Milan Hotel 4*– Atsauksmes

27
Novērtējums 8.710
№3 viesnīcas reitingā Maskava
9.0 Numurs
7.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
2007. gadā celta 21 stāva ēka.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tā tad. Katrā manā ceļ ojumā ļ oti, ļ oti svarī ga lieta bija vietu skaits, kur var apbraukt manu atraš anā s vietu. Visvairā k mani kaitinā ja tas, ka pē c darba dienas atgriež oties viesnī cā , ī sti nav kur iet atpū sties. … Tomēr ▾ Tā tad. Katrā manā ceļ ojumā ļ oti, ļ oti svarī ga lieta bija vietu skaits, kur var apbraukt manu atraš anā s vietu. Visvairā k mani kaitinā ja tas, ka pē c darba dienas atgriež oties viesnī cā , ī sti nav kur iet atpū sties. Vai arī ir jā brauc ļ oti tā lu, lai, piemē ram, izdzertu glā zi alus parastā restorā nā , nevis viesnī cas bā rā . Un š eit ir tikai iespē jams pateikt priekš zī mī gu piemē ru. Netā lu no viesnī cas: liels iepirkš anā s centrs ar Auchan un kinoteā tri. Ir arī neliels š ķ ietami automaš ī nu iepirkš anā s centrs, kurā atrodas picē rija Il Patio. Turklā t paš ā viesnī cā ir 2 restorā ni un kafejnī ca. Un, ja lī dz metro nedaudz aiziet kā jā m, tad ir arī pā ris iepirkš anā s centri ar pā rtikas laukumiem un citā m izklaidē m. Tā pē c par braucienu uz galvaspilsē tu palika tikai pozitī vas atmiņ as. Nā kamreiz netē rē š u laiku, izvē loties viesnī cu, tā bū s Milā na!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar nelielu grupu devā mies atvaļ inā jumā uz Eiropu. Un sagadī jā s tā , ka vairā kas dienas nā cā s pavadī t Maskavā . Nebija daudz laika izvē lē ties viesnī cu, meklē jā m, atrodoties Domodedovas lidostā . Pē c vairā kiem kontaktiem ar lī dzī gu iestā ž u pā rstā vjiem, mē s apmetā mies Milā nā . … Tomēr ▾ Mē s ar nelielu grupu devā mies atvaļ inā jumā uz Eiropu. Un sagadī jā s tā , ka vairā kas dienas nā cā s pavadī t Maskavā . Nebija daudz laika izvē lē ties viesnī cu, meklē jā m, atrodoties Domodedovas lidostā . Pē c vairā kiem kontaktiem ar lī dzī gu iestā ž u pā rstā vjiem, mē s apmetā mies Milā nā . Mū s pā rsteidza personā la draudzī gums un kompetence. Viss tika izstā stī ts sī ki, mierī gi un pieklā jī gi, lai gan bijā m nedaudz nervozi. Ieradā mies apmē ram stundas laikā , ceļ i bija vairā k vai mazā k brī vi. Istabas parasti ir standarta, bet mē beles ir jaunas un tī ras. Iespē jams, tieš i pateicoties Milā nai, izrā dī jā s, ka tas paspilgtinā ja nepatī kamo pā rklā jumu ar tū roperatoru.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu var raksturot kā biznesa klasi. Kvalitatī vs remonts, š ķ iet, veikts pavisam nesen, tagad pat nelieli darbi vē l turpinā s teritorijas labiekā rtoš anā pie stā vlaukuma. Viena daļ a no viesnī cas ir biznesa centrs, iespē jams, tā pē c viņ iem ir diezgan plaš s pakalpojumu klā sts biznesa vajadzī bā m. … Tomēr ▾ Viesnī cu var raksturot kā biznesa klasi. Kvalitatī vs remonts, š ķ iet, veikts pavisam nesen, tagad pat nelieli darbi vē l turpinā s teritorijas labiekā rtoš anā pie stā vlaukuma. Viena daļ a no viesnī cas ir biznesa centrs, iespē jams, tā pē c viņ iem ir diezgan plaš s pakalpojumu klā sts biznesa vajadzī bā m. Piemē ram, uzreiz ir vairā kas pilnī gi jebkura izmē ra konferenč u telpas, tostarp pat liela ar skatuvi. Istaba ir tī ra un labi mē belē ta. Internets ir stabils. Es nedomā ju, ka Maskavā ir piemē rotā ka vieta, kur apstā ties komandē juma vai komandē juma laikā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nā ca tikties ar partneri š ajā viesnī cā . Bijā m mazā Visconti restorā nā , un pirms tam apmeklē jā m prezentā ciju konferenč u telpā . Zā le arī nav maza, bet nelielai prezentā cijai vietas pietiek. Man patika restorā ns: patī kamo antī ko interjeru sauc par “lounge”, tas ir, iestā de atpū tai samē rā neformā lā vidē . … Tomēr ▾ Nā ca tikties ar partneri š ajā viesnī cā . Bijā m mazā Visconti restorā nā , un pirms tam apmeklē jā m prezentā ciju konferenč u telpā . Zā le arī nav maza, bet nelielai prezentā cijai vietas pietiek. Man patika restorā ns: patī kamo antī ko interjeru sauc par “lounge”, tas ir, iestā de atpū tai samē rā neformā lā vidē . Piemē ram, galdi nav augsti kā parasti, bet zemi, un krē slu vietā ir dī vā ni. Man patika un ieteikš u saviem kolē ģ iem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viņ š ieradā s Maskavā , lai apmeklē tu draugus brī vdienā s, un apstā jā s Milā nā . Man patika viesnī ca, tā ir ī sts 4 zvaigž ņ u lī menis. Iepriekš biju Tū ristā , tur, protams, ir lē tā k, bet to nevar salī dzinā t. … Tomēr ▾ Viņ š ieradā s Maskavā , lai apmeklē tu draugus brī vdienā s, un apstā jā s Milā nā . Man patika viesnī ca, tā ir ī sts 4 zvaigž ņ u lī menis. Iepriekš biju Tū ristā , tur, protams, ir lē tā k, bet to nevar salī dzinā t. Apkalpoš ana, pieklā jī gi darbinieki, telpas lielums, mē beles, labs TV ar daudziem kanā liem. Ir pat kondicionieris, lai gan tagad tas ī sti nav vajadzī gs. Es domā ju, ka tad, kad vē laties atpū sties, jums ir jā atpū š as, nevis jā atrisina daž as problē mas ar izmitinā š anu. Š eit Milā na ļ auj atpū sties tieš i tā , bez problē mā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca pē c Maskavas standartiem ir pat nekas. Es biež i braucu cauri Maskavai, kā arī apmeklē ju daž ā das konferences un seminā rus š eit, dež urē jot, un esmu redzē jis ne vienu vien viesnī cu. Milā nai ir liels pluss plaš u papildu iespē ju klā stā biznesa viesu apkalpoš anā . … Tomēr ▾ Viesnī ca pē c Maskavas standartiem ir pat nekas. Es biež i braucu cauri Maskavai, kā arī apmeklē ju daž ā das konferences un seminā rus š eit, dež urē jot, un esmu redzē jis ne vienu vien viesnī cu. Milā nai ir liels pluss plaš u papildu iespē ju klā stā biznesa viesu apkalpoš anā . Konferenč u telpas (vairā kas), 3 restorā ni, neliela kafejnī ca vestibilā . Personā ls ir profesionā ls un ā trs. Biež i tiek rī kotas arī daž ā das akcijas - paliku komforta istabiņ ā par pazeminā tu cenu - nedaudz vairā k kā.10 tū kstoš u vietā izrā dī jā s 7. Viesnī cā uzturas pieklā jī gs kontingents - skaidrs, ka viesnī ca atrodas pieprasī jums ā rzemnieku un uzņ ē mē ju vidū . Tā pē c iesaku ikvienam komandē jumu vai atvaļ inā jumu pavadī t Milā nā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es paliku pie kolē ģ es Milā nā , kad viņ i ieradā s Maskavā komandē jumā . Š o viesnī cu iesaku ceļ ojumiem, kas saistī ti ar biznesu, jo tā ir diezgan cienī jama, ī stu 4 zvaigž ņ u lī menī . Vairā ki restorā ni, tī ras vidē ja izmē ra telpas. … Tomēr ▾ Es paliku pie kolē ģ es Milā nā , kad viņ i ieradā s Maskavā komandē jumā . Š o viesnī cu iesaku ceļ ojumiem, kas saistī ti ar biznesu, jo tā ir diezgan cienī jama, ī stu 4 zvaigž ņ u lī menī . Vairā ki restorā ni, tī ras vidē ja izmē ra telpas. Ir iespē ja izvē lē ties numurus ar vienu un divā m gultā m. Atraš anā s vieta arī diezgan normā la: blakus ir liels transporta mezgls - metro stacija un autoosta. Ja jums ir brī vs laiks, varat apmeklē t Kolomenskoje un Tsaritsyno parkus - tas ir ļ oti tuvu. Mē s tur nokļ uvā m tikai 20 minū tē s.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nepatika, cik tā lu no centra. Pat ņ emot vē rā to, ka tuvumā atrodas metro stacija, lī dz centram bija nepiecieš ama vairā k nekā stunda. Pā rē jais ir diezgan labs, bet nā kamreiz skatī š os uz citā m vietā m, lai gan saprotu, ka bū s jā pā rmaksā par vietu. … Tomēr ▾ Nepatika, cik tā lu no centra. Pat ņ emot vē rā to, ka tuvumā atrodas metro stacija, lī dz centram bija nepiecieš ama vairā k nekā stunda. Pā rē jais ir diezgan labs, bet nā kamreiz skatī š os uz citā m vietā m, lai gan saprotu, ka bū s jā pā rmaksā par vietu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti dā rga vieta! Protams, es saprotu, ka š ī s ir 4 zvaigznes, labs remonts utt. , Bet man bija daudz jā tē rē ceļ ojumam uz Maskavu. Nebija daudz laika izvē lē ties viesnī cu, tā pē c izvē lē jos variantu, no kurienes ē rti nokļ ū t no lidostas un netā lu no metro. … Tomēr ▾ Ļ oti dā rga vieta! Protams, es saprotu, ka š ī s ir 4 zvaigznes, labs remonts utt. , Bet man bija daudz jā tē rē ceļ ojumam uz Maskavu. Nebija daudz laika izvē lē ties viesnī cu, tā pē c izvē lē jos variantu, no kurienes ē rti nokļ ū t no lidostas un netā lu no metro. Kopumā iesaku tiem, kas vē las salī dzinoš i lē tu variantu, neslinkot un tē rē t laiku, izvē loties viesnī cu, ja ne 4 zvaigznes, bet lē tā kas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tī ra, normā la viesnī ca. Man patika istabu izvē le - ir vienistabas standarta numuriņ i, bet arī divistabi, un pat ar sanā ksmju telpu biznesa cilvē kiem. Mē s ar draugu paņ ē mā m divistabu komplektu. Manam draugam ļ oti patika vannas istaba, diezgan liela, kantaina un ar masā ž as funkciju. … Tomēr ▾ Tī ra, normā la viesnī ca. Man patika istabu izvē le - ir vienistabas standarta numuriņ i, bet arī divistabi, un pat ar sanā ksmju telpu biznesa cilvē kiem. Mē s ar draugu paņ ē mā m divistabu komplektu. Manam draugam ļ oti patika vannas istaba, diezgan liela, kantaina un ar masā ž as funkciju. Tā das lietas ir tikai apartamentos, tā pē c mū su cerī bas attaisnojā s.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Blagoveščenskas katedrāle
Novērtējums 10.0
Krievija, Maskava
Arhitektūra, Reliģija, Stats
lielais teātris
Novērtējums 10.0
Krievija, Maskava
Stats, Teātri un mūzika
Valsts Tretjakova galerija
Novērtējums 10.0
Krievija, Maskava
Muzeji, Stats

21-этажное здание постройки 2007 года.

Atrašanās vieta В 20 минутах езды от аэропорта Домодедово и 25 езды до исторического центра Москвы.
Viesnīcā

* Обслуживание в номерах 24 часа в сутки
* Обмен валюты
* Прачечная
* Салон красоты
* Фитнесс центр
* Бар
* Ресторан
* Бизнес центр
* Автостоянка
* Сувенирный магазин

Telpu apraksts

300 номеров.

Istabās

Кровать King Size, мягкая мебель, телевизор (спутниковое и платное ТВ), телефон, Интернет, сейф, мини-бар, кондиционер. В ванной комнате: ванна, душ, фен, все необходимые косметические принадлежности. Номера оснащены электронными замками.

Adrese Москва, ул. Шипиловская, д. 28А
Tīmekļa vietne: Milan Hotel
FAQ