Viktoriia 1*– Atsauksmes

19
Novērtējums 8.210
№3 viesnīcas reitingā Kislovodska
9.4 Numurs
9.4 apkalpošana
9.4 Tīrība
9.5 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Sanatorija Victoria, kas nodota ekspluatācijā 2000. gadā, atrodas pilsētas centrā blakus sūkņu telpai un spa parkam. Sanatorija Victoria ir aprīkota ar jaudīgu modernu diagnostikas un medicīnas aprīkojumu. 11 stāvu moderna ēka. Medicīniskā bāze: ekstremitāšu turbulentā masāža, Šarko duša, ārstnieciskās, sārmainās, eļļas inhalācijas, ārstnieciskie mikroklisteri, ginekoloģiskā apūdeņošana, masāža, klīniskās diagnostikas un bioķīmiskā laboratorija, kakla un galvas asinsvadu doplerogrāfija, ekstremitāšu asinsvadu reovasogrāfija, narzāns vannas, vibrosauna, parafīna terapija, dubļu pīlings, elektrogaismas terapija, manuālā terapija, vingrošanas terapija, EKG, dūņu terapija, zarnu apūdeņošana, aerofitoterapija, spirogrāfija, rektoskopija u.c.Vairāk →
аватар nikiforovan
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es apstiprinu visus pā rskatos uzskaitī tos "Viktorijas" plusus. Un personā ls, un medicī nas bā ze un istabu skaits - virsū . Bet mū su uzturē š anos š eit izsvī troja divi trekni mī nusi: liftu remonts un remonts 6. stā vā . Rezultā tā - urbju un ā muru dā rdoņ a uz pusi dienas un ilga gaidī š ana uz atlikuš ajiem liftiem, plus drū zmē š anā s paš os liftos, kā autobusos sastrē gumstundā s. … Tomēr ▾ Es apstiprinu visus pā rskatos uzskaitī tos "Viktorijas" plusus. Un personā ls, un medicī nas bā ze un istabu skaits - virsū .
Bet mū su uzturē š anos š eit izsvī troja divi trekni mī nusi: liftu remonts un remonts 6. stā vā . Rezultā tā - urbju un ā muru dā rdoņ a uz pusi dienas un ilga gaidī š ana uz atlikuš ajiem liftiem, plus drū zmē š anā s paš os liftos, kā autobusos sastrē gumstundā s.
Domā ju, ka viesnī cas vadī tā ji pastrā dā juš i neglī ti: nebrī dina, ka vienlaikus ar sanatorijas darbu notiek remontdarbi. Ja mums bū tu tā da informā cija, mē s bū tu izvē lē juš ies citu ieraš anā s laiku vai citu sanatoriju. Rezultā tā visa atveseļ oš anā s izvē rtā s par spī dzinā š anas laboš anu.
Tā pē c mans padoms: pirms dodaties uz Kislovodskas "Viktoriju", pā rbaudiet, vai tur nenotiek vē l kā ds remonts.
аватар Mariya1789
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es, Davydova Marija Viktorovna, dzī voju Mič urinskas pilsē tā , Tambovas apgabalā , es vē los atzī mē t, ka sanatorijas "Viktorija" darbinieki ir ļ oti jutī gi, uzmanī gi, labsirdī gi, kvalificē ti speciā listi. Ī paš s paldies manai ā rstei Laipanovai Zainepai Jakubovnai, viņ a ļ oti pareizi izvē lē jā s man ā rstē š anu. … Tomēr ▾ Es, Davydova Marija Viktorovna, dzī voju Mič urinskas pilsē tā , Tambovas apgabalā , es vē los atzī mē t, ka sanatorijas "Viktorija" darbinieki ir ļ oti jutī gi, uzmanī gi, labsirdī gi, kvalificē ti speciā listi. Ī paš s paldies manai ā rstei Laipanovai Zainepai Jakubovnai, viņ a ļ oti pareizi izvē lē jā s man ā rstē š anu. Pē c nedē ļ as es jutos daudz labā k, atvieglota.
Paldies arī masā ž as terapeitei Valentī nai no 225. kabineta, personā lam no 8. stā va. Š is ir ceturtais gads, kad š eit braucu, un es ceru, ka atbraukš u vē lreiz.
аватар chernyaeva52
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sanatorijā viss ir brī niš ķ ī gi: personā la attieksme, vide, medicī niskā bā ze. Ī paš i gribē tos atzī mē t darbiniekus: viņ us sagaidī ja tikai smaids un laba griba no visiem, lai gan redzam, ka atpū tnieki ir ļ oti daž ā di un reizē m uzvedas neadekvā ti, tač u visiem darbiniekiem ir liela pacietī ba un izturī ba. … Tomēr ▾ Sanatorijā viss ir brī niš ķ ī gi: personā la attieksme, vide, medicī niskā bā ze. Ī paš i gribē tos atzī mē t darbiniekus: viņ us sagaidī ja tikai smaids un laba griba no visiem, lai gan redzam, ka atpū tnieki ir ļ oti daž ā di un reizē m uzvedas neadekvā ti, tač u visiem darbiniekiem ir liela pacietī ba un izturī ba. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja brī niš ķ ī gas meitenes, laipnas kalpones uzturē ja istabu tī ru, pateicoties kam vienmē r jutā mies ē rti. Meitenes, kuras atlaida procedū ras, vienmē r gā ja uz priekš u, kad mē s atnā cā m agrā k ar mazu bē rnu. Š efpavā rs ir vī rietis ar lielo burtu, tik garda un daudzveidī ga virtuve netiek piedā vā ta katrā restorā nā . Zā les administrā cija - Liā na un Vika vienmē r mums palī dzē ja atrast galdiņ u, sirsnī gi satikā s un nozā ģ ē ja, viesmī les ir brī niš ķ ī gas meitenes, kuras savu smago darbu dara lieliski.
Ī paš s paldies par bezmaksas koncertiem. Mē s ar prieku klausī jā mies Nikolaja Ivanova klasisko mū ziku, un pē c tam bē rns 15 minū tes spē lē ja klavieres, kuras viņ š neapš aubā mi ilgi atcerē sies.
Paldies visiem-visiem-visiem! Un, protams, direktoram par tik brī niš ķ ī go sanatoriju, mē s nā ksim pie jums vē lreiz un ieteiksim draugiem un paziņ ā m.
аватар id152309834
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mammai vajadzē ja uzlabot veselī bu pē c infarkta, un es devos viņ ai lī dzi. Prieks par uzmanī gajiem ā rstiem un kopumā visu personā lu. Visi vienmē r pamudinā s un pateiks, kur var darī t interesantas lietas. Pē c visu izmeklē jumu nokā rtoš anas ā rsts mums nozī mē ja ā rstniecisko masā ž u, skā bekļ a terapiju, sā ls alu un daudz ko citu. … Tomēr ▾ Mammai vajadzē ja uzlabot veselī bu pē c infarkta, un es devos viņ ai lī dzi. Prieks par uzmanī gajiem ā rstiem un kopumā visu personā lu. Visi vienmē r pamudinā s un pateiks, kur var darī t interesantas lietas. Pē c visu izmeklē jumu nokā rtoš anas ā rsts mums nozī mē ja ā rstniecisko masā ž u, skā bekļ a terapiju, sā ls alu un daudz ko citu. Daba, gaiss - viss ir labvē lī gs atpū tai. Ir psihoterapeits, kas palī dz uzturē t pozitī vu attieksmi tiem, kuriem ir grū ti ā rstē ties. Ē rti, ka viss atrodas vienā ē kā , var vienkā rš i uzkā pt vai lejā ar liftu – un jau esi klā t. Numuri ir glī ti un tī ri ar skatu uz Kislovodsku. Tuvumā un pa teritoriju var pastaigā ties, ir daudz puķ u dobes un apstā dī jumi. Ē diens ir viens no labā kajiem, ko esmu ē dis! Mamma ir izvē lī ga, bet pat viņ a novē rtē ja bufeti. Bijā m apmierinā ti, un tā pē c katru gadu bū tu jā veic rehabilitā cijas uzturē š anas kurss, nā kamgad arī brauksim uz š ejieni.
аватар EkaterinaDuys5
Tikko atgriezā mies vakar, bet es gribu uzreiz uzrakstī t pateicī bas vā rdus. "Viktorija" ir labā kā vieta mū su dienvidos. Bez pā rspī lē jumiem. Liela platī ba, bē rniem bija kur skriet un lē kt. Telpa ir paredzē ta mū su lielajam uzņ ē mumam, mums bija ē rti un neviens nevienam netraucē ja. … Tomēr ▾ Tikko atgriezā mies vakar, bet es gribu uzreiz uzrakstī t pateicī bas vā rdus. "Viktorija" ir labā kā vieta mū su dienvidos. Bez pā rspī lē jumiem. Liela platī ba, bē rniem bija kur skriet un lē kt. Telpa ir paredzē ta mū su lielajam uzņ ē mumam, mums bija ē rti un neviens nevienam netraucē ja. Uzturs. To var uzrakstī t kā atseviš ķ u apskatu. Ī sumā - bufete - tikai daudz, viss ir ļ oti garš ī gs! Bē rni visu ē da ar garš u. Nosū tī ju vī ru uz fizikā lo terapiju. Ā rste, diemž ē l, neatcerē jā s vā rdu un uzvā rdu, burtiski nolika vī ru uz kā jā m. Pirms tam man ļ oti sā pē ja mugura, bet tas palī dzē ja. Kopumā svē tki nekā das pretenzijas neizraisī ja. Paldies, mē s atgriezī simies vē l un vē l!
аватар KatyaSokhacheva
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tā pē c man joprojā m nav nekā du veselī bas problē mu, jo es vē l esmu diezgan jauns, tā pē c es atbraucu uz Goryachiy Klyuch, Gorny sanatoriju, profilakses un atpū tas nolū kos. Pati sanatorija uzbū vē ta kā ķ ī nieš u ciemats, ļ oti jauki! Biju izmitinā ta Comfort kategorijas istabiņ ā - tā kā ā rā bija diezgan karsts, tad bija patī kami atrasties istabā , gulē t uz ortopē diskā matrač a un atvē sinā ties zem kondicioniera. … Tomēr ▾ Tā pē c man joprojā m nav nekā du veselī bas problē mu, jo es vē l esmu diezgan jauns, tā pē c es atbraucu uz Goryachiy Klyuch, Gorny sanatoriju, profilakses un atpū tas nolū kos. Pati sanatorija uzbū vē ta kā ķ ī nieš u ciemats, ļ oti jauki! Biju izmitinā ta Comfort kategorijas istabiņ ā - tā kā ā rā bija diezgan karsts, tad bija patī kami atrasties istabā , gulē t uz ortopē diskā matrač a un atvē sinā ties zem kondicioniera. Ē dieni bija no svaigiem Kuban produktiem, pat 5 reizes! Man ļ oti patika baseins - sanatorijai neraksturī gi liels, un tur bija arī somu pirts, jū ras aļ ģ u ietī š anas, pilnī ga paradī ze jaunai meitenei. Bija jauki, ka bija manikī ra salons. Vienī gais, kas man pietrū ka, bija fotogrā fs, kas sniegtu pakalpojumus kū rorta teritorijā . Sā p, ka jums ir skaista vieta Gornī , es negribē ju aprobež oties ar selfijiem)
аватар lolipop93-93
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s izvē lē jā mies caur internetu, man patika viss vietnē , es izlasī ju atsauksmes un man patika mana sū kņ u telpa un biljarda un vakara programmu klā tbū tne. Istabas ir mā jī gas, bet vietas, protams, nepietiek, tā pē c mē s tur tikai gulē jā m. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies caur internetu, man patika viss vietnē , es izlasī ju atsauksmes un man patika mana sū kņ u telpa un biljarda un vakara programmu klā tbū tne. Istabas ir mā jī gas, bet vietas, protams, nepietiek, tā pē c mē s tur tikai gulē jā m. Ē diens ir svaigs un gatavots garš ī gs un daudzveidī gs, var izvē lē ties ko grib, tā da "bufete" kā turku viesnī cā s, tikai daudz augļ u sulas, kas manam skā bumam pilnī gi kontrindicē tas. Lielā kā daļ a darbinieku ir vē rī gi un atsaucī gi, bet bija arī indivī di, kas izcē lā s no pū ļ a, bet es neapvainojos. Esmu gandrī z zaudē jis krievu dienesta ieradumu, bet tas mū s rū da un padara stiprā kus.
аватар korbannatalia
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es atgriezos pirms mē neš a no š ī kū rorta. Kopumā es izbaudī ju savu uzturē š anos tur. Iespē jams, bija daž i nepatī kami brī ž i, reģ istrē joties, jo istaba, ko viņ i man iedeva, man nebija ī paš i ē rta, augš ē jā stā vā . … Tomēr ▾ Es atgriezos pirms mē neš a no š ī kū rorta. Kopumā es izbaudī ju savu uzturē š anos tur. Iespē jams, bija daž i nepatī kami brī ž i, reģ istrē joties, jo istaba, ko viņ i man iedeva, man nebija ī paš i ē rta, augš ē jā stā vā . Bet pē c lū guma mainī t istabu, viņ i mani pā rcē la. Vissvarī gā kais ir ā rstē š ana! Viss pakalpojumu klā sts pat nav uzskaitī ts. Es devos ā rstē t savas problē mas ar endokrī no sistē mu. Esmu ļ oti pateicī gs ā rstei Laipanovai Zainapai Jakubovnai, augstā kā s kategorijas ā rstei. Un viņ š Viktorijā strā dā ļ oti ilgu laiku. Vā rdu sakot, ā rsts no Dieva! Es varē ju atrast atbildes uz visiem saviem jautā jumiem. Ieguva daudz noderī gas informā cijas. Mani ļ oti iepriecinā ja arī Phyto-bā rs, jo esmu traka visa noderī gā cienī tā ja. Vē los pieminē t arī ā rstniecisko peldē š anu: baseinu ar zemū dens masā ž as elementiem. Kopumā š ajā kū rortā ir daudz interesantu lietu. Iesaku visiem.
аватар lilis199
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ir problē mas ar sirdi, tā pē c dodos uz Viktoriju – kardioloģ isko kū rortu. Ir kompetents personā ls, efektī vas procedū ras: masā ž a, pē rļ u vannas, vingroš anas terapija. Tā pat liels ieguvums ir veselī bas takā m skaistajā parkā . … Tomēr ▾ Man ir problē mas ar sirdi, tā pē c dodos uz Viktoriju – kardioloģ isko kū rortu. Ir kompetents personā ls, efektī vas procedū ras: masā ž a, pē rļ u vannas, vingroš anas terapija. Tā pat liels ieguvums ir veselī bas takā m skaistajā parkā . Ā rstē š ana ir efektī va - pē c sanatorijas spiediens ir kā rtī bā , sirds netraucē . Es pateicos personā lam un iesaku tiem, kam ir lī dzī gas problē mas, apmeklē t Viktoriju.
Зайдя в номер обомлела... Сразу сделала фото...
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Biļ eti saņ ē mu kā dzimš anas dienas dā vanu. Lielā kais pluss man ir tas, ka vietnē norā dī tais un teiktais ir patiesī ba. Istaba sakopta, telpas tiek uzkoptas katru dienu. Par uzturu komentā ru nav, viss pietiekamā daudzumā . Izgā ju masā ž as kursu, vannas, ā rstnieciskā s duš as, speleoterapiju, baseinu. … Tomēr ▾ Biļ eti saņ ē mu kā dzimš anas dienas dā vanu. Lielā kais pluss man ir tas, ka vietnē norā dī tais un teiktais ir patiesī ba. Istaba sakopta, telpas tiek uzkoptas katru dienu. Par uzturu komentā ru nav, viss pietiekamā daudzumā . Izgā ju masā ž as kursu, vannas, ā rstnieciskā s duš as, speleoterapiju, baseinu. Atgriezā s atjaunojies un atpū ties. Liels paldies!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Санаторий Виктория, введенный в строй в 2000 году, расположен в центре города рядом с питьевым бюветом и курортным парком. Санаторий Виктория оснащен мощным современным диагностическим и лечебным медицинским оборудованием. 11-этажный современный корпус.

Лечебная база: турбулентный массаж конечностей, душ Шарко, лекарственные, щелочные, масляные ингаляции, лекарственные микроклизмы, гинекологические орошения, массаж, клинико-диагностическая и биохимическая лаборотория, допплерография сосудов шеи и головы, реовазография сосудов конечностей, нарзанные ванны, вибросауна, парафинолечение, грязевое тампонирование, электросветолечение, мануальная терапия, ЛФК, ЭКГ, грязелечение, кишечные орошения, аэрофитотерапия, спирография, ректоскопия и т.д.

Viesnīcā

вибро-ауна, шахматы, городской и междугородний телефон, организуются экскурсии.

FAQ