Ekskursija ar risku dzīvībai Ekskursija "Dziļā Krievija"

13 Novembris 2016 Ceļošanas laiks: no 04 Oktobris 2016 ieslēgts 06 Oktobris 2016
Reputācija: +142.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Tā tad. Novembra brī vdienā s nolē mā m nepalikt mā jā s. bet aizej kaut kur. Man iekrita akcijas "Travel Store" no Maskavas izsludinā tā tū re- "Dziļ ā Krievija". Mē s jau esam ceļ ojuš i ar š o uzņ ē mumu un mums ir labs viedoklis par viņ u ceļ ojumiem.

Tā tad autobusa tū re uz Novgorodas un Tveras apgabaliem 3 dienas. Nu mē s devā mies. Ko mums solī ja tū res programma? Nu, pirmkā rt, protams, brauciens ar "tū res klases ā rzemju autobusu" (domā ju, lai viņ i uzraksta, kurā gadā tas rydvan (papildklase) ir.

Pirmā pietura ir ekskursija pa unikā lo kompleksu "Terem laimes putni".


-". Š is ir pasakains koka tornis, zem kura augstajā m plaš ajā m velvē m ir paslē pti ī sti dā rgumi! Kompleksa muzeja daļ ā iepazī sies ar “suverē nā ceļ a vē sturi un to apkā rtē jo pilsē tu un ciemu amatniecī bu. Ī paš i spilgti un krā saini ir atspoguļ ota Torzhok zelta izš ū š anas nozares vē sture. Š eit, unikā lā kompleksa uzņ ē muma veikalā , jū s varat iegā dā ties izstrā dā jumus no Torzhok zelta izš uvumiem, Khokhloma gleznas, Gzhel keramikas, Klin Ziemassvē tku dekorā cijas un ļ oti daudzus tautas amatniecī bas š edevrus. Skaistā kompleksa "Laimes putni" mā jī gā teritorija ir iekopta atpū tas oā ze ar lapenē m, soliņ iem, pasaku figū riņ ā m, dekoratī vu tiltiņ u un ī stu aku ar dzidru avota ū deni. Š eit, Krievijas pankū ku kompleksā , ieturē sim gardas pusdienas no ekoloģ iski tī riem ciema produktiem, bet desertā gardā s pankū kas, kuras Maskavā pat nepamē ģ inā si! Privā tā s viensē tas lauksaimniecī bas produkcijas mini tirdziņ ā var iegā dā ties iemī ļ otos produktus, kā arī mež a veltes - sē nes, ogas, rasolus.

--Uzreiz jā saka, ka tā tieš ā m var bū t pasaka vasarā , bet vē lā rudenī un pat sniegā . vē jš un lietus....Vakariņ as nebija un nebija slikti. Bet pat tā parastā "ē dnī ca" - tas ir, atgā dinā ja ē dienu parastā kā da uzņ ē muma vai iestā des ē dnī cā . Parastais borš č s katlā , otrais un tē jas maisiņ i ar pankū kā m (pareizā k sakot, ar vienu pankū ku uz tū ristu brā li) Tas ir viss. Vai ir jā skaidro, ka š ā dos laikapstā kļ os nevienā minitirgū preces nebija? Nu viss tornis "Laimes putni" principā ir veltī ts vietē jā m amatniecē m-zelta izš uvē jā m.

- Izbraukš ana uz Viš nij Voloč oku. Apskates ekskursija pa Viš niju Voloč oku.

Nu, Viš nij Voloč eka, tā pat kā daudzas citas provinces pilsē tas. Nu, ekskursija tā dā paš ā stilā . -izrā dot bijuš ā s tirgotā ju ē kas, skolas un citus apskates objektus. pā rbaudiet tempļ os, kur ir vietē jā s brī numainas ikonas. Regulā ra apskates ekskursija. Tiesa, kā rtē jo reizi brī nos, kā pē c mē s tā izturamies pret suvenī riem? pieprasī jums ir, bet paš u suvenī ru nav. Vienī gais suvenī ru veikals centrā , kuru mums rā dī ja, bija slē gts. tā pē c, lai cik daž ā di Ē ģ iptes, Turcijas un Taizemes lamā tu, š is ir jebkurai izvē lei. uz katra soļ a kā (piedod) netī rī ba rudenī .

-- Izbraukš ana uz Valdai. Ekskursija uz Svyatoozersky Iversky vī rieš u klosteri Saskaņ ā ar procedū rā m, par kurā m es rakstī š u zemā k, mē s ieradā mies š ajā brī niš ķ ī gajā vietā jau tumš ā laikā . Apskatī jā m klosteri, noklausī jā mies informā ciju par to un Valdai. Mē s devā mies uz vienu no tempļ iem. .

--Izbraukš ana uz Borovič u pilsē tu (70 km. ). Vakara reģ istrē š anā s un izmitinā š ana viesnī cā

Izbraucā m no Valdai 17:00 un ieradā mies viesnī cā Borovič os 22:00.

tā tad nebija runa par kā du programmā solī to boulingu, bet gan par akvaparka apmeklē jumu. kas atrodas š ajā sporta kompleksā (OLYMP), lielā kajai daļ ai nebija jautā jumu, jo visi bija noguruš i. .

2. diena "Dziļ ā Krievija ir alu un ū denskritumu valsts. "


š ī s dienas pē dē jais posms bija ekskursija uz A. V. Suvorova muiž u-muzeju. Liels paldies visiem muzeja darbiniekiem, kuri novadī ja mums š o ekskursiju un gaidī ja mū s - jo mū su autobuss atkal kavē jā s! Un atkal muzejs-ī paš ums mē s! paskatī jos tumsā ! Tiesa, ierodoties viesnī cā , devā mies uz akvaparku un ar prieku izbaudī jā m peldē š anos!

3. diena - Ekskursija pa Borovič u pilsē tu. Viss bija kā ekskursijā pa Viš niju Voloč oku - tā s paš as tirgotā ju mā jas, cara laika skolas un citas tā laikmeta vietas. Tā bija taisnī ba, apmeklē jot vietē jo muzeju, mums patika muzejs. Tad mū s gaidī ja garš ceļ š mā jup.

Kā pē c mans stā sts saucas "Dzī vī bas riska tū re", ja viss noritē ja labi? Kā parasti, jebkuras ekskursijas beigā s tū ristiem tiek izsniegtas anketas, kurā s viņ i vē rtē . Mē s esam piegā dā juš i:

5-par tū ri kopumā TIKAI ciemam un puiš u dē ļ , kuri tik ļ oti centā s otrajā dienā uz Msta. Vispā r uzņ ē muma darbiniekiem ieteiktu vai nu rakstī t patiesī bu, vai pā rā k neizskaistinā t.

4-ekskursija uz ū deni - nē , no profesionā lā s darbī bas viedokļ a viss bija kā rtī bā , bet pat tā nevar turpinā t par tū ristiem, kas pā rkā pj kā rtī bu (pat ja tie ir bē rni)

2 transportē š anai. Fakts ir tā ds, ka 2. ekskursijas dienā mē s uzzinā jā m, kā pē c mū su autobuss vienmē r kavē jas un brauc tik lē ni, jo redzē jā m, ka VISS GUMIJAS "PLIKS" tieš ā nozī mē , tas ir, nolietots gandrī z lī dz vadam! ! ! Un ar tā du autobusu braucā m 3 uz nomaļ ā s vietā s pa rudens ceļ iem! Turklā t, izrā dā s, ī si pirms tam cita grupa ATSAKA un pilnā sastā vā doties ekskursijā ar š o š oferi š ajā autobusā ! NEOPLAN uzņ ē muma autobuss, š ķ iet, no 1970. -80. Durvis nepā rtraukti iestrē guš as, š oferis nez kā pē c ieslē dz aizmugurē esoš o amortizatoru un autobusa telpā ieplū st auksts gaiss. Un 2dien, kad atgriezā mies no ciemata, izrā dī jā s, ka š oferis aizslē dza autobusu un izgā ja no rindas, kur dzert tē ju! Veidlapas noslē gums acī mredzot ir svarī gā ks par naudu par veselī bu un mums paveicā s ar laikapstā kļ iem, citā di diez vai mē s vispā r bū tu tikuš i lī dz mā jā m! Vispā r es nezinu, kā š is auto vispā r varē ja iziet apskati. Neoplan zī mola autobusa numurs-n434xm 177 reģ . Š ofera vā rds ir Timurs. privā tais autobuss.


5 izvietoš anai. lielisks sporta komplekss. Parasta istabiņ a, bet viss kā rtī bā . tī rs un ē rts. nekā du sū dzī bu.

5-uzturs. bez liekumiem, bet mums svarī gā kais ir kā pagatavots nevis ko. Nav nekā du pretenziju.

Kopumā nolē mā m ar š o kompā niju vairs neiet. jo ī paš i tā pē c, ka izrā dī jā s, ka viņ i visu laiku nolī gst š o autobusu un š o vadī tā ju.

Man nav sū dzī bu par Travel Store. Viss, kas rakstī ts iepriekš , ir mans personī gais viedoklis.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Терм Птицы-счастье.наверне летом тут отлично?
Ворота Иверского монастыря
памятники Вышнего Волочка(центр)
резина на нашем автобусе
Вот на такой резине мы и едздили!
Вот он наш-
пороги на Мсте
Вот такие там места!
Вокзал г.Боровичи.
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums