"Zvaigzne" - noteikumi!

Rakstīts: 5 februāris 2017
Ceļošanas laiks: 14 — 28 janvārī 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Personā la draudzī gums, siltums, tī rī ba, komforts, atraš anā s vieta klusā vietā Dombai (atš ķ irī bā no centra ap pacē lā jiem), pacē lā ju tuvums, apkā rt ir daudz kafejnī cu un pā rtikas preč u veikalu. Brī niš ķ ī ga vieta, skats uz kalniem no logiem un balkoniem, autostā vvieta. Laba brokastu daž ā dī ba, inventā ra novietne. Tā dus cilvē kus, kuri brī niš ķ ī gi un sirsnī gi sveicinā s, tu satiec reti, un mē s atvadī jā mies kā seni draugi. Iesaku visiem doties uz "Zvaigzni" - nenož ē losiet, laba atpū ta jums garantē ta. Mē s paš i vispirms atbraucā m uz Dombaju, pirms tam ilgus gadus atpū tā mies Terskolā Elbrusa reģ ionā un tagad domā jam, ka vē l dosimies uz Dombaju.
Mī nusi: nav atrasts.
Komentā rs: Atsauksmes, kuras lasī jā m vietnē iepriekš ē jos gados, mū s biedē ja, tač u mē s riskē jā m. Ī rnieki ir mainī juš ies, un tagad Halit, Rada, Galya un Sveta vienmē r nodroš inā s jums brī niš ķ ī gu atpū tu un palī dzī bu. Starp citu, Halits cep brī niš ķ ī gu bā rbekjū , un Radā ir visgarš ī gā kie khič ini. Nā ciet uz Zvezdny, un jū s to nenož ē losit!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu