Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар Apyatka
Man arī likās, ka esmu pārņemta. No 1. marta līdz aprīļa vidum viņa bija slima, nevarēja atveseļoties. Temperatūra 38,5, drebuļi, klepus, svīšana naktī, vājums. Sākumā par korona nedomāju, pazemināju temperatūru un pēc nedēļas atnācu uz darbu, tad tur mani noklausījās un aizsūtīja uz rentgenu, rentgens nerādīja, bet ārsts dzirdēja pneimoniju ar manu ausi. Viņi nosūtīja viņu mājās, lai pabeigtu ārstēšanu, un deva viņam antibiotikas. Temperatūra atkal paaugstinājās un ilga vairāk nekā mēnesi. Mums iedeva otrās antibiotikas un te jau sākām aizdomas, ka varētu būt korona. Un tieši tāda steiga, jūs nevarat doties uz klīniku, karantīna rit pilnā sparā. Vīrs no darba atnesa pulsa oksimetru, izmērīju, oksigenācija bija 97, tātad dzīvošu. Un pārbaude nav ne bezmaksas, ne maksas.
Pēc diviem mēnešiem, kad parādījās imūnglobulīna G ELISA, es veicu analīzi - antivielu nav. Es nezinu, ar ko slimoju, varbūt ar gripu, bet decembrī man jau bija gripa.
Smarža nezaudēja, bet garša tika mainīta, viss bija bezgaršīgs. Augstā temperatūrā garša var mainīties
аватар Slav_na
mums ir slimības vēsture. un daudz testu. tāpēc mēs neskaitām - mēs zinām
аватар Pachok
Jūs noteikti zināt, bet daudzi vienkārši uzskata, ka ir slimi, kaut arī nav veikuši pārbaudes. Tā ir nepareiza stratēģija, tā atslābina.
аватар Slav_na
Apyatka, kāpēc ne par maksu? mums DNS LABORATORIJAS draugs ir uztaisījis kaut kur industriālā tilta rajonā
аватар Apyatka
YaSlavnaYa, neviens tajā brīdī to nedarīja. Neviena laboratorija. Tas bija marta vidū.Tagad pavisam cits jautājums. Tagad Tu vari
аватар Apyatka
Starp citu, DNS laboratorija Covid testu padara lētāku nekā citas laboratorijas. Un izsniedz sertifikātu angļu valodā. Tas ir ceļotājiem
аватар elena_kozhevina
Jā, pases derīguma termiņam jābūt vismaz 120 dienām no ieceļošanas datuma. Tiesa, viņi to pārbaudīs, reģistrējoties lidojumam. Man šodien notika tā: izlidošanas lidostā divi darbinieki pusstundu skaitīja pases derīguma dienas. Man ir tieši 120!Un Antālijā neviens neko nerēķināja, uzliek zīmogu un aiziet!
аватар Kasja23
Šī gada ziemas sezonālā gripa bija H1N1 paveids, tas ir, bēdīgi slavenā cūku gripa.
Tam ir augstāks mirstības līmenis nekā Covid. Palīdz tikai Tamiflu.
(Atceraties, kā Jūlija 2009. gadā cūku gripas epidēmijas laikā nopirka Tamiflu, tikai mēs ar vieglu izbīli tikām nost? Lai gan toreiz tika pirktas maskas, un zāles.)
Tagad cūku gripa vairs nav tik letāla kā toreiz – ar laiku vīrusi mutē,
kļūst "mīkstāks", bet vienalga, tā ir nopietna slimība. Man pašam bija gripa janvārī
neparasti grūti. Slimoja mēnesi. kamēr. ka parasti man pietiek ar 2 dienām, lai atgūtos no SARS.
аватар mazay.60
Jautājums patiesībā ir par foruma tēmu. Oktobrī plānojam doties uz Turciju, saistībā ar kuru interesējamies, vai galvenā medicīniskā apdrošināšana sedz Covid diagnostiku un ārstēšanu, vai arī ir jāizsniedz papildus? Es atvainojos, ja šis jautājums ir apspriests iepriekš.
аватар moy_contakt
mazay.60 pārbaudiet šo, kur dodaties ekskursijā, jo katram MOT ir savi noteikumi. Join Up ir papildus apdrošināšana (es lidoju, nopirku uz galveno, tētis lidoja, neņēmu).
аватар Veronika7081
Jautājiet savam ceļojumu aģentam. Neviens labāks par viņu neinformēs jūs par šo jautājumu.
аватар Apyatka
Kas zina – vai Turcijai tagad ir nepieciešama ceļojumu apdrošināšana? Un vai būtu jāraksta, ka ir Covid segums?
аватар Igor_m
Turcija
Pagaidu ieejas režīms
Atļauts. Kontrolpunkts nodrošina medicīnisko pārbaudi attiecībā uz Covid simptomiem kontrolpunktā. Ja izmeklējuma laikā tiek konstatēti simptomi, PCR testu veic bez maksas. No 1. jūlija ieceļošana ir nepieciešama, ja ir obligāta COVID 19 apdrošināšanas polise, ko var iegādāties tiešsaistē, pie tūroperatora, iegādājoties biļetes, kā arī tieši Turcijas lidostā pēc ierašanās.
аватар Apyatka
Paldies!
Tāpēc es to nopirkšu Turcijas lidostā, ja viņi padomās) Man ir laba apdrošināšana uz vienu gadu no Arsenāla, bet tā tika izsniegta pirms Covid vēstures. Apdrošināšanas kompānija atbildēja uz zvanu, ka apdrošināšana sedz visu elpceļu slimību, tai skaitā Covid, ārstēšanu. Vienīgais jautājums ir par to, vai ieceļošanas valsts pieprasa šādu formulējumu, kas izteikts atsevišķi.
аватар Pachok
Vai kāds ir lasījis brīnišķīgo stāstu no tūristes no Crystal Flora par to, kā viņa un viņas ģimene tika izolēti sakarā ar to, ka viņu transfēra kaimiņos tika atklāts covids, kā visi uzvedās kā zvērs un kas no tā notika?
Es tagad turkiem nemaz neuzticētos. Turcijas izteikumi bija tādi, ka diagnostika un ārstēšana notiek uz viņu rēķina, bet beigās viņi ņēma no cilvēkiem naudu par pārbaudēm un pat nedeva kvītis. Rezultāti bija jāpieprasa.
Un izrādās, ka pat ar negatīvu testu, bet pierādītu kontaktu tūristiem tiek prasīts 14 dienas sēdēt izolācijā.
аватар moy_contakt
Pirms pāris dienām izlasīju Pachoku un domāju, ka paši turi, tu ne visai pareizi uzvedies. Ja tiešām viss bija tā, tad vajadzēja sazināties ar vēstniecību utt., nevis veikt pārbaudes par saviem līdzekļiem un pašiem pirkt biļetes (saprotu, ka naudu par biļetēm neviens nevar atmaksāt, jo tā bija personīga iniciatīva tūristu.Rakstā ir vēl jautājumi, vai tā ir patiesība, mēģināju noskaidrot, vai tā ir patiesība, taču par šo situāciju zina daži, kas ir dīvaini.Parasti šādi stāsti ātri vien atšķiras caur tūrisma aģentūrām.. Un tad klusums.
аватар Olgaolga153
mans_kontakts
Ir labi runāt, sēžot uz dīvāna savā dzimtajā zemē. Nedod Dievs būt tās ģimenes situācijā. Kad viņi ar jums rada pilnīgu haosu, jūs parasti apmulsīsit, ko darīt un kur vērsties. Un, ja ņem vērā, ka viņi tika vienkārši izolēti atsevišķā telpā ar izslēgtu tālruni, bez gida palīdzības, tad “jumts” var tikt aizpūsts no viņu pašu bezpalīdzības sajūtas.
Interesanti, kā tūristu liktenis ir pārējiem šī transfēra dalībniekiem citās viesnīcās? Bet šis covid tūrists joprojām bija lidmašīnas pasažieris. Vai visa padome bija karantīnā?
аватар moy_contakt
Olgaolga153 precīzi ņemot vērā aprakstīto situāciju, man ir dīvaini, ka netika iesaistītas citas iespējamās ietekmes sviras. Izolēts? Ir mobilais savienojums. Ierodoties valstī, esmu pārliecināts, ka pārējie saņem SMS (piemēram, priecīgi utt., uzticības tālruņa numuri utt.). Elementārs brīdis, un ja nav naudas, piemēram, par to pašu testu 120 eiro un vēl jo vairāk par biļetēm, jo ​​izmaksas nav 2 grivnas. Nu uz manu personīgo situāciju rēķina kā tu zini kurās situācijās biju vai nē?? Jā, kontakta ar pacientu dēļ nebiju izolēta, bet ticiet man, bija situācijas, kad vēstnieks ieradās lidostā (starp citu, tā bija Stambula) un dažādi jautājumi tika risināti attālināti. Tas bija savādāk, tāpēc biju pārsteigts, ka bija tik kluss un mierīgs, un iestājās klusums. Jā, ņemot vērā pašreizējo situāciju, katrai valstij ir noteikti noteikumi un procedūras gadījumiem, bet attieksme jebkurā gadījumā nozīmē cieņu, informāciju un palīdzību esošās situācijas risināšanā.
аватар Slav_na
un kas tur dīvains, ka jāizolē arī tie, kas saskaras ar infekciozajiem?! patiesībā tie ir pamati...
cits jautājums, ka dzīvojam, pēc talkas, caur aku.... ērkšķiem līdz zvaigznēm
аватар moy_contakt
YaSlavnaYa Ēģiptē ir smuki,kas būs ja.... Atsevišķa telpa izolētā daļā ar daļu pludmales peldēšanai utt..... Tas protams nenozīmē, ka tā būs , diemžēl. Bet ko nebarotu un neizturētu kā pret kungu, tas protams ir alva.
аватар Olgaolga153
mans_kontakts
Tātad galu galā turki solīja to pašu + ārstēšanu (covid atklāšanas gadījumā) uz saimnieka rēķina. Kā ar patiesībā? Alva! Es vispār neparakstītu nekādus papīrus angļu vai turku valodā. Bet atkal. Ir viegli runāt, sēžot mājās pie monitora, kad neesat pakļauts spiedienam.
Teorētiski visi šie solījumi būtu jāformulē līgumā (vai atsevišķā līgumā) starp saimnieku un TO un pēc tam starp TO un tūristu, lai tam būtu juridisks raksturs un tas neizvērstos par putekļiem. acīs.
аватар moy_contakt
Tātad situācija ir tāda, ka kontaktu piedzīvoja šī ģimene, Covid analīze ir negatīva. Šajā gadījumā par ārstēšanu nebija nekādu jautājumu. Un Covid apdrošināšana nav derīga, ja nav apstiprinājuma. Bet bija tiešs kontakts un, saskaņā ar instrukcijām, visur nepieciešama izolācija uz 14 dienām. Proti, darbības ir korektas, bet to visu varētu izdarīt ar vismazāko tūristu stresu. Aizsargājot tos no vienas puses no kontaktiem, bet ne pilnībā bloķējot tos telpā. Domāju, ka viesnīca, ja viss bija pareizi aprakstīts, visos aspektos gāja par tālu. Varbūt šajā viesnīcā nebija iespējas nodrošināt cilvēkiem daļu no pludmales un iespēju atstāt istabu, es nezinu, kāda veida viesnīca tā ir, es nekad par to nedomāju. Pārbiedētie darbinieki rīkojās kā cūkas, kas uztraucās tikai par savu labklājību.
аватар Pachok
Viltība nav tajā, vai viņi bija pareizi izolēti un kāpēc viņi nezvanīja vēstniecībai (tas ir tikai saprotams).
Un tas, ka neviens nekur un neviens nesaka un ar lieliem burtiem piezīmes pērkot ekskursiju nesaka un neraksta, ka tūrists tiks karantīnā uz 14 dienām, ja būs kontakts! Ka tas ir oficiāli, nevis gida/viesnīcas/ārsta vaina. No visur dzirdams tikai viens - "uz Turciju lidot ir super, nekādu testu, izolāciju nevajag."
Un tad pienāca ziņa - par vīrieti, kurš nomira no Covid Turcijā, un ģimene tagad vāc naudu līķa pārvešanai mājās, jo viņš tur ārstējās ilgāk, nekā bija spēkā apdrošināšana, un viņš nomira neapdrošināts. Kāpēc tūristi nav apdrošināti mēnesi?
Tas, kas tagad notiek, ir pilnīga TO un TA bezatbildība.
Tūristiem vajadzētu to desmit reizes pārdomāt un nospēlēt droši.
Z.Y. Man "patika", kā sievietei no pirmā gadījuma FB diskusijā uzbruka apjukušas sievietes un pat viens vīrietis ar pārmetumiem, kāpēc viņa nav paņēmusi individuālu transfēru no lidostas.
аватар moy_contakt
Pačoks var man ielikt saiti personīgā FB ar diskusiju, es vienkārši nevaru atrast.
аватар moy_contakt
Nākamajā filiālē kāds tūrists, kurš atpūtās Albatross Palace Charm, rakstīja, ka vakar viesnīcā ieradās tūrists, kura tests izrādījās pozitīvs, viņš tika izolēts. Tātad, kas būs tālāk?
аватар Pachok
moy_contakt, pamēģināšu, vēl bija tā nedēļa, speciāli neglabāju.
аватар zolyshka111
Te lasīju jaunākās ziņas un klusā šokā. Kungs, jā, pat ja man piemaksātu, es tagad nekur nebūtu lidojusi.
аватар moy_contakt
zolyshka111 katrā tēmā tu tieši bļauj, ka par neko un tā tālāk. Jūs nevarat saprast cilvēkus, kuri nav saņēmuši savu saules devu karantīnas dēļ. Jūs noslīkstat atpūsties vietā, bet es labāk neiešu nekur, kā vietā - katram ir savs viedoklis par to. Man kā Baltkrievijas Republikas mīļotājam (agrāk) un rezultātā saņēmu sauju noguldījumu, jūlijā un augustā paspēju izlietot 2 no tiem (par ko ļoti priecājos), bet ne visiem bija tāda iespēja, bet es gribu aizbraukt uz jūru!! , kā es saprotu viņus (bet paskatoties uz visu šo kotovāziju pats, es arī diez vai brauktu), bet tā ir tūristu privāta lieta, it īpaši, ja runa ir par depozīts, kas jāizmanto, nevis jāgaida nākošais gads, varbūt nav skaidrs, kas būs tālāk.
аватар zolyshka111
moy_contakt, šis ir forums un te katrs var brīvi izteikt savu viedokli, ko tu dari katrā tēmā un tajā pašā laikā aktīvi aizstāvi tikai savu viedokli - depozīts, jūra, es gribu un vismaz zāle neaug. Es arī esmu saules mīļotājs, bet, paldies Dievam, Ukrainā ir jūra un pat divas, tāpēc ar spēcīgu "uzlaušanu" var dabūt savu saules "devu". Un, godīgi sakot, nebūdams pārāk dramatisks, risks lidot uz citām valstīm tagad pārsniedz atvaļinājuma priekšrocības. Tā kā atvaļinājums nozīmē relaksāciju, nevis sacīkstes pēc pārbaudēm, pašizolēšanās, temperatūras mērīšanas utt.
аватар kl_
Ukrainā ir jūra, bet serviss "0", cena kosmoss, testi labāki!
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl