Jaunais gads Sanktpēterburgā

30 Janvāri 2020 Ceļošanas laiks: no 28 Decembris 2019 ieslēgts 05 Janvāri 2020
Reputācija: +154
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Ne tikai dodieties uz bā riem un Jauno gadu krogā , bet arī skatieties kultū ras programmu (Ermitā ž a, Riekstkodis, Mariinska teā tris, fotosesija, Repina izstā de Krievu muzejā ).

Lidojā m ar lidmaš ī nu: toreiz vē l bija tieš ais reiss no Ņ iž ņ evartovskas (bet tas beidzā s, tas arī viss, tagad tikai caur Surgutu). Gaisa pā rvadā tā js ir Utair. Ir sanā cis slikti. Ir daudz konvenciju par bagā ž as un biļ eš u atmaksu, un pat iespē jama pā rpildī š ana liek jums reģ istrē ties. No pā rtikas - ū dens, pietiek visiem. Labi, ka nopirkā m biļ eti augustā , izgā jā m pa 1.280 turp un atpakaļ ar 20 kg bagā ž u. Mums ir viena paralē le ar Pē teri, bet nobraukums ir vairā k nekā.3 tū kstoš i. Viesnī ca tika rezervē ta standarta numurā Griboedova kanā lā , 35 ar nosaukumu "Griffin" trī s pieauguš ajiem. Viesnī ca laba, brokastis, pastā vī ga uzkopš ana un karstais ū dens. No viesnī cas mī nusiem: istabiņ a 5. stā vā bez lifta (pē c pastaigas noguruš iem cilvē kiem ir ļ oti grū ti iziet pē dē jo gā jienu), izlietne joprojā m nav gluž i ē rta, bet visu kompensē skats pa diviem logiem uz Griboedova kanā lu un vienu no Ekonomikas universitā tes ē kā m.


Pirmā diena bija izvietoš anas diena, un tā beidzā s ar Zoom kafejnī cas apmeklē jumu (http://www. cafezoom. ru/ ). Nu, godī gi sakot, mē s tur paē dā m, tad iekā rtojā mies un pastaigā jā mies, bet kurš gan. . . Interesantā kā bija otrā diena (un mums pat bija plā ns visā m dienā m) – Ermitā ž a ar gidu. Ekskursija saucā s "Ermitā ž a augš up un lejup". Privā tā ekskursija pa Sanktpē terburgu gides Marijas pavadī bā . Tas bija super. Estē tiskais baudī jums no komunikā cijas tika saņ emts pilnī bā . Mē s gā jā m 2.5 stundas, un visas 3.5 un bū tu gā juš as vairā k, bet mē s bijā m noguruš i, nevis Marija. Pē c tam, izsalkuš i, devā mies uz Full House kafejnī cu Griboedova kanā lā , 27 (https://fullhousebar. ru/). Š eit radā s dilemma: nezinā jā m, ko gribam, tā pē c paņ ē mā m eila degustā cijas komplektu un izvē lē jā mies sev dzē rienu un izlē mā m jautā jumu ar ē dienu. Vakars pagā ja, izbraucot draugus uz Sennaya laukumu – par laimi, netā lu. Pa ceļ am mē s devā mies uz maiznī cu, lai iedzertu kafiju un tē ju ar svaigiem konditorejas izstrā dā jumiem Sadovaya, 56, un tā pagā ja diena.

30. decembrī mums bija paredzē ta fotosesija, bet pā rcē lā m to uz 3. janvā ri, jo bija neliels, š ķ ebinoš s lietus - mzhychka. Dienu pavadī jā m mā jā s, viesnī cā . Nā kamajā dienā bija 31. decembris - gatavoš anā s Jaunajam gadam, kurā iepriekš rezervē jā m galdiņ u trim mums un diviem draugiem bijuš ajā Dizzy, tagad Rabarber pie Gribojedova kanā la, 36 (https://rhubarb. rf). 1dien skrē jā m pirkt vī nu (nekas nederē s), mums tas bija netā lu, bet es atceros, kur ar brā li pirms diviem gadiem to pirkā m, un paņ ē mā m, iespē jams, labu vī nu (bet mums nebija laika mē ģ inā t, nebija pietiekami daudz laika), AltaVina uz Kazanskaya, 8-10. Un viņ i devā s pirkt gardas maizī tes F. Volč eka maiznī cā pie Griboedova kanā la, 42. Jaunais gads nebija slikts, bet bez Ziemassvē tku vecī š a un Sniega meitenes, ar tē mu "Holivudas ballī te". Pastaigā jā mies tā , ka nokavē jā m salū tu uz Ņ evskas, un, kad devā mies tur, pretī Kazaņ as katedrā lei uz Ņ evska, visi jau gā ja mums pretī . Mē s domā jā m, ka viņ u ir daudz, apgriezā mies un devā mies viņ iem lī dzi. Aizvedā m draugus uz metro (un tas darbojā s visu diennakti - paldies, viss š ajā pilsē tā ir cilvē kiem) un devā mies mā jā s - gulē t. Bija arī plā ni rī tdienai.

Katru gadu 1. janvā rī mē s ejam uz kino. Mē s to darā m ar nolū ku, lai nesabojā tu gada pirmo dienu. Iepriekš mē s paņ ē mā m biļ eti uz Peak on Sennaya "Invā zijai". Pirmā sesija sā kā s ap 14:00, un mē s gandrī z kavē jā mies, koš ļ ā jā m virtuļ us ar kafiju/tē ju gandrī z ceļ ā . Garš ī gi! Pē c tam devā mies pie draugiem uz Ladogas dzelzceļ a stacijas rajonu, kur paē dā m jaukas vakariņ as un devā mies mā jā s, jo rī t mums bija Mariinska teā tris, Riekstkodis. Biļ etes uz š o pasā kumu paņ ē mā m iepriekš , tiklī dz tā s nonā ca pā rdoš anā – novembra sā kumā . Starpī ba starp 2. janvā ri un 31. decembri bija vairā k nekā.10 000 rubļ u uz ģ imeni, tā pē c devā mies 2. janvā rī - pē cpusdienā . Biļ ete bija dā rgā ka nekā aviobiļ ete uz Sanktpē terburgu. Sē dvietas bija Benuā , 13. kastē . Es nesaņ ē mu to "wow", ko gaidī ju. Varbū t vajadzē ja ņ emt biļ etes augstā k, varbū t izdedzis, bet tas vislabā k atspoguļ o mū su multfilmas vai filmas "Riekstkodis" iestudē jumu. Dejas bija interesantas tieš i lī dz brī dim, kad no dejotā ju piezemē š anā s sadzirdē ju traci. Nepatika cietie krē sli. Klī rings par 500 rubļ iem, un daž i viss mazs un ekonomisks, bez nozī mes.

Vakarā devā mies uz autora restorā nu Commons (https://www.instagram.com/commons. rest/). Mazas porcijas, sā tī gs ē diens, omulī ga atmosfē ra, pā rlieku erudī ti viesmī ļ i (tagad nebū si atstumts no aktī vā s dzī ves pozī cijas, kas no katra darbinieka vienkā rš i metā s pa straumi - bet te tā ds triks). Jauki. Bet ne biež i. Nā kamajā dienā - treš ajā dienā - pā rceltā fotosesija tika rezervē ta iepriekš , ar nosaukumu "Ceļ ojums un fotosesija Jaungada Sanktpē terburgā ", gids Kirils baltā zemā BMW ar numuriem 111. Bet mē s sā kā m š o tū ri agrā k. Pateicoties manai sievai, uzreiz pē c brokastī m steidzā mies uz Svē tā Ī zaka katedrā li. Patī kami, ka ekskursijas izmaksā s (350 rubļ i) ir iekļ auti grupas gida pakalpojumi. Pati ceļ vedis bija mā kslas darbs. Viņ a nesa sevi un ļ ā va mums sevi izmantot ar tā du lepnumu, ka mums bija ļ oti kauns, ka nezinā jā m visu, ko no viņ as mā cī jā mies, bet tas ir tas triks. Tā pē c viņ i nebija apvainoti, nebija dusmī gi, nebija sarkastiski un nebija saš utuš i, lai gan es varē tu to visu atveidot.


Tad mē s uzkā pā m kolonā dē . Arī š eit bija patī kami apzinā ties, ka radio gids strā dā ja cilpā un varē ja gaidī t un dzirdē t lekciju par skatu. Lieliski. Tagad par fotosesiju. Tā nebija fotosesija, tā nebija ekskursija, tā nebija saruna, tas bija tikai mazliet no visa, un tas arī bija interesanti, bet dā rgi. Cena atspoguļ oja visas trī s sastā vdaļ as, un mē s maksā jā m par katru. No interesantā : bija labas bildes, Jaunholandes salas apskate, Somu lī č a krastmala, Ledlauzis Krasin, Vasileostrovskaja Strelka, Sfinksas.BetcikbrīnišķīgimēsšodienunoslēdzāmEveryDogBar —labākajāSanktpēterburgasalusražotnē(https://vk.com/everydogbar ). Š eit es atklā ju vienkā rš u patiesī bu: man patī k IPA. Es dzē ru "Izcilu raž u", sieva baltvī nu, meita - sulu.

Nā koš ā diena bija pē dē jā pilnā diena. No rī ta uzreiz pē c brokastī m ar sievu devā mies uz Krievu muzeju. "Es jū s aizvedī š u uz muzeju, man teica mana sieva" (manā gadī jumā ). Mihailovska pils ir jā apmeklē kā mē s esam - agri no rī ta uz atklā š anu, lī dz garderobe ir pilna. Tad viss. Jū s gaidī siet uz ielas ik pē c 10 brī vajiem numuriem garderobē un tad joprojā m meklē siet brī vos starp daudzajiem garderobes nodalī jumiem. Š eit mani nogalinā ja un pā rsteidza Repina izstā de. Tagad es jums pastā stī š u. Ja pietuvojies attē lam, var redzē t eļ ļ as triepienus, mazus triepienus, attā linoties no attē la, triepieni saplū st, un tad, kad esat mazliet tā lā k, tie sā k mirdzē t. Tas ir labā k nekā jebkura krā saina fotogrā fija. Tā s ir dzī vas sejas, katra ar savu raksturu un emocijā m, ar cieņ u un nicinā jumu, ar š ķ ietamu vienkā rš ī bu un svarī gumu. Tas ir brī nums. Š eit pat sievietes, kas pieskatī ja pasū tī jumu, bija ar kaut kā dā m gaiš ā m sejā m. Viens no viņ iem man teica - neej ar sarkanu lī niju uz grī das - signalizē jot attē lu. Tā bija viņ a, kas pamudinā ja, nevis veica pasū tī jumu, kā tas bija Ermitā ž ā vai Sv. Ī zaka katedrā lē .

5. janvā rī ar gandarī jumu aizlidojā m no Sanktpē terburgas bez nož ē las par iztē rē to naudu. Bija nedaudz sarū gtinā ts zaudē t veselu dienu lidojumā atpakaļ , jo tagad divu stundu starpī ba mums bija pluss.

Secinā jumi: mē s rī kojā mies pareizi, ieņ emot viesnī cu centrā . Sanktpē terburgā Vecgada vakarā nav sniega un var lī t. Vairā k laika jā velta muzejiem un izstā dē m. Pienā cī gs Vecgada vakars nevar bū t lē tā ks par 15 000 vienai personai.

Paldies par pacietī bu, ja izlasī jā t lī dz beigā m.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums