Izcila pieredze...

25 Novembris 2016 Ceļošanas laiks: no 21 Oktobris 2016 ieslēgts 23 Oktobris 2016
Reputācija: +49
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Un atkal es patieš ā m vē los dalī ties neticamajā s emocijā s no nā kamā ceļ ojuma. Tas notika oktobrī , bet tikai tagad esmu atradusi laiku, lai pastā stī tu par vietā m, kuras izdevā s apmeklē t, pateicoties diezgan pazī stamajai tū risma kompā nijai "Odiseja". Puiš i, liels paldies par jū su darbu. Es kā tū rists ar pieredzi piederu tikai jums. Un tiklī dz tikš u pā ri bailē m no lidmaš ī nā m, taisī š u ā rzemju pasi un nā kš u skriet, uzzinā ju, ka esat atvē ruš i ā rzemju ceļ ojumu rezervē š anas nodaļ u! Jū s esat vienkā rš i "traks"! Mī lu tevi.

Tač u atgriezī simies pie paš a ceļ ojuma, jaunu vietu atklā š anas un paš ā m emocijā m, ar kurā m es patieš ā m vē los dalī ties.

Es droš i vien sā kš u, kā tas ir ierasts, no paš a sā kuma.


Kā jau rakstī ju citā s atsauksmē s, autobuss bija skaists, silts, neslimo (lai gan man ir tā da problē ma). Autovadī tā ji ir ļ oti profesionā li. Ā tri un efektī vi viņ i ne tikai atveda un atgriezā s mā jā s, bet arī lieliski slidoja ekskursiju laikā . Paldies, puiš i.

Izbraucā m no Rostovas pie Donas ap pulksten 20.00, kamē r pagā ja apmē ram 2 stundas, lai savā ktu visus "garā m braucoš os" ekskursijas dalī bniekus, bet tomē r viesnī cā ieradā mies ap 4:00. Ā tri, nav ko teikt. Jau pie ieejas Dombajā apkā rtē jais skaistums sā ka aizraut elpu, apkā rt bija mež s, uz nedaudz gaiš ā ku debesu fona izceļ as kalni. Varbū t manas emocijas ir pā rspī lē tas, jo es pirmo reizi nokļ uvu kalnos, bet vienkā rš i pamē ģ ini tur aizbraukt, es domā ju, ka tu mani sapratī si. . .

Viesnī ca noteikti nav no greznā kajā m, tač u tā , kas apkā rt bija vairā k nekā maksā ta par dzī ves apstā kļ iem. (Tagad rakstu, un atmiņ as pā rņ em jauns emociju vilnis, lai gan kopš atgrieš anā s pagā jis vairā k nekā mē nesis).

Viesnī cas fasā de. Iespaidi nav viennozī mī gi, tač u, kā parasti, pirmie iespaidi ir diezgan mā nī gi.

Milzī gi balkoni! ! !

Viesnī cas vestibils. Es saprotu, ka tas nav kā rtī bā . Bet zini, man tas tik ļ oti patī k.

2-vietī gs numurs "Standarta". Man paveicā s un no manas istabas paveras skats uz kalniem.

Skats no mana balkona rī tausmā . Es ilgi nevarē ju aizmigt, kad aiz loga notika tik neticami skaistums.

Labā ka par rī tausmu kalnos var bū t tikai rī tausma kalnos, kad esat nomodā! ! !

Bet turpinā sim, jo ​ ​ papildus manas istabas balkona neticamā s skaistules apcerei bija arī ko redzē t. Pirmajā dienā uzkā pā m aptuveni 3000 metru augstumā virs jū ras lī meņ a. Izvadī tais gaiss nav tik briesmī ga lieta, kā man teica. Tā dē jā di ir vē l vieglā k pā rvietoties telpā . It ī paš i, ja kā jā s ir labi pielā goti apavi, ar neslī doš u zoli.

Skats uz Dombeju no pacē lā ja.

Š ajā s brī niš ķ ī gajā s vietā s atrodas pat lidojoš s š ķ ī vī tis. Ir vē rts nofotografē t tuvumā )))

Mū su ceļ ojumi neaprobež ojā s tikai ar tik neticami skaistu kalnu virsotņ u izpē ti, mē s bijā m nedaudz zemā k. Arī tur mū s gaidī ja vienkā rš i neticams skaistums un neskarta daba, lai gan ceļ otā ji ar teltī m tur piestā j. . .


Daž i fotoattē li uzreiz, lai novē rstu jū su uzmanī bu no burtu daudzveidī bas))) Pē dē jā s piecā s fotogrā fijā s redzama "Briež u pļ ava". Tiesa, viņ i man nekad nepaskaidroja, tā pē c viņ a ir tieš i "briedis", bet skaistums ir tik pā rsteidzoš s, ka jū s neuzdodat sev š ā dus jautā jumus lī dz galam. Ū dens upē ir neticami tī rs, ka mē s to pildī jā m pudelē s un paņ ē mā m lī dzi. Ū dens garš a ir nesalī dzinā ma. It kā tī rā kais sniegs bū tu izkusis saulē un ieliets glā zē . Nekur citur neko tā du nebiju redzē jis. No sirds iesaku pamē ģ inā t.

Bet atpakaļ pie ikdieniš ķ ā kā . Ē diens. Diemž ē l cilvē kam ir neiznī cinā ms ieradums: ē st. Un ē st vairā kas reizes dienā...(Murgs, ar kuru nevar tikt galā daž as "plā nas slaidas sievietes", kuras rū pē jas par savu figū ru un katru apē sto kaloriju, kas kalnos ir nereā li). Nacionā lais ē diens "Khychin". Ir daudz daž ā du veidu. Kā man teica, ka katrai saimniecei ir sava recepte. Personī gi 3 nepilnas uzturē š anā s dienas Dombajā izmē ģ inā ju apmē ram 5 š ī Garduma veidus! Un jā , es nekļ ū dī jos, tas bija ar lielo burtu. Citā di to nevar aprakstī t. Cik daudz š ī ē diena veidu pastā v, es uzrakstī š u tik daudz entuziasma epitetu. Bet...Man visgarš ī gā kais izrā dī jā s hič ins uz 4. posma, kuru izmē ģ inā ju jau otrajā Dombai uzturē š anā s dienā . Tas bija ar liellopu gaļ u, un jogurta un garš augu mē rcē m. . . Neko garš ī gā ku neesmu ē dusi. . . Lai gan liellopa kebabs joprojā m ir garš ī gs, it ī paš i kalnos.


Š is fotoattē ls tika uzņ emts no leņ ķ a, kas reti tiek rā dī ts tū ristiem. Man paveicā s ar gidu. Ezeru sauc par "Tumanly Kol". Godī gi sakot, nosaukumu atš ķ irī bā no tulkojuma atcerē jos diezgan ilgi. Tulkojumu atcerē jos no pirmā s reizes: "Miglainais ezers". Dabisks dabisks ezers, kas noteiktā laika periodā ir pā rklā ts ar iztvaikoš anu (miglu). Jebkurā gadalaikā agrā rī ta stundā (apmē ram no 5 lī dz 7 no rī ta) virs ezera paceļ as iedegums. No noteikta leņ ķ a var redzē t, ka ezers ir sirds formā . Neticama sajū ta. Atkal aizrauj elpu. . . Un labos laikapstā kļ os ezera krastā var noķ ert cilvē kus, kas atnā kuš i uz pikniku. Krasts ir aprī kots ar galdiem ar soliem un bā rbekjū , un daudzi tū risti pie griliem atstā j neizmantotas ogles un š ķ iltavu š ķ idrumu. Laiks š ajā vietā skrien vē ja spā rniem. No upes, kas š ķ ē rso robež zonu pa militā ro-osetī nu ceļ u lī dz ezeram "Tumanly-Kol" var pastaigā ties 25-30 minū tes, bet skati ir tik valdzinoš i, ka nepamana, kā apstā jas ik pē c pā ris desmitiem metru. nofotografē t rindu "ū denskritums"", kas plū st lejā no kalna ceļ a labajā pusē . Un oktobra beigā s uz š ā diem ū denskritumiem var atrast ī stas lā stekas, kuras, tā pat kā bē rnī bā , ir forš i noraut un grauzt, ja vien, protams, nebaidā s sā pē t kakls)))

Kopumā es vē los izdarī t vienu secinā jumu. . .

Dombeju ir vē rts uz turieni doties. Tač u visas apskates vietas nevar apskatī t vienā braucienā . Kaut kas, kas jā skatā s siltajā sezonā , kaut kas jā redz ziemas dienā s. Bet es gribu teikt, jums tas vienkā rš i ir jā redz!

Soet nā kotnes tū ristiem. Neatkarī gi no tā , kur plā nojat apmesties, paņ emiet lī dzi nelielu ventilatora sildī tā ju. Š ā dā augstumā viesnī cas ir ļ oti grū ti sildī t neatkarī gi no viesnī cas lī meņ a.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums