Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар Sergey_7979
Mana_kontaktpersona:
galvenais, lai šī tuvāko pāris gadu realitāte nepārvērstos par nākamo pāris gadu desmitu realitāti...
Jo, kā es aprakstīju pirms dažām dienām, mūsu situācija ir pilnīgi drūma.
Tikmēr dažas valstis, kuras, viņuprāt, ir guvušas zināmus panākumus, pamazām atveras tūristiem.
https://www.google.com/amp/s/www.pravda.com.ua/rus/news/2021/03/24/7287720/index.amp
No Grieķijā dzīvojošiem paziņām ir informācija, ka no 14.05.2021 Grieķija atver robežas tūristiem negatīva PCR testa klātbūtnē.
аватар moy_contakt
Sergejs_7979 proti, tas, ka lielākā daļa valstu pieprasa negatīvu PCR pie ieejas tevi netraucē, bet tas, ka Ukraina ir ieviesusi šādu prasību, padara tevi negatīvu??? Jūs esat pretrunā ar sevi. Domāju, ka šogad gandrīz visas valstis ieviesīs prasību par negatīvu PCR. Tā pati Turcija, kas izturēja 2020. gada sezonu, to vēl nav atcēlusi, un jautājums ir par to, vai tā to atcels (saka daudz, bet, cik man zināms, tai vēl nav noteikts galīgais termiņš. Varbūt es kaut ko palaidu garām). Bet Turcijas lidostās ļoti labi darbojas sistēma, kas ļauj noteikt cilvēkus ar drudzi. Viņiem tiek dota bezmaksas pārbaude, un tad viņi izlemj, ko darīt ar šādiem cilvēkiem. Lai gan, manuprāt, šie testi ir pilnīga fikcija. Vienkāršs personisks piemērs. No visiem slimajiem un šobrīd slimajiem testu veikušie bija negatīvi tiem, kuri bija 100% ar Covid (pēc antivielu analīzes pirms saslimšanas noteikti nebija) un pozitīvi cilvēkiem. kuri faktiski nesaslimst, un rezultātā viņiem nebija attiecīgi simptomu un antivielu.
аватар moy_contakt
Infa 100%, savākta no statistikas par milzīgu pārtikas uzņēmumu, kur cilvēki tiek pārbaudīti katru nedēļu un pie mazākās pazīmes tiek ievietoti karantīnā, lai izvairītos no visas komandas inficēšanās.
аватар moy_contakt
Paskaidrošu, ka saskaņā ar augstāk minēto negatīvais PCR bieži izdalījās 100% saslimušo (šeit svarīgs ir arī pārbaudes periods, un atkal bija gadījumi ar kopainu, tas apstiprinājās pēc CT - un PCR bija negatīvs) Tagad manā bildē ir tieši tie paši paziņas kur slimo visa ģimene 8 cilvēki (visi pieaugušie vecumā no 44-47 (2 cilvēki) un 65-87 (4 cilvēki), mēs ne saskaiti 2 bērnus, ar viņiem viss ir viegli un ātri). PCR tika darīts visiem (un divas reizes. Pirmais ekspress, pēc standarta), pozitīvs tikai 3 ....... veikts otrajā slimības nedēļā, kad aizgāja galvenie simptomi, pirms tam viņi domāja, ka ARVI. Nu pozitīvi, ja vispār nav nekādu simptomu ....... ne bieži, bet ir. Pēc noteikto 14 dienu karantīnas apkalpošanas, mēnesi vēlāk antivielu tests un nulle. Šodien tas ir lielisks bizness.
аватар Sergey_7979
Attiecībā uz Turciju:
2021. gada oktobrī lidoja uz Turciju. Antālijas lidostas temperatūras skeneris bija, bet tas bija IZSLĒGTS. Un stāvēja mazliet tālāk no tūristu ejas, visi klusi gāja viņam garām. Lai cik atbilstoša zīme uz tā būtu, es pati šai ierīcei nepievērstu uzmanību.
Sakarā ar to, ka Kipra ir spiesta kārtot testu, ierodoties lidostā - tas nozīmē, ka mūsu valsts pārbaudes rezultātiem nav ļoti, tā sakot, uzticības.
Mītiskā "vakcinācijas pase " vispār netiek pieminēta, visticamāk šogad tā arī nebūs
аватар Sergey_7979
Kurš ir pret PCR testa nokārtošanu, atgriežoties Ukrainā no valsts "zaļās zonas" (tostarp (lūdzu, atbalstiet:
https://petition.president.gov.ua/petition/114850
аватар Sergey_7979
Šķiet, ka mani lasa:
https://news.finance.ua/ru/news/-/490835/pravitelstvo-izmenilo-pravila-peresecheniya-granitsy-dl ya-ukraintsev
Vismaz izmaiņas (diemžēl ne visas) Rezolūcijā tika veiktas diezgan ātri
аватар dusik1981
Savulaik Turpravdā kāds jautāja par Euro 2020, nodot biļetes vai nē. Un kāda man laba atbilde https://www.eurointegration.com.ua/articles/2021/04/16/7122219/
аватар Sergey_7979
dusik1981,
rakstā esošā informācija ir nedaudz novecojusi.
Sākotnējais avots (www.uefa.com) ziņo, ka biļešu piegādes termiņš ir pagarināts līdz 2021. gada 26. aprīlim ieskaitot
аватар Sergey_7979
Tikmēr Melnkalne atļauj Ukrainas pilsoņiem ieceļot bez PCR testa.
Tajā pašā laikā Melnkalnē ir vakcinēti tikai aptuveni 6% iedzīvotāju, un vakcinācija tika veikta tikai ar Covischild un SputnikV vakcīnām.
аватар Bozhyk.nastya
Sergej_7979, vai tu plāno tā iet? Interesanti tikai, uz kurām valstīm šis autobuss dosies uz Melnkalni. Ja atrodi informāciju, raksti)
аватар Sergey_7979
Bozhyk.nastya
Nē, es neplānoju Melnkalnē.
Domāju, ka šogad uz šo valsti autobusi nekursēs.
Tikai gaisa čarterreisi
аватар Sergey_7979
Interesanti:
http://lowcostavia.com.ua/eu-planuye-sprostyty-peretyn-kordonu/
аватар Sergey_7979
Tikmēr Slovēnija (ES, Šengena, NATO) atver savas robežas tūrismam Krievijas pilsoņiem. Iemesls var būt vakcinācijas sertifikāta klātbūtne (ieskaitot SputnikV vakcīnu) vai negatīva PCR-Xia (produkti, tostarp Krievijas starptautiskajās lidostās).
Ukrainas pilsoņiem - bez atlaidēm, joprojām ieceļošana Slovēnijā tūrisma aizliegumu dēļ :-(
аватар Sergey_7979
Informācijas avots (slovēņu):
https://www.nlzoh.si/objave/priznavanje-rezultatov-testiranj-pri-prehajanju-meja/
аватар Sergey_7979
Pirmā bezdelīga:
http://lowcostavia.com.ua/greece-open-for-ukraine-14-may/
аватар Apyatka
Es nevēlos atvērt saites. It īpaši, ja nav skaidrs, vai man tas ir vajadzīgs)
Labā ziņa ir tā, ka Grieķija tūristus pieņem kopš 15. maija.
аватар dusik1981
Apjatka
tikai 10 dienas oriģināls ir šeit.
un īsumā būs tā "Lēmums spēkā no 2021.gada 14.maija plkst.06:00 līdz 2021.gada 24.maija plkst.06:00 "
аватар veritasana
Nu labi ... bet es testu antivielas (pēdējos 6 mēnešus) .. Un par laimi tās ir Ig g ... Kāpēc man vajag "Vdomu" ... pēc ierašanās ...
аватар Pachok
Antivielas nesniedz nekādu garantiju, bet tikai samazina iespējamību, ka cilvēks saslims. Un tie neaizsargā pret infekciju un pārnēsāšanu.
аватар moy_contakt
Kurš gan teiks, ka mana ģimene bija slima 2020. gada aprīļa beigās (dokumentēti, testos apstiprināti) un vēlreiz 2020. gada novembrī (ne visiem ģimenes locekļiem ir testi, bet tas, ka tā bija, ir 100%) un visiem ir antivielas .... tas ir vīruss un saslimt ir iespējams ikvienam, arī vakcinētajiem... Un diya... atbraucot pirms nedēļas no atvaļinājuma un atkal izejot visas šīs procedūras, es teikšu tā , tagad viss ir daudz vieglāk nekā 2020. gada jūlijā-augustā, telefona ekrānā izskatījās, bilde piemērota, viss, iet cauri, bezmaksas. 700 UAH tests (un nevis 2800) ātruma rezultātu un izstāšanās no diy apmierināti. Mūsu realitāte, jums vienkārši ir jāsamierinās ar to un nesavainotu sevi un savu maigo psihi ... Godīgi sakot, mana meita ir ārzemēs un šausmas un murgi, ko viņi tur dara (un sodi ir reāli, un ierobežojumi nav komiski, un jūs varat 'nemīdīt pret visu) jā, mums viss ir normas un ir nepilnības un ...... bļin, bērns gandrīz nomira no aklās zarnas, jo bez covid analīzes netika nogādāts slimnīcā ... un operācija ... lūk, tās ir realitātes. Un tā ir AUSTRIJA!!!!!b...t
аватар Olgaolga153
Pachok
Pilnīgi tev piekrītu. Tagad kāds paziņa, kurš pirms aptuveni diviem mēnešiem tika vakcinēts pēc visiem noteikumiem, ir saslimis ar Covid. Gados vecāki cilvēki, slimi mājās ārstu uzraudzībā. Pirmajās dienās temperatūra saglabājās 37,3, pēc tam lēciens līdz vairāk nekā 38. CT uzrādīja plaušu bojājumu (procentos neatceros). Vai vakcīna atviegloja situāciju vai nē, kas zina!?
аватар moy_contakt
Olgaolga153 gadījums no manas dzīves (tā teikt pārbaudīts uz maniem bērniem). Atcerieties, pirms pāris gadiem sākās aktīva vakcinācijas kampaņa pret masalām (nu, ir komplekss medikaments, bet no trim sastāvdaļām uzsvars bija uz masalām). Iepriekš (es, mans vīrs, mūsu vecāki) ar to slimoju vienu reizi bērnībā, saņemot imunitāti uz mūžu. Viņi nebija smagi slimi (jebkurš iekaisis var radīt jebkura smaguma komplikācijas, visi par to atceras). Tā nu 2018. gadā lidojām atvaļinājumā un bērni sazinājās (vēlāk ar raksturīgu klepu un izsitumiem sapratu, ka tas ir masalām slims bērns, kurš tika pārvadāts lidmašīnā), atgriežoties (12 dienas atpūtās) mans dēls krita. slims, pēc viņa jaunākais. Es vienojos ar savu dēlu par hospitalizāciju, jo viņi mani nobiedēja, ka mums viss būs ļoti grūti un slikti un pavisam drīz. Viņi nokļuva boksā, kur jau bija bērns, kurš bija patiešām slikts (vakcinēts, mans bez potes). Trešajā dienā vadītāja mūs apskatīja, instruēja pašizolāciju un teica, ka mums infektoloģijas nodaļā nav ko darīt, un tā kā saslimst nevakcinēti bērni.
аватар moy_contakt
Es turpinu. Mans dēls slimo nedēļu. Nākamais ir jaunākais. Ar viņu mēs vairs nedevāmies uz kādām slimnīcām un tikpat viegli un ātri saslimām mājās. Starp citu, covid, lai arī divas reizes, bet mēs visi normāli slimojām (ar saviem brīžiem, un kur bez tiem) un mani vecie (vīra māsai bija grūtāk un vietām grūtāk, bet viņai trūkst daļa viņas plaušas,totāla alerģija pret visu un visiem un vispār un normas.Mājās visu sakārtojām un izārstējām.Kāpēc man tas viss.Es nesaku ka vakcinācijas ir kaitīgas,palīdzēja cilvēcei izdzīvot dažādos laikos.Bet tagad tas galvenokārt ir bizness.
аватар Olgaolga153
Vispār esmu pret vakcināciju. Bet saistībā ar pašreizējo situāciju no covid, es tomēr gribu to izteikt. Tomēr viena vai otra iemesla dēļ tas nesakrīt.
аватар Pachok
Es esmu par vakcināciju. Bet ne viss ir pārbaudītas kvalitātes. Nav Indijas, nav dzīvu poliomielīta.
Par masalām: mēs ar 6 gadīgo meitu bijām tiešā kontaktā ar slimu cilvēku. Es potējos gandrīz pirms četrdesmit gadiem, mana meita pēc kalendāra, bet viņiem nebija laika revakcinēties. Mēs neslimojām. Man analīzē ir titri, kā pēc slimības.
Runājot par Covid, Izraēlas un Seišelu salu piemēri ir ilustratīvi. Izraēla apspieda infekciju ar Pfizer palīdzību un gandrīz bez komplikācijām. Seišelu salas bez izņēmuma vakcinēja Kovischild un Sinovac, tagad tām ir ļoti spēcīgs uzliesmojums.
Eiropa atsakās no Astra Zeneca trombozes dēļ.
Tāpēc gaidām Pfizer :)
аватар Olgaolga153
"Tātad mēs gaidām Pfizer"
Lai Dievs dod, ka VISI gaida. Mums nav lielas izvēles, tikai Sputnik-V. Vectorovsky EpiVakKorona un Chumakovskaya KoviVak vēl nav plaši izplatīti. Kas tas par Pfizer? ((
аватар Slav_na
mums ir izvēle - satelīts vai epivac, bet mana vīra onkologs teica - pagaidiet. lai gan jau nav nihroma antivielu, vienalga - pagaidi
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl