Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар camomille
Tas pats, visticamāk, notiks ar tūrismu.
аватар Apyatka
Sergejs_7979 un kuram nav viedtālruņa?)
Izsniegta?)
аватар alla.neshcheretnaya
kumelīte,es tevi pilnībā atbalstu!Dēļ tādiem "visur maksāšu" mainās noteikumi,nosacījumi un beidzot cilvēki var saslimt.Galu galā viņi var būt nesēji,nezinot.Cik tūristiem tagad ir problēmas ar kārtējo izmaiņu testēšanas noteikumos, bet cilvēkam " Es samaksāšu" Tas laikam nav interesanti.
аватар dusik1981
Atcerieties, ka frančiem jau bija interesants rēķins un kā tas beidzās. Likumprojekts nenozīmē, ka tas ir likums un tas ir stājies spēkā.
аватар Sergey_7979
Apjatka,
"slīcēju glābšana - uz slīkstošā labās rokas "
Ņemot vērā šodien publicēto "vakcinācijas plānu", cilvēki, kuri vēlas vakcinēties bez rindas (nevis gaidīt 1,5–2,0 gadus), vakcinācijas izmaksas būs samērīgas ar lēta viedtālruņa izmaksām (100–150 USD)
Fakts ir tāds, ka vakcīnas "Modern " (2 injekcijas) izmaksas ir 40 USD, bet vakcīnas Pfizer (2 injekcijas) izmaksas ir 74 USD.
Ņemot vērā, ka piemaksa par ātrumu nav atcelta, iepriekš minētās summas ir viegli sasniegt
аватар Sergey_7979
Šeit ir šodien publicētais dokuments:
https://censor.net/be/news/3239044/utverjdena_dorojnaya_karta_vaktsinatsii_ot_covid19_v_uk raine_stepanov_infografika
Ņemot vērā, ka lielākā daļa no mums šeit ir vecuma grupā no 18-59 gadiem, esam piektajā vietā, proti, nogaidiet vismaz 1,5 gadu.
Protams, šis ir neapstrādāts lauks starpniekiem (gan oficiālajiem, gan ne visai), kuri par samaksu virzīs cilvēkus rindā.
Kā arī pēdējā laikā (pirms 2-3 gadiem) satraukums ar biometrisko ārzemju pasu reģistrāciju
аватар lamina
Pandēmijas nav. Ir bizness. Ļoti liels bizness, un to jau nevar apturēt
аватар mishatour
lamina, kuru bizness vai pandēmija... es tevi apskaužu... jo mazāk zini, jo labāk guli. Es novēlu jums un jūsu svītai izgulēt visu šo murgu ... un pēkšņi tas izdosies)
аватар Marsyanchik
Un ar ko viņi plāno vakcinēt: fizer vai moderna?
аватар Marsyanchik
Te vēl jautājums, cik veca ir vakcinācija?
аватар Andrey111
Apmēram tāpat argumentēja arī mana kolēģe Lamiņa, ar kuru sēžu vienā kabinetā. Bet pēc tam, kad saslimu un sadedzināju pusi plaušu, es pārdomāju. Viņas divu nedēļu ārstēšanās laikā no Covid nodaļas nomira desmit cilvēki (un saskaņā ar oficiālo statistiku tik daudzi nomira visā mūsu reģionā). Nu, viņa teica daudz vairāk.
Un fakts, ka to dara daudzu miljardu dolāru bizness (un daudzi miljardi nekādā gadījumā nav saistīti ar biznesu), es jums piekrītu.
аватар dusik1981
Stepanovs pirms pāris dienām teica, ka plāno vakcinēties un tā nav Moderna vai Pfizer, bet gan AstraZeneca. Kam vakcinācija tiek nodrošināta medicīnā, tas arī noteikts jau sen. Atšķirība ir tāda, ka būs valstis, kuras var neatļauties bez vakcinācijas. Par to, kāda pote vajadzīga un kam skatīties Lapi interviju, viņš visu labi izstāstīja.
аватар mishatour
Vakcinācija pret Fiber un Moderna tiek nodrošināta no 16 gadu vecuma. Pagaidām pārbaudes bērniem nav veiktas, nākotnē tās tiks veiktas. Mani bērni un māsa jau ir saņēmuši pirmo Fiber devu (otro pēc 21 dienas). Viņi jūtas ... nemainīgi.Iespaidos varu padalīties tikai februārī). Pēkšņi bija rinda...un jāgaida vairāk nekā mēnesis.
аватар dusik1981
Turcija ieviesusi obligātu koronavīrusa pārbaudi pasažieriem, kuri valstī ierodas ar gaisa transportu no 28.12.2020, un no 30.decembra tiem, kas valstī ierodas pa sauszemi un jūru. Kā vienmēr, jums ir nepieciešams sertifikāts, kurā norādīts negatīvs PCR tests. (kāda informācija vēl netiks precizēta, vai tā ir vajadzīga Ēģiptei vai citai)
аватар Sergey_7979
dusik1981
Britu "AstraZeneca" izstrādātāji pēc tam, kad tā tika noraidīta lietošanai Eiropā un ASV, uzsāka sadarbību ar Krievijas vakcīnas "Sputnik V" izstrādātājiem.
Faktiski "AstraZeneca " ir "Sputnik B " eksporta versija.
Ja šo "AstraZeneca" oficiāli izmantos Ukrainā - ar to nepotēšu, labāk pārmaksāt/pērciet neoficiāli (esmu pārliecināts, ka šādu piedāvājumu būs daudz) "Pfizer " vai "Mūsdienu"
аватар dusik1981
Sergejs_7979
Sniedzot informāciju no Stepanova kunga, maz ticams, ka jūs ar to vakcinēsities bez maksas, ja vien neesat ārsts vai policists, kā arī pensionārs. Jūs varat aprēķināt devu skaitu, ko valsts var iegādāties, ņemot vērā to, cik tās ir iekļautas budžetā. Nu būs vakcīna no COVAX, kas tobrīd vēl nevienam nebūs zināms no vakcīnas izsekotāja, šobrīd ir ap 50 vakcīnu, kas ir dažādās izstrādes stadijās.
Kas attiecas uz "Pfizer" vai "Modena", izlasiet to oficiālo informāciju un tur nav ne vārda par tiešo komercpārdošanu.
аватар Sergey_7979
Dusik1981,
Zinot mūsu cilvēkus, noteikts zāļu daudzums neizbēgami aizies "pa kreisi", glabājas tajos pašos ledusskapjos kā zāles, uz kurām attiecas stingra uzskaite.
Lielajās privātklīnikās (piemēram, Boriss, Dobrobuts, Medicom u.c.) esmu pārliecināts, ka ir ledusskapji pie -70C, ja vēl ne - īpašnieki pirks vēl. Turklāt nesen parādījās informācija, ka Ukrainas pētniecības un ražošanas asociācija (acīmredzot no Vinnicas) ir izstrādājusi prototipu un izturējusi sertifikācijas procedūru portatīviem (portatīviem) ledusskapjiem, kas spēj uzturēt temperatūru -70 ... -80 C.
Tātad Ukrainā ir vietas, kur glabāt vakcīnas, būtu vēlme un iespēja tās dabūt.
Itālijas Veselības ministrija īrē/iepērk visā valstī
аватар dusik1981
Sergejs_7979,
Jūs, iespējams, to nedaudz apzināties, taču vakcīnas ir nedaudz nepietiekami marķētas, saglabātas un ziņotas, un, ja vēlaties, varat uzraudzīt ādas devu. Tāpēc "pa kreisi" ar starptautiskiem ienākumiem "ļoti caur proktologa rokām ".
Kas attiecas uz saldēšanas iekārtām, tad valstī, kurā līdz šim ir šādas problēmas, ir neliels skaits virusoloģijas laboratoriju un ģenētiķu (un ne visas). Tātad problēma ir tāda, ka nav kur uzglabāt un kā transportēt lielu skaitu vakcīnu, kurām nepieciešama zema temperatūra. Varbūt tāpēc Veselības ministrija nesazinājās ar Pfizer, un tas, kas ir pieejams, ne vienmēr ir darba kārtībā (tam apstiprina Žitomiras apgabala piemērs ar skābekli), bet tas ir mans viedoklis.
Kas attiecas uz ražotājiem, es negribu nevienu aizvainot, bet Ukrainas ražotāji, īpaši zinātnieki, ir vakars. Ukrainas PCR testu ražošana to apstiprina.
Par to liecina personīgā pieredze ar Ukrainas sterilizācijas testiem.
аватар Apyatka
Par Ukrainas ražotājiem nepiekrītu. Vinnicas un Odesas attīstība alergoloģijā (uzņēmumi "Imunologs", "Simesta") nav sliktāki par vācu, spāņu, itāļu. Jums ir daži spītīgi priekšstati par ukraiņiem un viņu smadzenēm.
аватар camomille
Kā es gribu ticēt, ka mēs lidosim vasarā ...
ak, mani nav grūti piemānīt, es pats priecājos, ka esmu pievilts
аватар dusik1981
Apjatka
Ej paskatīties ar ko "Simesta" īpaši visu, kas saistīts ar mikrobioloģiju un ķīmiju, un paskaties, ka ukraiņu tur ir tikai iepakojums. Mums bija jāsadarbojas ar viņiem, lai salīdzinātu ukraiņu un ventilatorus ar "ķīniešu". Problēma ir tā, ka Ukrainas ražotāji pieļauj lielas kļūdas, kas nav mūsdienīgas.
аватар Sergey_7979
Tomēr vakcīnas privātajās klīnikās Ukrainā būs:
https://censor.net/be/news/3239241/vaktsina_ot_covid19_dlya_gosudarstvennyh_i_chastnyh_kli nik_popadet_v_ukrainu_odnovremenno_ekspert_minzdrava/sortby/tree/order/asc/ page/1#8
Vienīgais jautājums ir cena
аватар nadezda2017
Cilvēki, vai es esmu tik stulbs, bet nesaprotu..... Ir atklāti un izpētīti 43 koronavīrusi, no tiem 7 atzīti par bīstamiem cilvēkiem. Ieskaitot pašreizējo. Vīrusi pastāvīgi mutē, nemitīgi mainās.Mēs dzīvojam starp tiem. Slims vairāk nekā vienu reizi. Vai tiešām var cerēt, ka vakcīna uzminēs, kurš vīruss mūs apciemos. Pēc tam ir jāizveido universāla vakcīna. Bet tas noteikti nav šajā dzīvē. Nemaldiniet dabu!
Tas attiecas uz dabiskajiem vīrusiem. Bet kā iespēja ir iespējama laboratorijās mākslīgi radītu vīrusu noplūde.
Un jūs nevarat salīdzināt vakcināciju pret masalām, bakām, poliomielītu ar dažādām koronavīrusu infekcijām.
Personīgi es uzskatu, ka glābiņš ir tikai imunitātē. Tāpēc zinātniekiem ir jāstrādā pie zālēm, kas var palielināt un saglabāt imunitāti, vismaz cilvēkiem, kuri ir pakļauti riskam. Turklāt ir uz ko balstīties. Piemēram, interferons.
аватар Apyatka
dusik1981, tāpēc vienosimies, ka Ukrainā ir margas, bet ne visas) Mēs neesam rokraksti?)
Kas attiecas uz Simesti, tas nav tikai iepakojums, lai gan viņi izmanto pasaules sasniegumus (un kāpēc ne?), Viņi arī ražo savus produktus. Nesen ir pabeigti klīniskie pētījumi par plašu lineāro alergēnu blotu klāstu. Uzrādīja izcilus rezultātus.
Lieta nav konkrētajā Simestā, bet tajā, ka jūs visus ukraiņus nosaucāt par muļķiem vienā grupā.
аватар Marsyanchik
Problēma ir tā, ka Eiropas Savienībā, atšķirībā no ASV un Kanādas, viņi laikus nenoslēdza un neapmaksāja līgumu par pietiekama skaita vakcīnu piegādi. Un tagad tur vakcinācijas process var ievilkties uz gadu. Piemēram, Vācija ir saņēmusi aptuveni 50 000 vakcīnu devu (no 80 miljoniem iedzīvotāju), bet ASV jau ir vakcinējusi vairāk nekā pusmiljonu cilvēku.
аватар Apyatka
nadezda2017, tagad ir izveidota vakcīna pret konkrētu SARS-COV-2 vīrusu. Šis konkrētais vīruss apturēja tūrismu, sarežģīto biznesu, prasīja simtiem tūkstošu dzīvību. Vakcinēt pret visiem koronavīrusiem ir bezjēdzīgi.
Bet, izmantojot gripas piemēru, mēs redzam, cik ātri vīrusi mutē un katru sezonu tiek izdota jauna vakcīna. Vidējais cilvēks par to pat nedomā.
Kad pandēmija tiks apturēta, iespējams, pret koronavīrusu tiks izstrādāta vakcīna kā pret gripu – katru sezonu jauna.
аватар Marsyanchik
Ukrainai vispār nav līdzekļu vakcīnu iegādei. Gaidot finansiālo palīdzību. Tas ir, vispirms ir jāatrod sponsors, tad jāgaida sava kārta, gaidot gatavo vakcīnu. Ir pat grūti iedomāties, kad šī mīkla varētu sanākt kopā.
аватар Apyatka
Sergejs_7979 atvēra jūsu saiti.
Eksperta dīvainais secinājums (vai tas tiešām ir eksperts?)) : "Neticu, ka privātie tirgotāji var dabūt ātrāk par valsti. Jo jebkuram ražotājam pat tūkstoš devu apjoms, ko var pasūtīt privātklīnika, ir viņiem tas nekas, viņi neinteresē," sacīja eksperts.
Neviens privātais tirgotājs nekad neko nepērk tieši no ražotājiem. Jo ražotāji nekad neko nepārdod tieši. Ir oficiāls izplatītājs, kas iepērk Ukrainai un pārdod gan privātajām medicīnas iestādēm, gan valsts iestādēm. Tas attiecas uz visiem pirkumiem, ne tikai uz vakcīnām.
аватар dusik1981
Apjatka,
Es nevienu par muļķi nenosaucu, rakstīju, tikai to, ka mūsu zinātnieki vakar to izdomā. Problēma ir tikpat vienkārša kā jebkad, izņemot smadzenes, mums ir vajadzīga laba izpēte un zinātniskā bāze, taču tā neeksistē un nekad nav bijusi.
Runājot par vakcīnām, ES pārstāve sacīja, ka tuvākajā laikā komerciālā tirdzniecība nenotiks, un, ja kādam piedāvās iegādāties, viņa lūdza ziņot Eiropolam.
Ņemot to vērā, vakcīna būs pieejama pārdošanā ne agrāk kā pēc 6-9 mēnešiem un tikai tad, ja tirgū būs vēl vairāki ražotāji.
аватар camomille
Kā ziņo Eiropols, krāpnieki jau sākuši piedāvāt "koronavīrusa vakcīnu" tiešsaistē, un šādas viltotas zāles var būt bīstamas cilvēku veselībai.
Sīkāka informācija: Uz ES masveida vakcinācijas sākuma fona internetā aktivizējušies krāpnieki, kas piedāvā no viņiem iegādāties vielas, kas ir vakcīna pret Covid-19. Eiropols brīdinājis, ka ikviens, kurš nolemj iegādāties šādu "vakcīnu" no krāpniekiem, riskē ne tikai zaudēt naudu un veselību.
Tiešā runa: "Ja cilvēks kļūst par šādas krāpniecības upuri, tas, protams, var radīt nopietnu kaitējumu veselībai."
Turklāt Eiropols jau ir ziņojis par aizdomīgiem "pārdevumiem" ES dalībvalstīm un mudinājis tiesībsargājošās iestādes būt modriem.
https://www.pravda.com.ua/news/2020/12/27/7278291/
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl