Labāk gulēt teltī

Rakstīts: 14 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 2 janvārī 2020
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Viesnī cā ir aptuveni pieci atjaunoti numuriņ i. Š o istabu fotoattē li ir ievietoti vietnē s. Atlikuš os divsimt istabu var raksturot kā "vectē va š ķ ū ni". Kad ieradā mies viesnī cā , mums piedā vā ja izvē lē ties sev tī kamu numuru. Mē s apskatī jā m pā ris desmitus brī vu istabu un bijā m š ausmā s!
Dekoratī vo griestu nav. Tā vietā - krā sots lobī š anā s apmetums. Ī paš i lieli caurumi ir aizzī mogoti ar kvadrā tveida putuplasta paneļ iem, taisni balti uz zila, bez volā niem.
Skapju durvis ir piestiprinā tas pie skapjiem, durvju eņ ģ es nav. Pakaramie pie sienā m lielā koties nav. Tā vietā tiek ieskrū vē tas skrū ves.

Istabā s ir divas rozetes. Viens atrodas guļ amistabā . Viņ a strā dā ja tikai vienā no istabā m, ko pā rbaudī jā m. Otrais ir vannas istabā . Strā dā apmē ram pusē telpu.
Karstais ū dens ir pieejams gandrī z visā s telpā s. Gandrī z! Daž ā s telpā s santehniķ i uztaisī ja divus aukstus ū deņ us, š ī s neē rtī bas kompensē jot ar lielajiem apkures radiatoriem.
Daž ā s istabā s uz poda ir koka apļ i, kā ciema tualetē s. Pā rē jos - plastmasas, noplucis, no komunisma laika.
Kaut kur no griestiem pil ū dens.
Duš as vai vannas nav pieejamas visur. Ir luksusa numuri, kuros ir tikai izlietne un tualete.
Gandrī z visur jū tama puves smaka. Daž reiz tas ir tik spē cī gs, ka nav iespē jams iekļ ū t telpā .
Trū kst Wi-Fi. Visur. Un, pē c darbinieku domā m, uz ilgu laiku.
Mē s atteicā mies reģ istrē ties un paudā m savu neapmierinā tī bu ar personā lu un direktoru. Viņ i ieteica mums nedaudz pagaidī t, lī dz viņ i atradī s mums nakš ņ oš anas vietu kā dā citā viesnī cā . Un tad, tuvā k naktij, mums pateica, ka nekur nav vietas un tagad mums atdos priekš apmaksu, tomē r mī nus viena naktsmā jas diena.
Mē s sū dzē jā mies par rezervā ciju, zvanī jā m atbalsta dienestam, pē c tam priekš apmaksa mums tika pilnī bā atgriezta. Un tad naktī ar slē pju bagā ž u un č emodā niem rokā s bijā m spiesti ar kā jā m doties klaiņ ot pa pilsē tu jaunas mā jas meklē jumos.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu