Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар moy_contakt
nataha33 Es apzinos, kas un kā ar mūsu izglītību (man ir vēl divi vecākie). Bet fakts ir tāds, ka jaunā programma ir tāda, ka es zinu, kā to atrisināt, bet kā to izskaidrot pirmklasniekam, neizmantojot reizināšanu/dalīšanu, un daudz ko.. tagad tiek izmantotas dažādas metodes, skolotājs pirms uzņemšanas mācīt bērnus, iziet īpašu apmācību, viņam tiek mācītas šīs metodes. Mums, vecākiem, neviens to nedod, izrādās kalaps. Paskaidroju savējiem, kā risināt problēmu un dabūju no skolotājas nūju, jo izdarīju to nepareizi, pārkāpjot mācību procesa secību. Tas ir nedaudz atšķirīgs problēmas līmenis. Ir mainīta programma, mainīta pieeja, bērniem tiek dots materiāls savādāk (varbūt tā nav visās skolās, bet pie mums viss ir savādāk), un tajā pašā laikā vecākiem vajadzētu kaut kā palīdzēt, nesaprotot, kā to izdarīt. taisnība. Un kamēr mācības notika klasē, mājas darbiem bija saprotama daļa, stundā bērns visu iemācījās, mājās bija tikai kontrole un atkārtošana.
аватар moy_contakt
Pat skolotājs, kad sākās tālmācība, atzina, ka šī programma nav paredzēta šādām apmācībām un tāpēc mums visiem bija grūti. no pirmā septembra atkārtosim šajā laika posmā aptverto.
аватар Pachok
Es principiāli nepiekrītu. Domāju, ka ne jau sistēma ir vainīga, bet vecāki pārlieku sargā skolēnus un nedod patstāvību pat mājasdarbu pildīšanā. Programma tagad ir "nesitiet melo", nav mājasdarbu pirmajā klasē, nav atzīmju.
аватар moy_contakt
Pačok, mums tas viss ir un turklāt, ja bērns nodarbībā nebija laika kaut ko izdarīt vai nesaprata un to nevar pabeigt mājās, tad bērns atpaliek no programmas. Mums ir programma "Ukrainas intelekts", man ļoti patīk, bet, kad palaida pulti, tā sāka iet miskastē.
аватар nataha33
Pačok, jebkurš skolas skolotājs tev pateiks, ka saskaņā ar jauno skolas programmu patstāvīgās mācības (piedomājiet pie vecākiem) veido 60% no visas programmas. Pamatskolas bērns absolūti nezina, kā mācīties pats, viņam tas ir jāiemāca, un tas ir tieši uz viņa vecākiem. Es piekrītu, ka vidusskolai un vidusskolai nevajadzētu pārāk aizsargāt bērnus, bet pamatskolā tas ir obligāti. Ļoti jūtu līdzi vecākiem, kuri strādā līdz vakaram, un tad mājās vēl strādā ar bērnu. Turklāt kā Ševčenko vārdā nosauktajā KNU Fizikas fakultātē strādājošs cilvēks varu teikt, ka ar katru gadu studenti pie mums nāk arvien vājāki un vājāki. Tie. mans personīgais viedoklis ir tāds, ka pašreizējā skolu sistēma ar retiem izņēmumiem ir vienkārši degradējoša, un bērni, kuriem ir labas zināšanas, pabeidzot skolu, tās saņem, pirmkārt, pateicoties saviem vecākiem.
аватар Pachok
Iepriekš rakstīju, ka nepiekrītu, man nav ko piebilst :)
аватар Igor_m
Mihaila uzsāktā diskusija atklāj daudz problēmu – kā ceļot, atpūsties, strādāt, mācīties, kur ārstēties utt. Rezultātā mums ir jānosaka, kā risināt problēmu, kas ir apstādinājusi tūrismu, un tālāk sarakstā.
аватар admin
Kārtējo reizi nācās dzēst “konfliktu” ziņas.
Tēma netiks slēgta, kamēr būs aktuāla Covid-19 problēma.
Tas, ka dalībnieki dažkārt apspriež ar tūrismu nesaistītus, bet aktuālus koronavīrusa jautājumus, nav problēma.
Problēma ir tad, kad dalībnieki sāk viens otru provocēt, apvainot, "ielikt" politiku utt. Šīs ir ziņas, kas turpmāk tiks dzēstas.
Viss labi)
аватар dusik1981
Saprotu, ka tīrīs, bet es rakstīšu, var runāt par "foršu" slimību, kas nav saistīta ar tūrismu un visu, kas ar to saistīts, bet nav tādas lietas kā "politika", tiek iegūti kaut kādi dubultstandarti. Vai tikai tūrisms vai viss, apspriedīsim visus vienādos apstākļos.
аватар Olgaolga153
dusik1981
Paskaidrošu: visas runas par politiku tā vai citādi provocē vairākas savstarpējas pretenzijas, apvainojumus un citas negatīvas lietas, kas nav vēlamas nevienā forumā (arī šajā). Ja gribi strīdēties, izvēlies atbilstošu resursu, tagad tādu ir daudz. Nevajag kultivēt savstarpēju naidu un provocēt uz konfliktu cilvēkus, kuri nav tieši saistīti ar šo politiku. Jā, mēs varam atļauties dažreiz pludināt, dažreiz strīdēties, bet mums ir mierīgs forums, dzīvosim tā tālāk.
Izlasiet uzmanīgāk, ko jums rakstīja admins. Kam ausis, lai dzird.
аватар dusik1981
Olgaolga153
Es skaidri uzrakstīju, vai dubultmorāle, vai "tīrais tūrisms" paliek un nekādas izglītības, ārstēšanas utt.
аватар Slav_na
Ak dievi! nu ja kādam nepatīk admina noteikumi - atmetiet viņu un viņa resursu! kāpēc izklāt savus paklājus svešā būdā?
аватар Minor
Tātad "tīrais tūrisms" šajā mūsu dzīves posmā saprata citus jautājumus. Ieskaitot izglītību, ārstēšanu. Par ārstēšanu rakstīja tēmā – cilvēki nevar aizbraukt. Tūrisms, lūk... daudzi cenšas uzlabot savu veselību tūrisma ietvaros. Tad, jūsuprāt, par termālajiem avotiem šeit nevar runāt. Ārstēšana??? Ā, es gribu iet - kaut kur - baidos uzdot jautājumu ... jūsu izpratnē - par ārstēšanu - tas nav iespējams ... piedod
аватар Minor
Kā man patīk T9, bet es domāju, ka jūs saprotat
аватар nadin65
No 1. septembra Ēģiptē visiem tūristiem, kas ierodas valstī, būs jāiesniedz negatīvs PCR testa rezultāts attiecībā uz koronavīrusa infekciju. Atgādiniet, ka agrāk ukraiņi varēja ierasties kūrortpilsētās bez izziņas par COVID-19 neesamību.
To paziņojis premjerministrs Mustafa Madbuli
аватар moy_contakt
Viņš norādīja, taču visi saprot, ka tas varētu izraisīt tūristu skaita samazināšanos, kas kopumā tika novērots, kamēr Ēģipte atradās sarkanajā zonā un bija nepieciešama ierašanās pārbaude jeb pašizolācija. Domāju, ka būs risinājums (varbūt TO veiks šo testu tūristiem par saviem līdzekļiem, bet mēs zinām, ka vienkārši, testa izmaksas tiks iekļautas ekskursijas izmaksās). Nu tas brīdis, par kuru jau esmu dzirdējis vairākas reizes, arī krusttēvs, tas notika (tie ir 100% uzticami) Pirms plānotās operācijas viņa nokārtoja pārbaudi privātajā laboratorijā un saņēma pozitīvu rezultātu. Viņa no klīnikas nosūtīta uz valsts laboratoriju un arī tests ir pozitīvs. Nav ne simptomu, ne kā cita. Viņi nevar veikt operāciju (bet tas ir nepieciešams, jo tas balstās), tagad viņi saprot, kas notiek ....
аватар camomille
radinieki ieradās no Horvātijas. Pēc 5 dienām tantei temperatūra ir ap 40, briesmīgs klepus. aizdomas par korona. Rīt mēs gaidām PCR rezultātus ... biedējoši ...
аватар moy_contakt
Nu kaut kas tāds, varēja nokļūt jebkur, neatstājot nevienu boļasku, arī kroni. Bijām tur divas reizes un viss kārtībā, labi, savu lēmumu nekad nenožēlojām, lai gan daudzi mēģināja mūs atrunāt. Un mans tētis devās atvaļinājumā. Tikām galā :) ir vēl 2 noguldījumi.... Bet domāju, ka droši vien vēlāk pārskaitīsim.
аватар veritasana
moy_contakt ..piekrītu...pietiek metro vai pilsoņiem pilnā mikroautobusā...10 minūtes..
аватар simonenko.zhora
No visas sirds vēlos novēlēt pašu vērtīgāko - to, ko nevar nopirkt ne par kādu naudu, proti, stipru un neiznīcīgu veselību! Lai jūsu veselība ir lieliska katru dienu, un ķermenis var viegli tikt galā ar jebkuru stresu. Lai pietiek dzīvības enerģijas īstiem varoņdarbiem, aktivitātes sitieniem ar strūklaku, un noskaņojums šodien un vienmēr būs vienkārši pārsteidzošs!
аватар camomille
Paldies Dievam, tas nav kronis.
аватар Slav_na
kumelīte,
un es elpoju par tevi)))
аватар moy_contakt
Es teiktu savādāk, pat ja tas būtu kronis, tad kas būtu viegli un ātri. Mēs tiksim tam pāri, tas ir tikai laika jautājums.
аватар Slav_na
my_contact ,
ahaaaa!!!
tie mūs šobrīd biedē, piemēram, jūs nepamanījāt, kā saslimāt - un atkārtošanās var būt briesmīga! baidīties!!!
vēlējās piekrist vakcinācijai - tagad Akkuyu Nepadetski
аватар veritasana
YaSlavnaYa... mums ir visa ģimene februārī.. ar tempu zem 40, klepo.sāpes pa visu ķermeni.. un izrakstīja azitromicīnu.. pieņemu, ka viņi bija slimi... Uz potes rēķina. . kur tas ir? šeit? es vēl neredzu..
аватар moy_contakt
Es nepiekrītu vakcīnai. Klausījos pasaulslavenu profesoru (ne mūsu, bijušais kolēģis viņam linku izmeta, bet tur labi jāprot valoda, lai saprastu jēgu, un jēga ir tāda, ka viņš piedalās vakcīnu, bet viņa komanda nonāca pie secinājuma, ka tas nav saistīts ar antivielu klātbūtni, jums ir jāņem vērā vakcīnas panākumi, un sniedza piemēru vakcinācijai pret tropu drudzi (vīģes lieta, bet viņi saslima, saslimst un saslims Āzijā), tāpēc uztaisīja vakcīnu, un lobēja to Filipīnās un rezultātā bija nāves gadījumi no naudas, īpaši bērni.no pašas vakcīnas, bet no slimības. Cilvēki, kuri bija vakcinēti. saslima un nomira.Tad īstenībā visa šī kauna dēļ tika sodīti cilvēki,kas lobēja šo vakcīnu valstī.Apmēram tas pats notiek ar masalu vakcīnu,protams ne tādā mērogā,bet jau ārsti Visā pasaulē pēc tik ilga laika un tik ilga šīs vakcīnas lietošanas viņi sāka atpazīt, ka pati slimība nevakcinētiem norit daudz vieglāk.
аватар Slav_na
veritasana,
Rakstīju par savu ģimeni: vīram 1 diena 38,5, man vispār nekā. tagad ārsti saka, ka ir iespējams otrs "mēģinājums" - un tas nebūs tik rožains
par vakcīnu - U. vēl nav ne tās, ne mūsējās...
аватар moy_contakt
Pieļaujamās normās viņi to turpina darīt, lai gan, salīdzinot ar mirstības un komplikāciju procentuālo daļu slimībā bez vakcinācijas un to nevar salīdzināt ar to, tas ir daudz vieglāk panesams bez vakcinācijas un tas ir pierādīts fakts, bet mūsu valstis postpadomju telpā tas ir bizness un pasaka, kas jādara, pat ja esi slims (man bija tāda situācija, bet es sūtīju visus dabiski. Manā ģimenē un vīra ģimenē visi saņēma imunitāti pēc masalām). Tas ir īsumā.
аватар Pachok
Es to nesalīdzinātu ar Denges drudzi. Tur vienkārši slimības īpatnība ir tāda, ka pirmajā reizē cilvēki slimo vairāk vai mazāk normāli, otrreiz tas ir ļoti grūti un ar komplikācijām un nāves gadījumiem. Pēc saslimšanas nav imunitātes. Vakcīna nesāka veidot stabilu imunitāti, bet tieši otrādi, pēc statusa vakcinētie izrādījās tādi kā tie, kuri jau reiz bija slimi.
аватар Pachok
Arī pie mums daudzi uzskatīja, ka jau ziemā slimojuši, arī mūsu ģimenē. Bet nē :) Vēl tikām līdz laboratorijai - ELISA negatīvs. Pasaulē ir ne tikai koronavīruss.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl