Zhemchuzhnyi Bereg 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 3.010
pamatā
1 atsaukt
3.0 Numurs
2.0 apkalpošana
1.0 Tīrība
1.0 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
Viesu nams atrodas Vityazevo, 12 minūšu pastaigas attālumā no Zemčužinas pludmales. Blakus atrodas divas ēdnīcas, vīna darītava, veikali, autobusu pietura. Pa ceļam uz jūru atrodas dzeramā sūkņu telpa ar vietējo minerālūdeni.Vairāk →
аватар anuta.qwerty1987
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
mums nā cā s atpū sties caur tū risma aģ entū ru "BEACH", viņ i man piedā vā ja š o viesu namu. Istabas protams ar TV, kondicionieri, ledusskapi un vannasistabu, BET! ! ! ledusskapis - nekas netur durvī s, tur visi turē tā ji saplī suš i, attaisi vaļ ā un pa durvī m krī t ā rā ē diens, TV kanā li ī sti nerā da, kondicionieris tik neē rti piekā rts, ka iztecē ja mums visiem, un tad mē s paš i nolē mā m pā rkā rtot gultas tā , lai vismaz nepū stu virsū bē rniem, uz grī das nebija netī rumu, milzī gas putekļ u kā rtas, nā cā s to visu iztī rī t paš iem, putekļ u sū cē ju knapi dabū jā m no apkopē jas, putekļ u sū cē js, kā izrā dī jā s, ī sti nedarbojā s, tas nes vairā k netī rumu. … Tomēr ▾ mums nā cā s atpū sties caur tū risma aģ entū ru "BEACH", viņ i man piedā vā ja š o viesu namu. Istabas protams ar TV, kondicionieri, ledusskapi un vannasistabu, BET! ! ! ledusskapis - nekas netur durvī s, tur visi turē tā ji saplī suš i, attaisi vaļ ā un pa durvī m krī t ā rā ē diens, TV kanā li ī sti nerā da, kondicionieris tik neē rti piekā rts, ka iztecē ja mums visiem, un tad mē s paš i nolē mā m pā rkā rtot gultas tā , lai vismaz nepū stu virsū bē rniem, uz grī das nebija netī rumu, milzī gas putekļ u kā rtas, nā cā s to visu iztī rī t paš iem, putekļ u sū cē ju knapi dabū jā m no apkopē jas, putekļ u sū cē js, kā izrā dī jā s, ī sti nedarbojā s, tas nes vairā k netī rumu. Istabas visas netī ras, paklā ji tik netī ri, ka vienkā rš i smird pē c nekā! ! ! Cienī gi. mezgls arī viss netī rs, vietā m ir sē nī te, acī mredzot neviens nav noņ ē mis zirnekļ tī klu kopš paš as atvē rš anas. Principā murgs! ! ! Virtuve arī nav aprī kota, trauku nav vispā r. . Tik lielai mā jai, tik daudzā m ģ imenē m ir tikai 3 katli, 2 pannas, nekad nepietika ne š ķ ī vju, ne kausi, ne attaisā mo, ne naž u, precī zā k, bija viens un tas viss tika "izbā zts", nemaz negrieza, pat reizē m bija jā iet uz citu mā ju un jā ved tur. Ierodoties mums neviens pat nepiedā vā ja WI-FI, mē s paš i tī ri nejauš i uzzinā jā m no cilvē kiem, kas tur pā rbū vē ja 3. stā vu. Servisa nav, vai tieš ā m nav iespē jams parū pē ties par atpū tniekiem un radī t komfortu ! ! ! Saimnieces bē rni vienmē r iet apkā rt un uzvedas tik neadekvā ti, pat ar pieauguš ajiem, it kā bū tu saimnieki, un mē s nejauš i iekļ uvā m. Š o viesu namu nevienam neiesaku, nav nekā du ē rtī bu, gribas atbraukt atpū sties, bet izrā dā s kā das nepatikš anas, lai gan elementā rā m lietā m vajadzē tu bū t. Mā jas saimniece Marina vienmē r ir kaut kā neapmierinā ta, kad vajag kaut ko pajautā t, tad nekad neatradī si! IR TĀ DAS LIETAS, PAR MŪ SU SVĒ TKIEM RUNĀ JA! ! !


VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Lotosa ieleja
Novērtējums 9.3
Krievija, Anapa
Daba
Sukko ezers
Novērtējums 9.3
Krievija, Anapa
Atpūta, Daba

Гостевой дом расположен в 12 минутах ходьбы от пляжа «Жемчужина» в Витязево. Рядом находятся две столовые, винзавод, магазины, остановка. По дороге к морю располагается питьевой бювет с местной минеральной водой.

Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Кухня для самостоятельного приготовления пищи.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • bezmaksas wi-fi
Telpu apraksts

2-х-3-х местные номера со всеми удобствами.

2- х (3-х) местный номер эконом на цокольном этаже.

Istabās

Стандартные номера: душ и туалет в номере, телевизор, холодильник, кондиционер, возможна установка дополнительного места.

Номера эконом: душ и туалет на территории, в номере телевизор и вентилятор.

FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.