Par "Kolomnu" Kolomnā un nedaudz par Kolomnu

20 Jūnijs 2018 Ceļošanas laiks: no 10 Jūnijs 2018 ieslēgts 11 Jūnijs 2018
Reputācija: +4847.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Š ī laikam nav recenzija, bet gan stā sts par to, ka dzī vē ir atmaksas un balvas : ))

Ir vasara! Bē rnus sū tī ja uz ciemu audzinā t vecvecā kus. Vecā ki iegā ja visā s nopietnajā s nepatikš anā s - kino, teā tris, romantisks. . . Kā dā brī dī nā k atziņ a, ka sā kusies garā darba nedē ļ a. Un tas, iespē jams, ir pat labi, jo bez bē rniem var strā dā t. Un tad garā nedē ļ as nogale - un tas ir slikti, jo bez bē rniem un vasarnī cas nav, un jū s vairs nevē laties neko no “smagajiem”. Ko darī t? Ko darī t, ko darī t. . . Jā brauc, bet nav tā lu, nav dā rgi un nav stresa.

Kolomna — tur mē s vē l neesam bijuš i. Mē s ejam garā m 3-4 reizes gadā , bet nekad nesanā k piestā t. Mē s uzlabosim. . .


Mē s zinā m savu dzimto M5 š oseju, sastrē gumu esamī ba un lielums Maskavas apgabala plaš umos nav ļ oti atkarī gi no diennakts laika un nedē ļ as dienas, tā pē c mē s sevi nemocī jā m ar agrā m pamoš anā s. brī vdiena paliek brī vdiena. Viss ritē ja kā parasti, bet tad pirms izbraukš anas kā ds velns mū s pavilka ieskatī ties Yandex. Un tur mums solī ja tikt par stundu ā trā k, bet pa maksas M4, tad pa "betonu", un tad kaut kā nogriež ot stū ri cauri ciemiem. Jā , tas ir vairā k nobraukuma ziņ ā , bet laika ziņ ā nav 3 stundas, bet 2. Mē s dzī vojam Maskavas ziemeļ os, un M5 mums ir tuvā k. Ejiet - tā ejiet, viņ i redzē ja M5 - paskatī simies, kā tas brauc par naudu. Bet nodevē jus pā rņ ē ma sods: kamē r mē s braucā m pa Maskavas apvedceļ u, mū su acu priekš ā burtiski izveidojā s kaut kā di sastrē gumi un sastrē gumi. Paredzamais ieraš anā s laiks pieauga ar katru minū ti, un kaut kur Maskavas apgabala savvaļ ā ceļ š beidzā s pavisam

Mans vī rs parastajā dzī vē ir maz vā rdu cilvē ks, bet tad es dzirdē ju TIK daudz vā rdu, frā ž u, epitetu. Vispā r viņ š izteica savu gada krā jumu : )). Protams, mani apsū dzē ja sazvē restī bā ar navigatoru, kā tas tagad ir modē televī zijā : “ar lielu varbū tī bas pakā pi” utt. )). Tā nu pē c mums labi zinā mo krievu likstu pā rrunā š anas beidzot nokļ uvā m galamē rķ ī . Un tikai kaut kas - trī sarpus stundas! ! !

Pirmssvē tku dienā s Kolomnā nebija ī paš as viesnī cu izvē les, un attiecī gi arī izvē les mokas nebija. Viesnī cā Sovetskaya bija iespē ja izvē lē ties gultu, spriež ot pē c bildē m, tā bija než ē lī gi padomju laika. Moteļ os un viesu namos ir diezgan daudz piedā vā jumu, bet ā rpus pilsē tas lielā kā daļ a ir krietni tā lā k. Nu, Kolomnas viesnī ca ir diezgan jauka fotogrā fiju un atsauksmju ziņ ā , un patī kama cenu zī me, ar kuru mē s samierinā jā mies. Rezervē ts standarta numurs ar brokastī m. Izrakstoties viņ i atzī mē ja izvē les rū tiņ u blakus "1 liela divguļ amā gulta". Dienu vē lā k no viesnī cas atnā ca vē stule ar š ā du saturu: “Sveika, Natā lija! Brī dinā m, ka standarta numuros divguļ amā gulta sastā v no divā m vienvietī gā m gultā m, kas pā rklā tas ar lielu virsmatraci. Kolomna Hotel”. Š ķ iet, tas ir sī kums, bet tu uzreiz tā domā , nu vī ģ es ar viņ u, ar matraci, lai divi ir ar matrač a pā rvalku. Ja viņ i jū s nebrī dinā tu, atsauksmē noteikti bū tu teikts kaut kas lī dzī gs “divguļ amā gulta ir divas kopā saspiestas gultas, kas pā rvietojas viena no otras, un naktī kaut kā du iemeslu dē ļ tu iestrē gsi starp matrač iem…” : ))

Vai tas ir labi vai slikti, bet beidzot esam nokļ uvuš i savā patvē rumā .

Jū s nevarat iedomā ties vietu centrā - Sovetskaya laukumā . Un, kā jū s zinā t, tas, iespē jams, ir lielā kā s daļ as Krievijas pilsē tu centrs.


Tuvumā atrodas visas normā las mū sdienu pilsē tas sastā vdaļ as - veikali, kafejnī cas, iepirkš anā s centri ar pā rtikas laukumiem un lielveikaliem un, protams, McDonalds. Bet pilsē tas vē sturiskā daļ a, uz kuru dodas lielā kā daļ a tū ristu, arī nav tā lu - apmē ram kilometrs. Es iesaku turp doties, galu galā , nevis pa Oktobra revolū cijas rosī go ielu, bet gan doties dziļ ā k un pastaigā ties pa paralē lā m klusajā m un mierī gajā m neatjaunotā s Posadas ielā m.

Viesnī cai ir autostā vvieta, jums jā zvana uz reģ istratū ru, atvē rsies barjera.

Ja godī gi, mē s negaidī jā m ieraudzī t kaut ko ī paš u, nu, tas mū sos joprojā m sē ž , ka, tā kā mū su sadzī ves un turklā t tas nepā rprotami ir padomju pagā tnes mantojums, tad š is, maigi izsakoties, krī t atpaliek no mū sdienu lī meņ a. Liela ferma, droš i vien saglabā jusies nobruž ā ta, nosmē rē jusies, slapja personā ls. Un cik mē s kļ ū dī jā mies savā s cerī bā s, kā bijā m patī kami pā rsteigti, kad iegā jā m zā lē

Diezgan moderns dizains, apmā cī ts personā ls.

Reģ istrā cijā radā s problē ma, kaut kas bija viņ u sistē mā . Bet š ajā laikā mē s rezervē jā m vietu piedā vā tajā m svinī gajā m vakariņ ā m ar folkloras ansambļ a uzstā š anos (vairā k par to zemā k). Iepazinā mies ar viesnī cas dā vanu piedā vā jumu - bezmaksas ekskursijas. Paveicā s, ka devā mies!

Mē s reģ istrē jā mies, saņ ē mā m atslē gu kartes ar saistī to informā ciju un bijā m istabā . Starp citu, par samaksu: uz rezervā cijas apstiprinā juma ir rakstī ts, ka maksā jums ir tikai skaidrā naudā , un tas mū s nedaudz traucē ja pirms ieraš anā s. Paš u slinkuma un aizmā rš ī bas dē ļ viņ i neieguva skaidru naudu, nu, labi, uz mež u nebrauksim, izdomā sim uz vietas. Protams, var maksā t arī ar karti. Nu kaut kā man pat bija kauns par sevi)))

Zā le lifta priekš ā . Durvis uz koridoru atveras ar karti no istabas.

Mē s ieejam istabā . Vai nejauš i pieļ ā vā t kļ ū du reģ istratū rā


Nezinu par kā diem nopelniem viesnī cai, bet mē s bijā m apmetuš ies junior suite numurā . Ir iespē jams, bet maz ticams, ka tas ir atbilde uz manu rezervā cijas laikā viesnī cai nosū tī to lū gumu, ja iespē jams, izmitinā t mū s augstā k, un augš ē jos stā vos tikai "Suites" un "Junior Suites" (vī rs jau uzzinā ja no plkst. kalpone). Bet mē s to uztvē rā m kā atlī dzī bu par neatlaidī bu ceļ ā , neskatoties uz nepatī kamajiem laikapstā kļ iem un navigatora viesuļ iem, mē s sasniedzā m krā š ņ o Kolomnas pilsē tu. Un lū k, saņ em to!

Iespē jams, fē ns maz neder : )) Protams, jū s varat izž ā vē t matus, bet tas aizņ em ļ oti ilgu laiku

Ieraugot trauku cenrā di, viņ i reģ istratū rā precizē ja, vai man ir jā maksā par č ī bā m vai kā ? Nē , nē , jū s varat izmantot visu, tikai minibā ru par maksu

Viesnī cas piedā vā tā bezmaksas ekskursija pa Kremli bija ļ oti noderī ga. Mums patī k ekskursijas: tu skaties, stā sta, ir emocijas, ir versijas, tu uzzini kā dus pilsē tas stā stus. Protams, visu var atņ emt neatkarī gi, bet dzī vā komunikā cija neko nevar aizstā t. It ī paš i, ja ceļ vedis ne tikai uzskaita daž us datumus, bet arī vada aizraujoš u stā stu. Kā saka, izmantoju iespē ju, lai izteiktu sirsnī gu pateicī bu gidei Tatjanai.

Divu revolū ciju laukums, pagā tnē Ž itnaja - galvenais iepirkš anā s rajons pirmsrevolū cijas Kolomna. 19. gadsimta otrajā pusē celtie tirdzniecī bas centri joprojā m pilda savu mē rķ i. Aiz tiem atrodas Sv. Jā ņ a evaņ ģ ē lista baznī ca, kurā atrodas unikā la 16. gadsimta akmens bareljefa ikona “Dievmā te ar Mazbē rnu Kristu un topoš ais Jā nis evaņ ģ ē lists”. Gan tempļ a, gan ikonas vē sture ir gara, lī dz galam neizprotama. Š obrī d templī notiek remontdarbi, un iekš ā nav ī paš as pielū gsmes sakramenta aura. Diemž ē l ikona ir š ausmī gā stā voklī

Marinkas tornis. Saskaņ ā ar leģ endu, Marina Mnishek nomira š ajā tornī , un viņ as dvē sele joprojā m lidinā s ap apkā rtni vā rnas formā . Starp citu, š ie "rekvizī ti" pie sienā m (neatceros, kā tos pareizi sauc) agrā k nebija. Tas jau ir restaurā cijas rezultā ts, nostiprinā t sienu. Tā pat kā jumts iepriekš , arī nebija pā rtaisī š anas))

Jā , tikai neliela daļ a no Kremļ a mū riem un 7 torņ i no 17 ir saglabā juš ā s lī dz mū sdienā m. mū rus ar Katrī nas Lielā s dekrē tu kā nevajadzī gas iesā ka paš i iedzī votā ji, bet vispirms tika demontē tas vispuiš akos sekcijas.

Piemineklis Dmitrijam Donskojam, uzcelts 2007. gadā . Ar mī ļ o iesauku "Dima" cilvē ki


Pē c ekskursijas iegriezā mies arī Kalač najas muzejā , kur ar neliela teatrā la uzveduma palī dzī bu stā stī jā m par kalač a vē sturi, receptē m, ē š anas paradumiem, kā arī cienā jā mies ar tē ju ar kalahu.

"Kalachnaya" sortiments

Lai gan š ī diena bija arī brī vdiena, ī paš a tū ristu pū ļ a Kremlī nebija, bet nā kamajā dienā Kremlī un tā apkā rtnē notika kaut kas neiedomā jams, vienkā rš i tū rists uz tū rista. Rindā pē c ruļ ļ iem

Pē c kultū ras programmas mē s devā mies nelielā pastaigā

Moskvas upe

Bobreņ evska peldoš ais tilts pā ri Maskavas upei. Tas ir gā jē js, lai gan tas ir paredzē ts arī transportlī dzekļ iem. Tač u pilsē tas vadī ba un iedzī votā ji ir pret pilsē tas vē sturiskā s daļ as caurbraukš anu. Bija ļ oti interesanti vē rot tilta "noparkoš anos" uz krastu pē c barž as pā rgā jiena

un devā s uz rezervē tā m vakariņ ā m ar dziesmā m un dejā m viesnī cā . Atgā dinā š u, ka esam patoloģ iski slinki, un tā pē c mū s vilinā ja viesnī cas piedā vā jums par 680 rubļ iem no deguna, lai neapgrū tinā tos ar patstā vī giem meklē jumiem. Pē cpusdienā devā mies uz restorā nu paskatī ties

Vakariņ as kaut kā nepatika. Viņ i saka par to "jū s nepaliksit izsalkuš i. " Ē dienu sildī tā ji ar galvenajiem ē dieniem bija slē gti, man bija neē rti tos atvē rt foto. Jā , bija ē diens ar pretenziju uz krievu virtuvi. Bija iespē jams remdē t izsalkumu, bet ne iegū t baudu. Kaut kā negarš ī gi, ne eleganti, bet tas ir tikai mū su viedoklis. Daudzi viesi izskatī jā s diezgan priecī gi un dzī vespriecī gi. Bija diezgan dī vaini redzē t, piemē ram, frī kartupeļ us ar apzī mē jumu "vā rī ti kartupeļ i" : )) Nu "bufetes" zona bija tā , ka vismaz pusei restorā na viesu bija jā iet cauri uzstā š anā s zonai. pā rtikai. Dabiski, ka uzstā š anā s laikā tas nemaz nav ē rti, nā cā s pa starpā m ar š ķ ī vi zem prož ektoriem aptraipī t : )), kā rtē jo reizi pē c ē diena nebrauksi. . . Vai varbū t vienkā rš i bijā m noguruš i, vai arī kalač s pā rtrauca. mū su apetī te))

Bet brokastī s viss bija daudz jautrā k. Un tas bija pā rklā ts no abā m pusē m, un ē diens bija garš ī gs. Komplekts pavisam parasts: olu un desu maciņ i, auzu pā rslas, jogurts, bulciņ as. . .


Man piedā vā ja palikt vē l vienu nakti Kolomnā , lai labā k iepazī tu pilsē tu, tā teikt. Es jau uzzinā ju, ka numurs ir gatavs mums pagarinā t, un ar tā diem paš iem noteikumiem. Bet mans draugs un biedrs noraidī ja manu priekš likumu, atsaucoties uz pā rmē rī gu izš ķ ē rdī bu. Labi…

Mē s savā cā m atkritumus un nodevā m atslē gas tieš i laikā , lai sā ktu nā kamo bezmaksas tū ri, jau Posadā . Un tad es atcerē jos par neizmantotajiem viesmī lī bas dzē riena taloniem, netē rē jiet labo. Ā , un ar kā du baudu es dzē ru š ampanieti gan priekš sevis, gan par č ali, kurš nepiekrita palikt : ))) Un ne vī ģ es, mana atriebī ba ir š ausmī ga. . . Jā , ieč ekojoties dod kuponus sagaidī š anai dzē riens blakus esoš ajā "City-cafe", sulas vai š ampanieš a izvē le un 10% atlaide ē dienam. Te gan ī sti nesapratu, vai neizmantoja č ekam vai vienam ē dienam, bet reģ istratū rā teica, ja vajadzē s, iedos.

Ļ oti aizraujoš a bija arī ekskursija pa Posadu, ko vadī ja cita gide Anastasija, par ko vē lreiz liels paldies! Bija tikai vā jš mikrofons, bet izdzī vot var par velti, mums ir jā izsaka atzinī ba, Anastasija mē ģ inā ja runā t skaļ i, un cilvē ku bija daudz vairā k nekā iepriekš ē jā dienā , un vakardienas tika pievienoti jaunpienā cē ji.

Nikolajas baznī ca Posadā . Ļ oti skaista baznī ca, ļ oti gribē ju iet iekš ā , bet neuzdroš inā jos. Tagad viņ a ir veca dā ma. Viņ i saka, ka viņ i neatbalsta sveš iniekus, viņ i tos nekavē joties izdzina. Es nezinu, es nepā rbaudī ju

Piemineklis ū dens nesē jam, ko uzcē lis netā lu esoš ā s peldoš ā s viesnī cas ī paš nieks. Viena no prestiž ā kajā m pagā tnes profesijā m

Plū du lī meņ a skala

Atjaunots zivju krogs

Mū sdienī ga vietē jo zobā rstu ģ imenes radoš ums

Š evļ aginskas baseins ir viens no ū denstorņ iem, kas tika atjaunots 2013. gadā . vietā , kur tika iznī cinā ts Lielā Tē vijas kara laikā . Pirmā ū densapgā des sistē ma Kolomnā tika izbū vē ta 1902. gadā par tirgotā ja Š evļ agina atraitnes naudu (pē c viņ a testamenta), bet, saskaņ ā ar pilsē tas leģ endu, ar nosacī jumu, ka viņ as neprā tī gais dē ls sē dē s vietē jā Domē . Un ko darī t, santehnika ir nepiecieš ama lieta...


Pē c ekskursijas mē s paš i izstaigā jā m Posadu un Kremli, apkopojā m aplū koto materiā lu. Pateicoties š ī m viesnī cas dā vinā tajā m ekskursijā m, mē s redzē jā m un dzirdē jā m stā stus par lielā ko daļ u objektu no "TOP 25 Kolomnas atrakciju" saraksta.

Svē tā s Jaunavas debesī s uzņ emš anas katedrā le. Templis uz ziemu slē gts, jo nav apkures

Piemineklis svē tajiem, kas ir lī dzvē rtī gi apustuļ iem Kirilam un Metodijam Katedrā les laukumā no Kremļ a. Piemineklis tika atklā ts 2007. gadā Slā vu literatū ras un kultū ras dienu svinī bu ietvaros Kolomnā

Dzī vojoš ā s Trī svienī bas katedrā le Novo-Golutvinska klosterī . Klosteris tiek uzskatī ts par ļ oti stingru, tač u, neskatoties uz to, tajā biež i notiek daž ā di pasā kumi un meistarklases.

Policists )

Ja mē s bū tu palikuš i vē l vienu nakti, tad varbū t bū tu aizvilkusi savu vī ru vē l uz pā ris muzejiem, man saraksts ir gatavs : )) Bet pā rslogot mū su dabā nav. Un ar padarī ta darba sajū tu, pā rpildī ti ar patī kamā kajiem iespaidiem par Kolomnu kopumā un Kolomnu jo ī paš i, nenovirzoties no ierastā marš ruta, divu stundu laikā nonā cā m pie mā jas.

Jebkurā ceļ ojumā , ceļ ojumā , komandē jumā mē s gū stam pozitī vas vai negatī vas emocijas, priecī gus vai skumjus iespaidus. Tas viss ir atkarī gs no milzī gas kaudzes ar visu ļ oti atš ķ irī go. Un svarī ga š ī s "kaudzes" sastā vdaļ a ir mū su izvietoš anas vieta - viesnī ca, dzī voklis, dzī voklis, bū da, telts. . . Jo ē rtā k esam savā s pagaidu mā jā s, jo vieglā k un priecī gā k. uztver un zina visu apkā rtē jo. Tā ir patiesī ba?

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Площадь Двух Революций, в прошлом Житная - главная торговая площадь дореволюционной Коломны. Торговые ряды, построенные во второй половине XIX века до сих пор служат по прямому своему назначению. За ними видна церковь Иоанна Богослова, в ней хранится уникальная каменная барельефная икона XVI века «Богоматерь с Младенцем Христом и предстоящим Иоанном Богословом». История как у храма, так и у иконы давняя, до конца не изученная. В настоящий момент в храме ведутся ремонтные работы, и внутри нет какой-то особой ауры таинства богослужения. Икона, к сожалению, находится в ужаснейшем состоянии
Городовой )
Маринкина башня. По преданию в этой башне скончалась Марина Мнишек, а ее душа до сих пори витает по округе в виде вороны. Кстати, вот этих
Да наших дней сохранилось лишь небольшая часть стен Кремля и 7 башен из 17. Разбирать стены начали сами жители по указу Екатерины Великой за ненадобностью, но разбирались в первую очередь самые обветшавшие участки.
Памятник Дмитрию Донскому, установленный в 2007 г. В народе ласково прозванный
Собор Успения Пресвятой Богородицы. На зиму храм закрывается, т.к. не отапливается
Памятник святым равноапостольным Кириллу и Мефодию на Соборной площади Кремля. Памятник был открыт в 2007 г., в рамках празднования Дней славянской письменности и культуры в Коломне
Ассортимент
Храм Никола на Посаде. Очень красивая церковь, очень хотелось войти во внутрь, но не решилась. Сейчас она старообрядческая. Говорят, не жалуют там чужаков, сразу выставляют. Не знаю, проверять не стала
Москва-река
Бобреневский наплавной мост через Москву-реку. Он пешеходный, хотя спроектирован и для автотранспорта. Но администрация города, да и жители против сквозного проезда через историческую часть города. Очень любопытно было наблюдать процесс
Пятницкие ворота
Памятник водовозу, установленный владельцем соседней плавучей гостиницы. Одна из престижнейших профессий прошлого
Шкала уровней паводковых вод
Восстанавливаемый рыбный трактир
Современное творчество семьи местных стоматологов
Шевлягинская бассейка - одна из водоразборных башен, восстановленная в 2013г. на месте разрушенной во время Великой Отечественной войны. Первый водопровод в Коломне был построен в 1902 г. на деньги вдовы купца Шевлягина (по его завещанию), но, согласно городской легенде, с условием, что ее сын-дурачок будет сидеть в местной думе. А что делать, водопровод - вещь нужная...
Собор Троицы Живоначальной в Ново-Голутвинском женском монастыре. Монастырь считается очень строгим, но не смотря на это, в нем часто проводятся всевозможные мероприятия, мастер-классы.
Līdzīgi stāsti
komentāri (14) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums