Ceahlau 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
10.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca Ceahlau atrodas Piatra Neamt centrā, ērtā vietā, lai nokļūtu iepirkšanās centriem un apskates vietām.Vairāk →
аватар saaz
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nā ca ar grupu. Reģ istrē jies vē lu vakarā . Vienī gais, ko man bija laiks novē rtē t, bija karstā ū dens klā tbū tne un tī ra duš a. No rī ta, izejot uz balkona, man trū ka runas - tieš i man priekš ā , rokas stiepiena attā lumā , bija majestā tisks kalns, kas tī ts miglā . … Tomēr ▾ Nā ca ar grupu. Reģ istrē jies vē lu vakarā . Vienī gais, ko man bija laiks novē rtē t, bija karstā ū dens klā tbū tne un tī ra duš a. No rī ta, izejot uz balkona, man trū ka runas - tieš i man priekš ā , rokas stiepiena attā lumā , bija majestā tisks kalns, kas tī ts miglā . Man tajā brī dī izš ķ ī rā s jautā jums, vai atgriezties mā jā s vai tomē r palikt Rumā nijā . Ar vadī tā ju vienojos bez problē mā m (dokumenti ļ ā va palikt valstī vē l 14 dienas).
Kas attiecas uz viesnī cu, tad sū dzī bu nebija. Istaba ir pastā vī gi tī ra, veļ a tika mainī ta, lai gan toreiz duš ā nebija nekā , izņ emot ziepes.
Kontinentā lā s brokastis, lī dz vakaram, protams, bija par maz, bet pa pilsē tu ir daudz kafejnī cu, no bada nomirt nevar. Vakariņ u porciju varē tu sadalī t uz diviem.
Nož ē loju tikai vienu, fotoaparā ts bija ziepju kaste, foto ir maz, bet tomē r tā s palī dz atcerē ties brī niš ķ ī gi pavadī to laiku.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Отель Ceahlau находится в центре города Пьятра-Нямц, удобно располагаясь по отношению к торговым центрам и достопримечательностям.

Viesnīcā

Ресторан, банкетный зал, няня, салон красоты, лобби, турбюро, парковка, аренды автомобилей, прачечная.

FAQ