Swissotel Krasnye KHolmy 5*– Atsauksmes

9
Novērtējums 10.010
№1 viesnīcas reitingā Maskava
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Swissôtel Krasnye Holmy ir 34 stāvu viesnīca Maskavas centrā, kas atrodas uz salas starp Maskavas upi un Vodootvodny kanālu. Viesnīca ir viena no augstākajām ēkām Maskavā. Pieder Šveices grupai "Swissôtel Hotels & Resorts", kurai ir 28 luksusa viesnīcas, kas atrodas lielākajās pasaules pilsētās. Viesnīcas atklāšana notika 2005. gada jūlijā.Vairāk →
аватар 1987.aleks
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Business Advantage numurs ir labs. Plaš s, vairā k kā.30 m, lieli logi, labs kondicionieris-apkure. Man patika, ka vannas istabā bija gan duš a, gan vanna. Duš a ir tikai nož ogots stū ris, es nevaru izturē t nekā das apmales, es vienmē r paklupu. Grī da nav auksta, bet nav apkures un daudz dvieļ u. … Tomēr ▾ Business Advantage numurs ir labs. Plaš s, vairā k kā.30 m, lieli logi, labs kondicionieris-apkure. Man patika, ka vannas istabā bija gan duš a, gan vanna. Duš a ir tikai nož ogots stū ris, es nevaru izturē t nekā das apmales, es vienmē r paklupu. Grī da nav auksta, bet nav apkures un daudz dvieļ u. Un tī ri, tī ri! Tie lieliski noder, lai tik ļ oti uzraudzī tu telpu higiē nu – ne puteklī š a, uzkopš ana desmitiem no desmit. Citus darbiniekus nesatikā m, tikai meitenes reģ istratū rā pie reģ istrā cijas un izrakstī š anā s. Gultas ir mī kstas un tiek mainī tas katru dienu. Numurā esoš ais seifs ir mazs, ē rts rakstā mgalds un labs apgaismojums visā telpā .
аватар 333mmmmm
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Swissotel Red Hills bija ļ oti iespaidī gs. Un izmē ri, un augstums, un apkalpoš ana. Ekskursiju iegā dā jā mies jau labu laiku iepriekš , kā mums patī k plā not. Reizē m bija pā rdurš anas, bet š eit izrā dī jā s, ka trā pī ja desmitniekā . … Tomēr ▾ Swissotel Red Hills bija ļ oti iespaidī gs. Un izmē ri, un augstums, un apkalpoš ana. Ekskursiju iegā dā jā mies jau labu laiku iepriekš , kā mums patī k plā not. Reizē m bija pā rdurš anas, bet š eit izrā dī jā s, ka trā pī ja desmitniekā . Numurs ir lielisks, pilnī bā atbilst aprakstam, ē rtī bas ir patī kamas. Tī rs, diezgan kluss. Daudz emociju guvā m gan no SPA Purovel, gan no fitnesa, gan, protams, no pilsē tas. Paldies darbiniekiem, dzeramnauda ir pelnī ta.
аватар id506244558
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es biež i ceļ oju, man patī k ī si braucieni uz pasā kumiem. Es atbraucu uz Maskavu tieš i tā – apskatī t pilsē tu, pastaigā ties. Swissotel Krasnye Holmy tam ir lieliski piemē rots. Neparasts skats, nestandarta numuriņ i, lieliska atraš anā s vieta. … Tomēr ▾ Es biež i ceļ oju, man patī k ī si braucieni uz pasā kumiem. Es atbraucu uz Maskavu tieš i tā – apskatī t pilsē tu, pastaigā ties. Swissotel Krasnye Holmy tam ir lieliski piemē rots. Neparasts skats, nestandarta numuriņ i, lieliska atraš anā s vieta. Brokastī s tiek piedā vā ts it kā parasts komplekts - smalkmaizī tes, aukstie gaļ as izstrā dā jumi, olas, kafija, bet kvalitā te ir visaugstā kā . Viena maizes rinda ir ko vē rta. Darbinieki zina savu biznesu, skaidrs, ka uzņ ē muma misija viņ iem nav sveš a. Man patika, ja nebū tu mana principa vienmē r apmeklē t jaunas vietas, noteikti atgrieztos. Bet varbū t, varbū t. . .
аватар a.hromova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mū s pā rsteidza istabas lielums, gandrī z 45 metri un augstums, mē s dzī vojā m 25 stā vā . Nosaukums ir "Panorā ma", bet es nesapratu, kā pē c logus aprakstā sauc par "franč u". Bet serviss pieklā jī gs. Personā ls ir pieklā jī gs un izpalī dzī gs. … Tomēr ▾ Mū s pā rsteidza istabas lielums, gandrī z 45 metri un augstums, mē s dzī vojā m 25 stā vā . Nosaukums ir "Panorā ma", bet es nesapratu, kā pē c logus aprakstā sauc par "franč u". Bet serviss pieklā jī gs. Personā ls ir pieklā jī gs un izpalī dzī gs. Gardas brokastis. Viņ i pamodā s noteiktajā laikā , kā mē s prasī jā m. No viesnī cas papildpakalpojumiem izmantojā m ķ ī misko tī rī š anu un pasū tī jā m transfē ru uz staciju, bez sū dzī bā m, tas izdevā s skaidri. Pateicoties.
аватар ti.svetlana
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pē c istabas Red Hills - plaš as, ē rtas mē beles, skaistas. Tī ra dubultā tī rī š ana, meitene mū s apkalpoja draudzī gi. Vannas istabā ir pilna auguma spogulis! Ideā li tī rs, bet nevē dinā ts pareizi, pē c tī rī š anas bija neliela mazgā š anas lī dzekļ u smaka, bet kondicioniera ieslē gš ana problē mu atrisinā ja, tā pē c tie ir sī kumi. … Tomēr ▾ Pē c istabas Red Hills - plaš as, ē rtas mē beles, skaistas. Tī ra dubultā tī rī š ana, meitene mū s apkalpoja draudzī gi. Vannas istabā ir pilna auguma spogulis! Ideā li tī rs, bet nevē dinā ts pareizi, pē c tī rī š anas bija neliela mazgā š anas lī dzekļ u smaka, bet kondicioniera ieslē gš ana problē mu atrisinā ja, tā pē c tie ir sī kumi. Mums ir tikai patī kamas atmiņ as par brī niš ķ ī gajā m divā m dienā m Maskavā .
аватар irimazova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š o viesnī cu es raksturotu divos vā rdos – telpa un debesis! Kad mē s tur nokļ uvā m, mana sirds pā rsita pukstē t. Galvaspilsē tas centrā krastmalā skats kā uz pastkartes. Un iekš pusē ir skaisti, dizaineri darī ja visu iespē jamo, interjers ir lielisks. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu es raksturotu divos vā rdos – telpa un debesis! Kad mē s tur nokļ uvā m, mana sirds pā rsita pukstē t. Galvaspilsē tas centrā krastmalā skats kā uz pastkartes. Un iekš pusē ir skaisti, dizaineri darī ja visu iespē jamo, interjers ir lielisks. Pakalpojumi ir standarta pieczvaigž ņ u viesnī cā m. Man patika kompliments no viesnī cas ierodoties, elegants ziedu puš ķ is un maza konfekš u kastī te. Cenas apkalpoš anai numurā , kā visur citur, ir nedaudz augstas, minibā rs lielisks, kafijas automā ts istabā darbojā s. Vannas istabā ir atseviš ķ a duš a un vanna, tī ra, kā rtī ga
аватар volck0wa.n
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mū sdienī gs risinā jums vienmē r steidzī gam menedž erim – tā es raksturotu savu Swissotel Krasnye Holmy izvē li. Maskavā laiks iegū st savu, ī paš u kursu. Un š ajā viesnī cā jū s jū taties kā vajadzē tu, uz pareizā viļ ņ a. … Tomēr ▾ Mū sdienī gs risinā jums vienmē r steidzī gam menedž erim – tā es raksturotu savu Swissotel Krasnye Holmy izvē li. Maskavā laiks iegū st savu, ī paš u kursu. Un š ajā viesnī cā jū s jū taties kā vajadzē tu, uz pareizā viļ ņ a. Dzī ve ir normā la. Mē beles, telpu plā nojums, biznesa zonas iedalī jums - atbilstoš i jebkuriem pieprasī jumiem. Izbaudī ju vakara atpū tu pē c darba, patika, cena pieņ emama, var atļ auties. Un vairā kkā rt.
аватар go_vlad
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mū su ģ imenes jaunieš iem ļ oti patika - super un lieliski, un vecā kā paaudze viesnī cu nedaudz kritizē ja - pā rā k pretencioza un augsta. Septembrī mē s atbraucā m uz ģ imenes svē tkiem. Bet viesnī ca kopumā mums patika un brī niš ķ ī gi skati, un lieliski dzī ves apstā kļ i. … Tomēr ▾ Mū su ģ imenes jaunieš iem ļ oti patika - super un lieliski, un vecā kā paaudze viesnī cu nedaudz kritizē ja - pā rā k pretencioza un augsta. Septembrī mē s atbraucā m uz ģ imenes svē tkiem. Bet viesnī ca kopumā mums patika un brī niš ķ ī gi skati, un lieliski dzī ves apstā kļ i. No nelieliem trū kumiem atzī mē š u tikai to, ka dabū jā m halā tu bez jostas, bet prasī jā m, lai mū s nomaina, kas arī tika izdarī ts ar smaidu.
аватар dchsvvyul
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ovasar galvaspilsē tas apmeklē jumu atcerē š os vē l ilgi. Un viss tā pē c, ka viņ i izvē lē jā s Swissotel Krasnye Holmy. Ko tu vari pateikt? Stingrs! Mums ir lieliska istaba! Atpū tā mies SPA - viss komplekts - masā ž as, dž akuzi, oļ i, peldē jā s. … Tomēr ▾ Š ovasar galvaspilsē tas apmeklē jumu atcerē š os vē l ilgi. Un viss tā pē c, ka viņ i izvē lē jā s Swissotel Krasnye Holmy. Ko tu vari pateikt? Stingrs! Mums ir lieliska istaba! Atpū tā mies SPA - viss komplekts - masā ž as, dž akuzi, oļ i, peldē jā s. Mē s apmeklē jā m Maskavas populā rā ko bā ru. Arī tur ir lieliski. Kokteiļ i š iki, autoriski, skati elpu aizraujoš i, publika solī da. Protams, iesaku š o viesnī cu tiem, kas novē rtē dzī vi visā s tā s izpausmē s.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Blagoveščenskas katedrāle
Novērtējums 10.0
Krievija, Maskava
Arhitektūra, Reliģija, Stats
lielais teātris
Novērtējums 10.0
Krievija, Maskava
Stats, Teātri un mūzika
Valsts Tretjakova galerija
Novērtējums 10.0
Krievija, Maskava
Muzeji, Stats

«Swissôtel Красные Холмы» — 34-этажная гостиница в центре Москвы, расположенная на острове между Москвой-рекой и Водоотводным каналом. Отель является одним из самых высоких зданий в Москве. Принадлежит швейцарской группе «Swissôtel Hotels & Resorts», насчитывающей 28 отелей высшего класса, расположенных в крупнейших городах мира. Открытие гостиницы состоялось в июле 2005 года.

Viesnīcā

# 6 ресторанов и баров
# 11 конференц-залов
# 49 парковочных мест
# Круглосуточный рум-сервис
# Прачечная
# Spa-центр и фитнесс клуб
# Консъерж
# Бизнес-центр
# Лимузин-сервис
# Переводчик
# Секретарь
# Сауна
# Джакузи
# Солярий
# Процедурные кабинеты
# Бар в бассейне
# Комната отдыха
# Персональный тренер

Tīmekļa vietne: Swissotel Krasnye KHolmy
FAQ