Arabeska 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 7.010
7.5 Numurs
9.0 apkalpošana
9.5 Tīrība
9.0 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Listvjankas ciematā, 5-10 minūšu gājiena attālumā no galvenajiem tūrisma objektiem: Baikāla muzeja, nerpinaria, skatu laukuma pretī Šamaņu akmenim un lifta uz Čerska kalnu. No visiem numuriem paveras skaists skats uz Baikāla ezeru.Vairāk →
аватар ulg83
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
devos ar vī ru pē c kā zā m, uzzinā ju par viesnī cu internetā . Lai lieliska atpū ta! ! ! Mē s paņ ē mā m superior divvietī gu numuru. Viens mī nuss, labiekā rtotas 2 vietas ar skatu uz pagalmu, istabā ir duš a ar tualeti, ir TV. … Tomēr ▾ devos ar vī ru pē c kā zā m, uzzinā ju par viesnī cu internetā . Lai lieliska atpū ta! ! ! Mē s paņ ē mā m superior divvietī gu numuru. Viens mī nuss, labiekā rtotas 2 vietas ar skatu uz pagalmu, istabā ir duš a ar tualeti, ir TV. Man ļ oti patika, ka ieejot viesnī cā jutā mies ļ oti ē rti, kaut kā kā mā jā s, nebija tā das sajū tas, ka esam sveš ā vietā . Viesnī ca tī ra, personā ls draudzī gs, parunā s, atbildē s uz visiem jautā jumiem, ieteiks kur doties un ko apskatī t. Viesnī cā ē dā m vienā di, cenas nav dā rgas, porcijas lielas, kvalitā te laba, vispā r gatavo kā mā jā s, zupa tā da bieza un sā tī ga, pā rē jais tā dā garā . Salī dzinā jumam ē dā m kafejnī cā s - cenas tur nav mazas, restorā nu porcijas nav lielas, vispā r izej pusbadā , protams noder, bet ē st gribas svaigā atvaļ inā jumā . Uz grī das ir arī ledusskapis un tē jkanna, tiks doti jebkuri trauki, sā kot no glā zē m lī dz š ķ ī vjiem un traukiem. Viesnī ca atrodas 5 minū š u gā jienā lejup no ceļ a un krasta, un tas nodroš ina mieru un klusumu, jū s nevarat redzē t un nedzirdē t automaš ī nas. Viesnī cā mums viss patika, tagad bū sim biež i viesi!
аватар startanik
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Viņ i grasī jā s dzī vot Arabeskā , tač u pā rdomā ja un pē c drauga ieteikuma apmetā s "Pie ezera". Kad ieradā mies vietā , izrā dī jā s, ka viesnī cas atraš anā s vietas apraksts nemaz neatbilst realitā tei. Nekonkrē tais "pie galvenajiem apskates objektiem" nozī mē , ka viesnī ca atrodas 300-500 metrus no ezera, kalnā . … Tomēr ▾ Viņ i grasī jā s dzī vot Arabeskā , tač u pā rdomā ja un pē c drauga ieteikuma apmetā s "Pie ezera". Kad ieradā mies vietā , izrā dī jā s, ka viesnī cas atraš anā s vietas apraksts nemaz neatbilst realitā tei. Nekonkrē tais "pie galvenajiem apskates objektiem" nozī mē , ka viesnī ca atrodas 300-500 metrus no ezera, kalnā . Netā lu no apskates vietā m atrodas Angaras avots, Limnoloģ ijas muzejs. Slē poš anas trase ar pacē lā ju ir kaut kur citur 15-20 ā trā gā jienā kalnā . Netā lu atrodas arī osta. Tas ir, viesnī ca paš ā Listvjankas sā kumā , braucot no Irkutskas. Ciema centrs (tirgus, nerpenā rija, pludmale, restorā ni, pā rtikas veikali) atrodas apmē ram trī s kilometru attā lumā . Ja jū s tuvosities ezeram no viesnī cas pa ī sā ko ceļ u garā m Limnoloģ ijas muzejam, jū s atradī sit sevi paš ā Angaras iztekā . Š ajā vietā ziemā nav iespē jams iziet uz ledus vai vasarā nolaisties ū denī . Lai tiktu pie ū dens (vai ledus), jā iet diezgan pieklā jī gs attā lums lī dz ciema centram.
Kopumā Arabeska atrodas skaistā vietā , bet atrodas tā lu no "galvenajā m apskates vietā m", un pats galvenais - no ikdienas pieprasī juma vietā m (veikali, bankas un pasta nodaļ as).
Transports (tomē r, tā pat kā viss pā rē jais Listvjankā ) ir dā rgs prieks. Mikroautobuss ciematā - 20 rubļ i (salī dzinā jumam Irkutskā - 12 rubļ i). Taksometrs - lī dz debesī m š ā diem attā lumiem - 150 rubļ i.
аватар alparusairk
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska viesnī cas atraš anā s vieta, netā lu no Listvjankas ciemata galvenajā m apskates vietā m. apkalpoš ana labā lī menī , ē dienu gatavoš ana mā jā s un laikā , par kuru vienojā mies. Numuri ir mā jī gi un tī ri. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī cas atraš anā s vieta, netā lu no Listvjankas ciemata galvenajā m apskates vietā m. apkalpoš ana labā lī menī , ē dienu gatavoš ana mā jā s un laikā , par kuru vienojā mies. Numuri ir mā jī gi un tī ri. . . Ja atrodaties uz Baikā la, iesakā m apmesties "Arabesque".
Байкал Прогулка на теплоходе по Байкалу


iemiesojums babin
+++
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums belnat
istaba diviem
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Гостиница расположена в посёлке Листвянка, в 5-10 минутах ходьбы от основных туристических объектов: Байкальского музея, нерпинария, смотровой площадки напротив Шаман-камня и подъёмника на гору Черского. Из всех номеров открывается прекрасный вид на Байкал.

Atrašanās vieta поселок Листвянка, 65 км от Иркутска
Telpu apraksts

Гостиница "Арабеска" секционного типа: два-три номера имеют общий санузел с душевой кабиной. Просторный холл с балконом, общий для двух или трех комнат, имеет две зоны: зона отдыха с мягкой мебелью и телевизором, а также обеденная зона с мини-кухней.

На верхнем этаже гостиницы расположены апартаменты с тремя спальнями в двух уровнях.

FAQ