Valensiia 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 7.010
7.0 Numurs
5.5 apkalpošana
8.5 Tīrība
9.0 Uzturs
5.5 Infrastruktūra
Viesnīca Valencia atrodas netālu no Krasnodaras centra. Viesnīcā ir visi nosacījumi darbam un atpūtai. Jūsu rīcībā ir 47 ērti numuri. Tie atšķiras viens no otra ar izkārtojumu un interjera dizainu.Vairāk →
аватар monosem1
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Drausmī ga apkalpoš ana, š ausmī ga attieksme. Mē s nekad vairs netiksim galā ar š o viesnī cu. Turklā t mē s iesakā m nekontaktē ties ar š o viesnī cu visiem kolē ģ iem un partneriem no Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas un ES valstī m. … Tomēr ▾ Drausmī ga apkalpoš ana, š ausmī ga attieksme.
Mē s nekad vairs netiksim galā ar š o viesnī cu.
Turklā t mē s iesakā m nekontaktē ties ar š o viesnī cu visiem kolē ģ iem un partneriem no Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas un ES valstī m.
Ja jums ir svarī gi izturē ties pret jums kā pret viesi, nevis kā pret vienreizē ju pircē ju, tad iesaku izvairī ties no sadarbī bas ar š o viesnī cu.
2014. gada novembrī rezervē ju trī s istabiņ as, serviss labs, š efpavā rs ļ oti patika. Mī nusi: nebija karstā ū dens. Bet kopumā pieredze bija laba.
Tā pē c arī es 2015. gada septembra beigā s mū su kompā nijai rezervē ju trī s istabiņ as uz trim naktī m no 24.11. lī dz 27.11. Nedē ļ u pirms iebraukš anas datuma un plā notā s iebraukš anas dienā (jau trī s reizes) man zvanī ja, lai precizē tu, vai ieradī simies. Katru reizi apstiprinā ju, arī pretī saņ ē mu apstiprinā jumu, ka ar mū su rezervā ciju viss ir kā rtī bā . Mans jautā jums un administratora atbilde bija ļ oti skaidra.
20 minū tes pirms ieraš anā s viesnī cā man piezvanī ja un teica, ka viesnī cā nav vietas! Kamē r es braucu ar diviem saviem ā rzemju kolē ģ iem uz rezervē tu viesnī cu no lidostas (apliecinā ts ar telefona rezervā ciju mazā k nekā pirms stundas)!
Skaidru atbildi, kompensā ciju un nekā du atvainoš anos nesaņ ē mu. Pē c viesnī cas administratora domā m, š ajā situā cijā nav nekā das vainas!
Pē c kā da no viesnī cas personā la teiktā : viesnī ca veica vairā k rezervā ciju nekā numuru skaits. Tā dē jā di izdarot izvē li ā tras naudas virzienā .
аватар zvanets
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca, pirmkā rt, bija ē rta un iespē ja labi atpū sties. Ļ oti biež i nakš ņ ojot viesnī cā s, nevarē ju aizmigt sliktā s skaņ as izolā cijas dē ļ , tač u š eit izdevā s labi atpū sties un izgulē ties. … Tomēr ▾ Viesnī ca, pirmkā rt, bija ē rta un iespē ja labi atpū sties. Ļ oti biež i nakš ņ ojot viesnī cā s, nevarē ju aizmigt sliktā s skaņ as izolā cijas dē ļ , tač u š eit izdevā s labi atpū sties un izgulē ties. Numuri ir plaš i, gaiš i un svaigi. Brokastis ir daudzveidī gas, un, kas mani iepriecina, tuvojoties brokastu beigā m, neredzē ju pustukš us š ķ ī vjus, rinda bija dā sni segta. Pē c mana lū guma uzvā rī ja man putru ū denī , tā das rū pes pieskaras. . . Paldies! Savā nā kamajā komandē jumā es bū š u kopā ar jums.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель «Валенсия» расположен недалеко от центра Краснодара. В отеле созданы все условия для работы и отдыха. К Вашим услугам 47 комфортабельных номеров. Они отличаются друг от друга планировкой и внутренним оформлением.

Viesnīcā
  • restorāns
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • veļas mazgāšana
  • transfērs uz/no lidostas
Adrese Краснодар, ул. Анисовая д. 34.
Tālruņi: +7 (918) 953-33-33
FAQ