Sibīrija ir forša!

21 Jūnijs 2017 Ceļošanas laiks: no 10 Jūnijs 2017 ieslēgts 12 Jūnijs 2017
Reputācija: +9
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Daudzi no mums mē dz ceļ ot uz ā rzemē m, lai meklē tu interesantas vietas. Bet mē s visi kaut kā aizmirstam par savu valsti ar tā s lielisko vē sturi, lielisko dabu un interesantiem cilvē kiem. Kā ds, tā pat kā ā rzemnieki, uzskata Sibī riju par vietu, kur pa ielā m tieš ā m staigā gandrī z lā č i, un cilvē ki dzī vo kā aizpagā juš ajā gadsimtā ! Es biju pā rliecinā ts par š ī viedokļ a maldī gumu, kad apmeklē ju Baikā lu. Un š eit ir vē l viens ceļ ojums uz Sibī rijas pilsē tā m.

Talitsa. Maza pilsē tiņ a, kurā dzimis un dzī voja slavenais Pols Zī berts, mū su brī niš ķ ī gais skauts Nikolajs Kuzņ ecovs! Lasot D. Medvedeva grā matu “Tas bija pie Rovnas”, mē s visi gribē jā m kļ ū t tā di kā VIŅ Š , š is patriots – partizā ns. Tā pē c muzeja ē kā ieej ar vieglu satraukumu, un gides stā stu laikā daudziem acī s sariesā s asaras.

N. Kuzņ ecova muzejs.


Vē l viena brī niš ķ ī ga pilsē ta ir Tjumeņ a. Jā , tā ir tumsa! - daudzi cilvē ki domā . Un pē kš ņ i jū s redzat tī ras platas ielas, greznu uzbē rumu...un vecas mā jas ar kokgriezumiem!

Mī lē tā ju tilts Tjumeņ ā .

Tjumeņ a

Un gide Marina Safina - "Tirgotā js Apollinaria" valdzina ar stā stu par seno un mū sdienu Tjumeņ u.

Kā tirgotā js mums iedeva tē ju!

Starp citu, arī Tjumeņ as rū pnī cas konfektes ir lieliskas! Bet jums jā iet tā lā k. Mū su brī niš ķ ī gā autobusa gide Dashenka Ryapusova iepazī stina ar to vietu vē sturi, kurā m ejam garā m. Viss ir interesants un informatī vs. Un tad mē s nonā kam Toboļ skā , Erš ovas pilsē tā , decembristi un Mendeļ ejevs! Tik daudz interesantu lietu bijuš ajā Sibī rijas galvaspilsē tā ! Protams, vispirms mē s paklanī simies slavenajiem kapiem.

Un tad Toboļ skas Kremlis! Atklā tas telpas bez pā rtaisī juma, bez gluduma, viņ š ir tā ds pats kā jaunī bā - majestā tiski tempļ i, koka nokā pš ana uz kalna pakā jē , uz kuras viņ š atrodas

Kremlī tiek uzņ emta jauna filma.

. Š obrī d Tobolskas Kremlī tiek uzņ emta filma "Tobols". Gaidī sim pirmizrā di, jo esam gandrī z dalī bnieki!

Ainava.

Abolaksky klosteris. . . Tagad š ķ iet, ka vienkā rš i nav iespē jams neapmeklē t š ā du vietu - tur ir tā da ž ē lastī ba! Koka arhitektū ra, pastaiga pa Irtiš u – neaizmirstams piedzī vojums!

Irtiš as banka.

Turklā t mē s bijā m gandarī ti par varavī ksni virs Irtiš as, ko fotografē jā m no mū su kuģ a dē ļ a! . Un tikš anā s ar G. Rasputina muzeja ī paš nieku daudzus iedvesmoja viņ a dzī ves dziļ ā kai izpē tei.

Š o varavī ksni mē s redzē jā m no kuģ a pastaigas laikā .

Ar grā matu par G. Rasputinu autoru un muzeja ī paš nieku M Smirnova.

Š is nav stā sts, tas ir tikai apskats par visu, ko esam redzē juš i, apbrī nojuš i, uzzinā juš i. Jo par Sibī riju var runā t bezgalī gi. Puiš i! Sibī rija ir forš a!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Музей Н.Кузнацова.
Мост влюблённых в Тюмени.
Тюмень
Как нас чаем купчиха поила!
В Кремле идут съёмки нового фильма.
Декорации.
Берег Иртыша.
Вот такую радугу мы видели с борта теплохода во время прогулки.
С автором книг о Г.Распутине и хозяйкой музея М. Смирновой.
Вот она, старина!
И резьба по дереву.
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums