Trezzini Palace 5*– Atsauksmes

25
Novērtējums 9.710
№1 viesnīcas reitingā Pēterburga
9.6 Numurs
9.7 apkalpošana
9.4 Tīrība
9.6 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Viesnīca Trezzini Palace atrodas Sanktpēterburgā, 12 minūšu pastaigas attālumā no mākslas muzeja Kunstkamera. Viesnīca ir iekārtota antīkā stilā. Sv. Īzaka katedrāle atrodas 15 minūšu pastaigas attālumā no viesnīcas. Viesnīca Trezzini atrodas Vasiļjevska salā, no kuras var viegli nokļūt līdz tādām apskates vietām kā Vecā birža un Rostral kolonnas, kas atrodas 1,5 km attālumā. Ermitāža un Pils laukums atrodas 10 minūšu brauciena attālumā.Vairāk →
аватар similarweb.com
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā atpū š amies jau otro reizi. Jau draugu kompā nijā ! Gada gaitā ir notikuš as izmaiņ as tikai uz labo pusi! Tas pats draudzī gs personā ls, uzkrī toš i tī ra un zaļ a teritorija, daudzveidī gs, garš ī gs ē diens, renovē ts galvenais baseins ! Patika personā la un animatoru draudzī gums! ! Skaista jū ra , koraļ ļ i un stacionā ra piestā tne! Visas problē mas tika atrisinā tas ā tri un bez kavē š anā s! Bē rns nobloķ ē ja seifu, pē c piecā m minū tē m atnā ca no reģ istratū ras un problē mu atrisinā ja, ledusskapis pā rstā ja dzesē t, nomainī ja 15min laikā ! Paldies personā lam viss augstā kajā lī menī ! Un vē l! Istabā s un visā teritorijā ierī kots Wi-Fi! Ā trums brī ž iem palē ninā s, bet kopumā klase Ī paš s paldies viesnī cas darbiniekiem Jekaterinai un Ž enijai!. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū š amies jau otro reizi. Jau draugu kompā nijā ! Gada gaitā ir notikuš as izmaiņ as tikai uz labo pusi! Tas pats draudzī gs personā ls, uzkrī toš i tī ra un zaļ a teritorija, daudzveidī gs, garš ī gs ē diens, renovē ts galvenais baseins ! Patika personā la un animatoru draudzī gums! ! Skaista jū ra , koraļ ļ i un stacionā ra piestā tne! Visas problē mas tika atrisinā tas ā tri un bez kavē š anā s! Bē rns nobloķ ē ja seifu, pē c piecā m minū tē m atnā ca no reģ istratū ras un problē mu atrisinā ja, ledusskapis pā rstā ja dzesē t, nomainī ja 15min laikā ! Paldies personā lam viss augstā kajā lī menī ! Un vē l! Istabā s un visā teritorijā ierī kots Wi-Fi! Ā trums brī ž iem palē ninā s, bet kopumā klase Ī paš s paldies viesnī cas darbiniekiem Jekaterinai un Ž enijai!
аватар Alika_Demich
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
1) No rī ta ieradā mies Sanktpē terburgā , iepriekš pasū tī jā m transfē ru no viesnī cas, kamē r braucā m mums izrā dī ja pilsē tu un š oferis pastā stī ja par apskates vietā m 2) Reģ istrē š anā s bija ļ oti ā tra, nepagā ja pat 15 minū tes. … Tomēr ▾ 1) No rī ta ieradā mies Sanktpē terburgā , iepriekš pasū tī jā m transfē ru no viesnī cas, kamē r braucā m mums izrā dī ja pilsē tu un š oferis pastā stī ja par apskates vietā m
2) Reģ istrē š anā s bija ļ oti ā tra, nepagā ja pat 15 minū tes. Pē c reģ istrā cijas mū s cienā ja ar š ampanieti un š okolā di.
3) Skaitlis ir tikai izš ķ ē rdī ba! ! ! Viņ š ir tik forš s! Ar vā rdiem nepietiek, lai aprakstī tu š o skaistumu!
4) Vannas istaba ir vienkā rš i burvī ga, tagad es zinu, kā du vannas istabu vē los sev
5) Brokastis ļ oti garš ī gas un daudzveidī gas, visas 3 dienas neatkā rtojā s ē diens.
аватар Boris80
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m vietnē s, Trezzini ir laba reputā cija, tā pē c izvē lē jos to. Numurs ir ē rts, plaš s ar skatu uz Ņ evas upi. Labas mē beles 18. gadsimta stilā . Kopumā skaisti un ē rti vienā pudelē . … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m vietnē s, Trezzini ir laba reputā cija, tā pē c izvē lē jos to. Numurs ir ē rts, plaš s ar skatu uz Ņ evas upi. Labas mē beles 18. gadsimta stilā . Kopumā skaisti un ē rti vienā pudelē . Vannā duš as ž elejas, š ampū ni, skū š anā s komplekti utt. un ļ oti jauki peldmē teļ i un dvieļ i. Gulē t bija ļ oti ē rti, nebija sveš u skaņ u.
аватар Yulya.dz
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atrodas krastmalā , paš ā pilsē tas centrā . Tas ir ļ oti ē rti, vieta ir diezgan klusa un mierī ga, jū s varat apbrī not skatus pa logu. Apbrī nojiet mē beles un interjeru. Istaba bija grezna, lai gan, spriež ot pē c foto, tā s visas š eit ir tik skaistas. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas krastmalā , paš ā pilsē tas centrā . Tas ir ļ oti ē rti, vieta ir diezgan klusa un mierī ga, jū s varat apbrī not skatus pa logu. Apbrī nojiet mē beles un interjeru. Istaba bija grezna, lai gan, spriež ot pē c foto, tā s visas š eit ir tik skaistas. Jauki un tī ri, viss nepiecieš amais ir. Restorā ns ļ oti garš ī gs, ē dienkarte diezgan daudzveidī ga.
аватар rostislavA
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vecā kiem Ļ OTI patika viesnī ca, lieliski piemē rota atpū tai ar ģ imeni, medusmē nesim, labprā t aizbrauktu ar savu puisi. Man patī k viesnī cas dizains, apkalpoš ana, ē diens brī niš ķ ī gs un daudzveidī gs. Protams, jaunieš iem tas ir garlaicī gi, bet, kā saka, tas, kurš meklē , vienmē r atrod! )) Pagā juš ajā gadā mē s tikā mies ar atpū tniekiem un mums bija jautri. … Tomēr ▾ Vecā kiem Ļ OTI patika viesnī ca, lieliski piemē rota atpū tai ar ģ imeni, medusmē nesim, labprā t aizbrauktu ar savu puisi. Man patī k viesnī cas dizains, apkalpoš ana, ē diens brī niš ķ ī gs un daudzveidī gs. Protams, jaunieš iem tas ir garlaicī gi, bet, kā saka, tas, kurš meklē , vienmē r atrod! )) Pagā juš ajā gadā mē s tikā mies ar atpū tniekiem un mums bija jautri. Š ogad mums ir ī paš i paveicies ar laikapstā kļ iem. Naktī pastaigā ties pie tiltiem ir liels prieks!
аватар redrum.dp-17128
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska apkalpoš ana, ļ oti uzmanī ga un draudzī ga visa personā la attieksme un brī niš ķ ī ga virtuve. Ar atpū tu biju ļ oti apmierinā ta, plā noju nā kt vē lreiz oktobrī . Esmu ieteicis daudziem saviem draugiem un ģ imenes locekļ iem š eit apmeklē t! Ceru, ka viesnī cas vadī ba un visi pakalpojumi arī turpmā k viesus uzņ ems augstā lī menī . … Tomēr ▾ Lieliska apkalpoš ana, ļ oti uzmanī ga un draudzī ga visa personā la attieksme un brī niš ķ ī ga virtuve. Ar atpū tu biju ļ oti apmierinā ta, plā noju nā kt vē lreiz oktobrī . Esmu ieteicis daudziem saviem draugiem un ģ imenes locekļ iem š eit apmeklē t! Ceru, ka viesnī cas vadī ba un visi pakalpojumi arī turpmā k viesus uzņ ems augstā lī menī .
аватар arsenij.pinyagi
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā ieradā mies 14:00, ā tri bijā m iekā rtojuš ies, pagā ja tikai 15 minū tes. Uzgā jā m augš ā uz istabu. Lifts š iks, tā ds - postmodernisms. Tē rauds un š iks. Istabā ir liela gulta, tikpat liela vannas istaba ar divā m izlietnē m un tualetē m. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 14:00, ā tri bijā m iekā rtojuš ies, pagā ja tikai 15 minū tes. Uzgā jā m augš ā uz istabu. Lifts š iks, tā ds - postmodernisms. Tē rauds un š iks. Istabā ir liela gulta, tikpat liela vannas istaba ar divā m izlietnē m un tualetē m. Ledusskapī ir viss komplekts romantiskam vakaram. Bet mē s to neizmantojā m. Gribu atzī mē t skaisto skatu no loga!
аватар evgeniy.0605
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vī rs par visu samaksā ja, deva mums atvaļ inā jumu. Speciā li cenas internetā neskatī jos, lai neš okē tu sevi. Iekā rtojums ir grezns, astoņ padsmitā gadsimta Krievijas caru garā . Serviss atbilstoš s. Kad pienā k brokastis, jū s gaidā t, ka ā rpus durvī m bū s viesmī lis parū kā . … Tomēr ▾ Vī rs par visu samaksā ja, deva mums atvaļ inā jumu. Speciā li cenas internetā neskatī jos, lai neš okē tu sevi. Iekā rtojums ir grezns, astoņ padsmitā gadsimta Krievijas caru garā . Serviss atbilstoš s. Kad pienā k brokastis, jū s gaidā t, ka ā rpus durvī m bū s viesmī lis parū kā . Ē diens garš ī gs. Atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta, jū s dzī vojat vē sturiskajā centrā un vē sturiskā ē kā . Secinā jums - ž ē l, ka tikai trī s dienas!
аватар kuzneczov29
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ieradā s š eit uzreiz pē c kā zā m. Mū su istaba bija tik skaisti iekā rtota! Rož u ziedlapiņ as, dā vinā ja arī š ampanieti, atmosfē ra relaksē još a. Lieliski skati. Un no rī ta brokastis : ) … Tomēr ▾ Ieradā s š eit uzreiz pē c kā zā m. Mū su istaba bija tik skaisti iekā rtota! Rož u ziedlapiņ as, dā vinā ja arī š ampanieti, atmosfē ra relaksē još a. Lieliski skati. Un no rī ta brokastis : )
аватар aleksej.demenev
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums bija Courtyard Suites. Lai arī materiā lu apsvē rumu dē ļ izvē lē ts vienkā rš ā kais, tas arī izrā dī jā s nepieklā jī gi š iks. Viss ir ļ oti svinī gi un pompozi, kā ī stā pilī . Numurā ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai no milzī gas gultas lī dz seifam un kabeļ televī zijai. … Tomēr ▾ Mums bija Courtyard Suites. Lai arī materiā lu apsvē rumu dē ļ izvē lē ts vienkā rš ā kais, tas arī izrā dī jā s nepieklā jī gi š iks. Viss ir ļ oti svinī gi un pompozi, kā ī stā pilī . Numurā ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai no milzī gas gultas lī dz seifam un kabeļ televī zijai. Man patika pakalpojums, it kā jū s nebū tu Krievijā . Un ir arī izcils restorā ns, pā ris reizes cienā jā mies ar brokastī m istabiņ ā , viss bija brī niš ķ ī gi.
Parādīt vairāk »


iemiesojums IamElzaMiron
Pirmo reizi braucu uz Sanktpēterburgu un gribu visu izdarīt trīs dienu laikā. Apskatiet apskates vietas un iepērkaties dabiski. Izlasīju viesnīcas mājaslapā, tā atrodas pastaigas attālumā no centra. Vai tā ir patiesība vai reklāmas triks?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Valsts Ermitāža
Novērtējums 9.8
Krievija, Sanktpēterburga
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Svētā Īzaka katedrāle
Novērtējums 9.3
Krievija, Sanktpēterburga
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
Vasiļjevska sala
Novērtējums 10.0
Krievija, Sanktpēterburga
Arhitektūra, Daba, Stats

Отель Trezzini Palace расположен в Санкт-Петербурге, в 12 минутах ходьбы от Кунсткамеры. Отель оформлен в антикварном стиле. Исаакиевский собор находится в 15 минутах ходьбы от отеля. Отель Trezzini разместился на Васильевском острове, откуда можно легко добраться до таких достопримечательностей, как Старая биржа и Ростральные колонны, расстояние до которых составляет 1,5 км. До Эрмитажа и Дворцовой площади можно доехать за 10 минут.

Atrašanās vieta В 1 км от отеля Trezzini Palace находится станция метро Василеостровская, а Московский железнодорожный вокзал располагается в 2 остановках метро. По запросу предоставляется трансфер до аэропорта Пулково (20 км).
Viesnīcā
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
Telpu apraksts

Элегантные номера отеля Trezzini оформлены в античном стиле и оборудованы телевизором с плоским экраном. Ванные комнаты располагают полом с подогревом и биде.

Adrese Университетская набережная 21, Василеостровский район, Санкт-Петербург, Россия
FAQ