Navigator 3*– Atsauksmes

8
Novērtējums 6.510
№1 viesnīcas reitingā Kaļiņingrada
7.8 Numurs
6.4 apkalpošana
7.2 Tīrība
7.4 Uzturs
5.8 Infrastruktūra
Viesnīca ir tematiska – katrs numurs ir stilizēts kā slavenu jūrnieku kajītes, piemēram, Kuks, Magelāns, Kolumbs un citi. Atrodas pie ieejas pilsētā ceļu krustojumā.Vairāk →
аватар sofiko060707
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pē c sava dienesta rakstura es ļ oti biež i apmeklē ju Kaļ iņ ingradu, apmeklē jot reģ iona pilsē tas (Baltijsku, Primorsku, Svetlogorsku utt. ) Par viesnī cu uzzinā ju no kolē ģ iem, diemž ē l diezgan vē lu. Pakalpojumu cena un kvalitā te vienkā rš i nesalī dzinā mi zema, salī dzinot ar to vietu, kur agrā k dzī voju. … Tomēr ▾ Pē c sava dienesta rakstura es ļ oti biež i apmeklē ju Kaļ iņ ingradu, apmeklē jot reģ iona pilsē tas (Baltijsku, Primorsku, Svetlogorsku utt. )
Par viesnī cu uzzinā ju no kolē ģ iem, diemž ē l diezgan vē lu. Pakalpojumu cena un kvalitā te vienkā rš i nesalī dzinā mi zema, salī dzinot ar to vietu, kur agrā k dzī voju. Par jū rniekiem (pats Jū ras spē ku virsnieks) protams nezinā ju, bet ideja mani iepriecinā ja. Turklā t katrā istabā un stā vu vestibilos ir plaukti ar grā matā m no sē rijas Marine Romance ar viesnī cas veltī juma uzrakstu, ko varat ņ emt lī dzi, ko es jums visiem daru laiks. Administratores un istabenes ļ oti draudzī gas-agrā k domā ju, ka tikko uzkā pu uz tā dā m, tagad pā rliecinā jos, ka tā da ir viņ u dienesta politika. Visi ģ ē rbuš ies jū rnieku uniformā . Izskatā s ļ oti....Ē rti-viss netā lu ir. (SRT un benzī ntanks) paņ ē mu Hyundai Solaris 2012, a-k, 1100 rubļ i. Kas arī tirgū ir zemā ks nekā Kaļ iņ ingradā . zvana meitenes, pateicoties mū su brā lim komandē jumā nav tik skumji, ka prom aukstos ziemas vakarus))
Ž ē l tikai, ka ar ceļ ojumu lī dzekļ iem, ko mums atvē l Š oigu nodaļ a, vienmē r nepietiek.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Augusta sā kumā atpū tos pie drauga, man patika viss, bez izņ ē muma, un patī kamā kais ir ļ oti budž eta numuri. Sā tī gas brokastis un laipns personā ls! Mē s noteikti nā ksim vē l. … Tomēr ▾ Augusta sā kumā atpū tos pie drauga, man patika viss, bez izņ ē muma, un patī kamā kais ir ļ oti budž eta numuri. Sā tī gas brokastis un laipns personā ls! Mē s noteikti nā ksim vē l.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Varu droš i teikt, ka viesnī ca Navigator ir diezgan laba un viesmī lī ga mā jvieta. Es ceļ oju darba darī š anā s, kas ceļ o, viņ i mani sapratī s, vai arī mums vienmē r tiek pasniegts š iks un spož ums. Š oreiz, kā vienmē r, cerī bā devos iekarot Kaļ iņ ingradas plaš umus. … Tomēr ▾ Varu droš i teikt, ka viesnī ca Navigator ir diezgan laba un viesmī lī ga mā jvieta. Es ceļ oju darba darī š anā s, kas ceļ o, viņ i mani sapratī s, vai arī mums vienmē r tiek pasniegts š iks un spož ums. Š oreiz, kā vienmē r, cerī bā devos iekarot Kaļ iņ ingradas plaš umus. Tā tad, Navigator man patika, uzreiz atzī š os. Viesnī ca ir piemē rota ne tikai biznesa pieturā m, bet arī ģ imenē m. Varu teikt, ka viesnī ca strā dā raiti, kā pulkstenis. Redzams, ka nekā du pā rpratumu nav, viss skaidrs. Ierodoties draudzī gi sagaidī s reģ istratū rā , administratores meitenes izkā rtoja, visu izskaidroja, lieki jautā jumi nerodas. Man patika istabiņ a, viss tī rs, ē rts, visu reģ istrē š anā s laiku istabenes tī rī ja istabu katru dienu. Man patika, ka restorā ns viesnī cā ir atvē rts visu diennakti, tici man, tu nekad nevari bū t droš s, kad tev uzbruks zhor, š ajā situā cijā restorā ns ir kā glā bš anas riņ ķ is. Es nerunā ju par frillē m, bet ko jū s vē laties, tie nav Emirā ti un 7 *, tā pē c cenas un kvalitā tes attiecī ba ir diezgan pieņ emama. Visu uzturē š anā s laiku tiku lī dz alus vakaram, dzī vā s mū zikas vakaram, man patika viss. Neteikš u, ka lī dz pilsē tai ir tieš s ī ss ceļ š , bet nav arī tik tā lu, ar autobusu, bez sastrē gumiem, aizņ em apmē ram 25 minū tes. Taksometrs, ja pasū tī ts, par ļ oti pieklā jī gu cenu. Kopumā viss patika, nā kamreiz noteikti ieš u uz Navigatoru, man bija ļ oti ē rti, un darbs gā ja raitā k : )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар kruchavina
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Patieš ā m dī vaini redzē t negatī vas atsauksmes par š o viesnī cu. Bet laiks iet un attiecī gi mainā s cilvē ki, prioritā tes un kvalitā te! Nemaz nenož ē lojā m, ka š oreiz, uzklausot draugus, rezervē jā m istabu Navigatorā . … Tomēr ▾ Patieš ā m dī vaini redzē t negatī vas atsauksmes par š o viesnī cu. Bet laiks iet un attiecī gi mainā s cilvē ki, prioritā tes un kvalitā te! Nemaz nenož ē lojā m, ka š oreiz, uzklausot draugus, rezervē jā m istabu Navigatorā . Atbraucā m apskatī t pilsē tu un esam ļ oti apmierinā ti ar visu redzē to, arī dzī vesvietu. Viesnī ca ir ļ oti mā jī ga, neparasti izvē lē ta jū ras tē ma, kas rada pionieru iespaidu! Man patika laipnais personā ls, visi ļ oti draudzī gi, pamudinā s, ja kas, tad paskaidros un es teiktu, ka neapvainosies.
Man patika istabiņ as, viss tī rs, tī rī ts katru dienu, patī kami bū t istabā . Daudzas reizes pasū tī jā m ē dienu restorā nā , mums viss ļ oti patika, ir virtuve katra gaumei.
Runā jot par pilsē tu, mē s, protams, nebijā m centrā , bet es jums apliecinu, burtiski 20 minū tes un jū s jau ejat pa centrā lo laukumu.
Noteikti atbrauksim vē l, un apliecinu, paliksim Navigatorā , veiksmi visiem, izvē loties viesnī cu.
аватар pr-ispo
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Diemž ē l š ai viesnī cai vairs nav nekā du priekš rocī bu (agrā k viņ i bija pastā vī gie klienti). Viņ š pat izgā ja no kategorijas "vidē ji, bet pieejamas" viesnī cas. Mī nusi atsver visu, un labā k ir maksā t par saprā tī gā ku gultu un brokastī m, nevis sabojā t atvaļ inā jumu ne tuvu nedraudzī gā personā la ieskautā , maksā t par neē rtu atraš anā s vietu, apš aubā mu personī bu tuvumu un apkalpoš anu lī menī "apkalpojiet pats, bet ja nepatī k - ej prom” ar pā reju uz rupjī bu un totā lu nevē rī bu pret klientu. … Tomēr ▾ Diemž ē l š ai viesnī cai vairs nav nekā du priekš rocī bu (agrā k viņ i bija pastā vī gie klienti). Viņ š pat izgā ja no kategorijas "vidē ji, bet pieejamas" viesnī cas. Mī nusi atsver visu, un labā k ir maksā t par saprā tī gā ku gultu un brokastī m, nevis sabojā t atvaļ inā jumu ne tuvu nedraudzī gā personā la ieskautā , maksā t par neē rtu atraš anā s vietu, apš aubā mu personī bu tuvumu un apkalpoš anu lī menī "apkalpojiet pats, bet ja nepatī k - ej prom” ar pā reju uz rupjī bu un totā lu nevē rī bu pret klientu. Reiz jauks, pavisam jauns motelis ar interesantu koncepciju pā rvē rtā s par zemas kvalitā tes bordeli ar visā m bordelim radī tajā m sekā m.
Rezumē jot, š ī viesnī ca ir pilnī ga neveiksme. Rokasgrā mata viesnī cu biznesa dalī bniekiem "kā to nedarī t".
Jebkā da apkalpoš anas trū kums, rupjš personā ls, kas ignorē lū gumus un sū dzī bas (arī atriebī gi, kas tieš ā m ir jautri), uzkopš anas trū kums istabā (nu, tikai tad, ja palū dz, proti, pieprasi, varbū t), var bū t skaļ š ( dzē rā ju gopu kompā nijas, kas jū tas kā suverē ni ī paš nieki) utt. Š ķ iet, ka viesnī cu vadī tā jiem ē rtā k un izdevī gā k ir piesaistī t pilnī gi specifisku klientu loku, kurā nevē los ierindot ne sevi, ne kā du pazī stamu cilvē ku. Ž ē l iztē rē tā s naudas un sabojā tā s atpū tas.
аватар po-vika
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
ļ oti trokš ņ aina viesnī ca, drī zā k uz sasodī to mā ju … Tomēr ▾ ļ oti trokš ņ aina viesnī ca, drī zā k
uz sasodī to mā ju
аватар Klient52
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pā rskatu lapā par viesnī cu un, konkrē tā k, rū gto pieredzi, sazinoties ar Yana, navigatora vecā ko administratoru, es vē lē tos dalī ties ar visiem nā kamajiem viesiem. Vecā kā administratore bija nogurusi no ciemiņ iem un atļ ā vā s "izlauzties" uz viesiem, pastā vī gajiem klientiem. … Tomēr ▾ Pā rskatu lapā par viesnī cu un, konkrē tā k, rū gto pieredzi, sazinoties ar Yana, navigatora vecā ko administratoru, es vē lē tos dalī ties ar visiem nā kamajiem viesiem.
Vecā kā administratore bija nogurusi no ciemiņ iem un atļ ā vā s "izlauzties" uz viesiem, pastā vī gajiem klientiem. Viņ asprā t, pirts rezervē š ana un apmeklē š ana ceturtdienā s viesnī cai kļ uva neizdevī ga (apmeklē jam pusgadu, reizi nedē ļ ā ). Un tagad viņ a pieprasa priekš apmaksu par rezervā ciju. Turklā t vecā kais administrators savā s emocijā s nesavaldī jā s. Khamila, rupja, un uz lū gumu nomainī t ž etonus pret masā ž as krē slu viņ a atbildē ja: "Es tevi nepieņ ē mu darbā . " "Ar vieglu tvaiku" vietā viņ a beidzot novē lē ja: "sū dzies, kam gribi. " Kā vē lā k izrā dī jā s, uzņ ē mī gā meitene Yana ī rē ja viesnī cas pirti un lieliski apvieno vecā kā s administratores un pirts saimnieces amatu. Un tagad viņ a var nesodī ti tikt vaļ ā ar daudziem apmeklē tā jiem. Viena lieta, nabaga meitene Yana nesaprot, ka viesnī cas sejai ir jā bū t draudzī gai apkalpoš anai, nevis viņ as histē rijai. Pretī ga apkalpoš ana atstā ja paliekoš u iespaidu!
аватар Irina-Q
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tikko vakar atgriezā mies no Kaļ iņ ingradas (reiss aizkavē jā s vulkā na dē ļ ). Viesnī cu izvē lē jos ilgi, meklē jot piemē rotus variantus. Navigators paskatī jā s. Saprotot, ka š is ir 3*, ierodoties jau gaidī ju kaut kā du "jambu". … Tomēr ▾ Tikko vakar atgriezā mies no Kaļ iņ ingradas (reiss aizkavē jā s vulkā na dē ļ ). Viesnī cu izvē lē jos ilgi, meklē jot piemē rotus variantus. Navigators paskatī jā s. Saprotot, ka š is ir 3*, ierodoties jau gaidī ju kaut kā du "jambu". Bet viesnī ca ir pā rsteidzoš a. Jaunbū ve, jaunas telpas, pieklā jī gi administratori un viesmī ļ i restorā nā . Brokastis (iekļ autas) ir garš ī gas, var izvē lē ties no diviem ē dieniem, no kuriem viens mainā s katru dienu. Turklā t pirms pamatē diena piedā vā š ķ iņ ķ i, sieru ar maizī tē m. Biznesa pusdienas tikai 135 rubļ i, trī s ē dieni, ļ oti apmierinoš as. Numuri ir ļ oti tī ri, viesnī cas vestibilā ir arī bezmaksas Wi-Fi. Lī dz centram ar autobusu, kas kursē ik pē c 6 minū tē m, jā brauc apmē ram 15 minū tes, ir arī citi. Pietura tieš i blakus viesnī cai. Varat arī doties uz Svetlogorsku un Zeļ enogradsku. Netā lu no 5. forta. Tas, ka viesnī ca neatrodas centrā , nemaz netraucē . Transports kursē lī dz vē lam vakaram. Es iesaku š o viesnī cu. Ļ oti labs serviss par zemu samaksu.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель является тематическим - каждый номер стилизован под каюты известных мореплавателей таких как Кук, Магеллан, Колумб и другие. Находится на въезде в город на пересечении дорог.

Viesnīcā

Конференц-зал на 130 человек, сауна с бассейном и гидромассажем, кемпинг - паркинг, парикмахерская, ресторан 24 часа, автопрокат, roomservice, банкомат, парикмахерская, экскурсии, трансфер, такси, прачечная, сувениры, библиотека, кейтеринг (организация торжеств, выездное обслуживание).

Telpu apraksts Istabās

Душ, wc, кабельное ТВ, интернет, телефон, холодильник, сейф.

FAQ