Jautājums o Maskava

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
195 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Kā tur nokļūt»
Kāds ir labākais veids, kā nokļūt Maskavā no Kijevas?
Ir iespēja izvēlēties starp diviem transporta veidiem: vilcienu vai autobusu. Un, ja braukšana naktī vilcienā man nav nekāds jaunums, tad pieredzes par šādu braucienu autobusā nebija. Protams, budžeta cenas Busfor un Ecolines ir vilinošas. Vilciena cenas ir daudzkārt augstākas. Bet vai ir uzticami un droši ceļot uz ārzemēm ar autobusu, un tiešām? Es lasīju daudz atsauksmju, cilvēku stāstus par ceļošanu populārākajos pārvadātājiem. Un paliek arvien mazāka vēlēšanās ietaupīt un iet šo ceļu.
Tur patiesībā viss ir pilnīgi neprognozējams. Un kas zina, vai man paveiksies, vai visas šausmas atcerēšos vēl ilgi. Pēdējā brīža atcelšana, problēmas ar laika atmaksu, autobusu avārijas, milzīga laika kavēšanās, un tas vēl nav viss. Parasti vilcieni netiek atcelti, un tie ierodas laicīgi un aizvedīs jūs sveiki un veseli. Nu ir normāla gulta. Es nevaru iedomāties, kā jūs varat braukt 10-13 stundas sēdus stāvoklī, nemaz nerunājot par miegu
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2019-06-255 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  12
аватар FraGiL89
Varbūt kāds, kurš ceļojis šajos divos veidos, spēs mani pārliecināt netērēt lielu naudu vilcienā, bet gan braukt ar autobusu? Varbūt vēl ir kāds lielisks pārvadātājs?
Kopumā es, protams, zinu, ka vilcieniem ir savi trūkumi, bet man tie nav salīdzināmi ar to, kas ar tevi var notikt autobusā
аватар Olgaolga153
Būtībā jūs atbildējāt uz savu jautājumu.
аватар 86jjj
Autobusi ir lieliski piemēroti lielos attālumos. Parasti stjuartam vai vadītājam ir jānodrošina, lai pasažieri nelietotu alkoholu un neatlocītu sēdekļus pirms tumsas iestāšanās. Pārējais ir diezgan izturams. Veiksmi!
аватар Bovik
Viennozīmīgi vilciens.
Apgulies un guli. Izmazgāta, izķemmēta un skaista.
Un tad sūc uz lieliem attālumiem + ceļa kvalitāte.
Es pat neiedomātos braukt ar autobusu.Vairāku simtu grivnu ietaupījumu dēļ.
Pat Ukrainā lielos attālumos tikai ar vilcienu, ja ir pārāk slinks ar mašīnu.
аватар Bovik
Bet no otras puses, braucot ar autobusu, jūs varat uzrakstīt stāstu "Cik neprātīgi es braucu ar autobusu K .... - M ...".
Un attiecīgi skaistas bildes pieturvietām, ēstuvēm, autoostām utt.
аватар 86jjj
Nu, tas ir, tie, kas brauc ar autobusu lielos attālumos, dara to muļķīgi, jo tas ir sūdīgi. Rupjība kā tā ir. Bet izmazgāta un izķemmēta.
Retorisks.
аватар vezha2
Parasti 10-13 stundas var braukt sēdus stāvoklī, jo autobuss apstājas.
Bet kas attiecas uz miegu, tad vilcienā var sastapties ar "foršiem" kaimiņiem ar krākšanu uz visu vagonu, skaļām sarunām "uz mūžu" visas nakts garumā un tamlīdzīgiem priekiem.
Lai gan, protams, tas ir jāizlemj jums un šķiet, ka jūs to jau esat izlēmuši.
аватар moy_contakt
Vilciens, protams, ir ērtāks (gulties gultā un gulēt, noguris, sēdējis) un, šķērsojot robežu, process norit ātrāk. Ar autobusu var aizķerties – šis ir pirmais brīdis. Bosforā ir ērti autobusi (šo punktu var precizēt, bet mana meita jau 4 gadus regulāri brauc ar šo kompāniju (no Minhenes vai Vīnes uz Ļvovu vai Harkovu un atpakaļ), ja nepanāca lētas lidmašīnas biļetes vai otrādi. , viņiem ir ļoti lētas autobusu biļetes) Es neteikšu par Maskavas virzienu, bet visu viņas braucienu laiku nebija autobusa, kas sabojātos. Vienīgais, kas notika, bija vienkāršs uz robežas un šis ir patiešām neparedzams brīdis.Par visiem pārējiem punktiem katrs izlemj pats, vai viņš ir gatavs šādam gājienam vai nē. Nu, savukārt, kad vajag ilgi lidot (9 un vairāk stundas) un visi lido un visi beigu beigās ir dzīvi. Jā, tas ir grūti, bet šeit katrs izlemj pats.
аватар Alex714
Pareizi atzīmēts iepriekš - jūs pats atbildējāt uz savu jautājumu. Pats nebraucu, bet radi un draugi brauca ar autobusu.Galvenais ir cena, autobuss apmēram trīs reizes lētāks par vilcienu (+/- atkarībā no pārvadātāja). Un pārējais - iet sēdus stāvoklī, un no neērtībām - kavēšanās uz robežas un autobusu avārijas.. No tā, kas nāk prātā, stāsts ir 1) kad gruzīni brauca un viņiem kaut kas nebija kārtībā ar dokumentiem un tika ilgi turējās pie robežas. a 2) Draugs brauca uz Tjumeņu tranzītā caur Maskavu, un autobuss salūza, ieradās ar 9 stundu nokavēšanos, nokavēja vilcienu + sēdēja laukā zem saules, labi, ka nav auksti.
Tātad izvēle ir jūsu.
аватар babol
Uz Sanktpēterburgu ar "Šokolādi" no Kijevas braucu ar bērniem - tas ir vairāk vai mazāk normāli (ik pēc 3-4h - tehniskās pieturas).Robežas šķērsošana arī nav problēma.Var braukt (ja budžets ierobežots tad tas nemaz nav jautājums).Ukrainā man arī ir ar ko salīdzināt (ceļš, piemēram, no Kijevas uz Berdjansku (vai Ļvovu), autobuss ir ērtāks un ātrāks).Tāpēc esmu par autobusu .
аватар veritasana
autobuss..nē..kājas pietūkst..sēdi..kā ozols..brauca no Kijevas uz Alušu...nekad vairs..
аватар ollennka
Es noteikti izvēlētos vilcienu. Tas ir ērtāk, drošāk un nav atkarīgs no laikapstākļiem un satiksmes apstākļiem. Vilcieni gandrīz nekad nekavē.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Maskava
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Krievija
Adlers Anapa Astrahaņa Baikāls Belgoroda Čeļabinska Elbrusa reģions Essentuki Gelendžiks Jaroslavļa Jekaterinburga Kaļiņingrada Kazaņa Kislovodska Krasnaja Poļana Krasnodara Krasnokamenska Maskava Ņižņijnovgoroda Rostova pie Donas Sanktpēterburga Soči Suzdal Svetlogorska Tuapse Tver Vladimirs Vladivostoka Volgograda Yeysk Železnovodska
vēl
vēl