Belye Nochi 1*– Atsauksmes

7
Novērtējums 9.710
№2 viesnīcas reitingā Maykop
9.9 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
9.1 Infrastruktūra
Atpūtas centrs "Baltās naktis" atrodas Tulsky Makopsky rajona ciemā, Adigejas Republikā. Atpūtas centrs ir pazīstams ar savu termālo avotu "Silīcija ūdens". Šajā ūdenī ir apvienota avota ūdens garša un svaigums, kušanas ūdens tīrība un struktūra un sudraba ūdens baktericīdās īpašības. Ar silīciju aktivētais ūdens kaitīgi iedarbojas uz mikroorganismiem, inhibē baktērijas, kas izraisa pūšanu un fermentāciju. Tajā notiek aktīva smago metālu nogulsnēšanās, ūdens kļūst pēc izskata tīrs un pēc garšas patīkamas, tas ilgstoši nebojājas un iegūst daudzas citas ārstnieciskas īpašības. Silīcija ūdenim praktiski nav kontrindikāciju lietošanai. Pēc zinātnieku domām, silīcijs patiešām ir spēcīgs ūdens aktivators, un tam piemīt ievērojamas baktericīdas īpašības. Ūdens nepasliktinās, tas tiek uzglabāts ilgu laiku, tiek attīrīts. Ūdens dziedinošās, ārstnieciskās īpašības apstiprina Federālās veselības un sociālās attīstības aģentūras Pjatigorskas Valsts Balneoloģijas pētniecības institūta balneoloģiskie un medicīniskie secinājumi. Nu nr 12-t. Akas dziļums - 1595m, ūdens temperatūra 86 C. Izšķīdušās gāzes: CO2, CH4, N2. Attiecas uz nātrija bikarbonāta hlorīda sastāva ūdeņiem ar zemu minerālvielu saturu ar augstu silīcijskābes saturu (23. un 22. grupas ūdens pamata analogs, veidi "Aivazovskis" un "Krimas" GOST 13273-88). Indikatori ārējai lietošanai medicīniskiem nolūkiem: - sirds un asinsvadu sistēmas slimības - nervu sistēmas slimības - gremošanas sistēmas slimības - ginekoloģiskas slimības - vielmaiņas traucējumu slimības - endokrīnās sistēmas slimības - elpošanas sistēmas slimības un tuberkuloze Indikatori iekšējai (dzeršanai) lietošanai medicīniskiem nolūkiem: - hronisks gastrīts - nekomplicēta kuņģa un divpadsmitpirkstu zarnas peptiska čūla - hroniskas aknu un žults ceļu slimības - hronisks pankreatīts - vielmaiņas slimības - hroniskas urīnceļu slimības *Ir iespējams izmantot ūdeni dzeršanai Ūdens temperatūra baseinos ir ķermenim patīkama. Ārējai lietošanai nav ierobežojumu. Medicīniskie pakalpojumi netiek sniegti.Vairāk →
аватар nikif.aleksei
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tā pat kā daudzi ziemeļ u galvaspilsē tas iedzī votā ji, mē s nezinā jā m par brī niš ķ ī gu termā lo avotu esamī bu Adigejā . Uzzinā jā m no radiem, kuri biež i apmeklē Baltā s naktis. Aizbraucā m uz vietu, lasī jā m atsauksmes un rezervē jā m ekskursiju uz nedē ļ u ar ē dinā š anu! Cena ļ oti pievilcī ga un pieņ emama! Pirmais iespaids ļ oti pozitī vs – liela teritorija, bezmaksas autostā vvieta, laipns personā ls! Brī niš ķ ī gs gaiss, daudz zaļ umu, jauka un tī ra istaba ar ē rtī bā m! Mums bija brī niš ķ ī ga atpū ta, ideā la vieta, kur atpū sties no steigas un burzmas, prom no metropoles. … Tomēr ▾ Tā pat kā daudzi ziemeļ u galvaspilsē tas iedzī votā ji, mē s nezinā jā m par brī niš ķ ī gu termā lo avotu esamī bu Adigejā . Uzzinā jā m no radiem, kuri biež i apmeklē Baltā s naktis.
Aizbraucā m uz vietu, lasī jā m atsauksmes un rezervē jā m ekskursiju uz nedē ļ u ar ē dinā š anu! Cena ļ oti pievilcī ga un pieņ emama!
Pirmais iespaids ļ oti pozitī vs – liela teritorija, bezmaksas autostā vvieta, laipns personā ls!
Brī niš ķ ī gs gaiss, daudz zaļ umu, jauka un tī ra istaba ar ē rtī bā m!
Mums bija brī niš ķ ī ga atpū ta, ideā la vieta, kur atpū sties no steigas un burzmas, prom no metropoles. .
Pat 3 baseini ar ļ oti patī kamu termā lo ū deni, un peldē š ana naktī ir prieks. . Kontrasts iespaidī gs! Un kas pā rsteidzoš i - gaisā nemaz nav auksts (ja tikai nav vē ja) Labvē lī ga ietekme uz nervu sistē mu tika manī ta uzreiz pē c pirmā s peldes. Ļ oti labi tiek noņ emts stress un nervu spriedze. Atpū tas beigā s ā da kļ uva daudz labā ka - samtaina, mati un nagi kļ uva stiprā ki. Secinā jā m, ka ū denim š ajā atpū tas centrā tieš ā m ir dziedinoš s efekts!
Atseviš ķ i vē los pateikties š efpavā rei Tatjanai par gardo mā jas gatavoš anu! Kafejnī ca atrodas uz vietas, ļ oti ē rti. Paldies visiem, esam guvuš i spē kus nā kamajam gadam!
аватар IrinaZ23
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī ga vieta, kur atpū sties un atjaunoties! Viegla rezervā cija, uzmanī ba apmeklē tā jiem, skaista un sakopta teritorija. Bijā m apmierinā ti ar ā tro apkalpoš anu un tī rī bu teritorijā un baseinos. Ū dens atslā bina gluž i kā pasakā ! Mani ļ oti iepriecinā ja tas, ka nav trokš ņ ainu uzņ ē mumu, kas traucē atpū sties, telpas atrodas tā lā k no š osejas, tā pē c saldam sapnim nekas netraucē . … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga vieta, kur atpū sties un atjaunoties!
Viegla rezervā cija, uzmanī ba apmeklē tā jiem, skaista un sakopta teritorija.
Bijā m apmierinā ti ar ā tro apkalpoš anu un tī rī bu teritorijā un baseinos. Ū dens atslā bina gluž i kā pasakā !
Mani ļ oti iepriecinā ja tas, ka nav trokš ņ ainu uzņ ē mumu, kas traucē atpū sties, telpas atrodas tā lā k no š osejas, tā pē c saldam sapnim nekas netraucē .
Paldies Tatjanai par gardu mā jā s gatavotu ē dienu un lielajā m porcijā m, ir ļ oti izdevī gi un ē rti iegā dā ties naktsmī tnes ar 3 ē dienreizē m dienā .
Ž ē l, nedē ļ as nogale paiet ā tri, bet es gribu palikt vairā k . . )
аватар nikita.dolba
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nolē mā m apmeklē t Adigeju, iegā dā jā mies nedē ļ u ilgu ekskursiju uz atpū tas centru "Baltā s naktis". Par smieklī gu cenu ar 3 ē dienreizē m dienā ļ oti cienī gs atvaļ inā jums! ! Istaba ir tī ra, ar ē rtī bā m, ē diens uz vietas ir mā jā s gatavots (garš ī gs) un ļ oti ē rts, ka par to nav jā raizē jas! Skaista teritorija, baseini ar maģ isku ā rstniecisko ū deni! Droš i varu teikt, ka daudzas sā pes mani pā rstā ja mocī t pē c nedē ļ as peldes minerā lū denī ! ! Baseini tī ri, ū dens brī ž iem duļ ķ ains un ar nokriš ņ iem, bet dabiskam minerā lū denim normā las izpausmes! Tā tad viss ir savā vietā ! ! Apskates objekti tuvumā , visi apskatī juš ies. … Tomēr ▾ Nolē mā m apmeklē t Adigeju, iegā dā jā mies nedē ļ u ilgu ekskursiju uz atpū tas centru "Baltā s naktis". Par smieklī gu cenu ar 3 ē dienreizē m dienā ļ oti cienī gs atvaļ inā jums! ! Istaba ir tī ra, ar ē rtī bā m, ē diens uz vietas ir mā jā s gatavots (garš ī gs) un ļ oti ē rts, ka par to nav jā raizē jas! Skaista teritorija, baseini ar maģ isku ā rstniecisko ū deni! Droš i varu teikt, ka daudzas sā pes mani pā rstā ja mocī t pē c nedē ļ as peldes minerā lū denī ! ! Baseini tī ri, ū dens brī ž iem duļ ķ ains un ar nokriš ņ iem, bet dabiskam minerā lū denim normā las izpausmes! Tā tad viss ir savā vietā ! ! Apskates objekti tuvumā , visi apskatī juš ies. Nā kamreiz nā ksim uz ilgā ku laiku un tikai pie Jums, ne velti tik liels paldies un pozitī vas atsauksmes!
аватар soko.alexandra
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lielisks atpū tas centrs, un pā rē jais ir labi! Esam liela kompā nija atbraucā m uz 200km no Krasnodaras apgabala jau piekto reizi pē c kā rtas!! ! ! Saprā tī gas cenas, labs serviss. Bā jā m atpū sties uz daudzā m bā zē m, bet labā ku neatradā m. … Tomēr ▾ Lielisks atpū tas centrs, un pā rē jais ir labi! Esam liela kompā nija atbraucā m uz 200km no Krasnodaras apgabala jau piekto reizi pē c kā rtas!! ! ! Saprā tī gas cenas, labs serviss. Bā jā m atpū sties uz daudzā m bā zē m, bet labā ku neatradā m. Cenas ļ oti saprā tī gas, kas neapš aubā mi priecē . Apkalpoš ana laba, ē diens izcils, ļ oti ē rti, var paņ emt pilna pansija! Stā vvieta bezmaksas, lapenes pie katras istabiņ as. Noteikti vē rts aiziet! ! !
аватар alina.madam900
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atbraucā m no Krasnodaras pē c daudzajiem draugu un paziņ u ieteikumiem! Ļ oti patika teritorija-kopta un zaļ a, ā ra baseini, ar daž ā du temperatū ru un dziļ umu, ir rotaļ u laukums bē rniem. Garš ī gs ē diens kafejnī cā , sā tī gi ē da) Vakarā patī kama mū zika un klipi uz lielā ekrā na, baseini ir izgaismoti - burvī gs skats! Termiskie avoti ir lieliska lieta ķ ermenim, mani uztrauca pastā vī gas sā pes locī tavā s, pē c pirmā s peldes kļ uva daudz vieglā k, ū dens ir burvī ba! Protams, lai to sajustu vajag apmeklē t vairā kas reizes, bet kā atpū tai un izkrauš anai pietiek ar vienu. … Tomēr ▾ Atbraucā m no Krasnodaras pē c daudzajiem draugu un paziņ u ieteikumiem! Ļ oti patika teritorija-kopta un zaļ a, ā ra baseini, ar daž ā du temperatū ru un dziļ umu, ir rotaļ u laukums bē rniem. Garš ī gs ē diens kafejnī cā , sā tī gi ē da) Vakarā patī kama mū zika un klipi uz lielā ekrā na, baseini ir izgaismoti - burvī gs skats!
Termiskie avoti ir lieliska lieta ķ ermenim, mani uztrauca pastā vī gas sā pes locī tavā s, pē c pirmā s peldes kļ uva daudz vieglā k, ū dens ir burvī ba! Protams, lai to sajustu vajag apmeklē t vairā kas reizes, bet kā atpū tai un izkrauš anai pietiek ar vienu. Tagad nā ksim katru nedē ļ as nogali! !
аватар shura.fors1975
Ziemā doties uz karstajiem avotiem ir tikai svē tlaime. Temperatū ras kontrasts, iespē ja peldē t un izklaidē ties. Tur viss ir skaisti noformē ts: apgaismojums, hidromasā ž a, patī kama mū zika un klipi uz lielā ekrā na. . . spē cī gs iespaids, ī paš i vakarā . … Tomēr ▾ Ziemā doties uz karstajiem avotiem ir tikai svē tlaime. Temperatū ras kontrasts, iespē ja peldē t un izklaidē ties. Tur viss ir skaisti noformē ts: apgaismojums, hidromasā ž a, patī kama mū zika un klipi uz lielā ekrā na. . . spē cī gs iespaids, ī paš i vakarā . Iesaku visiem atvē lē t laiku, lai nokļ ū tu Adigejā – nenož ē losiet
аватар manull888888
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ieteica vairā kus pā rus kas tur pastā vī gi atpū š as, rezervē ja istabu caur savu mā jaslapu, atbrauca un bez problē mā m iekā rtojā s, ļ oti draudzī gi administratori. Vodič kas klase! Istabas protams mazas, bet vietas pietiek 2 vai 3 cilvē kiem, tī rs un ē rts, pie katras istabas ir lapene ar bā rbekjū ! Izdod malku un ogles! Ir neliela kafejnī ca, bet ē dieni tur ļ oti garš ī gi un zā ļ u tē ja! ! ! Ieteikš u visiem, ceļ osim pastā vī gi). … Tomēr ▾ Ieteica vairā kus pā rus kas tur pastā vī gi atpū š as, rezervē ja istabu caur savu mā jaslapu, atbrauca un bez problē mā m iekā rtojā s, ļ oti draudzī gi administratori. Vodič kas klase! Istabas protams mazas, bet vietas pietiek 2 vai 3 cilvē kiem, tī rs un ē rts, pie katras istabas ir lapene ar bā rbekjū ! Izdod malku un ogles! Ir neliela kafejnī ca, bet ē dieni tur ļ oti garš ī gi un zā ļ u tē ja! ! ! Ieteikš u visiem, ceļ osim pastā vī gi)


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

База отдыха «Белые ночи» расположена в поселке Тульский Макопского района, Республике Адыгея. База отдыха известна своим термальным источником «Кремниевой воды». Данная вода сочетает в себе вкус и свежесть родниковой, чистоту и структуру талой и бактерицидные свойства серебряной воды. Активированная кремнием вода действует губительно на микроорганизмы, подавляет бактерии вызывающие гниение и брожение. В ней происходит активное осаждение тяжелых металлов, вода становится чистой на вид и приятной на вкус, она долгое время не портится и приобретает многие другие лечебные качества. Кремниевая вода практически не имеет противопоказаний для употребления. Согласно мнениям ученых кремний действительно мощный активатор воды и обладает значительными бактерицидными свойствами. Вода не портится, долго сохраняется, очищается.

Лечебные, оздоровительные свойства воды подтверждены бальнеологическими и медицинскими заключениями ФГУ «Пятигорский государственный научно-исследовательский институт курортологии Федерального агентства по здравоохранению и социальному развитию» .

Скважина №12-т. Глубина скважины- 1595м, температура воды 86 С. Газы растворенные: СО2,СН4,N2. Относится к маломинеральным водам гидрокарбонатно-хлоридного натриевого состава с повышенным содержанием кремниевой кислоты(базовый аналог воды 23 и 22 групп, типы «Айвазовсккий» и «Крымский» ГОСТ 13273-88).

Показатели для наружного применения в лечебных целях:

-болезни сердечно-сосудистой системы

-болезни нервной системы

-болезни органов пищеварения

-болезни гинекологические

-болезни нарушения обмена веществ

-болезни эндокринной системы

-болезни органов дыхания и туберкулезного характера

Показатели для внутреннего(питьевого) применения в лечебных целях:

-хронический гастрит

-не осложненная язвенная болезнь желудка и 12-перстной кишки

-хронические заболевания печени и желчевыводящих путей

-хронические панкреатиты

-болезни обмена веществ

-хронические заболевания мочевыводящих путей

*Предоставляется возможность употребления воды в питьевых целях

Температура воды в бассейнах-приятная для тела.

Ограничений по наружному применению нет.

Лечебные услуги не предоставляются.

Viesnīcā

На территории базы отдыха находится три бассейна (большой-20м*8м, два маленьких-5м*6м) с термальной водой,разной,приятной для тела температурой,с аэро-гидро массажерами,гейзерами,фонтанами,водопадами.

Глубина бассейнов от 30см до 1,7м,что позволяет наслаждаться купанием как детям,так и взрослым.

Возле каждого номера - индивидуальной беседки с мангалом.

Telpu apraksts

База отдыха предлагает размещение в 15-ти комфортабельных номерах класса "Стандарт". На территории находится 4 одноэтажных домика,в каждом их которых по 4 номера. Номера двухместные(возможно размещение 4-х человек, на доп.места).

Все номера состоят из небольшой прихожей, спальни, санузла и душевой кабины. В номерах:две односпальных кровати,двухместный диван,спутниковое ТВ,холодильник,стол.

Имеется номер категории "Люкс", состоящий из прихожей, комнаты отдыха, двух спален,кухни и ванной комнаты. В этом комфортабельном номере может разместиться до 4-х человек.

Adrese Республика Адыгея,Майкопский район,поселок Тульский( поворот на пос.Цветочный),ул.Западная 51
Tālruņi: +7 (918)428-60-00
Tīmekļa vietne: Belye Nochi
FAQ