Ziemassvētku vecītis ieradās Čeboksarā

26 Decembris 2016 Ceļošanas laiks: no 24 Decembris 2016 ieslēgts 25 Decembris 2016
Reputācija: +34
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

24. decembrī pulksten 12.00 Tē vs Frosts ieradā s Č eboksaras pilsē tā Republikas laukumā , uzsā ka "Pasaku parā des" gā jienu un atklā ja savu rezidenci Sarkanajā laukumā .

Pasaku kustī bā piedalī jā s vairā k nekā tū kstotis cilvē ku, tostarp skolē ni, radoš o kolektī vu dalī bnieki no kultū ras pilī m, mū zikas, mā kslas un sporta skolā m, pilsē tnieki. Katrs dalī bnieks bija tē rpies pasakainā paš a darinā tā tē rpā . Karnevā la galvenā tē ma bija tautas pasakas, leģ endas, teikas un eposi.

Koncerta un pū tē ju orķ estra skaņ ā m Ziemassvē tku vecī tis pasaku tē lu pavadī bā devā s uz galveno Jaungada svinī bu vietu – Sarkano laukumu, kas atrodas gleznainā kajā un pilsē tnieku un tū ristu iecienī tā kajā vietā . - Č eboksaras lī cī .

Sarkanajā laukumā Ziemassvē tku vecī tis sveica galvaspilsē tas iedzī votā jus un viesus, apbalvoja Jaungada konkursu uzvarē tā jus un atklā ja savu rezidenci, kurā tiksies ar bē rniem lī dz 8. janvā rim.


Pē c svinī gā s atklā š anas tika dots svē tku sā kums: č eboksarieš us gaidī ja teā tra izrā de, Jaungada kvests, flash mob un koncerts.

Katru dienu no 24. decembra lī dz 8. janvā rim Ziemassvē tku pilsē tiņ ā Sarkanajā laukumā galvaspilsē tas iedzī votā jus un viesus gaida tikš anā s ar dzī vespriecī giem animatoriem un katru vakaru pulksten 18:00 iepretim Father Frost rezidencei bū t pasakainiem teā tra priekš nesumiem, kuros var piedalī ties ikviens.

Pē c pilsē tas pā rvaldes vadī tā ja Alekseja Ladikova norā dī juma ir izveidota visa infrastruktū ra ziemas brī vdienu noturē š anai un iedzī votā ju aktī vai atpū tai. Sarkanais laukums spī dē ja ar daudzā m gaismā m. Š ogad tika rū pī gi pā rdomā ta un ī stenota spilgta apgaismojuma dizaina koncepcija, izmantots jauns aprī kojums, uzstā dī ti 15 prož ektori, ar zaļ ā m gaismas diodē m izgaismota Ziemassvē tku egle iepretim Č uvaš as drā mas teā trim, kur atrodas galvenā pilsē tas skatuve. , apgaismes stabus rotā ja kā lustras stilizē tas vī tnes un 14 izsmalcinā tas až ū ra arkas. Tas viss rada pasaku un maģ ijas atmosfē ru.

Sarkanajā laukumā atvē rta lielā kā slidotava Č uvaš ijā – applū duš i vairā k nekā.3 tū kstoš i kvadrā tmetru.

Ziemassvē tku tirdziņ š ir atvē rts. Tas ir piepildī ts ar Jaungada suvenī riem. Viesus gaida karsta tē ja, ceptas desiņ as, š aš liku kebabi un smarž ī gi svaigi konditorejas izstrā dā jumi.

Ā ra aktivitā š u cienī tā jiem ir izveidoti slidkalniņ i, un bē rniem tiek organizē ti braucieni ar sniega motocikliem, banā niem un siera kū kā m.

Laipni lū dzam Č eboksarā – pasaku un brī numu pilsē tā !

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums