Par pārtiku. SimPOMPONČIKOVO!

11 Janvāri 2018 Ceļošanas laiks: no 01 augusts 2017 ieslēgts 01 augusts 2017
Reputācija: +6110
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Ir pagā jis ilgs laiks. Kā ds barons vā rdā Pompons reiz ieradā s Krievijā . Viņ am patika viss: blī vi mež i, plaš i lauki un zilas upes. Bet visvairā k viņ am patika krievu virtuve. Un tautas virtuve. Nepretenciozs okroshka, pankū kas, kvass ...Tomē r virtuļ i kļ uva par visbriesmī gā ko barona mī lestī bu. Sulī gs, ar eļ ļ ainā m mucā m, bagā tī gi pā rkaisī ts ar pū dercukuru. Cik no tiem viņ š ē da garajā s krievu ziemā s! Bet š efpavā rs, kurš kopā ar baronu ieradā s no tā lā m zemē m, diemž ē l nepaguva saprast gatavoš anas mā kslu. Un bez virtuļ iem barons vairs neredzē ja savu dzī vi. Rezultā tā vecumdienu viņ š sagaidī ja Krievijā . Tā kā barons bija ne tikai maniaks rijē js, bet arī maniaks ceļ otā js, pirms savas nā ves viņ š lika atvē rt iestā ž u tī klu, kur visiem ceļ otā jiem pasniegtu virtuļ us, kas tos mī lē ja, un smiltsē rkš ķ u tē ju.

Ir pagā juš i daudzi gadi. Un tas viss piepildī jā s. Lai gan, godī gi sakot, vietnē

com / " rel="nofollow"> federā lā virtuļ u tī kla vietne viss š is stā sts tiek izstā stī ts pavisam savā dā k: ). Bet tas, ka" Pomponč ikā "Paļ už ž as ciemā netā lu no Brjanskas mē s izmē ģ inā jā m lieliskus virtuļ us - tas ir fakts. >

Pa ceļ am uz Maskavu pamanī ju zī mi:

Arī paš u Paluž ž u pā rsteidza fakts, ka vietē jie pa marš rutu tirgo kukurū zu, kas tiek vā rī ta turpat ceļ malā lielos č uguna katlos. Pat lietū : ). Diemž ē l š ī pati lietusgā ze vakarā ceļ ā uz turieni neļ ā va nofotografē ties. Un agri no rī ta atpakaļ ceļ ā nebija neviena tirgotā ja. Bet "Pomponč iks" mū s jau gaidī ja:

Interjers ir jautrs un neatlaidī gs:

Garī gais personā ls. Izvē lne ir informatī va un pieejama:

Č eburekus š eit pasniedz kā bē rnī bā ceptu mammu: visplā nā kajā mī klas loksnē tiks ietī ts sulī gs maltā s gaļ as gabals. Fotoattē lā redzamā s brilles ir ī paš i novietotas, lai jū s varē tu novē rtē t gadī juma mē rogu:

Pinchiki… Tā nav tikai cepta mī kla. Tie ir virtuļ i ar lielo burtu "P". Ak, kā es tos noauju priež u birzī netā lu no Č erņ igovas mā jupceļ ā ! Un viņ a nož ē loja tikai vienu: ka Viņ a nebija viņ us asimilē jusi tur, uz vietas. Es zinā tu, ka tā s ir tik skaistas - ar piecā m lietā m nepietiek: ):

Tā tad, ja uz š osejas redzat zī mi "Pomponchik" - droš i novietojiet savu "dzelzs zirgu", ienā ciet un pasū tiet. Tomē r esiet modrs. Ē diens ir garš ī gs. Garš ī gi uz vietas. Garš ī gas ziņ as. Asociā cija garantē ta. Lai gan cenu zī me pē c Ukrainas standartiem nav lē ta.

Divi č ebureki, pieci virtuļ i un divas smiltsē rkš ķ u tē jas mums izmaksā ja veselas 475 (kas pē c Valsts bankas kursa ir aptuveni 200.00 grivnas, un salī dzinā jumam diena Č erņ igovas viesnī cā maksā ja 350.00 grivnas). Bet, ņ emot vē rā , ka "pomponu bankets" ilga visu atpakaļ no Krievijas lī dz Ukrainai, tas ir gluž i tas pats.

Kopumā š oreiz viņ us pā rsteidza ne tikai ceļ a seguma kvalitā te (varbū t tā ir tikai uz Gomeļ as-Maskavas š osejas, nezinu), bet arī lielais ceļ malas infrastruktū ras apjoms. Salī dzinot ar pieredzi pirms č etriem gadiem, ir progress. Tagad ir vieta, kur paē st un atpū sties. Vienī gais "bet": kafija uz ceļ a ir neticami dā rga (divas "kafijas" vidē ji ir 180-220 RUR, ti, apmē ram 77-95 UAH).

Bet vietē jā FM radio mū su Monatic visur "groza galvu", un "Lisapetny Battalion" nenogurstoš i sacenš as ar "Lisapet, it kā tanks" ...Nu, lai beigtu pie galvenā s nots, es pastā stī š u. jū s zinā tkā re no vē stures "Pomponč ika".

Uzņ ē mums praktizē navigā cijas reklā mu: uz lielceļ iem uzstā da stendus, kas norā da attā lumu lī dz tuvā kajai kafejnī cai. Pomponchyk reklā ma uz Ļ eņ ingradas š ose tika uzcelta uz pieticī gas ciemata mā jas jumta, vienojoties ar viņ a saimnieci, veco vecmā miņ u. Reiz stiprs vē jš saplē sa š o reklā mas baneri un, krī tot, gandrī z nopostī ja mā jas jumtu. Kad baneris (un tajā paš ā laikā jumts) tika salabots, celtņ a sija nokrita un salauza lieveni. Nā kamā remonta laikā "saī sinā jā s" celtņ a uzstā dī š ana, kā rezultā tā aizdegā s ž ogs...Bet, viņ i saka, vecmā miņ a, kuru baldriā na personī gi pielodē ja "Pomponč ika" vadī ba, neliedza tī kla tā lā ku darbī bu. tā pussabrukuš ais ī paš ums. Tā tad, ja kā ds brauks garā m "Pomponč ikam" no Maskavas uz Sanktpē terburgu - lū dzu tur ar to baneri : ).

Un man ir viss. Un nav spē ka paciest. Atrada recepti. Es ieš u cept virtuļ us.

Rakstnieki: Protams, tagad rakstī t kaut ko par Krieviju ir nedaudz nepareizi. It kā Š tirlics bū tu ievietojis TurPravda recenziju par kafejnī cu Elephant. Bet es patiesi ticu, ka karš beigsies, nozagtais tiks atdots Ukrainai, un mē s atkal mā cī simies dzī vot mierā . valstis. Galu galā kaimiņ us neizvē las. Un "mā jokļ u maiņ a" kartē s nav iespē jama. Bet pateicoties TurPravda es pazī stu ļ oti labus cilvē kus Krievijā . Patiesī bā š is stā sts ir mans sveiciens viņ iem.

PP: Bū š u pateicī gs, ja iespē jamajos siž eta komentā ros nepieskartos politikas un kara tē mai.

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
 Вывеска
Поначалу, увидев словосочетание
 Интерьер кафе
Интерьер кафе
Меню и ценник
Меню и ценник
Облепиховый чай, кстати, был не из пакетика. И не разбавленное водой варенье. А реально перетертая с сахаром облепиха. Вкуснотааа! Я представляю, как здорово пивнуть такого чайку зимой в мороз.
Жалкие остатки пончиков :(
Меню и ценник
Меню и ценник
Līdzīgi stāsti
komentāri (42) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums