Zdravnitsa «Lago-Naki» 1*– Atsauksmes

27
Novērtējums 9.310
№1 viesnīcas reitingā Maykop
9.4 Numurs
9.5 apkalpošana
9.4 Tīrība
9.5 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Veselības kūrorts "Lago-Naki" ir medicīniskās rehabilitācijas un atveseļošanās centrs, kas atrodas ekoloģiski tīrā Krievijas reģionā netālu no Kaukāza nacionālā rezervāta, uz pussalas, ko no trim pusēm ieskauj Kurdžips kalnu upe. Nepārspējamas ārstēšanas metodes Kūrorti "Lago-Naki" ir balstīti uz gadsimtiem senu tautas dziedniecības metožu tradīciju un jaunāko sasniegumu apvienojumu medicīniskās un psiholoģiskās rehabilitācijas jomā. Lago-Naki kūrorts ir vienīgā vieta Krievijā, kur veselības atjaunošanas programmās tiek izmantotas senās garīgās un meditatīvi enerģētiskās prakses: joga, cjigun, tai chi, neigong.Vairāk →
аватар inna.malaeva.81
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man viss ļ oti patika. Visas procedū ras, kuras man izrakstī ja Antoņ ina Anatoļ jevna Saveļ jeva, viss š is procedū ru komplekss deva brī niš ķ ī gu rezultā tu. Man patika mugurkaula un limfodrenā ž as masā ž as. Milzī gs paldies visiem, visiem. … Tomēr ▾ Man viss ļ oti patika. Visas procedū ras, kuras man izrakstī ja Antoņ ina Anatoļ jevna Saveļ jeva, viss š is procedū ru komplekss deva brī niš ķ ī gu rezultā tu. Man patika mugurkaula un limfodrenā ž as masā ž as. Milzī gs paldies visiem, visiem. Ē diens sā kumā nebija pazī stams, bet es mainī š u mā jā s gatavoto ē dienu un tuvoš os jū su standartiem. Esmu bijis daudzā s sanatorijā s, tagad domā ju, ka atgriezī š os tikai pie jums.
аватар tarabrina_89
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atnā cu ar vī ru jau otro reizi. Viss patika-labas procedū ras, attieksme, jaungada brī vdienas bija labi noorganizē tas. BET visu sabojā ja tas, ka saslima vī rs, un tad es(ARVI)Speciā listi, kas to izdarī ja. procedū ra manai sievai bija slimi - un viņ u inficē ja. … Tomēr ▾ Atnā cu ar vī ru jau otro reizi. Viss patika-labas procedū ras, attieksme, jaungada brī vdienas bija labi noorganizē tas. BET visu sabojā ja tas, ka saslima vī rs, un tad es(ARVI)Speciā listi, kas to izdarī ja. procedū ra manai sievai bija slimi - un viņ u inficē ja. Ruslans Damirovič s, kā pē c slimie speciā listi drī kst strā dā t, un kā pē c, saprotot, ka viņ i nav veseli, strā dā bez maskā m.
аватар shvakovskaya95
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es no sirds pateicos Jurijam Vladimirovič am Nikandrovam par viņ a nenovē rtē jamo palī dzī bu man. Ī sā laika posmā es jutu nopietnus viņ a ā rstē š anas rezultā tus! Apbrī nojami, ka tagad jū tu ne tikai spē ka uzplū du, bet arī jaunu izpratni par apkā rtē jo pasauli, cilvē ciskajā m vē rtī bā m, apkā rtē jā s dzī ves skaistumu! Ar dziļ u cieņ u visam Ķ ī nas centra personā lam. … Tomēr ▾ Es no sirds pateicos Jurijam Vladimirovič am Nikandrovam par viņ a nenovē rtē jamo palī dzī bu man. Ī sā laika posmā es jutu nopietnus viņ a ā rstē š anas rezultā tus! Apbrī nojami, ka tagad jū tu ne tikai spē ka uzplū du, bet arī jaunu izpratni par apkā rtē jo pasauli, cilvē ciskajā m vē rtī bā m, apkā rtē jā s dzī ves skaistumu! Ar dziļ u cieņ u visam Ķ ī nas centra personā lam. Ē diens ir labā ks nekā pagā juš ajā gadā . Ī paš s paldies par daudzveidī go atpū tas programmu. Teā tra izrā de ir lieliska.
аватар Anneti
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izsaku pateicī bu Lago-Naki kū rorta darbiniekiem par laipno attieksmi un augsto profesionalitā ti. Ī paš i vē los izcelt Botvinkinu ​ ​ Genā diju Zaharovič u par viņ a prasmi, spē ju atrast kopī gu valodu ar pacientiem. Meitenes reģ istratū rā ir pā rsteidzoš i jū tī gas, atsaucī gas, uzreiz atrisina jebkuru problē mu - Jū lija Strahova, Ļ ena Stepanska, Taņ a Bondarenko, Anija Solovjova, Luda Merkulova, Saida Hadž irokova. … Tomēr ▾ Izsaku pateicī bu Lago-Naki kū rorta darbiniekiem par laipno attieksmi un augsto profesionalitā ti. Ī paš i vē los izcelt Botvinkinu ​ ​ Genā diju Zaharovič u par viņ a prasmi, spē ju atrast kopī gu valodu ar pacientiem. Meitenes reģ istratū rā ir pā rsteidzoš i jū tī gas, atsaucī gas, uzreiz atrisina jebkuru problē mu - Jū lija Strahova, Ļ ena Stepanska, Taņ a Bondarenko, Anija Solovjova, Luda Merkulova, Saida Hadž irokova. Fizioterapijas kabī nē Pilipenko Valentī na Jurijevna ir brī numdari, vienmē r labā garastā voklī , esam pazī stami kopš.2005. gada, tagad daudz ko atceramies. Cik brī niš ķ ī gi veselī bas kū rorts ir mainī jies gan ā rpusē , gan iekš pusē . Labi paveiktā s kalpones un apkopē jas uztur kā rtī bu un tī rī bu. Ē damzā lē meitenes ir cieņ pilnas, ā tri apkalpo, pavā ri gatavo garš ī gus ē dienus. Ceru uz jaunā m tikš anā s reizē m.
аватар masha.strelkova.88
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es pateicos kū rorta komandai par uzmanī bu un iejū tī bu. Ī paš i vē los pateikties Zaur Zhane par rī ta nodarbī bā m. Tā s ir ļ oti nepiecieš amas prakses, kas paver brī niš ķ ī gu iekš ē jo pasauli. par cilvē ku, palī dz izprast elpoš anas nozī mi un apgū t daž ā das tehnikas. … Tomēr ▾ Es pateicos kū rorta komandai par uzmanī bu un iejū tī bu. Ī paš i vē los pateikties Zaur Zhane par rī ta nodarbī bā m. Tā s ir ļ oti nepiecieš amas prakses, kas paver brī niš ķ ī gu iekš ē jo pasauli.
par cilvē ku, palī dz izprast elpoš anas nozī mi un apgū t daž ā das tehnikas. Balsoju ar divā m rokā m nedē ļ u pie meistara Zaura Ž ane. Man ļ oti patika piparkū ku apgleznoš anas meistarklases, sapņ u lamatas auš ana. Ī paš s paldies reģ istratū rā m. Es ierosinu viņ us iedroš inā t ar balvu.
аватар olechkaW
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Liels paldies visam sanatorijas personā lam par man nepiecieš amo ā rstē š anu. Paldies visiem speciā listiem, kuri kopā ar mani cī nī jā s par manu veselī bu, palī dzē ja noticē t, ka slimī bu un tā s sekas var apturē t. Neviens no speciā listiem, ar kuriem es sazinā jos, nebija vienaldzī gs. … Tomēr ▾ Liels paldies visam sanatorijas personā lam par man nepiecieš amo ā rstē š anu. Paldies visiem speciā listiem, kuri kopā ar mani cī nī jā s par manu veselī bu, palī dzē ja noticē t, ka slimī bu un tā s sekas var apturē t. Neviens no speciā listiem, ar kuriem es sazinā jos, nebija vienaldzī gs. Paldies vadī bai par kompetento pieeju speciā listu atlasē . Es gribu apmeklē t š o kū rortu. Veiksmi un labklā jī bu jums ar mī lestī bu.
аватар kotelnikova12
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Gribu izteikt pateicī bu masieriem Aleksejam un Valentī nai, tā sagadī jā s, ka iekritu divā s rokā s. Visi centā s atvieglot manas muguras stā vokli. Sabiedriski, empā tiski un brī niš ķ ī gi profesionā ļ i. Gribu atzī mē t arī meitenes pie letes, dziļ š paklanī š anā s par š ā du attieksmi. … Tomēr ▾ Gribu izteikt pateicī bu masieriem Aleksejam un Valentī nai, tā sagadī jā s, ka iekritu divā s rokā s. Visi centā s atvieglot manas muguras stā vokli. Sabiedriski, empā tiski un brī niš ķ ī gi profesionā ļ i. Gribu atzī mē t arī meitenes pie letes, dziļ š paklanī š anā s par š ā du attieksmi. Es gribu jū s apmeklē t vē l un vē l! Paldies no visas sirds!
аватар _775029
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man patika ļ oti brī niš ķ ī gs seminā rs par cjigun, cieņ u Kamil! Ī paš i atzī mē š u speciā listu (masieri, akupunktū risti, osteopā ti, vingroš anas terapijas instruktors) attieksmi pret savu darbu. Liels paldies jums visiem! ! ! SECINĀ JUMS: ir obligā ti jā uztur sava veselī ba, katru gadu ierodoties Lago-Naki. … Tomēr ▾ Man patika ļ oti brī niš ķ ī gs seminā rs par cjigun, cieņ u Kamil! Ī paš i atzī mē š u speciā listu (masieri, akupunktū risti, osteopā ti, vingroš anas terapijas instruktors) attieksmi pret savu darbu. Liels paldies jums visiem! ! ! SECINĀ JUMS: ir obligā ti jā uztur sava veselī ba, katru gadu ierodoties Lago-Naki.
аватар allarevsa
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Procedū ru laikā tiek nodroš inā ta vienreizē jā s lietoš anas apakš veļ a, tī ri dvieļ i un viss nepiecieš amais. Tas ir ļ oti ē rti, jo jums nav jā domā par to, kas jums ir nepiecieš ams un jā nē sā lī dzi. … Tomēr ▾ Procedū ru laikā tiek nodroš inā ta vienreizē jā s lietoš anas apakš veļ a, tī ri dvieļ i un viss nepiecieš amais. Tas ir ļ oti ē rti, jo jums nav jā domā par to, kas jums ir nepiecieš ams un jā nē sā lī dzi. Milzī ga procedū ru izvē le, lai gan to izmaksas ir nedaudz dā rgas. Teritorija ir apburta gabalos. Centrā lajai alejai, kas ved uz GK, ir vislielā kais skats no priekš puses. Sanatorijas galvenā vē rtī ba ir speciā listi. Sibagatulin R. D. , Stebnitskaya S. A. - ā rstē još ie ā rsti, kuri rū pī gi klausī jā s un pielā goja ā rstē š anas programmu visa kursa laikā , par ko esmu viņ iem ļ oti pateicī gs. Vē los atzī mē t arī Fedorenko Andž elas un Putimcevas Tatjanas Nikolajevnas masā ž as - papildus profesionā lai procedū ru veikš anai š ie speciā listi izceļ as ar humā nu attieksmi. Bija negaidī ti, ka procedū ras tiek nozī mē tas pē c mutiskas aptaujas, nevis pē c diagnostikas pē tī jumiem, lai gan tas neietekmē ja procedū ru kvalitā ti, jo katrs speciā lists strā dā uz rezultā tu. Masā ž as ir ilglaicī gas, katra zona ir rū pī gi izstrā dā ta, veikta ļ oti profesionā li. Tajā paš ā laikā katrs speciā lists atš ķ iras ar savu izpildes tehniku, tā pē c vē los, lai kursu veiktu viens speciā lists. "Lago-Naki" valda labas gribas atmosfē ra, ko nosaka Veselī bas kū rorta darbinieki un atbalsta viesi. Turklā t visas raduš ā s problē mas tiek atrisinā tas pē c iespē jas ī sā kā laikā , kas ir ļ oti patī kami. Apkopojot, es atzī mē ju, ka veselī bas kū rorts "Lago-Naki" izceļ as ar dabas un klimatisko resursu klā tbū tni un spē cī gu medicī nisko bā zi. Teritorijā atrodas TsKM - unikā ls komplekss dziedinā š anai ar netradicionā lā m metodē m. Personā ls dara visu iespē jamo, lai viesi kū rortu apmeklē tu daudzas reizes. Paldies darbiniekiem par pacietī bu un rū pē m. Es vē los novē lē t jums panā kumus smagajā darbā un mazā k problē mu.
аватар id442354059
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Gribu pateikt lielu paldies visam kū rorta personā lam par uzmanī bu un labi izvē lē to ā rstē š anu. Man ļ oti paveicā s, ka nokļ uvu pie akupunktū ras ā rsta no tā lā s Ķ ī nas. Viņ š ir ī sts profesionā lis un pā rsteidzoš s cilvē ks. … Tomēr ▾ Gribu pateikt lielu paldies visam kū rorta personā lam par uzmanī bu un labi izvē lē to ā rstē š anu. Man ļ oti paveicā s, ka nokļ uvu pie akupunktū ras ā rsta no tā lā s Ķ ī nas. Viņ š ir ī sts profesionā lis un pā rsteidzoš s cilvē ks. Bet pats svarī gā kais ir ī stu ķ ī nieš u adatu rezultā ts, ko sajutu uz sevis! Liels paldies Dr Zhao!
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

Здравница «Лаго-Наки» - медицинский реабилитационно-восстановительный центр, расположенный в экологически чистом регионе России вблизи Кавказского национального заповедника, на полуострове, с трех сторон огибаемом горной рекой Курджипс.

Не имеющие аналогов методики лечения Здравницы «Лаго-Наки» основаны на соединении вековых традиций народных методов оздоровления и новейших достижений в области медицинской и психологической реабилитации.

Здравница «Лаго-Наки» единственное место в России, где в программах восстановления здоровья используются древние духовные и медитативно-энергетические практики: йога, цигун, тайцзи, нэйгун.

Viesnīcā

Небольшое количество номеров на уединенном участке дубового и платанового леса дает эксклюзивную возможность погружения в тишину и гармонию.

Лечение в Здравнице проводится на базе 5 медицинских центров "Лаго-Наки":

Центра китайской медицины (иглоукалывание, прижигание моксой),

Центр вертоброневрологии (лечения позвоночника),

Центра неврологии (лечения неврозов и стрессов),

Центра врачебной гирудотерапии (лечение пиявками),

Центра массажных практик (с более чем 20 видами массажей традиционных и современных направлений).

Здравница "Лаго-Наки" сотрудничает не только с российскими медицинскими ВУЗами и больницами, но с китайскими клиниками по обмену и повышению квалификации врачей и медицинского персонала.

В лечении и профилактики заболеваний в Здравнице "Лаго-Наки" используется собственная минеральная вода, аналог воды Нафтуся (Трускавец) и Обуховская.

К вашим услугам также расширенная база:

физиотерапевтического оборудования,

более 20 видов лечебных массажей,

грязелечение,

висцеральная хиропрактика,

криотерапия,

озонотерапия

и многое другое.

Современное высокотехнологичное оборудование гармонично сочетается с древними оздоровительными системами востока (индийской и тибетской йогой и цигун).

Telpu apraksts

Небольшой номерной фонд (48 номеров) в сочетании с 10 гектарами лесопарковой территории создают атмосферу уединенности и тишины. Здравница "Лаго-Наки" предлагает номера на любой вкус: фирменные номера Лаго-Наки полулюкс, 2-комнатные, студио, полуторные и одноместные номера, номера в деревянных домиках и ВИП-коттедж.

Adrese 385781, Республика Адыгея, Майкопский район, х. Красный мост, ул. Шоссейная, д. 20
Tālruņi: +7(909)470-00-70 +7(960)499-19-19
Tīmekļa vietne: Zdravnitsa «Lago-Naki»
FAQ