Old Flat Hostel na Sovetskoi 2*– Atsauksmes

8
Novērtējums 8.410
№12 viesnīcas reitingā Pēterburga
9.4 Numurs
9.4 apkalpošana
9.4 Tīrība
9.4 Uzturs
9.4 Infrastruktūra
Miniviesnīca un hostelis Old Flat atrodas Sanktpēterburgas vēsturiskajā centrā 1. Sovetskaya ielā, netālu no Ņevas prospekta, Moskovsky dzelzceļa stacijas un Ploshchad Vosstaniya metro stacijas. Netālu atrodas veikali, kafejnīcas, bāri, naktsklubi, kinoteātri.Vairāk →
аватар mar.gorobets2018
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ceļ ojumu uz Sanktpē terburgu viņ a plā nojusi jau iepriekš – bija jā atrisina daž i jautā jumi ar dokumentiem. Š ajā pilsē tā nav radu, nav arī draugu. Tā pē c diezgan akū ti pacē lā s jautā jums par izmitinā š anu. … Tomēr ▾ Ceļ ojumu uz Sanktpē terburgu viņ a plā nojusi jau iepriekš – bija jā atrisina daž i jautā jumi ar dokumentiem. Š ajā pilsē tā nav radu, nav arī draugu. Tā pē c diezgan akū ti pacē lā s jautā jums par izmitinā š anu. Es ierados pirmdien, atpakaļ piektdien. Manam budž etam cenas viesnī cā s ir Akhovskie. Tā pē c es nolē mu ī rē t gultu hostelī . Konsultē ja hosteli par padomju. Centrā lais un lē ts. Jā , apstā kļ i ir labi. Viņ a atnā ca un paskatī jā s. Protams, nav lieliski, bet principā derē s. Ja neizvē laties pā rā k grū ti. Es paliku tur č etras pilnas dienas. Ī paš a diskomforta nebija. Pā ris reiž u blakus istabā parunā jā mies pa nakti, tač u administrā cija ā tri pievē rsa uzmanī bu troksnim. Pē c 5 min. jau iestā jā s klusums. Ē du virtuvē un gatavoju pati. Telpas ir kopī gas, tā pē c neē rti. Kā arī labi.
аватар marina_ma198
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jau sen plā nojā m doties uz Sanktpē terburgu. Apskatiet apskates vietas, dodieties pastaigā . Bet, kad viņ i sā ka apsvē rt izmitinā š anas iespē jas, viņ i saprata, ka naudas nepietiek nekam pienā cī gam. Turklā t es gribē ju bū t tuvā k centram, lai pilnī bā izjustu pilsē tas skaistumu. … Tomēr ▾ Jau sen plā nojā m doties uz Sanktpē terburgu. Apskatiet apskates vietas, dodieties pastaigā . Bet, kad viņ i sā ka apsvē rt izmitinā š anas iespē jas, viņ i saprata, ka naudas nepietiek nekam pienā cī gam. Turklā t es gribē ju bū t tuvā k centram, lai pilnī bā izjustu pilsē tas skaistumu. Ilgi domā jā m un nolē mā m rezervē t vietu hostelī . Godī gi sakot, cerī bas bija vissliktā kā s. Tač u ierodoties sapratā m, ka viss nemaz nav tik slikti. Tajā brī dī cilvē ku bija maz, un visi cilvē ki bija adekvā ti. Personā ls apmierinā ts. Reģ istrā cija aizņ ē ma apmē ram 20 minū tes. Varat staigā t no Maskavas dzelzceļ a stacijas, un jums nav jā tē rē nauda par taksometru. Atraš anā s vieta ir vienkā rš i lieliska! Dzī ve rit pilnā sparā ! Izrā dā s, ka virtuvē var gatavot. Un ir arī veļ as maš ī na. Ī sā k sakot, mums bija lieliska nedē ļ a.
аватар nayda82
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sanktpē terburgā jau 3 reizes, kvalifikā cijas celš anas kursi. Arī š ajā hostelī palieku 3 reizes, iepriekš rezervē ju 2-vietī gu istabu, dzī voju viens. Apmierinā ts ar visu - no hosteļ a atraš anā s vietas lī dz cenai. Turklā t tas ir tī rs, mierī gs — ar mani nekad nav bijis jautrī bas un trokš ņ aini viesi. … Tomēr ▾ Sanktpē terburgā jau 3 reizes, kvalifikā cijas celš anas kursi. Arī š ajā hostelī palieku 3 reizes, iepriekš rezervē ju 2-vietī gu istabu, dzī voju viens. Apmierinā ts ar visu - no hosteļ a atraš anā s vietas lī dz cenai. Turklā t tas ir tī rs, mierī gs — ar mani nekad nav bijis jautrī bas un trokš ņ aini viesi. Sveicinā ti sveica, pavadī ja. Cena pievilcī ga un viss ir blakus - institū ts un visas interesantā s un vē sturiskā s vietas.
аватар Tasha132
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nebiju domā jusi, ka hostelis var atstā t normā lu iespaidu. Bet "Old Flat" patieš ā m ir laba vieta, kur palikt pa nakti. Tī rs, kā rtī gs, satikts un noskatī ts. 2 naktis klusa atpū ta pē c saspringtā m dienā m, brokastis uz vietas un galvenais pilsē tas centrs. … Tomēr ▾ Nebiju domā jusi, ka hostelis var atstā t normā lu iespaidu. Bet "Old Flat" patieš ā m ir laba vieta, kur palikt pa nakti. Tī rs, kā rtī gs, satikts un noskatī ts. 2 naktis klusa atpū ta pē c saspringtā m dienā m, brokastis uz vietas un galvenais pilsē tas centrs. “Centra” vairs nav - viss ir tuvu, un kā du dienu mē s vienkā rš i pastaigā jā mies. Mē s fotografē jā mies. Pē teris ir Pē teris. Un tas ir labi, ka jū s varat atrast naktsmā jas par pieņ emamā m cenā m, ietaupī t naudu un iegā dā ties papildu ekskursiju.
аватар ZaremaTur
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Agrā k biju piesardzī gs pret hosteļ iem, jo ​ ​ nedomā ju, ka tā dā s vietā s var normā li atpū sties. Mani draugi devā s brī vdienā s uz Pē terburgu un uzaicinā ja mani. Kā izrā dī jā s, tā nebija pirmā reize, kad viņ i piestā ja Vecajā dzī voklī . … Tomēr ▾ Agrā k biju piesardzī gs pret hosteļ iem, jo ​ ​ nedomā ju, ka tā dā s vietā s var normā li atpū sties. Mani draugi devā s brī vdienā s uz Pē terburgu un uzaicinā ja mani. Kā izrā dī jā s, tā nebija pirmā reize, kad viņ i piestā ja Vecajā dzī voklī . Mē s visi ieņ ē mā m desmitvietī gu istabu, tā pē c ar mums nebija neviena sveš inieka. Ierodoties pamanī ju, ka apkā rt valda tī rī ba. Pē c daž ā du raidī jumu skatī š anā s pat paskatī jos zem matrač a. Es neko neatradu) Kopumā , ja vē laties doties uz Sanktpē terburgu ar lielu kompā niju un nelielu naudas summu, bet esat tī rs cilvē ks, iesaku apmesties š ajā hostelī .
аватар KatyTitova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es pirmo reizi dzī voju hostelī . Kaut kā neiedomā jos, ka bū s jā kā pj augš ā un jā guļ kā vilcienā . Bet pati vainī ga, vajadzē ja jau iepriekš rezervē t. Kopumā tas joprojā m bija labi. Tomē r tas nav vilciens - nedreb, un ir tī rs, tikai neē rti bija, ka vienā istabā bija puiš i un meitenes, un viss, viss, bet otrajā dienā jau pieradu, nav nekā tā da. … Tomēr ▾ Es pirmo reizi dzī voju hostelī . Kaut kā neiedomā jos, ka bū s jā kā pj augš ā un jā guļ kā vilcienā . Bet pati vainī ga, vajadzē ja jau iepriekš rezervē t. Kopumā tas joprojā m bija labi. Tomē r tas nav vilciens - nedreb, un ir tī rs, tikai neē rti bija, ka vienā istabā bija puiš i un meitenes, un viss, viss, bet otrajā dienā jau pieradu, nav nekā tā da. ka. Atkal vienā vilcienā arī braucam kupejā ar jebkuru, tā tad. . . Serviss ļ oti labs, var izmantot datoru, televizoru, veļ asmaš ī nu. Duš a ir tī ra. Bū tī bā viss ir tik tī rs. Tas viss ir pieklā jī gi, lai ko jū s teiktu, Pē teris ir Pē teris.
аватар veronikasamojlova811
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Hosteļ a pakalpojumi ir diezgan pieņ emami. Mums bija lidojums ar lidmaš ī nu un pē c tam ar vilcienu uz mā jā m. Un mē s apsvē rā m labā ko variantu - palikt stacijas tuvumā . Rezervā cija hostelī izdevā s uzreiz, bez problē mā m atbraucā m un iekā rtojā mies. … Tomēr ▾ Hosteļ a pakalpojumi ir diezgan pieņ emami. Mums bija lidojums ar lidmaš ī nu un pē c tam ar vilcienu uz mā jā m. Un mē s apsvē rā m labā ko variantu - palikt stacijas tuvumā . Rezervā cija hostelī izdevā s uzreiz, bez problē mā m atbraucā m un iekā rtojā mies. 4-vietī gs ekonomiskais - diezgan pieklā jī gi apstā kļ i atpū tai. Neviens mū s netraucē ja, cilvē ki dzī voja kaimiņ u istabā s mierī gi un adekvā ti. Neviens neklī da, neviens nesmē ķ ē ja. Istaba silta, wi-fi, laba gulta, nav taukaina. Protams, draugi mū s atrunā ja no nakš ņ oš anas hostelī , bet mē s uzstā jā m uz savu, un mē s to nemaz nenož ē lojam.
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Rezervē ju 2-vietī gu istabu, dabū ju 4-vietī gu, parastu baraku. … Tomēr ▾ Rezervē ju 2-vietī gu istabu, dabū ju 4-vietī gu, parastu baraku.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums oldflathostel
‹ Viesnīca Old Flat Hostel na Sovetskoi 2*
Atrakcijas
Valsts Ermitāža
Novērtējums 9.8
Krievija, Sanktpēterburga
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Svētā Īzaka katedrāle
Novērtējums 9.3
Krievija, Sanktpēterburga
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
Vasiļjevska sala
Novērtējums 10.0
Krievija, Sanktpēterburga
Arhitektūra, Daba, Stats

Мини-отель и хостел Old Flat квартирно-гостиничного типа находятся в историческом центре Санкт-Петербурга на 1-ой Советской улице, недалеко от Невского проспекта, Московского вокзала и станции метро Площадь Восстания. Рядом находятся магазины, кафе, бары, ночные клубы, кинотеатры.

Atrašanās vieta 16 км от международного аэропорта Пулково. 3 км от Эрмитажа. 2,5 км от Казанского собора.
Viesnīcā

Чай, кофе (растворимый).

Мини-кухня самообслуживания в мини-отеле, кухня со всем необходимым оборудованием в хостеле. Питьевая вода от стационарной фильтрующей системы.

Бытовая техника: телевизор, стиральная машина, холодильник, микроволновая печь, фен, утюг, поттер с горячей и холодной водой, бойлер для бесперебойной подачи горячей воды, обогреватель, вентилятор.

Офисная техника: компьютер в холле в хостела, принтер, сканер, копир.

Wi-Fi (доступен во всех помещениях).

Городской телефон в холле и некоторых номерах (без междугородней связи).

Чистые номера, туалеты и душевые. Уборка проводится ежедневно.

Свежее постельное бельё и полотенца.

Предметы быта: гладильная доска, сушка для белья.

Аптечка первой медицинской помощи.

Платно: одноразовые гигиенические наборы, тапочки, беруши, маска для сна, карты города; визовая поддержка (приглашения) для иностранных граждан; экспресс-регистрация для иностранных граждан.

  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports Прокат роликовых коньков, мопедов и велосипедов. Организация экскурсионного обслуживания, школьные туры.
  • ekskursiju organizēšana
Adrese Санкт-Петербург, 191036 1-я Советская улица, д. 12, пом. 1
Tālruņi: +7(812) 717-84-90, +7-952-096-57-90
Tīmekļa vietne: Old Flat Hostel na Sovetskoi
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.