Ziemas brīvdienas sanatorijā "Krievija" Belokurikha

10 Janvāri 2017 Ceļošanas laiks: no 02 Janvāri 2017 ieslēgts 06 Janvāri 2017
Reputācija: 0
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Ziemas sezona rit pilnā sparā . Stā stot, kur var doties 2017. gadā , ir vē rts atcerē ties sniegoto Atlay.

Belokurikha ir attī stī ts federā ls kū rorts ar modernu infrastruktū ru. Tas atrodas Belokurikhas upes ielejā Altaja pakā jē.240-250 m augstumā virs jū ras lī meņ a. Plaš i zinā mi ir kū rorta dabas apstā kļ i, kuriem ir vispā rē ja ā rstnieciska iedarbī ba uz visu cilvē ka organismu.

Kū rortam ir vairā kas atš ķ irī gas iezī mes:

  • maigs klimats: Belokurikhā ir gandrī z tikpat daudz saulainu dienu kā Krimas un Kaukā za kū rortos, ziemas ir maigas un sniegotas;
  • unikā li dabas apstā kļ i: atraš anā s vieta pakā jē nodroš ina kū rortam tī ru skujkoku mež u gaisu, termā lie avoti un dzeramais minerā lū dens atrodas tieš i Belokurikhā ;
  • atrakcijas: dabiskas un mā kslī gas - Sv. Nikolaja Brī numdarī tā ja baznī ca, č etru brā ļ u klints, mī lestī bas vā rti, vecais hidropā tisks, Cerkovkas kalns utt. ;
  • slē poš anas kū rorts.

  • Š odien Belokurikha ieņ em vadoš o vietu starp lē tajiem slē poš anas kū rortiem Krievijā un kaimiņ valstī s. Sanatorija "Krievija" sniedz plaš as iespē jas aktī vai ziemas atpū tai. Tie ietver:

  • Sava slē poš anas trase, kas atrodas kū rorta teritorijā . Trase pieder zaļ ajai kategorijai, tas ir, tā ir piemē rota iesā cē jiem slē potā jiem un snovbordistiem. Trases garums 320 m. Nogā zē ir vilkš anas pacē lā js. Ē rtu slē poš anu nodroš ina trases sagatavoš ana ar sniega kaķ i. Nomas punktā var iegū t nepiecieš amo inventā ru. Turklā t kū rorta darbiniekiem ir profesionā li instruktori, kas ir gatavi sniegt slē poš anas vai snovborda apmā cī bas pakalpojumus. Kū rorta viesiem ir akcija - pacē lā js strā dā bez maksas.
  • Sanatorijas teritorijā atrodas vienī gā kū rorta distanč u slē poš anas trase, kas ved cauri priež u mež am. Trase piemē rota klasikai un slidoš anai. Marš ruta sagatavoš anu veic sniega kaķ is.
  • Slidotava atrodas blakus ekoviesnī cai "Echo". Slidas var aizņ emties inventā ra nomā .
  • Jā š ana ar zirgiem. Kū rortā ir izstrā dā ti vairā ku veidu marš ruti izjā dē m ar zirgiem. Pastaigas notiek instruktora uzraudzī bā .
  • Sniega motociklu tū res. Marš ruta iespē jas tiek piedā vā tas gan ekstrē mai, gan mierī gai braukš anai. Braucienus pavada instruktors.
  • Sī kā ka informā cija par ziemas brī vdienā m Belokurikha sanatorijā Rossija ir sniegta oficiā lajā tī mekļ a vietnē .

    ZAO Rossija sanatorija

    Belokurihas kū rorts

    Tā lrunis: 8-800-250-37-70

    E-pasts: info@sanrussia. ru lv

    Tī mekļ a vietne: https://www. sanrussia. ru/">https://www. sanrussia. ru/"> sanrusija. lv

    Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
    Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
    Līdzīgi stāsti
    Rādīt citus komentārus …
    iemiesojums