Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар Anna2806
Mēs palikām kopā istabā, viņi mūs nekur nepārvietoja, teica, ka man jāparaksta kaut kādi dokumenti, ka es palieku pie viņa, bet viņi tos neatnesa, rezultātus ziņoja trešajā dienā pēc plkst. pretenzijas un vēlme izvākties, pie istabas nebija apsardzes , izskatās pēc krāpšanās. Jebkurā gadījumā mums ir tiesības redzēt testa rezultātus, neviens neziņo par kodu ((es šodien piezvanīšu uz Anex ceļojumu uzticības tālruni šeit Ēģiptē un uz konsulātu.
Interesanti, vai kāds ir redzējis šos testus???
аватар moy_contakt
Anna2806 citu tūristu atsauksmēs raksta, ka rezultāti nevienam netiek rādīti un netiek izdalīti. Gidi apgalvo, ka saņem ziņu pa telefonu tiem, kam pozitīvs tests un viss. Bet es nedomāju, ka viņi sāktu tā maldināt .... Turklāt laika ziņā tas saplūst.
аватар Olgaolga153
Tāda nekārtīga situācija.
аватар Anna2806
Moy_contact, es visu saprotu, tiešām var saslimt, un vienmēr ir viltus pozitīva testa variants, bet es nesaprotu, kāpēc es kā persona, kas maksāja naudu par pārbaudi, nevaru iepazīties ar rezultātu ? ??! Kāpēc šie rezultāti pat nenāk līdz apdrošināšanas kompānijai???
аватар moy_contakt
Anna2806 ir tik daudz problēmu un jautājumu par visiem šiem testiem un viņi saka visiem tūristiem - veiciet testu Ukrainā! Jo tagad steidzami vajag negatīvu testu, un tas maksā no 100 līdz 150 jums (dažādās viesnīcās dažādos veidos, es nezinu no kā tas atkarīgs), "varbūt ar pozitīvu jūs neatgriezīs lidmašīna ....
аватар Pachok
Interesanti, vai kāds no tūristiem ir mēģinājis sazināties ar policiju? Viņi saka, ka ir nelikumīgi aizturēti. Juridiski? Parādiet dokumentam, ka tests ir pozitīvs.
аватар Anna2806
moy_contact, mēs paņēmām biļeti vienu dienu pirms izlidošanas, tas bija stulbs spontāns lēmums, protams, pārbaude jātaisa mājās, es nestrīdos, bet šeit ir jāorganizē testu izsniegšanas sistēma pēc pieprasījuma, protams.
Ar āķi vai ķeksi, savienojot Odesu un Kijevu un Ēģiptes birojus, vietējie vadītāji šeit, mums izdevās dabūt pārbaudi uz mūsu rokām - izņēmuma kārtā !!! Un jā, tas ir pozitīvi, es vienmēr esmu par patiesību, rīt es to pārņemšu.
Pačok, es pieteiktos, ja nedabūtu testu
аватар Slav_na
Nu jāvēršas policijā. Bet ko darīt, ja viņi jūs nelaiž ārā no istabas? zvanīt? un tur "tavs-mans nesaprot" ...
аватар Anna2806
YaSlavnaYa, es domāju piezvanīt tūristu policijai un runāt angliski, bet man tas nebija jādara
Tūroperators rakstīja, ka mums testu iedeva izņēmuma veidā
Tas ir pēc tam, kad esam visus uzlikuši uz ausīm.
Morāle – kārto pārbaudes mājās
аватар Andrey111
Morāle ir kārtot testus mājās..... un ceru, ka tie visi būs negatīvi.
аватар Anna2806
Andrejs111 nu vai neriskē es te konkrēti aprakstīju šo situāciju, varbūt kādam palīdzēs pieņemt pareizo lēmumu
аватар Andrey111
Tāpēc es jums piekrītu un pilnībā atbalstu.
аватар dusik1981
"paņēmām biļeti vienu dienu pirms izlidošanas, tas bija stulbs spontāns lēmums " uz šo cilvēku teica labi "skopi maksā divreiz " un "Vai māte vainīga, ka bērns .... "
Pērkot biļeti vismaz bija jāpērk apdrošināšana, vai arī 1000 UAH papildus netika atrasts? :)))
аватар Anna2806
fusiliers 1981, Mums ir pretcovid apdrošināšana, es nerakstīju, ka tā nav. Stulbi, jo neņēmām vērā citas nianses - piemēram, pozitīva testa iespējamību, jo. bija pilnīgi pārliecināti, ka ir veseli
Tavs kaitīgais komentārs šeit ir nevietā, mans sašutums ir par to, ka pārbaudes netiek izsniegtas. Un es rakstu, lai brīdinātu par to, jo mēs nezinājām
аватар Anna2806
AutoCorrect ) iepriekšējais ieraksts dusik 1981. gadā
аватар Anna2806
Andrey111, es saprotu, paldies) tikai jautājuma zīmes mainīja ziņojuma būtību)
аватар Anna2806
Apdrošināšanas kompānija mums iedeva medikamentus - paracetamolu, ashitromicīnu, cinku un askorbīnskābi, viesnīca no savas puses ļoti cenšas un atved daudz pārtikas (daudz labāk nekā pirmajā dienā), sulas, augļus, antibakteriālas ziepes, dezinfekcijas līdzekļus.
Protams, bez simptomiem vīrs nedzers antibiotikas
аватар dusik1981
Anna2806
tas nebija ļauns komentārs, bet vienkāršs faktu izklāsts par to, ka cilvēku alkatība un stulbums ir visu likstu galvenā problēma, par ko bija citāti no tautas gudrībām.
Un apstiprinājums iepriekš teiktajam šajā "Protams, bez simptomiem vīrs nedzers antibiotiku" Interesanti, kādi simptomi ir antibiotiku lietošanai? :)) ja ir ārstēšanas protokoli.
аватар moy_contakt
dusik1981 ārstēšanas protokoli priekš kam? Viltus pozitīvs rezultāts? Vīrusu infekcijas ārstēšana tiek nozīmēta atbilstoši simptomiem.Vīrusu infekciju neārstē ar antibiotikām un citiem fuflomicīniem. Un, ja cilvēks jūtas labi, nav simptomu, tad nekas nav jāārstē.
аватар Pachok
Vienai tautas gudrībai ir divas tautas muļķības.
Ja Covid ārstētos skaidri pēc "protokoliem", līķu būtu vairāk, tikai slinkais par to vēl nav rakstījis.
аватар Apyatka
moy_contakt kad pabeidzāt medicīnas skolu?)
аватар Apyatka
Ja kāds saslimst un ģimenes ārste nevēlas tikt saukta, uz visiem "saaukstēšanās" gadījumiem uz māju ierodas medicīnas centrs MEDIAN. Zvanot ārstam 1500 UAH, ja ir SARS simptomi.
Kijeva un apkārtne.
аватар dusik1981
mans_kontakts
ja jūs tik "labi" pārzināt medicīnas praksi, tad jums jāzina, ka ir protokoli visām slimībām un pat "ārstējot mēs slimojam 7 dienas un bez ārstēšanas nedēļu".
Un, ja jūs rūpīgi pagodinājāt manis rakstīto, tad tur ir skaidri rakstīts "Un apstiprinājums iepriekš teiktajam šajā" Protams, bez simptomiem vīrs nedzers antibiotikas "Interesanti, kādi simptomi ir antibiotiku uzņemšanai? :))" tas nozīmē, teikšu rupji, bet godīgi, ka personai ir licence šaut ragainu (rozā) zaķi.
аватар Anna2806
dusik, tas ir alva
Nepārvērtiet šo tēmu par stulbu šraču, paejiet garām.
Konsultējāmies ar ārstu, pat ar diviem dabiski, un ievērojam visus ieteikumus, vīrusu neārstē ar antibiotikām, ārstē bakteriālas komplikācijas, ja tādas ir, ar asimptomātisku gaitu, tikai C vitamīns, un tie var būt cinks, un tad jūs nevarat noticēt viņu testa patiesumam. neko gudru un godīgu neuzrakstīji, piegružoji tēmu ar saviem kaitīgajiem ziņojumiem un tiem, kam tiešām vajag padomu, būs grūtāk atrast informāciju
Es tev arī nejauši uzliku like))) lai esi laimīgs)
аватар dusik1981
Anna2806 paldies, ka apgaismoji, citādi sanāk, ka studiju laikā veltīgi slaucīju peldmēteli un laikam tikai no cepurītes taisīju žiru, un to tur striķi no onnas)))
аватар Apyatka
Kāpēc Covid ārstēšanai tiek izrakstītas antibiotikas, ja tā ir vīrusu infekcija? Šis jautājums satrauc parasto cilvēku prātus, kuri daudz lasījuši, ka antibiotika uz vīrusu neiedarbojas.
Covid ir vispārējs nosaukums visiem stāvokļiem, ko izraisa SARS-COV-19 vīruss. Antibiotikas ārstē pneimoniju. Šajā gadījumā ļoti ātri pievienojas bakteriāla infekcija. Lai to apkarotu, tiek parakstītas antibiotikas.
аватар alla.neshcheretnaya
Anna2806, vēlos precizēt izlidošanas datumu, lidojuma numuru, viesnīcu, kurā atrodaties, un, ja iespējams, kupona numuru, ceļojumu rīkotāju, kā es saprotu, Anex, es saprotu, ka tas izskatās nekaunīgi no manas puses. bet personīgi nokārtojot pārbaudi Ēģiptē ticu tikai oficiāliem apstiprinājumiem .Tavam vīram ātrāku atveseļošanos.,bet kaut kā viss ir mulsinoši.Viesnīcas teritorijā ir pacients un neveic pasākumus, lai aizsargātu veselus tūristus.. Kaut kāds no Kamikadze viesnīcas.
аватар Olgaolga153
alla.neshcheretnaya "Viesnīcas teritorijā ir slimi cilvēki un neveic pasākumus, lai aizsargātu veselus tūristus.. Kaut kāda kamikadzes viesnīca."
Ja kāds jūsu kaimiņu dzīvoklī saslimst ar Covid, kādi pasākumi, jūsuprāt, būtu jāveic? Tagad uz slimnīcu tiek nogādāti tikai smagākie gadījumi, pārējie (arī tie, kuriem temperatūra zem 40) tiek ārstēti mājās. Ar ko viesnīcas numurs atšķiras no dzīvokļa, ja cilvēks ir izolēts? Jā, un slims (klasiskā nozīmē), šo tūristu nevar saukt par asimptomātisku nesēju. Simtiem tādu staigā pa mūsu pilsētu ielām, pat nenojaušot par viņu bīstamību citiem. Neviens viņiem neprasa valkāt maskas, iespējams, arī jūs iztiekat bez maskas. Kas tad par problēmu? Mēs visi zināmā mērā esam kamikadzes.
аватар Apyatka
Olgaolga153, staigā pa ielām un tie, kam ir aizdomas, un pat tie, kas droši zina par savu slimību. Un viņi brauc sabiedriskajā transportā. Un tas ir labi, ja viņi valkā masku. Un dažiem tas ir pilnīgi vienalga.
Esam iegājuši fāzē, kad var inficēties 5 reizes dienā.
аватар Pachok
Zinu gadījumu, kad ārstējošais ārsts ieteica tiem, kas slimo aktīvajā fāzē, bet ne smagi, "vairāk staigāt svaigā gaisā". Tas noder plaušām un vispār :) Šeit, protams, nevar strīdēties, bet mēs vairs nerunājam par kaut kādiem pretepidēmijas pasākumiem, kā es saprotu.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl