Veids, kā ātri, bez sastrēgumiem un no visām pusēm apskatīt Maskavu.

24 Februāris 2017 Ceļošanas laiks: no 22 Februāris 2017 ieslēgts 22 Februāris 2017
Reputācija: +6016.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Ja jū s ieradā ties Maskavā uz ī su laiku, bet vē laties apskatī t pilsē tu pa ī stam, tad ceļ ojums pa Maskavas Centrā lo gredzenu, iespē jams, ir labā kais risinā jums.

Lai gan nē . Labā kais variants joprojā m ir Maskavas sarkanais autobuss, kas jū s aizvedī s uz galvenajā m apskates vietā m.

Bet no š ī autobusa loga jū s redzē sit Maskavas pastkarti, kas nav gluž i ī sta. Jā , tā dā ekskursijā jā dodas, bet tā nebū s gluž i Maskava. Bū s.... Nu, pieņ emsim, kā ds vī rietis gā ja gar Deribasovskaju un visiem stā sta, ka redzē jis Odesu.

Tač u ceļ ojums pa KC sniegs jums iespē ju apskatī t pilsē tu no iekš puses. Un bū s arī apskates objekti.

Gredzens tika atvē rts pavisam nesen. Atklā š anu ievadī ja diezgan agresī va reklā ma. Katrā pieturā karā jā s plakā ti ar aicinā jumu braukt pa KC.


Patiesi, ciniski maskavieš i nenovē rtē ja radoš umu un š ajā plakā tā ieraudzī ja nevis transplantā cijas shē mu, bet gan peli. Beigta pele. Nu pajoko ar viņ u. Ar peli. Faktiski celtniekiem un dzelzceļ niekiem tas izdevā s. Pirmkā rt, visas stacijas ir modernas un iekļ aujas apkā rtē jā ainavā .

Lai gan visapkā rt turpinā s bū vniecī ba un ainavu veidoš ana.

Bet tas pā ries.

Un vilcieni jau ir labi. Gandrī z lidmaš ī nas krē sli ar galdiem.

Wi-Fi ratiņ os.

220 V ligzdas. tā lruņ u uzlā dē š anai.

Urnas. Beidzot!! ! !

Rezultā tu tablo, kurā ir viss, sā kot no ā truma lī dz temperatū rai ā rpus borta.

Lai ceļ ojums bū tu ē rts. Ne velti Maskavā tiek jokots par Maskavas mē rci, kurš.3 stundas muļ ķ oja un ripinā ja ap KC kā du meiteni no provincē m, apgalvojot, ka ar ā trgaitas Sapsanu brauc uz Pē terburgu.

Pilna apļ a veikš ana prasī s 80 minū tes. Ideā lā gadī jumā jums jā ņ em lī dzi maskavietis. Mē ģ iniet atrast ī stu, nevis ar seš u mē neš u pieredzi. Es saprotu, ka uzdevums nav viegls, bet tas ir tā vē rts. Fakts ir tā ds, ka vilcienos ir viss, izņ emot audio gidu. Tā tad gudrs maskavietis ir vienkā rš i nepiecieš ams.

Ceļ ā jū s satiksit acī mredzamas apskates vietas. Teiksim, Luž ņ iku stadions.

Maskavas Valsts universitā tes ē ka Sparrow Hills.

Novodevič as klosteris.

Pilsē ta.

Nu, tur ir daudz vairā k, bet tikai maskavietis pateiks, ka š ajā banketu namā "Safisa" kā zas tiek rī kotas ar budž etu, kas salī dzinā ms ar mazas valsts budž etu.

Vai arī viņ š pastā stī s par viesnī cu "Izmailovo", ko tautā sauc par ABVGDeyka. Interesanta vieta. Padomju laikos viena no iecienī tā kajā m kalē ju un spē lmaņ u vietā m.

Paskaidrojiet, kā š is kič a Kremlis parā dī jā s gandrī z nomalē .

Viņ š nopū tī sies, ieraugot nomiruš ā s ZIL rū pnī cas ilgi bezdū mu skursteņ us.

Viņ š priecā sies, ka ne visa Maskavas rū pniecī ba ir sabrukusi. (Š ī saliekamā betona rū pnī ca strā dā ja arī brī vdienā s. )

Atklā jiet augš ē jo un citu katlu noslē pumus.

Pastā stiet stā stu par neparastu Krievijas Federā cijas Zinā tņ u akadē mijas ē ku.


Tā rezultā tā jū s redzē siet Maskavu ne tikai no priekš puses, spī dī gā s puses. Jū s redzē sit strā dā još u pilsē tu, kas ne vienmē r ir bagā ta, biež i vien nemaz nav bagā ta, daž reiz vienkā rš a un daž reiz pā rdomā ta, daž reiz mā jī ga un jauka, bet daž reiz padonkaviska un bī stama. Ī sā k sakot, jū s to nenož ē losit. Prieka cena - 55 rubļ i. Nu plus vē l alus maskavietim, kurš centā s tavā vietā .

Vē l daž i interesanti kadri.

Tas nav fotografē š anas defekts. š ī ir ī stā stacijas krā sa blakus pilsē tai.

No esoš ā pā rvada kongresu gatavoš anā s lī dz š im ir veikta uz nekurieni. Bet pē c daž iem gadiem tie bū s vajadzī gi.

Atsauce uz datorspē lē m par pilī m, fejā m un harpijā m.

Fotoattē lā vienlaikus ir redzami vairā ki laikmeti. 19. gadsimta beigas. Divdesmitā gadsimta septiņ desmitie gadi. 2000. gadu sā kums. Mū su dienas.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums