rsteidza zā les interjera skaistums, viss ir tik gaiš s un tī rs! Meitenes reģ istratū rā bija pieklā jī gas un draudzī gas, stā stī ja, kā nokļ ū t lī dz galvenajā m atrakcijā m. … Tomēr ▾ Es apmeklē ju Ņ iž niju pirmo reizi, un man ieteica Oka Hotel. Un es nemaz nenož ē loju! Uzreiz no ieejas mani pā rsteidza zā les interjera skaistums, viss ir tik gaiš s un tī rs! Meitenes reģ istratū rā bija pieklā jī gas un draudzī gas, stā stī ja, kā nokļ ū t lī dz galvenajā m atrakcijā m. Istaba bija tī ra un ē rta, mī kstā s mē beles un skaists skats pa logu. Numurā bija televizors un mini bā rs ar ledusskapi. No rī ta gaidī ju bufetes brokastis viesnī cas restorā nā , garš ī gi! Viss sakā rtots! Ja bū š u š ajā pilsē tā vē lreiz, noteikti izvē lē š os š o viesnī cu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sliktā ku viesnī cu sen nebiju redzē jusi, iekā rtojusies istabiņ ā kopā ar vī ru, 1.5 gulta, vienvietī ga sega diviem, spilveni tieš i piecu cm biezi, pat nofotografē jā m. Kad viņ i bija saš utuš i, atnesa mums vē l vienu tā du spilvenu un baigo segu, par pasteļ toņ u veļ u vispā r klusē ju. … Tomēr ▾ Sliktā ku viesnī cu sen nebiju redzē jusi, iekā rtojusies istabiņ ā kopā ar vī ru, 1.5 gulta, vienvietī ga sega diviem, spilveni tieš i piecu cm biezi, pat nofotografē jā m. Kad viņ i bija saš utuš i, atnesa mums vē l vienu tā du spilvenu un baigo segu, par pasteļ toņ u veļ u vispā r klusē ju. Mums ieteica (personā lam) apmeklē t Royal restorā nu, itā ļ u š efpavā rs tik pretī gi gatavo, mē s bijā m 5 un visi teica, ka virtuve ir slikta, un cenu zī me ir pienā cī ga. Kā pē c tā ds š efpavā rs restorā nam nav skaidrs. Labi izskatā s tikai vestibils.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es nesen pā rcē los uz Maskavu un tagad daž reiz apmeklē ju Ņ iž ņ ijnovgorodu, pilsē tu, kurā dzī voju ilgu laiku. Es neuztraucu savus draugus par mā jokli – tas nav manos noteikumos. Man labā k patī k dzī vot viesnī cā s. Oka viesnī ca, iespē jams, ir visparastā kā iespē ja. … Tomēr ▾ Es nesen pā rcē los uz Maskavu un tagad daž reiz apmeklē ju Ņ iž ņ ijnovgorodu, pilsē tu, kurā dzī voju ilgu laiku. Es neuztraucu savus draugus par mā jokli – tas nav manos noteikumos. Man labā k patī k dzī vot viesnī cā s. Oka viesnī ca, iespē jams, ir visparastā kā iespē ja. Un nav ļ oti dā rgi, un tajā paš ā laikā serviss ir lī menī . Viesnī cā esmu bijis arī agrā k, bet drī zā k š ā di - reidos, kā daž ā du meistarklaš u un tikš anos skatī tā js, kuras viņ iem patī k š eit rī kot. Par izmitinā š anu varu teikt tikai to, ka dzī vot viesnī cā ir ļ oti labi, patī kami un ē rti. Personā ls ir absolū ti lielisks! Visi smaida, visi ir ļ oti pieklā jī gi. Ī sā k sakot, man patika. : ) Iesaku visiem!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Inna_Hodova
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Patika viesnī ca. Pirmkā rt, tuvu pilsē tas centram (ar autobusu vai taksi - 10-15 minū tes, pā rsvarā gā jā m 20-30 minū tes nesteidzī gā tempā ) Otrkā rt, labs serviss. Es vienmē r esmu ļ oti izvē lī ga pret istabas tī rī bu, bet š eit pat man nebija nevienas pretenzijas! Treš kā rt, tā ir ļ oti skaista un moderna iekš pusē . … Tomēr ▾ Patika viesnī ca. Pirmkā rt, tuvu pilsē tas centram (ar autobusu vai taksi - 10-15 minū tes, pā rsvarā gā jā m 20-30 minū tes nesteidzī gā tempā ) Otrkā rt, labs serviss. Es vienmē r esmu ļ oti izvē lī ga pret istabas tī rī bu, bet š eit pat man nebija nevienas pretenzijas! Treš kā rt, tā ir ļ oti skaista un moderna iekš pusē . Restorā ns viesnī cā atstā ja labu iespaidu gan ē diena kvalitā tes, gan atmosfē ras ziņ ā (pusdienojā m mazā kajā no trim zā lē m). Kopumā mē s ar vī ru bijā m apmierinā ti! Par saprā tī gu cenu pilsē tas centra viesnī cai!
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Savukā rt es arī vē los padalī ties iespaidos par viesnī cu "Oka". Par izmitinā š anu neko nevaru teikt, jo. Man tā das pieredzes nav. Mū su uzņ ē mums noī rē ja zā li viesnī cā un pasū tī ja vairā kus papildu pakalpojumus konferences organizē š anai, par ko vē los izteikt lielu pateicī bu komandai. … Tomēr ▾ Savukā rt es arī vē los padalī ties iespaidos par viesnī cu "Oka". Par izmitinā š anu neko nevaru teikt, jo. Man tā das pieredzes nav. Mū su uzņ ē mums noī rē ja zā li viesnī cā un pasū tī ja vairā kus papildu pakalpojumus konferences organizē š anai, par ko vē los izteikt lielu pateicī bu komandai. Viss noritē ja visaugstā kajā lī menī , un pats patī kamā kais, ievē rojot norunā tos nosacī jumus. Tehnika ir labā stā voklī , darbinieki visu tikš anā s laiku palī dzē ja ar viesu izmitinā š anu. Paš as zā les ir modernas un pilnī bā aprī kotas ar visu nepiecieš amo. Paldies visam personā lam un ī paš i Irinai Myshenkovai par viņ u profesionalitā ti!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Vladimir_M
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Apmierinā ts ar uzturē š anos. Dzī voja nedē ļ u, visu š o laiku istaba bija labi sakopta, nebija par ko sū dzē ties. Arī halles un gaiteņ i ir tī ri, telpas gaiš as, iekā rtojums mū sdienī gs. Man patika, ka wifi ir pieejams tieš i istabā , un ne tikai koplietoš anas telpā s. … Tomēr ▾ Apmierinā ts ar uzturē š anos. Dzī voja nedē ļ u, visu š o laiku istaba bija labi sakopta, nebija par ko sū dzē ties. Arī halles un gaiteņ i ir tī ri, telpas gaiš as, iekā rtojums mū sdienī gs. Man patika, ka wifi ir pieejams tieš i istabā , un ne tikai koplietoš anas telpā s. Valdzinoš a ir personā la komunikā cijas maniere: pieklā jī ga, vienmē r labā noskaņ ojumā , tā ds diemž ē l ne visur atrodams. Kopumā es ieteiktu draugiem un kolē ģ iem.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums rubizheva
‹ Viesnīca Oka 4*

Гостиничный комплекс «Ока» - один из самых крупных отелей Нижнего Новгорода.

Atrašanās vieta В центре города, в 15 минутах от его исторической части.
Viesnīcā

Сеть конференц-залов:

- Конференц-зал класса «VIP», рассчитанный на 128 посадочных мест, оснащенный современым оборудования:

- 3 конференц – зала вместимостью до 30 человек каждый.

- Комната для переговоров

Бизнес-центр (ПК, Интернет Wi Fi, e-mail, ксерокс, факс.)

Ресторан «Ока»

Развлекательный комплекс «Capital Club»

Салон-парикмахерская «Магнолия»

Фитнес-клуб "Fitness Life"

Сауны, солярий

2 Массажных кабинета

Касса авиа/железнодорожных билетов

Экскурсионные услуги

Охраняемая автостоянка, парковка.

Доставка цветов, услуги фитодизайна

Бронирование мест в театрах и кинотеатрах города

Прокат автомобилей

Заказ такси

Организация услуг переводчика

Услуги химчистки, прачечной

Услуги по мелкому ремонту одежды

Telpu apraksts

139 номеров (корпус "Ока Премиум" 4*) и 281 номер (корпус "Ока Бизнес" 3*).

Istabās

- телевизор

- душевая кабина

- холодильник

- кабельное телевидение

FAQ