Ildorf 4*– Atsauksmes

38
Novērtējums 8.610
№2 viesnīcas reitingā Ņižņijnovgoroda
8.5 Numurs
8.3 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.8 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Ērts komplekss, kas atrodas 6 hektārus unikālā dabas ansamblī, kur savienojas Kļazmas upes baseins, Purkhma meža ezers un jauktais "Muromas mežs". Apbalvojumi: Konkursa “Starptautiskais Kremļa kulinārijas kauss. Viesmīlība krievu tradīcijās (Maskava) "Ņižņijnovgorodas kvalitātes zīme" kategorijā "Atpūta ārpus pilsētas" Ņižņijnovgorodas tūrisma nozares līderis kategorijā "Labākā naktsmītne"Vairāk →
аватар fioletghost
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izvē lē jos vietu, kur nosvinē t sievas dzimš anas dienu. Mē s dzirdē jā m par atpū tu lauku klubā Ildorf un nolē mā m svinē t tur, jo ī paš i tā pē c, ka viņ iem nesen tika pieš ķ irti 4 *. Pozitī vu emociju gū zma. … Tomēr ▾ Izvē lē jos vietu, kur nosvinē t sievas dzimš anas dienu. Mē s dzirdē jā m par atpū tu lauku klubā Ildorf un nolē mā m svinē t tur, jo ī paš i tā pē c, ka viņ iem nesen tika pieš ķ irti 4 *. Pozitī vu emociju gū zma. Ierodoties, sievu istabā gaidī ja neliela dā vaniņ a no kluba - š ampanietis un augļ i. Jauki! Ļ oti forš a vieta, kur palikt. Viņ i sarī koja pikniku un grilē ja, tvaicē ja ī stā krievu pirtī . Vieta ir š ika. Paldies vē rī gajam kluba personā lam.
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nedē ļ as nogali pavadī jā m Ildorfā . Tā s ir bijuš as lieliskas brī vdienas. Bē rni bija priecī gi. Braucā m ar laivu, š ā vā m š autuvē , spē lē jā m volejbolu. Un bē rni gā ja ar skrituļ slidā m, piedalī jā s spē lē s ar animatoriem, daudz staigā ja un peldē ja. … Tomēr ▾ Nedē ļ as nogali pavadī jā m Ildorfā . Tā s ir bijuš as lieliskas brī vdienas. Bē rni bija priecī gi. Braucā m ar laivu, š ā vā m š autuvē , spē lē jā m volejbolu. Un bē rni gā ja ar skrituļ slidā m, piedalī jā s spē lē s ar animatoriem, daudz staigā ja un peldē ja. Priecā jos par krievu pirti. Ē dinā š ana 5 personā m ar plusu, liela izvē le. 5 vienu reizi. Ļ oti garš ī gs saldē jums. Ir patī kami atrasties tik brī niš ķ ī gā vietā . nesen uzzinā ju, ka Ildorfam tika pieš ķ irtas 4 zvaigznes, labi pelnī jis, apsveicu))
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар ValentinaPe3
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru domā jā m, kā pavadī t Valentī ndienu. Es gribē ju kaut ko ī paš u. Uzzinā jā m par interesantu piedā vā jumu no Ildorfas. Mē s nolē mā m sarī kot nelielu romantisku nedē ļ as nogali)) Pā rsteidzoš a atmosfē ra. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru domā jā m, kā pavadī t Valentī ndienu. Es gribē ju kaut ko ī paš u. Uzzinā jā m par interesantu piedā vā jumu no Ildorfas. Mē s nolē mā m sarī kot nelielu romantisku nedē ļ as nogali)) Pā rsteidzoš a atmosfē ra. Daudz interesantu aktivitā š u. Vakariņ ā s, pateicoties brī niš ķ ī gu mū ziķ u spē lei, mē s iegrimā m romantikas gaisotnē . Mē s daudz dejojā m)) Piedalī jā mies fotosesijā , paņ ē mā m lī dzi fotogrā fijas, kas atgā dinā s par š o romantisko nedē ļ as nogali.
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nedē ļ as nogale pavadī ta Illdorfā . Izgā ju ar draugiem. Rezervē ts 2 nedē ļ as iepriekš un saņ ē musi 15% atlaidi. Ceļ š neaizņ ē ma daudz laika, ā tri atradā m, lai gan atrodas attā li mež ā . Mū s laipni sagaidī ja, recepcijā visu izstā stī ja un devā mies iepazī ties ar teritoriju. … Tomēr ▾ Nedē ļ as nogale pavadī ta Illdorfā . Izgā ju ar draugiem. Rezervē ts 2 nedē ļ as iepriekš un saņ ē musi 15% atlaidi. Ceļ š neaizņ ē ma daudz laika, ā tri atradā m, lai gan atrodas attā li mež ā . Mū s laipni sagaidī ja, recepcijā visu izstā stī ja un devā mies iepazī ties ar teritoriju. Tas piesaista uzmanī bu, un nav iespē jams neievē rot dizainu zem vā cu ciemata. It kā jū s atrodaties paš ā Bavā rijā . Viesmī ļ u meitenes sagaida viesus stilizē tos tē rpos, gardi krievu virtuves ē dieni. Liels peldbaseins, sauna, var š aut š autuvē , spē lē t biljardu vai dziedā t karaoke, iet tvaika pirtī . Katru vakaru viņ i tika sagriezti mafijā ar animatoriem. Laiks Ildorfā paskrē ja nemanot. Lai lieliska atpū ta!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар EkaterinaPervay
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tikko atgriezos no Oktoberfest Ildorfā . Atpū tas organizē š ana visaugstā kajā lī menī . Patī k gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Sacensī bas, spē les brī vā dabā . Bē rniem ī paš i patika ziepju burbuļ u š ovs)) Es atceros BBQ pusdienas. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no Oktoberfest Ildorfā . Atpū tas organizē š ana visaugstā kajā lī menī . Patī k gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Sacensī bas, spē les brī vā dabā . Bē rniem ī paš i patika ziepju burbuļ u š ovs)) Es atceros BBQ pusdienas. Gaļ a tika apcepta mū su acu priekš ā . Un, protams, bija labs alus))
аватар ZolotoMaryna
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī ir labā kā vieta ģ imenes brī vdienā m. Mē rens attā lums no pilsē tas, tī rs gaiss un sakopta kluba teritorija. Animatori ir ļ oti smieklī gi, bē rni ir sajū smā par viņ iem. Bagā tī ga izklaides programma, garlaicī gi nebija nemaz. … Tomēr ▾ Š ī ir labā kā vieta ģ imenes brī vdienā m. Mē rens attā lums no pilsē tas, tī rs gaiss un sakopta kluba teritorija. Animatori ir ļ oti smieklī gi, bē rni ir sajū smā par viņ iem. Bagā tī ga izklaides programma, garlaicī gi nebija nemaz. Un pieauguš ajiem sporta pasā kumi: futbols, volejbols, ū denspolo, badmintons. Lieliskas piecas ē dienreizes dienā , ē du lī dz sā tai) Ū dens aerobika palī dzē ja uzturē t sevi formā .
аватар tatiana40ina
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s gribē jā m atpū sties mež a klusumā un ar komfortu. Mē s saņ ē mā m divas trakas dienas, kad nolaidā s 400 cilvē ku liels nosē š anā s spē ks! cilvē ki (korporā cija "MegaFon") un trakoja teritorijā ļ oti piedzē ries no rī ta lī dz vē lam vakaram. … Tomēr ▾ Mē s gribē jā m atpū sties mež a klusumā un ar komfortu. Mē s saņ ē mā m divas trakas dienas, kad nolaidā s 400 cilvē ku liels nosē š anā s spē ks! cilvē ki (korporā cija "MegaFon") un trakoja teritorijā ļ oti piedzē ries no rī ta lī dz vē lam vakaram.
Kā rtī gas organizā cijas par š ā diem notikumiem brī dina jau iepriekš !
Mē s samaksā jā m par pā rē jo un saņ ē mā m divu dienu mokas, mē s nezinā jā m, kur iet no š ī m š ausmā m.
Pā rē jais ir sabojā ts, viss pozitī vais, ko vispirms novē rtē jā m, tika nosmē rē ts ar personā la un vadī bas vienaldzī bu, kuri, dzenoties pē c peļ ņ as no korporatī vajā m ballī tē m, nekavē jā s upurē t pā rē jos desmitiem ģ imenes cilvē ku. Kauns, Ildorf! Vilš anā s ir pilnī ga.
аватар RedRock
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Draugu kompā nijā devos uz lauku klubu Ildorf un lieliski pavadī ju laiku. Izjā de ar zirgu pa pasaku mež u, baseins ar ū denskritumu un bezmaksas atpū tas stunda š eit, vakariņ as restorā nā ar patī kamu dzī vo mū ziku un Eiropas virtuves ē dieniem, komfortabli numuriņ i ar skatu uz mež a parka zonu un personā la apkalpoš ana – tas viss rada labvē lī gu atmosfē ru labu atpū tu. … Tomēr ▾ Draugu kompā nijā devos uz lauku klubu Ildorf un lieliski pavadī ju laiku. Izjā de ar zirgu pa pasaku mež u, baseins ar ū denskritumu un bezmaksas atpū tas stunda š eit, vakariņ as restorā nā ar patī kamu dzī vo mū ziku un Eiropas virtuves ē dieniem, komfortabli numuriņ i ar skatu uz mež a parka zonu un personā la apkalpoš ana – tas viss rada labvē lī gu atmosfē ru labu atpū tu. Es negribē ju doties prom un atgriezties pilsē tas burzmā , tā pē c pagaidiet! Es nā kš u vē lreiz.
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Paldies par sirsnī go uzņ emš anu, kvalitatī vu apkalpoš anu, garš ī gu ē dienu. Atpū š amies ne pirmo, bet ne pē dē jo! … Tomēr ▾ Paldies par sirsnī go uzņ emš anu, kvalitatī vu apkalpoš anu, garš ī gu ē dienu. Atpū š amies ne pirmo, bet ne pē dē jo!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī s maija brī vdienas pavadī jā m lauku klubā Ildorf. Vieta ir lieliska ģ imenes brī vdienā m. Mā jī gi numuriņ i ar kvalitatī vu apkalpoš anu, bagā tī gu izklaides programmu, piecā m ē dienreizē m dienā un tas viss par pieņ emamu cenu un pat ar 10% atlaidi. … Tomēr ▾ Š ī s maija brī vdienas pavadī jā m lauku klubā Ildorf. Vieta ir lieliska ģ imenes brī vdienā m. Mā jī gi numuriņ i ar kvalitatī vu apkalpoš anu, bagā tī gu izklaides programmu, piecā m ē dienreizē m dienā un tas viss par pieņ emamu cenu un pat ar 10% atlaidi. Paldies par brī niš ķ ī go atvaļ inā jumu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Комфортабельный комплекс, разместившийся на 6 гектарах в уникальном природном ансамбле, где соединились бассейн реки Клязьма, лесное озеро Пурхма и смешанный «Муромский лес».

Призер конкурса «Международный кремлевский кулинарный кубок. Гостеприимство в русских традициях» (г. Москва)

«Нижегородский знак качества» в номинации «Загородный отдых»

Лидер нижегородской туриндустрии в категории «Лучший объект размещения»

Atrašanās vieta В Володарском районе Нижегородской области в 58 км от Нижнего Новгорода.
Pludmales apraksts Озеро Пурхма, собственный оборудованный пляж.
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Ресторан (русская и европейская кухни), конференц-залы на 60, 120 и 180 мест, Летняя веранда и площадки для барбекю.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Анимационные программы в течение всего дня
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Русские бани на дровах, катание на лошадях, прокат спортивного инвентаря, лодок и велосипедов, бильярд, настольный теннис, караоке, каток, площадки для волейбола и бадминтона, поле для мини-футбола, русский крокет.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • volejbols
  • makšķerēšana  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

53 комфортабельных номера, выполненных в современном стиле с элементами немецкого деревенского декора.

Istabās

Душевые кабины, туалет, фен, полотенца, набор аменитисов, ТВ, мини-бар, электрический чайник.

Adrese Загородный клуб «Ильдорф» пос. Ильино, Володарский район, Нижегородская обл.
Tālruņi: (831) 438 88 88, +7 951 915 07 75
факс: (83136) 6 74 26
Tīmekļa vietne: Ildorf
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.