Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар zolyshka111
nadezda2017, tāpēc iepriekš viņi rakstīja par garīgo (Zoshchenko), bet jūs nevarat iebilst pret klasiku. Tas ir tad, kad cilvēks ir vchyony, tad viņam gaisma apgriežas otrādi. Atvainojiet, otrādi. (atkal klasika, Staritsky)
аватар Slav_na
nadezda2017,
kā Khoja Nasreddin mēdza teikt: "un jums ir taisnība!"...
Manā ģimenē ir 5 ārsti, un manam draugam ir tieši tikpat. manējie visi ir uzpotēti vienmēr un no visa. draudzenes izvairās, cik ātri vien var. katram ir taisnība par sevi. un pats galvenais, man liekas, nepārmet un nepiespied, dzīvo pēc prāta
аватар zolyshka111
Dīvaini, ģimenē ir pieci ārsti, bet viņi nevar izārstēt... Cilvēki brauc ārstēties tālu. Kaut ko viņi te nav pabeiguši (Strugatskis, rīts sākas pirmdien), kur vien skaties, viena klasika.
аватар Slav_na
Nedod Dievs tev, meitiņ, nestāties pretī tam, kas ir neārstējams. jūs kā ārsts saprotat, cik dzīve ir trausla, tāpēc - veselību jums un jūsu ģimenei
аватар zolyshka111
Dod Dievs tev visu dubultā, ko tu man vēlies.
PS, rīt ir pirmdiena, laiks vakcinēties.
аватар nadezda2017
Ja visa nauda, ​​kas uzpūsta šajā pandēmijā, tiktu mērķtiecīgi novirzīta veselības aprūpei, tad, visticamāk, velns nebūtu tik biedējošs, kā viņš ir gleznots. Papildus PCR testiem un vakcīnām, cik daudz dažādu biroju, komisiju, profilakses un kontroles centru, informācijas centru ...... utt. viņi mūs radīja.Un vēl joprojām izdomā izlozi vakcinētajiem. Tajā pašā laikā laimestu fonds ir ne vairāk kā šīs loterijas organizēšanas izmaksas. Kopumā "Kam ir karš, un kam ir mīļa māte."
аватар Scurra-2
Mazliet noderīgs. Esam Turcijā. Borispilē tika parādīts tikai sertifikāts. Pārbaude tika veikta, bet netika parādīta intereses un kaitējuma dēļ. Meitene ilgi virpa šo papīru un tad, roņu pārpilnības iespaidota, klusi pagāja garām. Turcijā viņi nekur neko neskatījās. Gids teica, ka jāvalkā viesnīcas kupons un ges kods digitālā formā. tālrunī.
аватар nadin65
Un kur digitālā veidā var dabūt???
Es nevaru aiziet uz DIA, kur nu vēl? Helsmē? Tātad ir tikai ieraksts par vakcinācijām, un tas arī viss, nav ges-koda ....
аватар Pachok
Hes kods ir paredzēts Turcijai, tas tiek parādīts pēc veidlapas aizpildīšanas Turcijas vietnē.
аватар Apyatka
Manā lokā ir simtiem ārstu, tas ir saprotams) Ikvienam ir savs personīgais viedoklis par un pret, un tie, kas ir par, jau sen ir strīdējušies par to, kura vakcīna ir labāka)
аватар Scurra-2
Ges kods ir reģistrācija Turcijas vēstniecības vietnē. Jūs to saņemat savā tālrunī un prezentējat. Drukājām arī. Tagad daudzas valstis lūdz aizpildīt šādas anketas. Attiecībā uz Covid te viss ir, atvainojiet, līdz spuldzītei!
аватар nadin65
Paldies, es saprotu) Pagājušajā gadā aģentūra mums aizpildīja anketu. Drīz klāt atvaļinājums, tāpēc uztraucos, lasu, lasu...
Es gribu uz jūru)) Baidos, ka robežas atkal netiks slēgtas. Pēc budžeta apsveram Turciju-Kemeru, Ēģipti-Marsa Alam vai Šarmu, tuvāk septembrim jāizlemj, tāpēc gribam arī 1. līniju, vēl būs karsts.
аватар Apyatka
Pērn hes kodi tika ieviesti oktobrī vai novembrī. Es izlidoju 2.oktobrī, šie kodi vēl nebija nepieciešami
аватар klichko
Vakardienas dati ir tīri nenozīmīgi. Un vakcinācijas procents pa valstīm pat atpūtās ar akmeņiem. 1. cipars slims, 2. miris
Izraēla +3218 +9
Apvienotā Karaliste +21687 +24
Krievija +23508 +785
Krievija jau ilgu laiku vaino vakcināciju. Šeit viņš cenšas panākt, bet vilciens jau ir nosists no sliedēm. Un, starp citu, mūsu dienvidaustrumu reģionos vakcinācijas līmenis ir zems (bet piekritēji nav tikai tur)
аватар Apyatka
Augsta mirstība nav saistīta ar vakcinācijas atteikumu. Un zemās noteikšanas dēļ. Daudzi cilvēki slimo mājās un nekur nedodas. Daudzi pacienti dodas uz darbu. Ukrainā tas pats stāsts, tikai skaitļi tagad ir zemi. Nāks rudens...
аватар Apyatka
klichko "Pieradušajiem ir daudz mazāka iespēja tikt pie blēņas, nekā nevakcinētie saslimst un inficē desmitiem tādu pašu spītīgu."
Uzziņai jāsaka, ka vakcinētajiem ir tādas pašas iespējas saslimt un inficēties kā nevakcinētajiem. Neviens nesola, ka vakcinēts cilvēks nesaslims. Un vēl jo vairāk – neviens nesola, ka vakcinētais neinficēs citus cilvēkus, pat ja viņš pats nesaslims. Un tas ir visas pašreizējās vakcinācijas skumjas.
аватар Slav_na
neviens nesola, ka vakcinētais neinficēs citus cilvēkus, pat ja viņš pats nesaslims ===
bet no šīs vietas tas ir iespējams sīkāk?
Vai vakcinētā persona ir pārnēsātājs un līdz ar to slimības pārnēsātājs? kāpēc sākumā tika teikts, ka pēc vakcinācijas jāiet karantīnā, un tad retorika krasi mainījās?
аватар Slav_na
maniem "draugiem": Negribu jautāt saviem ārstiem, jo ​​pasaule ģimenē man ir mīļāka))) Es pats nekad neesmu bijis ārsts, man ir tiesības nesaprast elementāru)))
аватар nadezda2017
Tāda ir vīrusa pārnēsātāju statistika Izraēlā uz 02.08.
16-19 gadus veci: 744 pilnībā vakcinēti, 22 "pusvakcinēti", 333 nevakcinēti;
20-29 gadi: 1734 pilnībā vakcinēti, 50 "pusvakcinēti", 545 nevakcinēti;
30-39 gadus veci: 2059 pilnībā vakcinēti, 38 "pusvakcinēti", 587 nevakcinēti;
40-49 gadi: 2023 pilnībā vakcinēti, 26 "pusvakcinēti", 443 nevakcinēti;
50-59 gadus veci: 1427 pilnībā vakcinēti, 20 "pusvakcinēti", 285 nevakcinēti;
60-69 gadus veci: 1431 pilnībā vakcinēti, 9 daļēji vakcinēti, 152 nevakcinēti;
70-79 gadus veci: 942 pilnībā vakcinēti, 11 "pusvakcinēti", 84 nevakcinēti;
80-89 gadus veci: 440 pilnībā vakcinēti, 6 daļēji vakcinēti, 61 nevakcinēti;
90 gadus veci un vecāki: 123 pilnībā vakcinēti, 3 "pusvakcinēti", 13 nevakcinēti;
P.s. Statistika ir kaprīza lieta, tai var ticēt, var neticēt.
Ir iegūti šādi dati. Mirstība ir minimāla, bet gandrīz puse no viņiem ir vakcinēti.
аватар klichko
Augsta mirstība nav saistīta ar vakcinācijas atteikumu. Un zemās noteikšanas dēļ.
=========
Zema mirstības noteikšana? Es domāju, viņš nomira mājās un neviens nepamanīja?Vai jums nešķiet, ka loģiskā ķēde ir pārrauta? Vai Anglijā tā ir kļuvusi par Izraēlu ar pārskatāmu bezvēsts statusu vairāk nekā sazvērnieciskā steigā? Un kur cilvēki biežāk slimo mājās, atklāts jautājums
Mani maskavieši ir sašutuši par varas iestāžu vienaldzību. Un kā brāļadēls aizgāja, vienkārši trilleris. Un nāves cēlonis tika norādīts kā maldīgs, lai gan viņi nevēlējās dot ķermeni
Un tas, ka vakcinētie ir slimi, nav jautājums. Cita lieta, cik tas ir grūti. Ir dīvaini to visu dzirdēt no tevis
аватар hanno4ka
Diemžēl. vakcinētie inficējas ar covidu un šobrīd ir tā nēsātāji (kad vīruss savairojas uz deguna gļotādas, bet maskas nenēsājam! Esam vakcinēti!) un var viegli inficēt citus. vakcinētie saslimst, lai gan pēc statistikas tas ir daudz vieglāk un ir maz hospitalizāciju, un par ko kaut kā tiek klusēts, ka ne visiem vakcinētajiem veidojas antivielas, tāpat kā ne visiem slimajiem, skaitļi dažādos pētījumos ir dažādi, esmu par vakcināciju, ja kas :)))))
аватар Slav_na
hanno4ka,
===vakcinēti cilvēki inficējas ar Covid un šobrīd ir tā nēsātāji===
Man arī tā likās, un, tā kā manā ģimenē ir cilvēki "no riska zonas", tad vajag vakcinēties. bet priekšmetā pārliecinājos, ka tas ir mīts un blefs. un kam ticēt? vai arī doktoram Gregorijam ir taisnība un visi melo?)))
аватар hanno4ka
Bet kā notiek vakcinācija - vakcīna nav maģiska aizsardzība, tā stimulē šūnu un humorālo (antivielu) imunitāti, šūnu imunitāte nav masveidā pētīta un testi ir ļoti dārgi un nepieejami, nezinu vai mums tādi ir, kamēr vīruss atrodas uz gļotādas - šūnu imunitāte, tas ir teorētiski, patiesībā katram viss darbojas savādāk, tāpat kā cita infekciozā deva, un, kamēr organisms tiek galā ar vīrusu uz gļotādas, cilvēks to var izdalīt.
аватар Apyatka
YaSlavnaYa
Kad cilvēks ir vakcinēts, tad no šīs vakcinācijas viņš NAV NESĒJS UN NEVAR NEVIENU INFICĒT.
Bet viņš var inficēt sevi. Tajā pašā laikā var saslimt (viegli, kā mums sola, lai gan tas notiek dažādi). Slimot viņš inficē citus tāpat kā nevakcinēts.
Bet viņš var inficēties un nesaslimt (tāpat kā nevakcinēts), un tad viņš nezina, ka ir slims, bet inficē citus cilvēkus. Un viltus drošības sajūta (es biju uzpotēta) atņem cilvēkam piesardzību.
Tieši par to es runāju.
Nedomājiet, ka vakcinētie neslimo. Un, galvenais, nedomājiet, ka vakcinētie nav blakus citiem.
Tas patiesībā ir tāds slazds, jo no vakcinācijas tika gaidīti ļoti atšķirīgi rezultāti.
аватар Slav_na
Es lieliski saprotu, ka arī vakcinētie slimo un ka vakcinācija nav panaceja. Man rūp tikai viens jautājums: vai man, vakcinētai, kādu laiku šķirties no vīra, vai drīkstu turpināt skūpstīties uzreiz pēc injekcijas. pārējais, godīgi sakot, mani interesē, ciktāl ...
Apjatka, mani nedaudz sasprindzina jūsu frāze “neviens nesola, ka vakcinētais neinficētu citus cilvēkus, pat ja viņš pats nesaslims”. ja tu gribēji teikt, ka "neviens nesola, ka vakcinētais (SLIMS UN TO NEJŪT0, neinficēs citus cilvēkus", tad tas ir saprotams, paldies
аватар Apyatka
klichko
"Ir dīvaini to visu dzirdēt no tevis"
Kāpēc dīvaini? Es vienmēr esmu par patiesību.
Vai vakcinētie saslimst? Saslimt.
Vai citi ir inficēti? Inficējiet.
Vai viņi slimo vieglāk? Jā, tāda statistika ir.
Vakcīna nedod aizsardzību CITIEM cilvēkiem, tāpēc gan nevakcinētie "akmeņos nomētāti", gan vakcinēti "apgaismotie" var inficēt gan nomētātos, gan nemētātos cilvēkus.
Tāpēc nevakcinētajiem nav ko pārmest.
Mans ķermenis ir mans bizness
"Zema mirstības noteikšana?"
Zema slimības noteikšana. Ja mirst 100 no 1000 cilvēkiem, kas saslimst, tas ir šausmīgi augsts mirstības līmenis, bet, ja mirst 100 no 100 000 cilvēku, tas ir cits stāsts.
Tāpēc, jo sliktāk ir SLIMĪBAS ATKLĀŠANA, jo augstāki šķiet mirstības rādītāji. Daudzi slimo viegli un netiek iekļauti statistikā, jo neiztur pārbaudes un neiet pie ārstiem. Saslimstība ir vismaz 5 reizes lielāka, nekā liecina oficiālā statistika.
аватар Apyatka
YaSlavnaYa
Nu, patiesībā, cilvēks, kurš nejūt slimību, nav slims. Tikai pārvadātājs. Process notiek, bet viņš nav slims. Viņš inficē citus, bet pats neslimo.
Un vakcīna neinficē. Vakcīna NAV DZĪVA.
Bet es atceros, ka ārsts jums teica citādi. Vai arī es pārpratu.
Bet es biju ļoti pārsteigts.
аватар Slav_na
Daudzi slimo viegli un netiek iekļauti statistikā, jo neiztur pārbaudes un neiet pie ārstiem. Vismaz 5 reizes lielāka saslimstība, nekā liecina oficiālā statistika ===
tas mani biedē visvairāk. nošaujiet mani - bet es neticu, ka te viss ir tik rožaini kā man viber katru dienu ziņo... vienkārši cilvēki, saslimstot, iekāpj FB, ārstējas pēc sarafāna - un retais vēlas tērēt savu grūti nopelnīto naudu pārbaudei, kas turklāt Hausu ieslodzīs cietumā. viss pēc nejaušības principa
аватар Slav_na
Apjatka,
nē, daktere (mana vīra, ne mana) teica ļoti uzmanīgi: "Paldies Dievam, tu neesi mans pacients, tāpēc es nevaru ne ieteikt, ne aizliegt - tas ir atkarīgs no jums!" un mans vīrs to kategoriski aizliedza. un pat iedeva papīru ar ģerboņiem un zīmogiem)))
tas ir, godīgi sakot, to var saprast divējādi. Es to sapratu tā, kā es to sapratu
аватар klichko
galu galā no vakcinācijas tika gaidīti ļoti atšķirīgi rezultāti.
==========
Manā plānos bija arī privāta sala)
Ir vērojama pozitīva tendence, paldies jau iepriekš. Draugs Londonā nav sajūsmā, ka pēc daudziem alvas mēnešiem atnākusi brīvība. Un līdz ar delta parādīšanos tika ieviesti tikai minimāli ierobežojumi
Nesaprata viens otru. Piekrītu gandrīz visam. Bet mirstības līmenis ir nomācošs gan skaitļos, gan vidē
Masku izmantošu arī pēc vakcinācijas (ja nepieciešams)
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl