Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар hanno4ka
Precīzu avotu nevaru atrast, konkrēti paskatījos uz iepakojuma nav rakstīts, bet kaut kā atceros, ka: 6-8 stundas, ja nebija slapjš un nebija tieša kontakta ar infekcioziem šķidrumiem, atšķirības ffp2 un ffp3 nēsāšanā nav filcs, izņemot to, ka vairāku grivnu cenā ražojam virkni ražotāju, pēc personīgajām izjūtām "Nion " - "biezākais ", "" Dižskābardis "populārākais un dārgākais, plānāks, " Mikrons "pat nedaudz tievāks, brīvāks - degunā kā kabata,, "Ruta" ir vēl plānāks, ir melnā krāsā., "Dņipro" kaut kāds neērts, it kā pirktākais, saprātīgs cenai jābūt no 7 līdz 11 grivnām par gabalu, atkarībā no apjoma pirkumi Ķīnas lielveikalos uz N 95 ir daudz dārgāki.
аватар Sergey_7979
No 2022. gada 9. janvāra Vācija atļauj ieceļot Ukrainas pilsoņiem, ja ir negatīvs PCR tests vai vakcinācijas sertifikāts
аватар hanno4ka
Ne visai precīza informācija par Vāciju, tūrisma nolūkos tikai vakcinēti, citu iemeslu dēļ iebraukšana atļauta ar PCR.
аватар Sergey_7979
Tātad, es pats zbiravsya rakstīt precizējumu.
Dyakuyu, hanno4ka
аватар Sergey_7979
Kopumā dīvainā Vācijas valdības nostāja: cilvēki, kas ierodas valstī darba / mācību / komandējuma dēļ, ir potenciāli mazāk bīstami citiem nekā tūristi no tās pašas valsts, un tāpēc vakcinācija viņiem nav obligāta ...
аватар hanno4ka
Pirms pāris dienām atgriezāmies no Spānijas., Tieši tādi paši iebraukšanas noteikumi, tūristiem, tikai vakcinācija.,
аватар l_
Sveiki. Mammai ir 85 gadi, nav interneta, viņa dodas ciemos uz Turciju, Turcijā viņiem ir nepieciešams vakcinācijas sertifikāts angļu valodā,
Apliecību par vakcināciju pret COVID-19 angļu valodā ar pases datiem varat saņemt vietnē gosuslugi.ru
Lūdzu, pastāstiet man, ko darīt. viss tika darīts elektroniski, tagad ja nav interneta tu vairs neesi cilvēks. Nav arī mobilā tālruņa. (problēma ar acīm, grūti saskatīt, kas ir uz ekrāna un numurs ir nulles). HES kods bez telefona Turcijā kā iegūt?
аватар Slav_na
un, ja jūs vienkārši atnākat uz MFC un lūdzat to izdrukāt - vai viņi tiešām nepalīdzēs ?!
аватар Sergey_7979
Nav vārdu:
https://censor.net/ru/news/3309788/u_vooz_zaklykaly_zaluchaty_vagitnyh_do_klinichnyh_vypro buvan_novyh_zasobiv_likuvannya_i_vaktsyn_vid
Interesanti, kas notiks tālāk? Jaundzimušo piespiedu vakcinācija?
Un vispār, vai kāds kādreiz pabeigs šo elles eksperimentu ar cilvēci ?!
Vai tas ilgs mūžīgi?
Un papildus:
https://news.finance.ua/ua/news/-/506868/biontech-prognoziruet-do-17-mlrd-evro-vyruchki-ot-proda zhi-vaktsin-v-2022-godu
аватар Kasja23
Ka vakcinācijas mērķis nav veselība,
tas jau sen skaidrs visiem, kam galva uz pleciem
аватар Tigrusya
Sergejs_7979 kāpēc ne? Ja cilvēki ar prieku dod injekcijas - kāds, lai "labotos", kāds būtu mobils, tad kāpēc pārtraukt tik izcilu biznesu? Valstis ieslēdz cilvēkus mājās, neļauj izmantot elementāras lietas - kāda auglīga zeme!
аватар Apyatka
Es nezinu par "priecīgi", bet jūs nevarat nokļūt darbā bez vakcinācijas. Ne es, ne mans vīrs
аватар Iren48
Gaisma tuneļa galā?
аватар moy_contakt
ASV, Spānija tagad Anglija – kurš nākamais? :) mans personīgais viedoklis. Kāds kaut ko izdarīja nepareizi, un tie, kas nepiekrita, sāka klusi beigt ar cirku, kas nevar vien priecāties.
аватар Scurra-2
Bet iekšā drīkst tikai vakcinētie?
аватар Sergey_7979
Lasiet jaunākās ziņas:
". Pilnīgs ceļošanas aizliegums ir neefektīvs koronavīrusa izplatības apkarošanā un var kavēt informācijas apmaiņu par infekciju rašanos ", teikts paziņojumā. "
Lai dalītos ar informāciju par infekciju rašanos - vajag vairāk apbruņot pasauli un ar "sarafan radio" palīdzību kaut kur pārraidīt informāciju? Tas ir, PVO netic informācijai par izplatīšanu no dažādu valstu oficiālajiem avotiem?
Vai jums šī rindkopa ir jāsaprot citādi:
cilvēki maz ceļo, maz kontaktējas savā starpā un rezultātā veidojas maz jaunu vīrusa versiju (celmu), kas lielajai saimniecībai apgrūtina jaunu vakcīnu revakcinācijas versiju izveidi?!
аватар Pachok
Atkal saslimstam: (Šoreiz ar bērnu, viņa atveda no skolas. Pēc visām indikācijām - omikrons. Klasē ir vēl četri slimi cilvēki, bet neviens neveica pārbaudes, "kāpēc, Petijai vienkārši puņķi."
аватар Pachok
Attiecībā uz ceļošanu vienlaikus ar šo paziņojumu mūsu draugs Ghebreyesus izteica vēl vienu lietu: pandēmijas beigas vēl nav tuvu! Kas ir pretrunā ar daudzu ekspertu viedokli, kuri uzskata, ka omikrons var būt beigu sākums :)
аватар Olgaolga153
omikrons varētu būt beigu sākums :)
izklausās biedējoši :) Vispār šo covidu (un visu ar to saistīto) jau sakārtoju.
аватар Olgaolga153
Pachok Vai esat veicis kādus testus? Kā tu izturi?
аватар Pachok
Mēs darījām, mēs vienmēr darām.
Pirmā meita saslima, simptomi ir omikrona "klasika", aptiekā nopirka ātro testu, bija pozitīvs. Nākamajā dienā viņi veica PCR - arī. Pēc trim dienām mēs ar vīru saslimām, un arī devāmies uz PCR testiem. Nebija nekādu šaubu, bet mēs vēlamies tikt galā ar apliecībām par izdzīvojušajiem, lai tuvākajā laikā neveiktu pastiprinātāju.
Kā iet - rakstīšu pēc izveseļošanās, bet pagaidām nevar salīdzināt ar pēdējo reizi - pāriet kā SARS, bija ļoti desa vienu dienu.
аватар moy_contakt
Vīra māsa (cilvēks ar smagām veselības problēmām, daļēju plaušu izgriešanu, pārtikas un zāļu alerģiju, saslima 2021. gada aprīlī ar parasto covidu (PCR apstiprināts) saslima. vidēji smaga forma un parasti beidzas vai nu ar bronhītu vai pneimoniju) tagad tas ir pagājis.Slimu nedēļu.Varbūt mūsu ģimene bija slima,bet neizturējām pārbaudes,viss viegli un ātri.laboratorijas barot.Viss ok,izdzīvosim :)
аватар Sergey_7979
Jo vairāk es analizēju situāciju, jo vairāk man šķiet, ka pandēmijas un koronavīrusa ierobežojumi beigsies ne agrāk kā 2024. gada beigās - 2025. gada sākumā.
Argumenti.
Nākamās PVO prezidenta vēlēšanas ir 2024. gadā, to termiņš ir 7 gadi. Statūti nav pētīti, un man nav zināmi gadījumi, kad vēlēšanas varētu tikt atliktas vai atceltas un pašreizējais PVO prezidents varētu turpināt savu amatu.
Turklāt 2024. gada beigās notiks ASV prezidenta vēlēšanas (no inaugurācijas līdz noteiktam datumam ASV - attiecīgi 2025. gada 20. janvāris).
Ja D. Baidens pāriet uz citu termiņu, iespēja atcelt koronavīrusa ierobežojumus (nav noslēpums, ka visa pasaule ir līdzvērtīga ASV) ir minimālas :-(
Ļoti iespējams, ka D. Baidens ir ļoti iebiedēts ne tikai sava vecuma (75+) dēļ, jo šī vecuma grupa kopš pandēmijas sākuma tiek uzskatīta par visneaizsargātāko.
аватар Sergey_7979
Ļoti interesanta informācija (pagaidām sociālo tīklu līmenī, bet domāju, ka tuvākajās dienās parādīsies oficiālajos avotos):
no 01.02.2022 Vācija, Francija un Austrija pārtrauc negatīvos PCR testus kā alternatīvu vakcinācijas sertifikātam. Tas ir, ja agrāk teātrī / muzejā / vilcienā uzņemts vai vakcinācijas sertifikāts, vai testā, tagad tiks uzņemts tikai ar vakcinācijas sertifikātu
аватар Slav_na
turklāt runā, ka vajag revakcināciju...
аватар Sergey_7979
No 2022. gada 26. janvāra Norvēģija uzņems pilsoņus tikai pēc diviem negatīviem testiem (viens 24 stundas pirms ierašanās, otrs 24 stundu laikā pēc ierašanās), ja nebūs vakcinācijas sertifikāta.
Sīkāka informācija par ieceļošanas mērķi un valsti, kurā jaunpienācēji vēl nav pieejami
аватар camomille
Ceļotāji kungi, sakiet, vai kādam ir pieredze iebraukt Šengenā ar vakcinācijas sertifikāta derīguma termiņu. Vai sertifikātam ir kādi ierobežojumi, tāpat kā pasei. Piemēram, sertifikāts beidzas 20. datumā, un es gribu ieiet 5. datumā un izbraukt 15. Vai ar to var būt problēmas?
аватар Slav_na
kumelīte,
draugs tagad ir aizgājis uz Iberotel, bet viņai ir apmēram 3 nedēļas ar priekšrocību
аватар camomille
YaSlavnaYa,
Kurš Iberotel atrodas Šarmā? Ēģiptē ir vieglāk, ir pietiekami daudz pārbaudījumu, ja tā, tad nevarētu apnikt. Esmu Lisabonā - tur vajag testu + sertifikātu.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl