Rossiia 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 9.010
8.0 Numurs
9.0 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.7 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Sanatorija Rossija ir viena no lielākajām Belokurikhas sanatorijām, kas vienlaikus var uzņemt 600 atpūtniekus. Mūsdienu ēkas ir harmoniski ierakstītas starp slavenā Lāču baļķa priedēm. Kūrorts atrodas kūrorta zonas centrā.Vairāk →
аватар kruglik.ea
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vē lē jos padalī ties iespaidos par sanatoriju Rossija, kur maijā atpū š os. Man ir 61 gads, bet esmu aktī vs cilvē ks, man patī k apmeklē t jaunas vietas. Atnā cu uz sanatoriju ā rstē t artrī tu, jo pē dē jo 1.5 gadu laikā sā pes locī tavā s ir kļ uvuš as biež ā kas. … Tomēr ▾ Vē lē jos padalī ties iespaidos par sanatoriju Rossija, kur maijā atpū š os. Man ir 61 gads, bet esmu aktī vs cilvē ks, man patī k apmeklē t jaunas vietas. Atnā cu uz sanatoriju ā rstē t artrī tu, jo pē dē jo 1.5 gadu laikā sā pes locī tavā s ir kļ uvuš as biež ā kas. Tas mani izsita no ierastā dzī ves ritma. Es vairs neizturē ju un nolē mu doties ā rstē ties uz sanatoriju. "Krieviju" izvē lē jos pē c draudzenes ieteikuma (par ko viņ ai paldies). No viņ as viņ a dzirdē ja par izciliem speciā listiem, ā rstnieciskajā m dū ņ ā m un sanatorijas ā rstnieciskajiem ū deņ iem, kas viņ u vienkā rš i nostā dī ja uz kā jā m. Reģ istratū rā mani sagaidī ja ar smaidu, patī kams pā rsteigums bija pensionā ram 10% atlaide. Biju patī kami pā rsteigta par istabu: tī rī ba, komforts. Mani gaidī ja vē l daudzi pā rsteigumi: lielisks ē diens, pieklā jī gs personā ls, lieliska attieksme. Esmu bijis daudzā s vietā s un ar pā rliecī bu varu teikt, ka serviss un atmosfē ra š ajā kū rortā ir visaugstā kajā lī menī . Un tagad par vissvarī gā ko. Mana ā rste bija Semenikhina Jeļ ena Valerievna. Liels paldies par pacietī bu! Viņ a pieklā jī gi un draudzī gi atbildē ja uz visiem maniem jautā jumiem. Sniedza ieteikumus un padomus. Ā rstē š ana sanatorijā deva vienkā rš i lielisku rezultā tu, manas sā poš ā s locī tavas vairs par sevi neatgā dina. Es jū tu kustī bu brī vī bu kā agrā k! Es cenš os ievē rot visus Elena Valerievna ieteikumus. Vē lreiz paldies! Es pastā stī š u visiem saviem draugiem par tevi.
аватар v.yarmolova
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Steidzu padalī ties ar savu ceļ ojumu, pareizā k sakot kopī gu braucienu uz Rossija sanatoriju : ) Nolē mā m braukt ar kolē ģ iem no darba kopā atpū sties, bijā m pamatī gi noguruš i, lai gan likā s, ka tikko pavadī jā m Jauno gadu , bet mū su dvē sele gribē ja turpinā t! Kopumā. … Tomēr ▾ Steidzu padalī ties ar savu ceļ ojumu, pareizā k sakot kopī gu braucienu uz Rossija sanatoriju : ) Nolē mā m braukt ar kolē ģ iem no darba kopā atpū sties, bijā m pamatī gi noguruš i, lai gan likā s, ka tikko pavadī jā m Jauno gadu , bet mū su dvē sele gribē ja turpinā t! Kopumā.10. janvā rī sanatorijā rezervē jā m č etras istabiņ as labsajū tas atpū tai. Kū rorts izskatā s š iks, skaists, moderns, uzņ emš ana, tā pat kā Rietumu viesnī cā s, ir tikai pasaka. Personā ls izrā dī jā s draudzī gs un atsaucī gs, nevis rupjš , un pat tieš i otrā di visos iespē jamos veidos apjautā jā s par mū su atvaļ inā jumu. Uzturē jā mies 5 dienas, un š o dienu laikā paspē jā m aizmigt uz SPA centru, masā ž as seansiem, visā diem ķ ermeņ a ietī š anā m un karstajā m vannā m. . . ar meitenē m apmeklē jā m fotoriju, š ī ir ī paš a telpa ar mā kslī ga saules staru imitā cija, aukstā laikā sildī jā mies. Ļ oti š ikas saunas un hammam, baseins skaists un tī rs. Kopumā svē tki izdevā s! Brauciet uz Krieviju, jū s to nenož ē losit!
аватар Alsinia
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sanatorija "Krievija" pelnī ti tiek uzskatī ta par vienu no labā kajā m kū rortā . Viņ š veiksmī gi ā rstē sirds un asinsvadu sistē mas, nervu sistē mas, muskuļ u un skeleta sistē mas, ā das, vī rieš u slimī bas, ginekoloģ iju, endokrī nā s sistē mas un vielmaiņ as slimī bas. … Tomēr ▾ Sanatorija "Krievija" pelnī ti tiek uzskatī ta par vienu no labā kajā m kū rortā . Viņ š veiksmī gi ā rstē sirds un asinsvadu sistē mas, nervu sistē mas, muskuļ u un skeleta sistē mas, ā das, vī rieš u slimī bas, ginekoloģ iju, endokrī nā s sistē mas un vielmaiņ as slimī bas.
Mū sdienī gs medicī nas diagnostikas komplekss ļ auj efektī vi ā rstē t un atklā t daudzas slimī bas.
Sanatorija sastā v no trim ē kā m, divas ir savienotas un atseviš ķ as "Eco Hotel"
Izrakstī š anā s laiks sanatorijā ir 08-00, tomē r, ja ir brī vas vietas, reģ istratū ras darbinieki centī sies Jū s ē rti izmitinā t arī tad, ja ieradī sities agrā k.
Sanatorija atrodas paš ā kū rorta zonas centrā , netā lu atrodas neliels tirgus, un “suvenī ru iela” ir aptuveni 700 metru attā lumā no pacē lā ja.
Teritorija ir sakopta, daudz apstā dī jumu, koku paē nā paslē ptas jaukas lapenes, pastaigu celiņ i, cauri teritorijai tek runī gs strautiņ š , iekā rtots rotaļ u laukums.
Ā ra peldbaseins ir atvē rts vasarā .
Sanatorijā ir Aqua komplekss "AkvaVitaTerma", kas sastā v no peldbaseina (celiņ a garums 27 m) un pirts kompleksa (romieš u pirtis, hammam, krievu un somu tvaika pirtis). Ir bezmaksas fito bā rs. Fotorijs. Kompleksa apmeklē jums ir iekļ auts medicī niskā s ekskursijas cenā , apmeklē jumu var iegā dā ties arī atseviš ķ i. Kū rortā ir š iks SPA komplekss, tā apmeklē jums tiek apmaksā ts atseviš ķ i.
Standarta numuri ir nelieli (apmē ram 12 kvm), bet mā jī gi, jaunas mē beles un labi veikts remonts ļ auj justies ē rti. Istabā ir viss nepiecieš amais, telefons, TV (LCD panelis), ledusskapis. Balkons aprī kots ar krē sliem un veļ as ž ā vē tā ju. Vannas istaba apvienota, duš a, fē ns.
Numuri tiek uzkopti katru dienu, gultas veļ a un dvieļ i tiek mainī ti divas reizes nedē ļ ā .
Ģ imenē m ar bē rniem ir piemē roti twin plus numuriņ i, tie ir lielā ki un ē rtā ki
Klases "Lux", "Junior Suite", "Apartment" numuri tiek pastā vī gi atjauninā ti.
Ē dinā š ana notiek ē damzā lē pē c "bufetes" sistē mas vai restorā na zā lē pē c pielā gotas ē dienkartes.
Sanatorijas personā ls ir draudzī gs, ā rsti sirsnī gi cenš as palī dzē t un nozī mē vispiemē rotā ko un efektī vā ko ā rstē š anu. Sanatorijas galvenais ā rsts ir sava darba cienī tā js. Procedū ru mā sas veic procedū ras Jums ē rtā kajā laikā . Katrs atpū tnieks saņ em izdruku ar konkrē tā s procedū ras apmeklē juma laiku, rindu nav.
Par sanatoriju praktiski nav nekā du piezī mju, ir brī dinā jums. Uzmanī gi! Gribē tu š eit atgriezties.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Санаторий Россия - один из самых крупных санаториев в Белокурихе, где могут разместиться 600 отдыхающих одновременно. Современные корпуса гармонично вписаны среди сосен знаменитого Медвежьего лога. Санаторий расположен в центре курортной зоны.

Viesnīcā

В санатории предусмотрено 3-разовое питание (обслуживание официантами). На выбор предлагается несколько категорий питания: ресторанное и питание в санаторной столовой. Питание заказное, диетическое (8 диет), трехразовое, для детей - отдельное полноценное питание 3-х разовое и 2 полдника, и по типу шведского стола.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • bankomāts
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Собственная горнолыжная трасса, подъёмник, беговая лыжня, каток, спортивная площадка.
  • sauna/vanna/hammam
  • disko klubs
Telpu apraksts

Два десятиэтажных корпуса с номерами разных категорий.

Adrese Алтайский край, г. Белокуриха, ул.Славского,34
Tālruņi: (38577) 37-777, 23-275, 23-225
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.