Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар Slav_na
YaNAO
аватар Slav_na
un joprojām tiek veiktas plānotās operācijas un visas nepieciešamās procedūras. un onko, un zobārstniecība, un visas citas. bez ambulances, tiešām
аватар Olgaolga153
dusik1981
Es saprotu par antibiotikām. Taču nav noslēpums, ka ir valsts un privātās aptiekas. Pirmajiem nepieciešama recepte, bet privātajās, no kurām lielākā daļa, bez receptes varēja iegādāties visu, izņemot zāles.
аватар dusik1981
Olgaolga153 daži un tas, ka viņiem izdodas pārdot uz sarkanās formas bez tā, un kāpēc smadzenes pircējam. Vai arī kā tādā situācijā, kad mīna ietriecās sarkanajā gaismā, vadītājs ir vainīgs un laiž viņu cietumā? kā arī antibiotikas. Un kur ir cilvēka sociālā atbildība. , kurš neļauj viņam iepirkties bez receptes un pļāpāt par biznesa vienību. Tātad varbūt stabilitāte būtu mazāka, nevajadzēja kaut ko jaunu izdomāt.
Lūk, atbilde tiem, kam patīk nodarboties ar pašidentifikāciju.
аватар Sergey_7979
Šodien, iepazīstoties ar jaunajiem Taizemes vīzu atvēršanas nosacījumiem:
sertifikāts par vismaz 20 tūkstošiem dolāru kontā, apdrošināšana 20 tūkstošu dolāru apmērā, valsts neiebraukšana sarkanajā zonā pēc Taizemes kritērijiem un, protams, negatīvs PCR tests. Tas ir, tūristu atšķirības būs ne tikai pēc veselības, bet arī pēc bagātības.
Pieļauju, ka pirmos tūristus Šengenā uzņems pēc karantīnas beigām ar tādām pašām prasībām.
аватар Apyatka
Sergejs_7979, taizemieši rada Noasa šķirstu)
Valsts iekšienē nav inficēto, jaunpienācēji tiek izvadīti cauri pārbaudēm un karantīnai. Un uz Šķirsta var tikt tikai par lielu naudu.
Bet apdrošināšana ir uz 100 tūkstošiem, nevis 20.
аватар TombArthur
Un kur es varu apskatīt statistiku par PCR testiem, kas veikti visā valstī pagājušajā diennaktī un konkrētā pilsētā?
аватар dusik1981
Ja domājat Ukrainu, vispārīgu informāciju var skatīt šeit https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov vai šeit https://www.pravda.com.ua/cdn/covid-19/cpa/.
Ja jums ir nepieciešams reģionu un OTG ziņā, dodieties uz vietni ODA vai OTG, kas jūs interesē, un tur jūs redzēsit statistiku.
аватар TombArthur
Es nekur neatradu katru dienu veikto pārbaužu skaitu. Es gribu redzēt inficēto cilvēku procentuālo daļu no testu izturējušo skaita.
аватар dusik1981
tiem, kuriem ir licence šaut ragainu zaķi, dodu piemēru piespiedu kārtā https://www.pravda.com.ua/cdn/covid-19/cpa/ un, ja aprēķinātais procents neatbilst visam skaitam, tādas pašas manipulācijas var veikt vietnēs Reģionālā valsts pārvalde vai OTG, ja šādas struktūras nepatīk, ir iespēja apskatīt jebkuru reģionālo laboratoriju centru, kā piemēru ņemot pirmo labāko http://www.dolc.dp. Ua/wpress/
Pārskata nedēļā reģionā reģistrēti 2895 saslimšanas gadījumi ar koronavīrusa SARS-CoV-2 (turpmāk - COVID-19) izraisītu akūtu elpceļu slimību COVID-19, bet iepriekšējā svētdienā reģistrēti 2359 gadījumi. Kopumā kopš epidēmijas sākuma apgabalā visās 35 administratīvajās teritorijās reģistrētas 21493 aizdomas par saslimšanu ar Covid-19.
аватар dusik1981
reģiona "teritoriju turpinājums.
Pārskata nedēļā reģistrēti 2895 laboratoriski apstiprināti Covid-19 gadījumi (intensīvais rādītājs uz 100 000 iedzīvotāju 91,2) pret 2359 gadījumiem (iekšējais rādītājs uz 100 000 iedzīvotāju 74,3). pieaugums par 22,7%.
13.11.2020 Bāzes saslimstība ar Covid-19 (40 uz 100 000 iedzīvotāju) pēdējo 14 dienu laikā pārsniedza reģionā un 31 administratīvajā teritorijā (izņemot Marganecas, Pokrovas, Viļnohirskas un Jurijevas rajonu). Reģistrēti 5254 gadījumi (kas ir 166,0 uz 100 tūkstošiem iedzīvotāju).
Kopš epidēmijas sākuma reģionā kopumā reģistrēti 19909 laboratoriski apstiprināti saslimšanas gadījumi. Saslimstības līmenis ar Covid-19 ir 627,4 uz 100 000 iedzīvotāju. Kopējā pacientu struktūrā kopš epidēmijas sākuma pieaugušo īpatsvars ir - 94,8%, bērnu līdz 17 gadu vecumam - 5,2% (1040 gadījumi).
Kopš epidēmijas sākuma ar apstiprinātu SOVID-19 slimību miruši 563 cilvēki (tostarp pārskata nedēļā 101). Mirstības līmenis bija
аватар dusik1981
beigas "Mirstība bija 2,8%. " Cilvēkiem ar medicīnisko izglītību ir pieejami visi rādītāji, lai izprastu situāciju
аватар dusik1981
tiem, kam slinkums skaitīt
COVID-19 PANDĒMIJA
UKRAINĀ
Kopumā tika veikts 3 979 421 (+37 770) PCR tests.
UKRAINAS VESELĪBAS MINISTRIJAS DATI. Atjauninājums: 17.11.2020 08:37
izmeklējumu skaits dienā ir 37 700 kontroldarbi
Apstiprinātie gadījumi:
557 657
+11 968 pozitīvi
aprēķins 11968/37700 * 100% = 31,75%, noapaļojot līdz divām zīmēm aiz komata.
Šādus aprēķinus var veikt pa reģioniem un konkrētām apdzīvotām vietām. Bet šie dati ir kaut kas vidējs palātā.))
аватар TombArthur
Paldies laipnajam cilvēkam. Ar mani alus)
аватар dusik1981
TombArthur zvēru, es neņemu alu, es ņemu pastmarkas :)))
аватар Sergey_7979
No 2021. gada 29. marta SkyUP uzsāks lidojumus Kijeva-Berlīne-Kijeva. Vai viņi kaut ko zina vai vienkārši tradicionāli atņem ceļotājiem naudu par biļetēm un pēc tam (un lidojuma atcelšanas gadījumā) atdod kuponus?
P.S. Berlīnē atrodas viena no nu jau pasaulslavenā farmakoloģiskā koncerna Pfizer ražotnēm.
"Sakritība - es nedomāju "
аватар Marsyanchik
Es domāju, ka Vācija netiks atvērta tūristiem līdz 29.03.2021. Un tiem, kam ir atļaujas, kāpēc ne. Ja būtu iespējams, es lidotu vakcinēties ar Pfizer vakcīnu.
аватар Sergey_7979
Kas jums bija jāpierāda - ja vēlaties ceļot - vakcinējieties:
https://lb.ua/world/2020/12/04/472246_vlada_kipru_virishila_vpuskati.html
Esmu pārliecināts, ka šādas normas saglabāšana pārējās ES valstīs ir tikai laika jautājums
аватар Marsyanchik
Lieliski jaunumi! Ceru uz drīzu turpinājumu.
аватар moy_contakt
Breds ir pilnīgs. Oficiāli ir teikts, ka pote dod imunitāti uz 3 mēnešiem..... Esmu pārliecināts, ka būs alternatīva tiem, kuri ir slimojuši, jo viņiem oficiāli ir līdz 6 mēnešiem (manai ģimenei ir antivielas normālā daudzumā ). Un, ņemot vērā to, ka viņi slimo daudz un bez izņēmuma, tad visas šīs muļķības ar vakcināciju ir mēģinājums atdot attīstībai iztērēto naudu, jo neviens netiks vakcinēts 4 reizes gadā, lai pagarinātu imunitāti. Nu, un vēl daudz dažādu, bet... esmu pārliecināts, ka vakcinācijas rezultāti mūs pārsteigs.
аватар Pachok
Atvainojiet, vai var dabūt saiti uz oficiālo paziņojumu par imunitātes ilgumu pēc vakcinācijas? Kurš teica, kad un par kādu vakcīnu?
аватар moy_contakt
Mana māsa man atsūtīja šo informāciju (viņa ir ārste, dzīvo Berlīnē un šis ir zinātnisks britu žurnāls, tur bija teikts, ka Moderna pote dod imunitāti uz 3 mēnešiem. Linku nedošu, jo nedevu pati izlasīju, bet nav nekāda pamata neuzticēties māsai.
аватар dusik1981
"Es to neesmu lasījis, bet es to nosodu" (c). Uzrakstiet, vismaz nosaukumu, varbūt tas ir "The Lancet", ja tā tur nebija. Un tas, ko tur raksta "Pupkin and Do", ir vēl viens citāts Un - glābj Dievs - nelasiet padomju avīzes pirms vakariņām... "Šajā forumā daži arī rakstīja, ka šokolādes fabrika atrodas Trostjanecā, Čerņigovas apgabalā un ar vakcīna.
аватар Pachok
Žēl, ka nav saites uz britu žurnālu.
Šajos atstāstos "kāds teica, ka viņam ir teikts, ka viņš ir kaut kur lasīts" bieži tiek pazaudēts vissvarīgākais un tiek apgriezta nozīme. Piemēram: varbūt tur bija rakstīts nevis "dod imunitāti 3 mēnešus", bet "antivielas saglabājas VISMAZ trīs mēnešus", un viņi vienkārši neievēroja ilgāk. Vismaz to var pameklēt googlē.
аватар Slav_na
Biju uz donoru centru, lai tur veiktu visādus testus, padalītos ar asinīm. tā kā nav pagājuši seši mēneši, asinis vēl nav ņemtas. Es uzzināju par vakcināciju - viņi teica, ka es nevaru, jo mēs bijām slimi
аватар moy_contakt
Pačok manā gadījumā ne jau kāds teica, bet Vācijā jautājums par vakcināciju ir atrisināts, un ārsti bez variantiem to darīs priekšplānā. Tikai tiem pašiem ārstiem ir daudz jautājumu, uz kuriem neviens līdz šim nav atbildējis. Pirmais jautājums ir tie, kuri ir slimojuši (tāpat kā mums ir tie, kuri nav papildinājuši statistiku, bet slimojuši), tie ir jāapzina. Otrkārt, tā kā slimība nav sezonāla, imunitāte ir jāuztur pastāvīgi, un pirmie vakcinētie cilvēki parādīs, cik ilgi tā turpinās, kas nozīmē, ka eksperiments turpinās. Trešais ir tas, ka pote nebūs visur un ne visiem, kas nozīmē, ka apdrošināšanai tā acīmredzot būtu jāsedz, bet ir arī daudz momentu, un tas nav fakts, ka apdrošināšanas kompānijas varēs to segt tādā apjomā. , jo šī ir ļoti liela mēroga kampaņa ar visām no tā izrietošajām sekām). Un citi jautājumi. Tāpēc šobrīd tiek nolasīta visa informācija, lai saprastu, kā rīkoties. Mana māsa viegli saslima, viņai ir antivielas. Bet vai viņa tiks vakcinēta, vēl nav skaidrs... Teorētiski viņai nevajag, un viņai nav vēlmes būt pionierim.
аватар dusik1981
kā jau cilvēks sāk piespēlēt pirmais saka, ka vakcinācija dod imunitāti uz 3 mēnešiem"Tas viss ir pilnīgs absurds. Oficiāli apgalvo, ka pote dod imunitāti uz 3 mēnešiem..... " . Tad, kad nevar apstiprināt tos vārdus, raksta, kur un kā ir atrisināts jautājums par vakcināciju " un Vācijā ir atrisināts jautājums par vakcināciju, un ārsti bez iespējām to darīs priekšplānā. Tikai tie paši ārsti ir daudz jautājumu, uz kuriem līdz šim neviens nav atbildējis." kā saka, kurš mežā, kurš pēc malkas.
аватар moy_contakt
Julita?? Es izsaku to cilvēku patiesos jautājumus, kuri tuvākajā laikā tiks vakcinēti (noteikti pirms mūsu 100%). Es nevaru dot saiti - tas ir fakts, es sazinos ar savu māsu, ārstu (viņa dzīvo Berlīnē, viņa tur strādā daudzus gadus, viņai jau sen ir Vācijas pilsonība). Viņai kā ārstei ir pieejama zinātniskā literatūra vai kā nu to sauc, un viņiem arī ir daudz jautājumu un mēs to visu apspriežam. Jā, pēc viņas teiktā, 3 mēneši ir pieteikti, piekrītu, ka varbūt nebija kategoriski pateikts, bet kā jau augstāk bija rakstīts, vismaz 3 mēnešus un visdrīzāk tāpēc, ka nevar deklarēt pārāk maz laika un ilgtermiņa termiņi. Nevajag te man kaut ko uzdāvināt un visus notiesāt. Bet mums tuvāko mēnešu laikā vakcinācija nedraud, tāpēc, kad tā parādīsies pie Ukrainas apvāršņa, es domāju, ka informācijas būs daudz vairāk.
аватар dusik1981
moy_contakt Tev neviens nejautāja, kad, kā vakcinēties un uz kā rēķina. Pēc jūsu paziņojuma par laiku jums tika lūgts iedot saiti, bet jūs it kā atsaucāties uz "māsu" (pēdiņās, jo attiecību pakāpe forumā nav oficiāli apstiprināta, ar tādiem panākumiem varu atsaukties uz savu kaķi, kas bija pēc manis, kad es izlasīju "Lancet"), kas jums to stāstīja, tad, kā tas bija, maigi izsakoties, deva mājienu uz "neprecīzu tulkojumu", jūs sākāt runāt par vakcināciju un neatvainoties par nepatiesību vai neprecizitāti kā tev būtu labāk, bet uzrakstīja ierakstu par "māsiņas" vakcināciju un dzīvesvietu. To sauc par rosību vai "piepildīšanu", jo tā kādam būs ērtāk. Šī nav pirmā reize, kad viņi jums norāda uz meliem, atcerieties, ko jūs rakstījāt par antibiotikām un ne tikai. Labāk ir sniegt informāciju no uzticamiem avotiem vai ar saiti, kur to var izlasīt.
аватар moy_contakt
Cienījamais dusik1981, šis ir tikai tūristu forums, nevis medicīnas profesoru vai farmakoloģijas jomas zinātnieku forums. Šeit katrs var uzrakstīt savu viedokli, paust savu viedokli un nav pienākuma nevienam neko pierādīt un vēl jo vairāk par kaut ko atvainoties (nu, ja vien tas, protams, nav personisks apvainojums, un tad tas ir lieta). Tāpēc jūsu pretenzijas ir nesaprotamas un netiek pieņemtas. Ja jums tas nepatīk, nelasiet to, bet jūs uzskatāt sevi par lielisku visu zinātāju un vairākkārt esat iesaistījies šeit .... Acīmredzot jūs kļūdījāties forumā. Atrodi tēmu ar medus ievirzi un strīdies tur cik gribi, bet te par ko citu, un viss ir daudz vienkāršāk.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl