Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар mishatour
Pēc operācijas pacients jautā ārstam ....
Dakter, cik es tev esmu parādā???
Ārsts: Dodiet man pusi no tā, ko gribējāt iedot pirms operācijas...
Kad esam veseli visi domājam par naudu un ka kāds no mums pelna.. bet ja kāds sāks slīkt no skābekļa trūkuma.....domāju, ka pēdējo pārdos malkā... Tāpēc nekārdiniet likteni, laika vairs nav daudz.
аватар dusik1981
par skābekli man patīk tas, ko Noževņikova šodien rakstīja FB šeit ir saite uz kuru interesē https://www.facebook.com/katherine.nozhevnikova
аватар Slav_na
labs ieraksts. Es tiešām domāju pirms un pēc operācijas dažādās nullēs ... ne jau redneck dēļ, godīgi. vienkārši stienis nokrīt, aizkari aizveras - un šķiet, ka viss nav tik biedējoši
аватар klichko
Piekrītu, jautrs ieraksts. Un galīgi "Visi, kas piesakās pēdējo nedēļu (visi!!), nav vakcinēti."
аватар Apyatka
dusik1981, šeit tev patīk kļūt personiskam) Kāda tev ir atšķirība? Man ir savi pienākumi, tev savējie. Mans pienākums nav sekot līdzi šim jautājumam.
Es uzdevu jautājumu, kas mani interesē. Ja nezini, neatbildi. Ziniet - atbildiet.
аватар mishatour
Apyatka, man liekas, ka atbilde uz tavu jautājumu ir vienkārša..... Vieni māna Veselības ministriju ar viltotām izziņām, un VM ar viltus statistiku (tā kā slimo tikai tie, kas nav vakcinēti). Visi maldina visus un visi sevi uzskata par gudrāko... Man liekas, ka tas, kurš uzkāpis uz ventilatora ar viltotu sertifikātu, pārstāj sevi uzskatīt par gudru...
аватар dusik1981
Apjatka
Esmu pieradis atbildēt kādam, kurš uzdod jautājumu, ja jautājumu vispār nebija. Tā nu es atbildēju, ārsti to noskaidroja un, kā tas notiek, pacientus noņēma uz "vāju", kas tiek stāstīts par protokolu atšķirību (tāpēc šeit saki "jā tas tā ir, bet nedaudz nē) Nu un iesniedza miliču infu, jo tikai tā un protams, ņemot vērā šo, viss tika darīts kā grāmatā teikts, jo tā bija viena no pirmajām masu lietām.
Un kam interesē viss process uz tiesu nolēmumu reģistru.
аватар moy_contakt
Manam vīram birojā ir sava statistika. Tā kā programmētāji ir brīvi cilvēki (var strādāt gan birojā, gan mājās), mans vīrs nekad nav uzstājis uz obligātu darbinieku vakcināciju. Viss kantoris un attiecīgi arī ģimenes masveidā slimoja pagājušogad (tas bija apmēram tajā laikā), bet ir tādi, kas gāja un iesakņojās priekšgalā, kā arī ģimenes (nepirka, bet iesakņojās, tas ir 100% fakts).un slimot gāja vakcinētie, bet no tiem, kas pagājušogad brīnumainā kārtā neinficējās. Viņi saslimst dažādos veidos, daži viegli, daži smagi. No tiem, kuri ir slimojuši un nav vakcinēti, visi joprojām ir ierindā, lai gan viņi pastāvīgi kontaktējas un viņiem ir visas iespējas inficēties. Mans viedoklis ir tāds, ka tiem, kuri ir slimojuši, noteikti nevajadzētu vakcinēties, jo viņu dzimtā imunitāte darbojas labāk nekā vakcinācijas.
аватар Slav_na
un kā ar Nadiju - vai tiešām apliecība ir viltota vai tas ir kārtējais mēģinājums viņu ieslodzīt? (tikai jaunu nav, dzīvojam starp jūru un bāru)))
аватар Slav_na
jauns ir jauns. un te deviņi nelietis
аватар dusik1981
Šeit viņi reiz rakstīja, ka kolektīvās imunitātes nav un nevar būt. No personiskām, savām acīm redzētām un, kā saka, var "pieskarties rokām", ko var personīgi pārbaudīt.
Tātad Moršinā no 40 gultām pagājušajā svētdienā bija aizņemtas 3 no Kovidny. Un tur vakcinēto procenti ir nedaudz virs 70%.
Un ikviens var pārbaudīt, cik gultu ir aizņemti pacienti viņa apvidū, un redzēt, cik daudz ir vakcinēto. Nu tad izdariet savus secinājumus.
аватар dusik1981
Tie, kas personīgi nevēlas doties uz Moršinu, var pārbaudīt UE “Pašlaik Moršinā tikai 22 cilvēkiem ir COVID-19. com.ua/health/2021/10/26/246292/
аватар dusik1981
kurš interesējas par reālām tiesu lietām par Covid ass ir viens no lēmumiem, kas stājās spēkā https://reyestr.court.gov.ua/
аватар klichko
Kāpēc doties uz Moršinu. Viņi ielika draugu Aleksandrovskajā, tas ir iesaiņots. Ārsts teica, ka neviens nav vakcinēts. Bet anti-vaxxers tas nav arguments, bet zrada)
аватар dusik1981
Vēstule bija par kolektīvo imunitāti, nevis to, kas ir nodaļā.
аватар klichko
Tavus dopius neviens nejaucas, Moršinu vari privatizēt
Un slepenībā atšķirība starp imunitāti un vakcināciju ir ļoti nosacīta. Lai gan dabiskā imunitāte noteikti ir labāka
Yesiche, viņa pati ir kategoriski pret to vakcināciju, kuri ir bijuši slimi. Bet neviens no maniem vakcinētajiem nesaslima un neviens negrib
аватар Sergey_7979
Varbūt kādu interesē:
www.pravda.com.ua/news/2021/10/26/7311678/
аватар klichko
Ukrainas slimnīcās 95% pacientu ar Covid-19 nav vakcinēti
https://www.unn.com.ua/ru/news/1950040-u-likarnyakh-ukrayini-95-patsiyentiv-z-covid-19-nevaktsi novani-shmigal
Ja veicat korekciju iegādātajiem sertifikātiem, tas ir diezgan "jautri". 25 tūkstoši UAH Covid pacienta ārstēšanas izmaksas (smags daudzkārt vairāk) Nauda no vispārējās kabatas citu kategoriju pārkāpuma dēļ. Tajā pašā laikā smagi slimi pacienti ar citām diagnozēm palīdzību nevar saņemt, visas gultas ir aizņemtas ar "ideoloģisku"
аватар Slav_na
Es runāju ar bijušo darbinieku, kas dzīvo Moršinā. saka, ka tas ir Potjomkinskas ciems, jo visi, kas patiešām ir slimi, tiek aizvesti uz Ļvovu un attiecīgi viņi tur iekrīt statistikā.
Es lūdzu jūs man neko nemet - es pats esmu vakcinēts, es tikai ļoti gribu zināt patiesību ...
аватар dusik1981
YaSlavnaYa
Nezinu, kas un kur viņus ved, bet pēc dakteres teiktā, arī es redzēju to, ko pats savām acīm redzēju augšā. Tas jau ir noticis, ka manu darbu tagad var raksturot kā "Mana biznesa epidēmija, un bizness iet labi". Apmeklēju daudz vietas, komunicēju ar vadītājiem un redzu situāciju, tā teikt, ar iekšpusi.
Kas attiecas uz statistiku, un tu prasi paziņam paņemt reģionālo veselības statistiku tur ir tā teikt dzīvesvietas pilsētā un ja atmiņa nepieviļ Nacionālās drošības un aizsardzības padomes mājaslapā tā arī ir pieejama (bet es neteikšu 100%).
Un visbeidzot, jo vairāk anti-vaxu, jo labāk man personīgi finansiāli.
аватар dusik1981
speciāli uzkāpa Ļvovas apgabala valsts pārvaldes vietā, informāciju par saslimstību var skatīt https://loda.gov.ua/news?id=63121
Un kas es esmu? Tas ir tikai tas, ka jums ir jābūt nedaudz prāta, lai analizētu informāciju ar datiem. Un tātad Moršins pieder Striju rajonam un pacientus pārvadās, ja Moršinas slimnīca nepieder pirmajam vilnim, rindas, kas jums patīk, personīgi par to nedzīvo, pacientus vedīs uz Stryi, bet ne uz Ļvovu. , un slimo pacientu skaitu, protams, veido ne tikai Moršinas iedzīvotāji. Un aptuveni kā parasti ir iespējams aprēķināt "vidējo kamerā".
Tāpēc, protams, Moršinā ir pacienti, neviens to nenoliedz, bet tik smagu vai vidēju, ka gultu vajadzēja ne desmitiem, kā citās tādās mazās pilsētiņās visā valstī, arī Bilopilja, par kuru rakstīju, tur ir slimnīca, vai drīzāk vietās aizsērējusi kaklasaiti. Un tur cilvēki mirst nevis kā mušas, bet...
аватар dusik1981
kādreiz pieminēts Sumu reģions, tur reģionālās valsts pārvaldes lapā skaisti uzzīmēta info teritoriālo kopienu ziņā
http://sm.gov.ua/uk/arkhiv1/27064-na-sumshchyni-za-mynulu-dobu-covid-19-pidtverdyly-u-123 5-osib.html
аватар dusik1981
Šeit ir pētījums tiem, kam patīk mērīt ar antivielām, pat nekomentēšu, viss ir skaidri uzrakstīts
https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7044e1.htm?fbclid=IwAR3DnZTNMjkLGUZCVXMfKnQxqAyS45-rCtnBx13b8HVrtPJu0G5Ab6AUenM
аватар Sergey_7979
Kurš tur Moršins par dibena likšanu:
https://morshyn-rada.gov.ua/ogoloshennya-7/
аватар dusik1981
Varu derēt, un ko? Saskaņā ar likumu Moršins drīkst atstāt reģionu.
Kur ir saite par Moršinu? Es atradu kaut ko tikai par apkārtni.
аватар dusik1981
Un izlasiet Protokola 1., 2. punkta 14. punktu, uz kuru ir dota atsauce, un tomēr citējiet to visiem. Un paskatīsimies, cik tur tiks pārtraukti darbi, un rinda uz vakcināciju vai PCR.
аватар dusik1981
Tiem, kas atsaucas uz normatīvo regulējumu, neizpētot tā citāta daļu no Ministru kabineta rezolūcijas Nr. 1236 "2. Atkarībā no epidēmijas situācijas Ukrainā kopumā vai Krimas Autonomajā Republikā, Vinnicā, Volinā, Dņepropetrovskā , Doņecka, Žitomira, Zakarpatija, Zaporožje Ivanofrankivska, Kirovohrad, Kijeva, Luhanska, Ļvova, Mikolajava, Odesa, Poltava, Rivne, Sumi, Ternopiļa, Harkova, Hersona, Hmeļņicka, Čerkasi, Čerņivci, Černihivas apgabals - reģioni) "zaļš ", "dzeltens ", "oranžs " vai "sarkans " COVID-19 izplatības epidēmijas bīstamības līmenis (turpmāk - epidēmijas bīstamības līmenis). "
Tātad parādiet, kā reģiona vadība var pieļaut, ka konkrētajā apvidū neietilpst normatīvais dokuments. Vienkārši esiet laipns, atsaucoties uz normatīvo dokumentu.
, un tad esmu pieradis, ka man ir informācija, ko var pārbaudīt
аватар Slav_na
cik labi, ka vismaz kādam ir smadzenes... iešu kamēr atpūšos)))
аватар Apyatka
Pievērsiet uzmanību — Dija lūdz atļauju. Šobrīd, kad ir iespējamas pārbaudes transportā, tas var būt nepatīkams pārsteigums.
Autorizācija nav pirmā reize, un jums ir nepieciešams internets.
Pārbaudiet savu Dia, veiciet autorizāciju nepiespiestā gaisotnē.
Es izturēju ceturto reizi
аватар nadin65
Saņēmu ziņu, ka katru mēnesi būs autorizācija, un:
COVID sertifikāta iegūšana darbībā tagad ir vēl vienkāršāka!
Mēs esam vienkāršojuši COVID sertifikātu iegūšanas procesu — tagad darbība. Paraksts vai CEP nav nepieciešams
Kā iegūt COVID sertifikātu Action pieteikumā
1) Atjauniniet lietotni Action uz jaunāko versiju pakalpojumā AppStore vai Google Play. Versija 3.0.18 operētājsistēmai iOS, 3.0.14 — Android
2) Noklikšķiniet uz "COVID-sertifikāti " "Saņemt sertifikātu"
3) Atzīmējiet izvēles rūtiņu, lai piekristu datu pārsūtīšanai. Tas ir viss!
Izgāju uzreiz cauri bankai, jā autorizācijai vajag internetu, bija ieeja trīs veidos, izvēlējos - caur banku, nevis foto apstiprinājumu
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl