Ekootel Romanov les 4*– Atsauksmes

19
Novērtējums 8.110
№1 viesnīcas reitingā Kostroma
8.5 Numurs
7.5 apkalpošana
9.1 Tīrība
7.4 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Ekoviesnīca "Romanov Les" atrodas klusā, ekoloģiski tīrā vietā, starp gadsimtiem senām priedēm un eglēm 22 hektāru platībā.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū ties, no 29.12. 2014-6.01. 2015 Redzams, ka ar viesnī cas finansē m viss kā rtī bā , naudu než ē lo un investē , attī sta, ceļ . Istabas kvalitā te laba (piekrī tu komentā ram zemā k DZIRDĒ TS ir ļ oti spē cī gs. … Tomēr ▾ Atpū ties, no 29.12. 2014-6.01. 2015 Redzams, ka ar viesnī cas finansē m viss kā rtī bā , naudu než ē lo un investē , attī sta, ceļ . Istabas kvalitā te laba (piekrī tu komentā ram zemā k DZIRDĒ TS ir ļ oti spē cī gs. ) Zoo + Baseins ++++. Spa super5 + Reģ istratū ra pastā vī gi aizņ emta, nav draudzī ga, vakarā viņ š mī l internetu. )) Par restorā niem gribē ju teikt, ka it kā viss kā rtī bā . Saprā tī gas cenas un ļ oti patī kama atmosfē ra, galdauti, dekorā cijas vispā r, arī interjeram tē rē ja naudu un skatā s. Bet te ir skaidrs, ka nav speciā lista vai direktora, kurš bū tu pieredzē jis skolotā js, speciā lists un mā cī tu. Paskaidros. Š ajā laikā notika pā rpratumi. Viņ i uzdeva jautā jumus, prasī ja paskaidrojumus utt. . Darbinieki ir LEJUPIELĀ DĒ TI UN BAIDĀ S PATEIKT KO NEPAREIZI. Elementā ri neprot komunicē t ar ciemiņ iem, paskaidrot, ieteikt, ieteikt u. t. t NEDROŠ S. Viņ i prasī ja direktoram, viņ i teica, ka tas nedarbosies, jo viņ š neko jaunu nepateiks. Par jaunā gada ē dienkarti. Es piekrī tu komentā ram zemā k. Kur tā di omā ri un vispā r tā das porcijas par tā du naudu? ? ? Kur priekš nieks skatī jā s un nedomā ja, ka cilvē kiem no tā bū s negatī vs. Galu galā jaunais gads ir liels galds un ē diens. Un pati ē dienkarte ir stulba, sā kumā krievu uzkodas un tad punduromā ri. Kas attiecas uz vakariņ ā m (zviedru) vispā r netiek organizē ts un par to vispā r nav vē rts te runā t 2-. Droš i vien darbinieki pē c jaunā gada neaizbrauca, skrē ja kā BIN kungs, bet jē gas no tā nav. Zā lē rosā s divi viesmī ļ i, bet citi stā v uz sā niem! Pavā ri netī rā s uniformā s (ī si izejiet zā lē ). Vē l viena tante bez formastē rpa kaut kā griež as ar piespiedu smaidu, laikam stulba, nepā rliecinā ta un bez pieredzes. Bet viņ a vismaz centā s. Un pā rtikas kvalitā te par š ā du naudu atstā j daudz ko vē lē ties. Es arī gribē tu atzī mē t š ā du niansi. Par Lesnoju: Kā du dienu tu ē d patī kami un skaisti. Un nā kamajā dienā ir pavisam savā dā k. Vē l gribē jā m atzī mē t, ka puse no ē dienkartes ē dieniem nav pieejami un š ķ iet, ka tie nemaz nav gatavoti (gā jā m vairā kas reizes). Atkal kur š efpavā rs un direktors. Tač u salū ts visu nogludinā ja. Kopumā par naudu, apkalpoš anu un attieksmi pret viesiem 2-. Un, ja jū s nā kat ī rē t mā ju un neapmeklē jat restorā nus, tad spē cī gs 4.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca mums patika, atpū ta kopā ar ģ imeni izdevā s lieliski. Izklaide, ekskursijas, ar to visu pietiek. Vienī gais, par ko man bija jā piezī mē , ka istaba tika iztī rī ta vienu reizi vē lu. Un tā tad ir viss, kas nepiecieš ams ģ imenes brī vdienā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca mums patika, atpū ta kopā ar ģ imeni izdevā s lieliski. Izklaide, ekskursijas, ar to visu pietiek. Vienī gais, par ko man bija jā piezī mē , ka istaba tika iztī rī ta vienu reizi vē lu. Un tā tad ir viss, kas nepiecieš ams ģ imenes brī vdienā m. Mē s noteikti atgriezī simies nedē ļ as nogalē un varbū t ar draugiem uz jauno gadu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Natasha12345
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nolē mā m izmē ģ inā t jaunu atpū tas veidu eko viesnī cā . Izvē le krita uz "Romanova mež u". Nav tik tā lu no galvaspilsē tas, un daba ir krā š ņ a. Atpū tieties komfortabli. Apkalpoš ana lieliska, numuriņ i jauki un ē rti. … Tomēr ▾ Nolē mā m izmē ģ inā t jaunu atpū tas veidu eko viesnī cā . Izvē le krita uz "Romanova mež u". Nav tik tā lu no galvaspilsē tas, un daba ir krā š ņ a. Atpū tieties komfortabli. Apkalpoš ana lieliska, numuriņ i jauki un ē rti. Pastaigā jā mies, baudī jā m dabu, peldē jā mies baseinā , gā jā m pirtī . Iepazinies ar jauniem cilvē kiem. Biju pā rsteigts, ka ir elektroniskā norē ķ inu sistē ma, kā jau daudzos ā rzemju kū rortos. Paldies par tik jaukā m brī vdienā m.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi atpū tos, Krievijā , precī zā k, netā lu no galvaspilsē tas. Nebiju domā jusi, ka varam tik labi atpū sties un tik skaistas vietas. Viesnī cas personā ls ir ļ oti jauks un patī kams. Ir spa procedū ras, kas arī ir pā rsteigums. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tos, Krievijā , precī zā k, netā lu no galvaspilsē tas. Nebiju domā jusi, ka varam tik labi atpū sties un tik skaistas vietas. Viesnī cas personā ls ir ļ oti jauks un patī kams. Ir spa procedū ras, kas arī ir pā rsteigums. Vispā r ir daudz lietu un viss ir augstā kā s kategorijas. Istabas ir tī ras, skaistas, un mā jas ir kā pasakā . Es iesaku visiem saviem draugiem doties š eit. Paldies darbiniekiem par vē rī bu un atsaucī bu, un, protams, paldies manam draugam, kurš man uzdā vinā ja š ā dus svē tkus un atveda mani uz š ejieni!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ceļ oja ar sievu un diviem bē rniem. Katrs atrada savu atpū tu. Bē rni izklaidē jā s ar animatoriem, satikā s ar citiem bē rniem, spē lē jā s, izklaidē jā s. Mana sieva nolē ma nodarboties ar spa procedū rā m, viņ ai ļ oti patika, viņ a bija sajū smā . … Tomēr ▾ Ceļ oja ar sievu un diviem bē rniem. Katrs atrada savu atpū tu. Bē rni izklaidē jā s ar animatoriem, satikā s ar citiem bē rniem, spē lē jā s, izklaidē jā s. Mana sieva nolē ma nodarboties ar spa procedū rā m, viņ ai ļ oti patika, viņ a bija sajū smā . Un es nolē mu iet uz pirti, tur ir ļ oti ē rti, ir televizors, fonts, duš a un tur var pasū tī t ē dienu no restorā na, man ļ oti patika grauzdiņ i ar ķ iploku un sieru, tik kraukš ķ ī gi un garš ī gi. Lieliski atpū tā mies, daba krā š ņ a, gaiss tī rs. Š ā da atpū ta ir ļ oti noderī ga. Mē s iesakā m visiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар IRINA_84
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba biznesa klases viesnī ca. Mē s ar vī ru atpū tā mies standarta koka mā jiņ ā , viss ļ oti tī rs, ž ē l, ka vannas istabā ir duš a, nevis vanna. viesnī ca un kotedž u sistē ma atrodas mež ā , putni dzied, gaiss ļ oti svaigs. … Tomēr ▾ Laba biznesa klases viesnī ca. Mē s ar vī ru atpū tā mies standarta koka mā jiņ ā , viss ļ oti tī rs, ž ē l, ka vannas istabā ir duš a, nevis vanna. viesnī ca un kotedž u sistē ma atrodas mež ā , putni dzied, gaiss ļ oti svaigs. Par spa: nepatika, varbū t, protams, nepaveicā s, bet trī s darbinieku noskaņ ojuma pilnī gi nebija, visu izdarī ja labi (! ), Varē ja labā k, visu darī ja ar sejā akmens izteiksme un klusi (lai gan daž iem tas bū s pluss ), baseins liels, cilvē ku tikpat kā nebija.
Virtuve: ja godī gi, cenas kož , viņ i arī gatavo par 4 . . ē diens vispā r ir katrai gaumei, daudzi nā k ar bē rniem.
аватар mneuzhe
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atvaļ inā jums ziemā ar draugiem. Man daudz kas patika, bet ī paš i gribas atzī mē t skaisto dabu. Tik gleznaina vieta, un gaiss ir tikai klases. Ziemas izklaide bija super, brauc slē pot. No tvaika istabas vannā viņ i ieskrē ja taisni sniega kupenā . … Tomēr ▾ Atvaļ inā jums ziemā ar draugiem. Man daudz kas patika, bet ī paš i gribas atzī mē t skaisto dabu. Tik gleznaina vieta, un gaiss ir tikai klases. Ziemas izklaide bija super, brauc slē pot. No tvaika istabas vannā viņ i ieskrē ja taisni sniega kupenā . Oho, ar vā rdiem nepietiek, lai aprakstī tu mū su pieredzi. Fotogrā fijas izdevā s lieliskas. Nā kamgad atgriezī simies Ziemassvē tkos!
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Cienī jamais Iļ ja Nikolajevič , es jums atvainojos, ka neatzvanī ju jums norunā tajā laikā . Tam bija vairā ki iemesli: pirmkā rt, mū su droš ī bas dienests un galvenais administrators turpinā ja meklē t jū su fotokameras korpusu datu bā zē nā kamo nedē ļ u, un man jums nebija nekā du mierinoš u ziņ u. … Tomēr ▾ Cienī jamais Iļ ja Nikolajevič , es jums atvainojos, ka neatzvanī ju jums norunā tajā laikā . Tam bija vairā ki iemesli: pirmkā rt, mū su droš ī bas dienests un galvenais administrators turpinā ja meklē t jū su fotokameras korpusu datu bā zē nā kamo nedē ļ u, un man jums nebija nekā du mierinoš u ziņ u. Otrkā rt, pirmo reizi saskaramies ar atpū tnieku personī go mantu nozaudē š anas situā ciju un attiecī gi arī mū su pieredze š ajā jautā jumā nav tik liela. Diemž ē l š odien ir kļ uvis acī mredzams, ka lieta nav atrasta. Viesnī cas vā rdā piedā vā ju Jums kompensā ciju par zaudē jumiem vai iespē ju ieskaitī t š o summu Jū su kontā pie mums, ja plā nojat apmeklē t mū su viesnī cu arī turpmā k, neskatoties uz mums visiem ā rkā rtī gi nepatī kamo situā ciju. Vē lreiz atvainojos. Sazinā š os ar jums, lai precizē tu jū su lē mumu par piedā vā tajā m kompensā cijas iespē jā m. Ar cieņ u, ekoviesnī cas "Romanov Les" ģ enerā ldirektors.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар mozaar
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Uz konferenci ieradā mies sestdien, 27. augustā pulksten 11.00 Kā zinā ms, reģ istrā cija tur ir nedaudz vē lā k, tā pē c visu konferences dalī bnieku somas (ap 60 cilvē ku, nu, uzņ ē muma budž ets nav mazs, ziniet). ) tika novietoti blakus konferenč u zā lei. … Tomēr ▾ Uz konferenci ieradā mies sestdien, 27. augustā pulksten 11.00 Kā zinā ms, reģ istrā cija tur ir nedaudz vē lā k, tā pē c visu konferences dalī bnieku somas (ap 60 cilvē ku, nu, uzņ ē muma budž ets nav mazs, ziniet). ) tika novietoti blakus konferenč u zā lei. darbinieki uz katra maisa uzliek etiķ etes ar norē ķ inu numuru un personas vā rdu. Pirms konferences viņ š no fotoaparā ta somas izvilka fotokameru pasā kuma fotografē š anai, kas bija novietota kopā ar pā rē jā m somā m. Pē c konferences es ierados telpā - galvenā s somas ar mantā m bija savā s vietā s, bet es neskatī jos uz somu no kameras (es tam nepieš ķ ī ru nozī mi). Nā kamajā dienā , kad devā mies ceļ ā , es atklā ju, ka no kameras nav somas.
Somas sastā vs: nu, pati soma (apmē ram 1000 rubļ u), papildu aprī kojums objektī vam (2000 rubļ i), vadu savienotā js ar datoru (600 rubļ i) un attiecī gi kameras lā dē tā js (3900 rubļ i) . visas cenas ņ emtas no M-Video veikala. vispā r santī ms : ) 7500 rubļ i.
Mana uzņ ē muma darbinieki (es, starp citu, esmu rī kotā jdirektors) apskatī ja visas telpas un konferenč u telpu un somu neatrada. Reģ istratū rā visi ā tri sā ka pierakstī t manu telefona numuru, paņ emt manas vizī tkartes ar vā rdiem, ka paskatī sies vē lreiz un attiecī gi zvanī s. Ar viņ u vā rdu man pietika, un es devos mā jā s (dzī voju Ivanovā . )
Zvana nebija. Arī nā kamajā dienā viņ š tur nebija. Zvanī ju jau otrdien un prasī ju - kā soma? un reģ istratū rā ir vē l viena maiņ a, kura VISPĀ R nezina par manu situā ciju. Es viņ iem teicu vē lreiz un lū dzu runā t ar direktoru. Direktors mani ļ oti uzmanī gi uzklausī ja un teica, ka stundas laikā izdomā s un piezvanī s man personī gi. Kā jū s domā jat, kā tas notika? Protams, nē .
Es rezumē . Apkalpojoš ais personā ls zog, esiet uzmanī gi. Neuzticieties apkalpojoš ajam personā lam š ā dā situā cijā un nekavē joties zvaniet policijai. Nu vispā r kā ds direktors un kadrs. Jā , ž ē l nav somas, bet tas, ka cilvē ki nav vajadzī gi. Un kad direktors deva vā rdu direktoram atzvanī t - tad atvainojiet....man tas ir galē ji negatī vs.
Tas ir viss.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Uz konferenci ieradā mies sestdien, 27. augustā pulksten 11.00, kā zinā ms, tad reģ istrā cija tur ir nedaudz vē lā k, tā pē c visu konferences dalī bnieku somas (ap 60 cilvē ku, nu, uzņ ē muma budž ets nav mazs, jū s saprotat ) tika novietoti blakus konferenč u zā lei. … Tomēr ▾ Uz konferenci ieradā mies sestdien, 27. augustā pulksten 11.00, kā zinā ms, tad reģ istrā cija tur ir nedaudz vē lā k, tā pē c visu konferences dalī bnieku somas (ap 60 cilvē ku, nu, uzņ ē muma budž ets nav mazs, jū s saprotat ) tika novietoti blakus konferenč u zā lei. darbinieki uz katra maisa uzliek etiķ etes ar norē ķ inu numuru un personas vā rdu. Pirms konferences viņ š no fotoaparā ta somas izvilka fotokameru pasā kuma fotografē š anai, kas bija novietota kopā ar pā rē jā m somā m. Pē c konferences es ierados telpā - galvenā s somas ar mantā m bija savā s vietā s, bet es neskatī jos uz somu no kameras (es tam nepieš ķ ī ru nozī mi). Nā kamajā dienā , kad devā mies ceļ ā , es atklā ju, ka no kameras nav somas. Somas sastā vs: nu, pati soma (apmē ram 1000 rubļ u), pievieno. aprī kojums objektī vam (2000 rubļ i), vadu savienotā js ar datoru (600 rubļ i) un attiecī gi kameras lā dē tā js (3900 rubļ i). visas cenas ņ emtas no M-Video veikala. vispā r santī ms : ) 7500 rubļ i. Mana uzņ ē muma darbinieki (starp citu esmu rī kotā jdirektors) apskatī ja visas telpas un konferenč u telpu un somu neatrada. . Reģ istratū rā visi ā tri sā ka pierakstī t manu telefona numuru, paņ emt manas vizī tkartes ar vā rdiem, ka paskatī sies vē lreiz un attiecī gi zvanī s. Man pietika ar viņ u vā rdiem un devos mā jā s (dzī voju Ivanovā . ) Zvana nebija. Arī nā kamajā dienā viņ š tur nebija. Zvanī ju jau otrdien un prasī ju - kā soma? un reģ istratū rā ir vē l viena maiņ a, kura VISPĀ R nezina par manu situā ciju. Es viņ iem teicu vē lreiz un lū dzu runā t ar direktoru. Direktors mani ļ oti uzmanī gi uzklausī ja un teica, ka stundas laikā izdomā s un piezvanī s man personī gi. Kā jū s domā jat, kā tas notika? Protams, nē . Es rezumē . Apkalpojoš ais personā ls zog, esiet uzmanī gi. Neuzticieties apkalpojoš ajam personā lam š ā dā situā cijā un nekavē joties zvaniet policijai. Nu vispā r kā ds direktors un kadrs. Jā , ž ē l nav somas, bet tas, ka cilvē ki nav vajadzī gi. Un kad direktors deva vā rdu direktoram atzvanī t - tad atvainojiet....Man tas ir vissliktā kais negatī vais. Tas ir viss.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums romanovles
‹ Viesnīca Ekootel Romanov les 4*
Atrakcijas

Экоотель "Романов лес" расположен в тихом, экологически чистом месте, среди вековых сосен и елей на территории в 22 гектара.

Atrašanās vieta 25 км до Костромы, 350 км до Москвы.
Viesnīcā

Крытый бассейн размером 216 кв.м. (гидромассаж, гейзер, водопад и детская горка), культурно–развлекательный центр, ресторан Романовский на 150 мест, ресторан Золотой на 50 мест, фитобар, пивной ресторан.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
Izklaide un sports Банный комплекс, спортплощадка, организация конных прогулок, экскурсий, охота, рыбалка, катание на вертолете, развлечения в "экстрим – парке".
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • izjādes centrs
  • velosipēdu noma
  • makšķerēšana
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

24 коттеджа трех категорий комфортности - "Стандарт", "Комфорт" и "Вилла". Номера в гостинице трех категорий: "Оригинал", "Премиум" и "Romantic".

Istabās

Коттеджи категории "Стандарт" рассчитаны на два человека. Площадь 35 кв.м., оборудованы: двумя полутораспальными или одной двуспальной кроватью, плетеной мебелью из ротанга, диваном, LCD телевизором, телефоном. В каждом номере свой санузел и душевая кабина.

Двухэтажные коттеджи категории "Комфорт" рассчитаны на 6 человек. Площадь номера 150 кв.м.: 3 спальни с двуспальными кроватями, просторная гостиная, кухня, два санузла, камин, крытая веранда, LCD-телевизор, телефон.

Коттеджи категории "Вилла" имеют площадь 230 кв.м.: финская сауна с комнатой отдыха, большая гостиная с камином, кухня, гостиная, четыре спальни, два санузла, телевизор, телефон. Рядом с коттеджами всех категорий - оборудованная площадка для приготовления шашлыка и мяса барбекю.

Номер "Оригинал": 23 кв. метра + балкон 4 кв. метров, две полутороспальные кровати, тумбочка, телевизор, мини-бар сейф, телефон, халаты, фен, санузел, душевая кабина.

Номер "Премиум": 47 кв. метра, двуспальная кровать, тумбочка, телевизор, мини-бар сейф, телефон, халаты, фен, санузел, душевая кабина.

Номер "Romantic": 47 кв. метра, двуспальная кровать, тумбочка, телевизор, мини-бар сейф, телефон, халаты, фен, санузел, душевая кабина. В подарок Вы получаете завтрак в номер, шампанское, украшение номера свечами.

Tālruņi: +7 (4942) 66 42 42
+7 (903) 634 52 22
Tīmekļa vietne: Ekootel Romanov les
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.