Radošais bulvāris Čeboksarā

23 augusts 2017 Ceļošanas laiks: no 19 augusts 2017 ieslēgts 19 augusts 2017
Reputācija: +34
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Č eboksaras pilsē tas dienā Radoš ais bulvā ris pulcē ja vairā k nekā.70 radoš ā s, sporta un komerciā lā s norises vietas

Radoš ā bulvā ra mā kslas projekts ir unikā ls pasā kums Pilsē tas dienas ietvaros. Gadu gaitā š is konkrē tais projekts pilsē tas centrā lajā s ielā s pulcē vairā k nekā.100 tū kstoš us cilvē ku. Č eboksaras pilsē tas 548. gadadienas svinī bu dienā pilsē tnieki un galvaspilsē tas viesi varē ja pilnī bā izbaudī t ielu priekš nesumu.

Vairā k nekā.70 radoš ā s, sporta un komerciā lā s norises vietas atrodas gar Ļ eņ ina avē niju un Kā rļ a Marksa ielu. "Radoš ais bulvā ris" radī ja neaizmirstamu svē tku sajū tu, katrs pilsē tnieks š eit varē ja atrast sev ko interesantu. Bulvā ra garums bija vairā k nekā.3 km.


Bulvā ra goda viesi bija Č uvaš as Republikas vadī tā js Mihails Ignatjevs, Č uvaš as Republikas Valsts padomes priekš sē dē tā js Valē rijs Fiļ imonovs, valsts deputā ts Krievijas Federā cijas Federā lā s asamblejas domeLeonī ds Č erkesovs, Č eboksaras pilsē tas vadī tā ja pienā kumu izpildī tā jsNikolajs Vladimirovsun Č eboksaras pilsē tas administrā cijas vadī tā jsAleksejs Ladykovs .

Radoš ā bulvā ra mā kslas projekts katru gadu uzņ em apgriezienus, un projektam ir arvien vairā k jaunu draugu. Š ogad festivā la viesi bija mā kslinieki no Maskavas. Protams, ielu teā tris Tall Brothers & Tall Brothers kļ uva par projekta izcilī bu. Cirka un drā mas aktieru komanda č eboksarieš iem un pilsē tas viesiem dā vinā ja izrā di "Stulbais cirks". Š is ir triks, interaktī vs klaunu š ovs, kas ir brī niš ķ ī gs savā vienkā rš ī bā . Ž onglē š ana, balansē š ana uz vienriteņ a, balansē š ana uz brī vi stā voš ā m kā pnē m, kontaktu klaunā de un citi "nā vē još i cipari" neatstā ja vienaldzī gus bulvā ra viesus.

Vē l viens pā rsteigums bija Krievijas labā ko bundzinieku grupa Vasilev Groov. Mū ziķ i pastaigā jā s pa bulvā ri un pē c tam uzstā jā s Sarkanajā laukumā ar plaš u koncertprogrammu.

Bulvā ra viesiem ir iespē ja ienirt virtuā lajā un papildinā tajā realitā tē , aplū kot daž ā dus robotu modeļ us un piedalī ties mobilo aplikā ciju izstrā des meistarklasē .

Laukumā pie Nacionā lā s bibliotē kas ikvienam bija sagatavota atpū tas zona, ī paš i, lai viesi varē tu lasī t, atpū sties un pievienoties tā dai aizraujoš ai nodarbei kā Literatū ras svē tki, grā matu izstā de un tikš anā s ar rakstniekiem un dzejniekiem. Š eit atradā s arī vietne "Vieglā Volga", kurā mā cī ja stā dī t priedes, vicinā t Koļ esova zobenu un fotografē ties mež a ugunsdzē sē ju munī cijā .

Viena no neparastā kajā m norises vietā m ir mā kslas projekts "Modern Chuvash Beauty". Bulvā ra viesiem bija spilgts priekš nesums no profesionā ļ u komandas: vizā ž isti, frizieris, uzacis, florists, fotogrā fs. Š oreiz bulvā ris bija pilns ar daudzveidī gā m ielu kafejnī cā m, kur bija saldumi, dzē rieni, ā trā s uzkodas, pī rā gi. prezentē ts.


Interaktī vas vietas ar milzu galda spē lē m, seju apgleznoš anu, meistarklasē m, mini rotaļ u laukumu bē rniem, koncertprogrammu ar konkursiem un dā vanā m, animatoriem, radoš o komandu priekš nesumiem, modes teā tri, ziepju burbuļ u š ovu, zī mē jumu konkursu uz asfalta – tas ir tikai mazums no tā , ar ko aizrā vā s jaunie č eboksarieš i.

Iedzī votā ji un viesi iepazinā s ar Ekvadoras kultū ru un dzirdē ja Dienvidamerikas indiā ņ u mū zikas dzī vajā izpildī jumā .

Tautas amatniecī bas cienī tā ji apmeklē ja interesantā kā s darbnī cas, kurā s daiļ amatniecī bas, tē lotā jmā kslas meistari mā cī ja izgatavot unikā lus suvenī rus no visdaž ā dā kajiem materiā liem un zī mē t ainavas.

Ģ imenē m tika piedā vā ta lieliska iespē ja piedalī ties akcijā "Ķ irš u dā rzs – ģ imenes ir laimī gas" un iestā dī t dzimtas koku. Š eit varē ja arī pieskarties kino pasaulei no iekš puses un izmē ģ inā t sevi kā kinorež isoru, operatoru, producentu, scenā ristu, aktieri, montā ž as meistaru, skaņ u inž enieri.

Republikas laukumā parka "dā rzā " bulvā ra apmeklē tā jus gaidī ja neparastā formā tā jau pazī stamais ģ imenes festivā ls "Dizains - fests". Š eit var atrast dizaina tirgus preces no pilsē tas labā kajiem amatniekiem, aizraujoš u radoš o meistarklaš u zonu, Maskavas š efpavā ra ē dienkarti, kur nobaudī t ī paš os ē dienus - plovu, š aš liku, veģ etā ro ē dienkarti. Visa festivā la garumā skanē ja seti no pilsē tas labā kajiem dī dž ejiem. Bija arī izlozes, balvas un daudzas jaukas dā vanas.

Viss Republikas laukums pā rvē rtā s par lielu jaunieš u pilsē tu - uz skatuves norisinā jā s KVN Chuvashia vasaras kauss, ChSU studenti uzrā dī ja labā kos numurus no Studveseny - 2017, tika uzstā dī ta foto bū diņ a, notika konkursi un spē les.

Ā rkā rtas situā ciju ministrijas ugunsdzē sī bas departaments aicinā ja viesus uz izstā di, kas veltī ta Ā rkā rtas situā ciju ministrijas 95. gadadienai. Savukā rt Enerģ ijas taupī š anas festivā lā #TogetherBrighter bija iespē ja parakstī t deklarā ciju par enerģ ijas taupī š anu.

Brī vdabas entuziasti varē ja izmē ģ inā t spē kus uz kā pš anas sienas, ienirt deju pasaulē Dancing City vietnē , spē lē t basketbolu, galda tenisu, nodarboties ar jogu un veselī bas vingroš anu.


Ī paš i populā ra bija Viskrievijas Valsts televī zijas un radio apraides platforma, kurā varē ja doties tieš raidē , apsveikt pilsē tu dzimš anas dienā , piedalī ties daž ā dos konkursos un zibakcijā s.

Daudzā s interaktī vā s platformā s savus talantus un spē jas demonstrē ja radoš ā s komandas, studenti, pilsē tas uzņ ē mumu un organizā ciju pā rstā vji. Uzstā jā s deju un sporta kolektī vi, dzejnieki lasī ja dzejoļ us, tika prezentē ti tautas daiļ amatu meistaru prezentā cijas.

Objektos gar bulvā ri tika prezentē tas daž ā das pilsē tas jaunrades piļ u, papildu izglī tī bas skolu, kultū ras un atpū tas iestā ž u darbī bas jomas.

Pilsē tas dienā Radoš ais bulvā ris atkal kļ uva par talantu, emociju un ideju tikš anā s vietu.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums