Jautājums o Maskava

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
195 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Kā tur nokļūt»
Kurš zina, kā Šeremetjevā ir situācija ar bagāžu?
Trīs dienas vēlāk atvaļinājumā, izbraukšana no Šarikas, man ir bail reģistrēt koferi kā bagāžu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2019-06-115 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар Natalia1421
Ar maiņu, šķiet, normāli, lidmašīnas piekrautas :) Bet ar izdošanu un tranzītu - slazds. Mēs paši maijā pēc ierašanās gaidījām stundu, līdz viņi sāka izdot
аватар Kolia_oro.egor
Arī ar lidojumu, cik paveicās. Kavējumi ir līdz četrdesmit minūtēm. Bet tagad uz Šariku atvesti iekrāvēji no citām lidostām. Tas palīdz nedaudz, bet ne pilnībā. Un diemžēl ir ļoti daudz gadījumu, kad bagāža tiek nosūtīta uz nepareizu adresi vai netiek nosūtīta vispār. Visbiežāk Sanktpēterburgā.
Apmierināts. Jā?
аватар ollennka
Nu jā, prieka ir maz ((. domāju par šķidrumu iebēršanu mazos traukos, bet koferus rokas bagāžā...
аватар Kolia_oro.egor
Kur tu lido?
аватар ollennka
Uz Bukaresti.
аватар Kolia_oro.egor
Ja garā locītava, jums (jūs) uzbraukt? Es dzīvoju netālu no Šeremetjevas. Un par Bukaresti es apskaužu balto skaudību. Vieta ir neparasta, bet jo interesantāka.
аватар ollennka
Nē, liels paldies par piedāvājumu, mums nav nekādu sakaru.) Rumānija patiešām izrādījās ļoti interesanta pat plānošanas stadijā, es apskaužu sevi.)))
аватар skipi_07
Viņa lidoja no Kaļiņingradas uz Stambulu caur Maskavu, nesaņēma bagāžu un palika karstumā kedās un džinsos. Aizpildīju aktu, bagāža tika piegādāta tikai pēc 4 dienām. Lidojiet atpakaļ no Stambulas uz Habarovsku caur Šeremetjevu, piestātne 2,5 stundas, ierašanās vienā terminālī, izbraukšana no otra, nezinu, ko sagaidīt ... Es nedzīvoju Habarovskā, ejiet vēl tālāk 350 km, un Habarovskā iekrāvēji pastāvīgi ķidā bagāžu. Tāpēc rokas bagāžā ir jāpalielina visas vērtīgās lietas.
аватар ollennka
skipi_07, kurā datumā lidoji?
Es neņemu bagāžā vērtīgas lietas. Bet, ierodoties atvaļinājumā vēlu vakarā "bez nekā", tīras apakšbikses un zobu birste automātiski kļūst par vērtīgām lietām.
аватар ollennka
Īsāk sakot, es ziņoju par to. Viņi tur lidoja 15. jūnijā, pie reģistrācijas bija milzīga rinda, stundu stāvēja. 30. jūnijā viņi lidoja atpakaļ, mūsu bagāža tika nodota mūsu lidojumam bez kavēšanās, bet "kaimiņu" reisam no Vīnes paveicās mazāk, un bagāža ilgstoši aizkavējās "tehnisku iemeslu dēļ".
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Maskava
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Krievija
Adlers Anapa Astrahaņa Baikāls Belgoroda Čeļabinska Elbrusa reģions Essentuki Gelendžiks Jaroslavļa Jekaterinburga Kaļiņingrada Kazaņa Kislovodska Krasnaja Poļana Krasnodara Krasnokamenska Maskava Ņižņijnovgoroda Rostova pie Donas Sanktpēterburga Soči Suzdal Svetlogorska Tuapse Tver Vladimirs Vladivostoka Volgograda Yeysk Železnovodska
vēl
vēl