Atomic Spa and Rehabilitation Center Vujan 1*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
9.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Rehabilitācijas centrs Atomic Spa un rehabilitācijas centrs Vujan atrodas termālā kūrorta Atomska Banya ciematā Gornja Trepca, kas atrodas 18 km attālumā no Čakas pilsētas, 33 km attālumā no Kraljevo pilsētas Serbijā. Centrs atrodas Vujana kalna pakājē, 6 km attālumā no senā klostera, kur no centra ved pastaigu maršruts. Izmitināšanas apstākļi ir pielāgoti invalīdiem. Centrā ir bezmaksas Wi-Fi, numuri ar gaisa kondicionētāju, LCD televizori ar kabeļtelevīziju. Restorāns ar terasi. Medicīniskā uzraudzība visu diennakti. Bezmaksas autostāvvieta.Vairāk →
аватар AllaMedvetskaya
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ar tū roperatora Karpattur starpniecī bu no Už gorodas devā mies ā rstē ties uz Serbiju un palikā m š ajā viesnī cā . Sajū ta, ka ciemos pie radiem, draudzī gums, viesmī lī ba, smaidi ir visur. Istaba liela un ē rta, balkons. Ā rstē š ana no rī ta lī dz vakaram, ja vē laties. … Tomēr ▾ Ar tū roperatora Karpattur starpniecī bu no Už gorodas devā mies ā rstē ties uz Serbiju un palikā m š ajā viesnī cā . Sajū ta, ka ciemos pie radiem, draudzī gums, viesmī lī ba, smaidi ir visur. Istaba liela un ē rta, balkons. Ā rstē š ana no rī ta lī dz vakaram, ja vē laties. Ē diens ir veselī gs un bagā tī gs. Valodas barjeras praktiski nav, visi saprot krievu valodu. Mā su personā ls ir ļ oti draudzī gs un uzmanī gs. Mazliet kaitina, ka nav tē jas. bet tad mums paskaidroja, ka serbiem nav tradī cijas dzert tē ju, kā mē s to dzeram. Viņ iem tē ja ir zā les. Istabā nav ledusskapju, bet mums tas arī nebija vajadzī gs, jo ē diens bija ļ oti bagā tī gs. Istabas kā rtī gas, tī ras, dvieļ i tiek pastā vī gi mainī ti (noslaucī ti un uzreiz mainī ti). lieliska vieta ū dens attī rī š anai vismaz divas nedē ļ as. Ja ir kā di jautā jumi par ā rstē š anu, rakstiet, ar prieku atbildē š u visiem.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

Реабилитационный центр Atomic Spa and Rehabilitation Center Vujan находится в поселке Горня Трепча термального курорта Атомска баня, расположенного в 18 км от города Чачак, в 33 км от города Кралево, Сербия.

Центр расположен у подножия горы Вуян (Vujan )в 6 км от старинного монастыря, куда от центра ведет пешеходный маршрут.

Условия размещения адаптированы для инвалидов.

В центре бесплатный Wi-Fi, в номерах кондиционеры, ЖК-телевизоры с кабельными телевидением. Ресторан с террасой. Медицинское наблюдение круглосуточное.

Бесплатная парковка.

Telpu apraksts

Двухместный номер

Апартаменты со спальней

Апартаменты "Комфорт" со спальней

Номера оформлены в светлых тонах, имеют паркетные полы, собственные ванные комнаты с душем.

Adrese Gornja Trepča, 32215 Čačak, Сербия
FAQ