Marins Park Otel 3*– Atsauksmes

63
Novērtējums 8.810
№1 viesnīcas reitingā Jekaterinburga
8.8 Numurs
9.4 apkalpošana
9.2 Tīrība
9.5 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Kongresu viesnīca Marins Park Hotel Jekaterinburga ir lielākā viesnīca pilsētā. Netālu atrodas koncentrēti Jekaterinburgas pilsētas vēsturiskie un kultūras apskates objekti.Vairāk →
аватар 7mi.svetik
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba viesnī ca ar labu atraš anā s vietu. Ī paš i tiem, kas ierodas ar vilcienu. jo viesnī ca atrodas tieš i iepretim dzelzceļ a stacijai. Bijā m ar auto un bija arī ē rti, jo ir laba liela autostā vvieta gan pie viesnī cas, gan pie stacijas. Pati viesnī ca jauka, uzņ emš ana draudzī ga. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca ar labu atraš anā s vietu. Ī paš i tiem, kas ierodas ar vilcienu. jo viesnī ca atrodas tieš i iepretim dzelzceļ a stacijai. Bijā m ar auto un bija arī ē rti, jo ir laba liela autostā vvieta gan pie viesnī cas, gan pie stacijas. Pati viesnī ca jauka, uzņ emš ana draudzī ga. Telpas ir mazas. bet mā jī gs un galvenais tī rs, ir viss nepiecieš amais un pat ledusskapis. Parasti to var redzē t tikai dienvidos. Ir gludinā š anas iekā rta. brokastis ir labas kā bufete ar labu izvē li un viss ir garš ī gi. Reģ istrē š anā s un izrakstī š anā s bija ā tra un vienkā rš a, kopumā patī kama pieredze.
аватар Oks_996853
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss bija lieliski, ī sumā . Atbraucā m ar draugu uz Jekaterinburgu pastaigā ties, jau sen gribē jā m apmeklē t š o pilsē tu. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā atradā s netā lu no dzelzceļ a stacijas. Numurs tika modernizē ts. … Tomēr ▾ Viss bija lieliski, ī sumā . Atbraucā m ar draugu uz Jekaterinburgu pastaigā ties, jau sen gribē jā m apmeklē t š o pilsē tu. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā atradā s netā lu no dzelzceļ a stacijas. Numurs tika modernizē ts. Patī kami, zā le un paš as telpas, pat kaut kā viss iekā rtots vienā tē mā . matrač i ir lieliski. Numurā ir televizors, fē ns, seifs, neliels ledusskapis. kas bija tieš ā m skaļ i. Rezervē ts tikai ar brokastī m, kā visu dienu pilsē tā . Pirmajā stā vā viesnī ca ieteica tū risma aģ enta pakalpojumus, pat braucot ekskursijā . Tas ir ē rti, ka jums nav jā meklē , kurš zina, kurš internetā , š eit cilvē ki ir skaidri pā rbaudī ti. Beigā s man ļ oti patika ekskursija. Viesnī cas apkalpoš anu var likt tieš i pieci.
аватар
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izmitinā š anu viesnī cā var novē rtē t pienā cī gā lī menī . Par savu cenu viesnī ca piedā vā ļ oti labus apstā kļ us: svaigs numurs, labs ē diens un arī apkalpoš ana. Es varu teikt, ka š ī ir ideā la viesnī ca, lai Jekaterinburgā apstā ties uz daž ā m dienā m. … Tomēr ▾ Izmitinā š anu viesnī cā var novē rtē t pienā cī gā lī menī . Par savu cenu viesnī ca piedā vā ļ oti labus apstā kļ us: svaigs numurs, labs ē diens un arī apkalpoš ana. Es varu teikt, ka š ī ir ideā la viesnī ca, lai Jekaterinburgā apstā ties uz daž ā m dienā m. Iesaku rezervē t!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izvē loties viesnī cai ir acī mredzamas priekš rocī bas. Pirmkā rt, š ī viesnī ca ir ķ ē des viesnī ca. Citā s š ī ķ ē des viesnī cā s vē l neesmu bijis, bet pats fakts runā pats par sevi. Ķ ē ž u viesnī cas vienmē r ir par kvalitā ti, par apkalpoš anu. … Tomēr ▾ Izvē loties viesnī cai ir acī mredzamas priekš rocī bas. Pirmkā rt, š ī viesnī ca ir ķ ē des viesnī ca. Citā s š ī ķ ē des viesnī cā s vē l neesmu bijis, bet pats fakts runā pats par sevi. Ķ ē ž u viesnī cas vienmē r ir par kvalitā ti, par apkalpoš anu. Otrais ir atraš anā s vieta. ja esi kā mē s no vilciena - ideā li, taksometrus nevajag, var 10 min. Telpas protams mazas, bet tī ras, ar panorā mas logu gandrī z visu sienu. Bija nedaudz vē ss, acī mredzot apkure vē l nebija ieslē gta. Kopš vakara reģ istratū rā darbiniece pie reģ istrā cijas ieteica paņ emt brokastis un aprakstī ja tā s tā , ka piekritā m. Un viņ a nekrā pa! Krā š ņ as brokastis bija bufete, lieliska izvē le, viss garš ī gi, karsti. Apkalpoš ana lieliska - pat istabenes ir draudzī gas, ir gludinā mā telpa, dzesē tā ji, pat ē diens istabā (bet neizmantojā m). Kopumā viņ i bija apmierinā ti
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atbraucā m ar kolē ģ i uz seminā ru Jekaterinburgā . Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu un standarta numuru, kas uzlabots ar divā m vienvietī gā m gultā m. Ļ aujiet man uzreiz pateikt, ka man tas patika! Mazs, bet ļ oti mā jī gs un tī rs. … Tomēr ▾ Atbraucā m ar kolē ģ i uz seminā ru Jekaterinburgā . Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu un standarta numuru, kas uzlabots ar divā m vienvietī gā m gultā m. Ļ aujiet man uzreiz pateikt, ka man tas patika! Mazs, bet ļ oti mā jī gs un tī rs. Mani iepriecinā ja telpas modernais dizains, nevis ierastais "padomju" remonts. Reģ istrē joties mums iedeva divus higiē nas lī dzekļ u komplektus un mainī ja katru dienu, jo tika tī rī ti (dzī vojā m 4 dienas). Par ē dienu varu teikt tikai to, ka viss bija ļ oti, ļ oti garš ī gs. Uz vietas bija arī kafejnī ca. Man ir salds zobs, un vienmē r bija svaigas kū kas un garš ī ga kafija. Reiz mē s vakariņ ojā m restorā nā Shashlykoff. Gaļ a ir garš ī ga, patī kama prezentā cija. Iesaku visiem tur nogarš ot steikus. Negribē jā s iet prom!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар vitalik.somov.66
numuriņ i nav tie paš i wow, bet neaizmirstiet, ka š ī ir Jekaterinburga, tai tas ir jauns malks, pirmā viesnī ca, kas tiecas pē c Maskavas standartiem, apmeklē ta vairā kas reizes, pē dē jo reizi tas bija izremontē ts numurs, š oreiz es dabū ju veca, salī dzinā ja un sapratu, ka viesnī ca mē ģ ina un maina veco, lai sadruptu pret jaunā m, lai arī ne uzreiz, bet ž estus, citā di saprot, ka bū s saliekti un neviens nenā ks, skaidrs, ka tū risti visvairā k iespē jams, apmetā s jaunā s istabā s, bet labā k par tā m parā dī t Jekaterinburgas skaistumu, ka š ī nav veca, izbalē jusi lā pstiņ a. … Tomēr ▾ numuriņ i nav tie paš i wow, bet neaizmirstiet, ka š ī ir Jekaterinburga, tai tas ir jauns malks, pirmā viesnī ca, kas tiecas pē c Maskavas standartiem, apmeklē ta vairā kas reizes, pē dē jo reizi tas bija izremontē ts numurs, š oreiz es dabū ju veca, salī dzinā ja un sapratu, ka viesnī ca mē ģ ina un maina veco, lai sadruptu pret jaunā m, lai arī ne uzreiz, bet ž estus, citā di saprot, ka bū s saliekti un neviens nenā ks, skaidrs, ka tū risti visvairā k iespē jams, apmetā s jaunā s istabā s, bet labā k par tā m parā dī t Jekaterinburgas skaistumu, ka š ī nav veca, izbalē jusi lā pstiņ a.
ļ oti liela tū ristu un cilvē ku plū sma gaiteņ os brokastī s. tie ir visur, no š ejienes var izdarī t tikai vienu secinā jumu, ka tas ir populā rs, kas nozī mē , ka cilvē kiem tas patī k.
аватар nutrixin71
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
apmeš anā s viesnī cā marins atstā ja iespaidu uz mū su uzturē š anos pilsē tā . 22. decembrī nosvinē jā m dzimš anas dienu, ī rē jā m uzlaboto ar divguļ amo gultu, atsperes nelī p mugurā , gulta sanā ca diezgan ē rta, elastī ga, neč ī kst. … Tomēr ▾ apmeš anā s viesnī cā marins atstā ja iespaidu uz mū su uzturē š anos pilsē tā . 22. decembrī nosvinē jā m dzimš anas dienu, ī rē jā m uzlaboto ar divguļ amo gultu, atsperes nelī p mugurā , gulta sanā ca diezgan ē rta, elastī ga, neč ī kst. Deviņ os vakarā , kad ieradā mies viesnī cā , pieklauvē ja pie istabiņ as, tika ieviests, ka viesnī cas darbinieki mums traucē , par svarī gu jautā jumu - saspringā mies un satraucā mies. Atverot durvis, ieraudzī jā m, ka mū su priekš ā stā v meitene ar š ampanieti un augļ iem. Izrā dī jā s, ka š ī bija neliela dā vana no viesnī cas par godu dzimš anas dienai - pudele š ampanieš a un augļ i par godu dzimš anas dienai, diezgan patī kama dā vana nebija gaidī ta. telpa veidota nomierinoš os smilš krā sas toņ os, rozā paklā js, kas nekaitē ja acī m. Liels LCD televizors, ē rti skatī ties guļ ot gultā , var redzē t, kas tika darī ts cilvē ku labā . duš as telpā ē rti var izmitinā t divus cilvē kus, kas liecina par telpas plaš umu. dzī voja 6 stā vā , gaiteņ a galā , ar skatu uz ielu, troksnis bija no ielas, bet nenozī mī gs, esam no ciema, tas pilsē tniekiem pazī stams. mē s neņ ē mā m vakariņ as viesnī cā , gā jā m uz restorā niem, atstā jā m daudz naudas, bet bijā m apmierinā ti, devā mies brokastī s uz viesnī cu, viņ i piedā vā ja zviedru brokastu sistē mu, mē s devā mies uz branč iem 10:30, bija liela izvē le, bet jū tu uz 7-9 ir lielā ka izvē le, siers, gaļ a, salā ti, man patika Olivjē , lieliski, ka nepilda, nevē j, un ir iespē ja pievienot majonē zi vai skā bo krē jumu, no kuriem izvē lē ties. Vē los atzī mē t arī viesnī cas Marins fasā di un zā li. Tā diem cilvē kiem kā mē s, kas nā kuš i no ā rpuses, ir pā rsteidzoš i redzē t tik modernus, skaistus, valdzinoš us skatus. zā le liela, plaš a, tajā viss gudri pā rdomā ts, te gan reģ istratū ra, gan harmoniskas pasē dē š anas vietas, te ir š okolā des kafejnī ca, avio un dzelzceļ a biļ etes, bankomā ti, viss organiski uzrakstī ts un liek bū t kā rtī gam un taupī gas, grī das ir tī ras, neskatoties uz to, ka uz ielas ir sniegs, brī ž iem slapjš , netī rumi, un viss tiek ienests ar apaviem istabā - te mē ģ ina un iztī ra, ieejot skaties uz visu skaistumu ka negribi sabojā t, stā vi un slauki kā jas kā das 2 minū tes, nu ļ oti skaisti. labi iespaidi par viesnī cu, un vē lreiz gribu pateikties par š ampanieti un tā du apsveikumu, bet izsaku vē lē š anos, nesū tiet ļ oti smukas meitenes ar š ampanieti un augļ iem, kad istabā ir pā ris. . .
наш номер - стандарт улучшенный с двуспальной кроватью
аватар griboedova99
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
lieliska 3 zvaigž ņ u viesnī cas vizualizā cija, ā rprā tī gi liels vestibils, mū ž ī gs smaids no personā la, no istabenē m lī dz vadī tā jiem. tī ra veļ a un dvieļ i (bez caurumiem), uzkopš ana tika veikta vakarā , lai gan atbraucu uz vienu nakti. … Tomēr ▾ lieliska 3 zvaigž ņ u viesnī cas vizualizā cija, ā rprā tī gi liels vestibils, mū ž ī gs smaids no personā la, no istabenē m lī dz vadī tā jiem. tī ra veļ a un dvieļ i (bez caurumiem), uzkopš ana tika veikta vakarā , lai gan atbraucu uz vienu nakti. bezmaksas wi-fi ne tikai vestibilā , bet arī istabā s, starp citu, interneta ā trums ir labs, viss darbojā s bez traucē jumiem. Vē los atzī mē t viesnī cas lielisko atraš anā s vietu, pastaigas attā lumā no parkiem, dī ķ a - burtiski 10-15 minū š u gā jienā , un pirms vilciena izbraucā m 20 minū tes pirms vilciena atieš anas. Netā lu bija pyaterochka, labs ē diens un ne slikts. paš ā istabā bija divas gultas - man un draugam mans matracis izrā dī jā s ē rtā ks (nu, man tā likā s), ž ē l, ka var atvē rt tikai logu ventilā cijai, bet laikam jau tā tu nesmē ķ ē pie atvē rtiem logiem. Mums bija istaba 5. stā vā ar skatu uz stacijas laukumu un Urā lu brī vprā tī go tanku korpusa pieminekli, jauki, ka viņ i bija ar skatu uz viesnī cu, citā di dzī voju Pē terburgā , kur piemineklis skatī jā s pa logu ar piektais punkts. Kopumā man viss patika un visu sakā rtoju, nenož ē lojā m, ka piestā jā m š eit.
аватар nik.proxorenko.95
Ģ imene uz nedē ļ u ieradā s ciemos pie draugiem, apmetā s marinē s. Par numuriņ iem maksā ja tikai ar brokastī m, pat atrada ar ko pabarot bē rnu, graudaugus, augļ us, paš i ē da salā tus, aukstos gaļ as izcirtņ us un sieru. … Tomēr ▾ Ģ imene uz nedē ļ u ieradā s ciemos pie draugiem, apmetā s marinē s. Par numuriņ iem maksā ja tikai ar brokastī m, pat atrada ar ko pabarot bē rnu, graudaugus, augļ us, paš i ē da salā tus, aukstos gaļ as izcirtņ us un sieru. ģ eogrā fiski atrodas labi, viss ir pastaigas attā lumā , parki, apskates objekti, lī dz upei 10 min gā jiens. Vakarā ā rprā tī gi skaists skats, dzirkstoš ā s gaismas, iesakā m iet pastaigā ties pa n. Nikonova, Dzerž inska ielā m, sarkanais krustojums - savā ksiet lielā ko daļ u laukumu, apskatī siet pieminekļ us un nokļ ū siet Isetes upes krastā . Bija patī kami atpū sties viesnī cā , zinā jā m, ka mū s sagaidī s ar smaidu, pajautā s, vai mums viss der, vai nevajag kaut ko ienest istabā . Viņ i izvē lē jā s istabas superior kategoriju, prasī ja un atnesa mums papildu gultu bē rnam, jo viņ am ir 4 gadi, apmetā s bez maksas.
Mē s izmantojā m arī bezmaksas veļ as mazgā š anas un gludinā š anas pakalpojumus. Bija tikai pozitī vi iespaidi, emocijas no pilsē tas un no viesnī cas.
аватар yana.rodikova.00
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
palikā m pie kolē ģ es augstā kā s klases divvietī gā , izlasi pirms rezervā cijas atsauksmes, atsauksmes ir vispozitī vā kā s, bet ir arī negatī vas, bet kā saka, ka nepamē ģ inā si, nezinā si. Rezultā tā rezervē jā m un bijā m apmierinā ti gan ar apkalpoš anu, gan paš u numuru. … Tomēr ▾ palikā m pie kolē ģ es augstā kā s klases divvietī gā , izlasi pirms rezervā cijas atsauksmes, atsauksmes ir vispozitī vā kā s, bet ir arī negatī vas, bet kā saka, ka nepamē ģ inā si, nezinā si. Rezultā tā rezervē jā m un bijā m apmierinā ti gan ar apkalpoš anu, gan paš u numuru. Diezgan mā jī gs, ē rts un stilī gs. Sienas ir labas, tā pē c kaimiņ us nedzirdē jā m, bezmaksas š okolā des un ū dens atstā ja labu iespaidu. Nopirkā m vakariņ as - bufeti - nezaudē jā m! Vakariņ as noteikti ir vē rts iegā dā ties! doma starp tanuki un bufeti. bet tad, pā rrunā jot, ka tanuki cena bū s augstā ka un ē dī sim mazā k, nolē mā m pamē ģ inā t, ja nepatiks, tad principā š o pakalpojumu vairs neizmantosim. Galu galā man viss patika.
номер
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Piemineklis Elizabetei Fjodorovnai
Novērtējums 10.0
Krievija, Jekaterinburga
Pieminekļi un pieminekļi
Ienesīga tirgotāja E.I. Pervušina
Novērtējums 9.0
Krievija, Jekaterinburga
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Конгресс-отель Marins Park Hotel Yekaterinburg – крупнейший отель города. Рядом сосредоточены исторические и культурные достопримечательности города Екатеринбурга.

Atrašanās vieta В непосредственной близости от Отеля расположены: Храм-На-крови, парк «Харитоновский сад», Свердловская государственная филармония и торгово-развлекательные центры. Отель расположен напротив железнодорожного вокзала, что в свою очередь позволяет быстро добраться до аэропорта.
Pludmalē
Viesnīcā

4 конференц-зала, способные вместить от 16 до 160 человек, техническое оборудование, включенное в стоимость аренды зала, мультизональная система кондиционирования, бесплатный доступ в Интернет высокой скорости WI-FI (1000 Мб), организация питания участников мероприятий в Ресторанном дворе, в ресторане «Макдоналдс», кафе «Вау!Десерт», кафе «Марьяж», ресторане «Огорнь.Бургер.Бар», ресторан «Танууки», услуги гладильной комнаты, услуги стирки одежды в прачечной, доставка пиццы и суши, охраняемая парковка для автомобилей, отдельная комната для хранения багажа, парикмахерская «Глянец», заказ такси или встречи в аэропорту, бизнес-центр, приобретение железнодорожных и авиабилетов.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
Bērniem
Izklaide un sports Сауна «Mon Plaisir».
  • sauna/vanna/hammam
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Свыше 400 номеров категорий «Стандарт», «Стандарт Улучшенный».

Istabās

Кровати, гардероб с зеркалом, рабочая зона с принадлежностями для письма, светильник над кроватью, 21-дюймовый телевизор, междугородняя и международная телефонная связь. В ванной комнате имеется душ, все туалетные принадлежности, комплект полотенец и тапочки. Wi-Fi скоростью до 1000 Мбит/сек, 60 кабельных телеканалов.

Adrese 620027, Россия, г. Екатеринбург, ул. Челюскинцев, 106
Tālruņi: 8 (800) 600 88 88
+7 (343) 228-0000
Tīmekļa vietne: Marins Park Otel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.