Zvezdnyi 3*– Atsauksmes

9
Novērtējums 5.810
№2 viesnīcas reitingā Dombaja
4.7 Numurs
4.0 apkalpošana
4.3 Tīrība
3.7 Uzturs
3.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pie ieejas visu sezonu kūrortā Dombay. Uzcelta 2006. gadā. Viesnīca paredzēta 50 cilvēku uzņemšanai 14 istabās un viesu namā.Vairāk →
аватар Svetlana_126
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nopirkā m Biglion kuponu, rezervē jā m istabu. Atbraucā m un administratore pateica, ka lī gums ir lauzts un ar mums netiks mierā ! Un nekas, ka esam jau samaksā juš i 3000, mums piedā vā ja maksā t jaunu par 2000 dienā . Pievilinā t un izkrā pt klientus! Un viņ i pat neatvainojā s, viņ i to vienkā rš i izdzē sa un viss! !. … Tomēr ▾ Nopirkā m Biglion kuponu, rezervē jā m istabu. Atbraucā m un administratore pateica, ka lī gums ir lauzts un ar mums netiks mierā ! Un nekas, ka esam jau samaksā juš i 3000, mums piedā vā ja maksā t jaunu par 2000 dienā . Pievilinā t un izkrā pt klientus! Un viņ i pat neatvainojā s, viņ i to vienkā rš i izdzē sa un viss! !
аватар OlegVW
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Personā la draudzī gums, siltums, tī rī ba, komforts, atraš anā s vieta klusā vietā Dombai (atš ķ irī bā no centra ap pacē lā jiem), pacē lā ju tuvums, apkā rt ir daudz kafejnī cu un pā rtikas preč u veikalu. … Tomēr ▾ Personā la draudzī gums, siltums, tī rī ba, komforts, atraš anā s vieta klusā vietā Dombai (atš ķ irī bā no centra ap pacē lā jiem), pacē lā ju tuvums, apkā rt ir daudz kafejnī cu un pā rtikas preč u veikalu. Brī niš ķ ī ga vieta, skats uz kalniem no logiem un balkoniem, autostā vvieta. Laba brokastu daž ā dī ba, inventā ra novietne. Tā dus cilvē kus, kuri brī niš ķ ī gi un sirsnī gi sveicinā s, tu satiec reti, un mē s atvadī jā mies kā seni draugi. Iesaku visiem doties uz "Zvaigzni" - nenož ē losiet, laba atpū ta jums garantē ta. Mē s paš i vispirms atbraucā m uz Dombaju, pirms tam ilgus gadus atpū tā mies Terskolā Elbrusa reģ ionā un tagad domā jam, ka vē l dosimies uz Dombaju.
Mī nusi: nav atrasts.
Komentā rs: Atsauksmes, kuras lasī jā m vietnē iepriekš ē jos gados, mū s biedē ja, tač u mē s riskē jā m. Ī rnieki ir mainī juš ies, un tagad Halit, Rada, Galya un Sveta vienmē r nodroš inā s jums brī niš ķ ī gu atpū tu un palī dzī bu. Starp citu, Halits cep brī niš ķ ī gu bā rbekjū , un Radā ir visgarš ī gā kie khič ini. Nā ciet uz Zvezdny, un jū s to nenož ē losit!
Во дворе отеля с арендатором Халитом. Въезд в Домбай, слева- наш отель. Вид с балкона Вид из окна номера На вершине перед спуском.
аватар Harry_Nvrsk
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Es braucu uz Dombaju jau 13 gadus. Gandrī z katru gadu, vairā kas reizes sezonā . Man vienkā rš i patī k pati vieta. Tač u vietē jie tū risma nozares rā dī tā ji turpina sarū gtinā t. 13 gadiem es redzē ju un dzirdē ju daudz ko, bet TĀ DU . … Tomēr ▾ Es braucu uz Dombaju jau 13 gadus. Gandrī z katru gadu, vairā kas reizes sezonā . Man vienkā rš i patī k pati vieta. Tač u vietē jie tū risma nozares rā dī tā ji turpina sarū gtinā t. 13 gadiem es redzē ju un dzirdē ju daudz ko, bet TĀ DU ...
Tā tad. Bija š ajā iestā dē (kopā ar draugu) no 2012. gada 8. lī dz 11. martam. Mē s dzī vojā m 2 istabu apartamentos. Istaba visu laiku bija ļ oti auksta. Neskatoties uz to, ka baterijas š audī jā s godprā tī gi. Acī mredzot š ī s "viesnī cas" bū vniecī bas laikā viņ i ļ oti ietaupī ja siltumizolā ciju. Saglabā ti tikai divi elektriskie sildī tā ji. Ņ emot vē rā , ka bija tikai 3 istabas (ieskaitot vannasistabu), no rī tiem bija ļ oti neē rti. Gaiteņ os un nolaiš anā s kā pnē s temperatū ra bija tā da pati kā uz ielas, lielu atš ķ irī bu nejutā m. Turklā t pastā vī gas problē mas ar ū deni. Tā pat kā ar karstu - vienkā rš i nebija iespē jams normā li mazgā t, temperatū ra un spiediens pastā vī gi mainī jā s. Tā arī bija ar aukstumu - vienā rī tā bija jā gaida vairā kas stundas, lī dz aizies vismaz JEBKĀ DS ū dens.
Strā vas padeves pā rtraukumi ar pā rtraukumiem. Smieklī gā kais ir tas, ka mū su istabā nebija gaismas, bet lejā (kafejnī cā ) bija: ) Pamostoties 9. martā , bijā m ļ oti "patī kami" pā rsteigti par VIENLAICĪ GO ū dens un gaismas trū kumu. Tas ir, nomazgā ties, dzert tē ju un pat aiziet uz tualeti pē c lielas vajadzī bas: ) tas nebija iespē jams. Pē c pusotras stundas parā dī jā s TIKAI auksts ū dens. Mans draugs neizturē ja - devā s uz kopē jo tualeti pirmajā stā vā uz ledus tualetes : ) Un personā ls kaut kur pazuda - nebija neviena, kas pajautā tu, kas tas par muļ ķ ī bā m un kad viss normalizē jā s. 3 dienas viņ i nekad netī rī ja istabu. Jā , viņ i tur uzkopa - vienkā rš i neizveda atkritumus. Atbildot uz vē lmi izmest atkritumus, saņ ē mu piedā vā jumu PAŠ AM tos savā kt maisos un vest uz 1. stā vu: ))) Mans jautā jums ir "kā ar putekļ sū cē ju?
"izraisī ja tantes smieklus : ) lai gan putekļ u sū cē js stā vē ja tieš i uz laukuma blakus mū su istabai : )
Tač u lielā kā s nepatikš anas notika mū su pē dē jā uzturē š anā s dienā š ajā brī niš ķ ī gajā "viesnī cā ". Sā kotnē ji rezervē jā m numuriņ u uz 3 naktī m - 8.9, 10. marts. Paredzamais laiks tika paziņ ots pulksten 12:00.11. martā plā nojuš i klusi izbraukt – no rī ta, pirms pulksten 12.9. marts atmaksā jā s pilnī bā par visā m 3 dienā m. Noslē dzoš o dienu (no 12. -0.10. lī dz 12. -0.11. martam) mierī gi pavadī t nevarē ja. Viss sā kā s ar Alī nas zvanu (formā li viņ a tur ir direktore - "viesnī cas" ī stā ī paš nieka meita). Tieš i ar viņ u sarunā ju rezervā ciju un pā rskaitī ju viņ ai avansa maksā jumu. Sā kumā Alī na man mē ģ inā ja “pā rdot”, ka tā kā es rezervē ju istabiņ u no 7. marta, un 8. datumā iereģ istrē jos vienā no rī ta, man viņ ai jā kompensē zaudē tā peļ ņ a, jo.
manis dē ļ viņ i neī rē ja istabu dienu agrā k. Mani argumenti, ka, pirmkā rt, esmu rezervē jis istabu kopš.8. marta un, otrkā rt, ka maksā š u tikai par faktiski sniegtajiem pakalpojumiem (3 uzturē š anā s dienas), š ķ iet, ir nostrā dā juš i. Tā lā k Alī na man sā ka stā stī t, ka 3 manas uzturē š anā s dienas beidzas 00:00.11 martā . Un man š ajā laikā ir vai nu jā pamet viesnī ca, vai arī jā maksā vē l 3000 rubļ u. Mans iebildums, ka es pametī š u viņ u "viesnī cu" no rī ta PIRMS izrakstī š anā s laika, tika vienkā rš i ignorē ts. Alī na turpinā ja man spī tī gi uzspiest savu viedokli: ) Pusstundu parunā jusi ar viņ u un secinā jusi, ka viņ a vai nu ī sti mani nesaprot, vai vienkā rš i “lutina” par naudu, neizturē ju un pakā ros uz augš u. Turklā t mans telefons atradā s viesabonē š anā un sarunas laikā paspē ju apē st vairā kus desmitus rubļ u par ienā koš o zvanu. Tad uz skatuves kā pa viņ as vī rs, zinā ms Rasuls.
"Daž i" - jo kaimiņ u viesnī cu darbinieki par viņ u neko nezina, bet viņ š š ajā "viesnī cā " strā dā kā administrators, ilgā kais, vairā kus mē neš us. Un Rasuls š ī salauztā stunda, arī pa telefonu, veica tī ras muļ ķ ī bas. Bū tī ba tā pati - tā kā rezervē ju 7. datumā (bet patiesī bā - 8. datumā ), tad par vē l vienu dienu jā piemaksā . Pē c mana argumentē tā iebilduma: ) viņ š sā ka ienā kt no otras puses: ) un pateica, ka, saka, 3. diena beidzas 00:0.11. 03 un man tajā laikā vai nu jā dodas prom, vai jā piemaksā . Kā du stundu mē ģ inā ju viņ am paskaidrot, kā patiesī bā skaitī t uzturē š anā s dienu. Izskaidroja ā rkā rtī gi kulturā li, pareizi un ļ oti pacietī gi. Rasuls, tā pat kā Alī na, vai nu patiesi mani nesaprata, vai arī izlikā s, ka nesaprot.
Pē c tam, kad teicu, ka no rī ta izieš u no viesnī cas un nemaksā š u (un nevajadzē tu) - Ostaps cieta: ) Lamā š ana un klaji apvainojumi krita, no kuriem tas “debī lais” bija maigā kais: ) Draudi bija arī diezgan izteikti, piemē ram: "jā , es tū lī t atnā kš u un izmetī š u tevi aiz kakla ar tavā m mantā m uz ielas, ja pusnaktī netiksi ā rā!!! " Starp citu, š is biedrs tad bija ļ oti piedzē ries. Nevarē tu teikt, ka es tik ļ oti baidī jos no š iem draudiem: ) Nedaudz vē lā k viņ am piezvanī ja mans draugs - š ķ iet, ka viņ š nedaudz nomierinā jā s un pat ļ ā va viņ am palikt. Bet tikai viņ am, un viņ š lika man "izkā pt": ) Un viņ š lika savam padotajam (viesnī cas darbiniekam) izvest mani uz ielas. 00 stundas 00 minū tes: ) ja pati netieku ā rā . Viņ š teica, ka pē c pā ris stundā m viņ š atbrauks (no Č erkeskas) un personī gi pā rbaudī s, vai es aizbraucu vai nē . Un pat ielauzties istabā , lai personī gi pā rbaudī tu: ) Lū k, tā da slavena kaukā zieš u viesmī lī ba...
Galu galā . Mē s palikā m istabā lī dz rī tam.
Nekad neieradā s neviens Rasuls - kas bija gaidā ms: ) mierī gi sakravā jā m mantas, pabrokastojā m un devā mies ceļ ā , lī dzi ņ emot "pozitī vos" iespaidus par kaukā zieš u "viesmī lī bu": ) Kā vē lā k izrā dī jā s (no sarunas ar darbiniekiem "viesnī ca") - mū su gadī jums nebija pirmais un ne pē dē jais, kad Rasuls tika likts "vadī t" š o "viesnī cu". Jau 3 tū risma aģ entū ras ir atteikuš ā s ar tā m sadarboties. Nav pā rsteidzoš i...
Secinā jumus izdariet paš i, kolē ģ i atpū tnieki. Ja vē laties ekstrē mos sporta veidus, izrē ķ inā š anā s ar viesnī cas administrā ciju ("izdalī š anu" par naudu), nevis ē rtu atpū tu - tad laipni lū gti Zvezdny Hotel!! ! :
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ogad novembra pirmajā s dienā s pirms jaunā gada devā mies uz Dombaju izlū kos. Dzī voja "Zvaigznē ". Mū s ļ oti viesmī lī gi sagaidī ja Svetlana un Vadims. Telpas tī ras, mā jī gas un siltas, duš ā vienmē r ir karsts ū dens, ar santehniku ​ ​ NAV problē mu. … Tomēr ▾ Š ogad novembra pirmajā s dienā s pirms jaunā gada devā mies uz Dombaju izlū kos. Dzī voja "Zvaigznē ". Mū s ļ oti viesmī lī gi sagaidī ja Svetlana un Vadims. Telpas tī ras, mā jī gas un siltas, duš ā vienmē r ir karsts ū dens, ar santehniku ​ ​ NAV problē mu. Viņ i baroja vienkā rš i, bet ar garš u))), t. i. Ē diens viss ir mā jā s gatavots un diezgan zemas cenas. Lasu citus komentā rus un tikai brī nos.... lai gan.... kā ds cilvē ks, tā da viņ a attieksme pret visu apkā rtē jo (par bijuš ajiem vadī tā jiem). Kā mums stā stī ja tū risma firmā , Svetlana (paš reizē jā Zvezdny vadī tā ja) tū risma biznesā strā dā ļ oti ilgu laiku un konkrē ti Dombajā kopš š ī gada vasaras. Tā pē c mē s esam ļ oti priecī gi, ka mū su atvaļ inā jums ne tikai nebija sabojā ts, bet arī pilnī bā apmierinā ts)))). Tagad ar viņ iem plā nojam sagaidī t jauno gadu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s arī devā mies izpē tī t pirms Jaunā gada : ). Lai turpmā k nesabojā tu savus svē tkus. Braucā m ar maš ī nu, ceļ š patika, tā pē c ziemā brauksim mierī gi. Par "Zvezdny" uzzinā jā m no paziņ ā m, bet tā pē c katram savas prasī bas pret komfortu, nolē mā m paš i pā rbaudī t, lai vē lā k nevienu nepā rmestu. … Tomēr ▾ Mē s arī devā mies izpē tī t pirms Jaunā gada : ). Lai turpmā k nesabojā tu savus svē tkus. Braucā m ar maš ī nu, ceļ š patika, tā pē c ziemā brauksim mierī gi. Par "Zvezdny" uzzinā jā m no paziņ ā m, bet tā pē c katram savas prasī bas pret komfortu, nolē mā m paš i pā rbaudī t, lai vē lā k nevienu nepā rmestu. Mū s sagaidī ja ļ oti mī ļ i! Bija skaidrs, ka mē s esam patiesi laimī gi! Nokā rtojā s uzreiz. Istaba nav ļ oti liela, bet tī ra un silta, kas ir svarī gi! Balti dvieļ i! Es pat pajautā ju Svetlanai, kā viņ a to dara. Bija prieks parunā ties ar Svetu un Vadimu! Viņ i mums teica, kur jā iet pastaigā ties. Ļ oti skaistas vietas netā lu no Gonč ahiras upes! Ē diens bija garš ī gs, pat mana meita ē da visu))) Nu, kā tas varē tu bū t bez bā rbekjū ! Viņ š bija lielisks! Vadims to meistarī gi gatavo))). Kopumā brauciens atstā ja daudz patī kamu iespaidu, mož uma lā diņ u, labu garastā vokli un lielu vē lmi doties vē l un protams uz "Zvaigzni"!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vai varat lū dzu man pateikt viesnī cas numuru? Paldies jau iepriekš ! … Tomēr ▾ Vai varat lū dzu man pateikt viesnī cas numuru? Paldies jau iepriekš !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Neglaimojoš ais apskats par viesnī cu Zvezdny, kas parā dī jā s pē c viesnī cas darbinieka atlaiš anas par NEPRĀ TĪ GU dienesta pienā kumu veikš anu un NEATVIETOJUMU pret darbu, nemaz nekrā so š o cilvē ku, kura vā rdu es pat nenosaukš u. … Tomēr ▾ Neglaimojoš ais apskats par viesnī cu Zvezdny, kas parā dī jā s pē c viesnī cas darbinieka atlaiš anas par NEPRĀ TĪ GU dienesta pienā kumu veikš anu un NEATVIETOJUMU pret darbu, nemaz nekrā so š o cilvē ku, kura vā rdu es pat nenosaukš u. . . Protams, nē "Dmitrijs" - fiktī vs tū rists, un kam lī dz ar to ir ž ē l "Lopu", š o atsauksmi neatradī siet, pat tā PASTS nez kā pē c pē c tam tika izdzē sts. cenas numuriņ iem un pakalpojumiem, par kuriem var norē ķ inā ties jebkurā atpū tniekiem ē rta forma! Viesnī cas pakalpojumi numuriņ u uzkopš anai, stā vvieta, slē poš anas inventā ra Ž Ā VĒ Š ANA ZVEZDNY Hotel tika veikta un tiks veikta BEZ MAKSAS!! ! un staigā š ana slē pju zā bakos pa jebkurā m kā pnē m, visu viesnī cu, un katrs izglī tots cilvē ks to zina, labā kajā gadī jumā noved pie cilvē ka ķ ermeņ a ievainojumiem. . . esiet uzmanī gi un izvairieties Reģ istrē savu veselī bu!! ! Priecī gus un veiksmī gus svē tkus visiem!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pilnī bā piekrī tam pirmajam apskatam! Netī ra viesnī ca, attieksme vairā k kā nedraudzī ga, pastā vī gas problē mas ar santehniku, koncentrā cijas nometnes ē diens! Administratore pastā vī gi halā tā vai treniņ biksē s, nemazgā tiem matiem. … Tomēr ▾ Pilnī bā piekrī tam pirmajam apskatam! Netī ra viesnī ca, attieksme vairā k kā nedraudzī ga, pastā vī gas problē mas ar santehniku, koncentrā cijas nometnes ē diens! Administratore pastā vī gi halā tā vai treniņ biksē s, nemazgā tiem matiem. Š ķ iet, ka kļ ū das pē c nokļ uvu viņ as mā jā un tā pē c pret tevi izturas kā pret nelū gtu ciemiņ u. Man ļ oti patika atpū ta Dombajā un noteikti atbrauksim vē l, bet ne uz š o viesnī cu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
No 28.01. 200.01/03/2010 mana ģ imene un mani draugi atpū tā s Dombejā , viesnī cā ZVEZDNY, kas atrodas tieš i pie ieejas Dombejā , š eit ir viņ u reklā mas vietne: http://www. dombayinfo. ru/hotels/private - viesnī cas/viesnī ca-zvezdniy Kungs! Iesaku visiem tur neiet. … Tomēr ▾ No 28.01. 200.01/03/2010 mana ģ imene un mani draugi atpū tā s Dombejā , viesnī cā ZVEZDNY, kas atrodas tieš i pie ieejas Dombejā , š eit ir viņ u reklā mas vietne: http://www. dombayinfo. ru/hotels/private - viesnī cas/viesnī ca-zvezdniy
Kungs! Iesaku visiem tur neiet. Par ko es ar ģ imeni un draugiem pā rliecinā jos ne reizi vien. Kad pasū tī jā m rezervā ciju Jaunajam gadam, un pasū tī jā m mē nesi iepriekš ! Tad viss bija vislabā kajā iespē jamajā veidā , mums bija paredzē ts viss nodroš inā t, vienojoties ar Lyuba vadī tā ju, kurš savukā rt atdeva tā lruni viesnī cas Zvezdny Hotel Marina ī paš niekam. Ar visu mū su vē lmi pavadī t Jaungada brī vdienas Kaukā za kalnos Dombajā , Ļ uba mums pateica vienu cenu - 8000 rubļ u. par istabu, dienā , un Marina (saimniece) uzreiz palielinā ja izmaksas pat par 1000 rubļ iem.
Mē s samaksā jā m par 1 istabu par cenu 9000 rubļ u. dienā , divas citas istabas par cenu 8500 rubļ u. dienā par katru istabu. Nav grū ti aprē ķ inā t, ka mums bija jā maksā kā rtī ga summa par uzturē š anā s nedē ļ u.
Iebraucā m ar pacilā tu noskaņ ojumu, sagaidot Jauno gadu. Pirmajā dienā mū s asi brī dinā ja, ka nedrī kst staigā t pa kā pnē m slē pju zā bakos, neklauvē t, netrokš ņ ot! Ļ uba nevar izturē t tū ristu troksni un kņ adas!
Slē poš anas inventā ru mums neviens než ā vē s, un tas maksā kaut kā du naudu, 200 rubļ u. viena lieta, un tas ir, ja mē s uzvedamies kā labs zē ns. Aprē ķ inot š ā dus tarifus, mū su acis iepletā s, katrai personai ikdienas ž ā vē š ana maksā ja 800 rubļ u. no cilvē ka!
Eksekū cija ar to nebeidzā s, katru dienu, kad devā mies uz kalnu braukt, mums no rī ta teica: “Kad tu aizej, man sā p galva no tevis, un neaizmirsti, ka š ī ir priekš sē dē tā ja privā ta viesnī ca. no K. C. R. … ………. , Tiesa, š is uzvā rds mums neko neizteica. Gan viņ am, gan viņ a sievai nepatiks, ka viņ u viesnī cā ir tik nekaunī gi tū risti un ka viņ i var viņ u jebkurā laikā pā rbaudī t, un viņ a ir Ļ uba, ļ oti godī ga vadī tā ja, kas uzrauga viņ u ī paš umu stā vokli.
Rezultā tā godī gā vadī tā ja nekaunī gi mū s dienu iepriekš izdzina no viesnī cas Zvezdny, paskaidrojot, ka ir ieraduš ies ī paš nieku viesi, un tā pē c, ka viņ ai viņ u viesi ir pā ri tū ristiem, un viņ ai ir vienalga, kur mē s dzī vos, skaidrojot Š is faktors ir saistī ts ar to, ka viesnī ca ir privā tī paš ums.
Viņ a atteicā s mums atdot naudu, un teica, ka mums vē l jā pierā da, ka esam samaksā juš i tā du summu, un viesnī cas ī paš nieks ir pazī stams jurists K. Č . R. , un nevajag pat domā t. par naudas atdoš anu tiesā .
Te rodas jautā jums, VAI MUMS KRIEVIJĀ IR LIKUMDOŠ ANAS IESTĀ DE! ? Vai arī visi KRIEVI tiek uzskatī ti par lopiem!
Vairā k mē s dodamies uz viesnī cu "STAR", nevis ar kā jā m, un iesakā m JUMS visiem apiet viesnī cu "STAR" Dombajas ciematā pa desmito ceļ u.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен при въезде на всесезонный курорт Домбай. Построен в 2006 году. Отель рассчитан на приём 50 человек в 14 номерах и гостевом домике.

Atrašanās vieta Расстояние до современной гондольной канатной дороги 250 метров. До маятника 350 метров, до кресельной 200 метров, до лягушатника - 50 метров.
Viesnīcā

Отопление идет от собственной автономной котельной, что гарантирует горячую воду после завершения отопительного сезона в поселке. Сушка для горнолыжного снаряжения и одежды.

  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
Izklaide un sports
  • biljards
Adrese Россия, 369241, Карачаево-Черкесская Республика, Карачаевск, Домбай
Tālruņi: +7 909 499 99 39
+7 928 267 83 83
Tīmekļa vietne: Zvezdnyi
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд.